2008 Kasım Anneleri

selamlar,
sağolun kızlar biraz aksiyonluda olsa güzel bir değişiklik oldu yinede..

çileğim maşallah senin deniz paşaya dediğim dedik yanii hee.. iyi işde ilerde tuttuğunu koparan bir çocuk olacak desene..

zeynam senin kuzuyada üzüldüm ya süt çok önemli kaynananada çok kızdım..tamam kansızlık yapar diyede çocuk sütden iyice kesilirmi yavvv... neyse sen geceleri içirmeye devam et bari.. şimdi hiç biri peynirde yemiyor doğru dürüst.. sütten alıyorlardır ne alıyorlarsa..

meleğim benimkiler senin kuzuya bakınca daha az içiyormuş sanki...çünki gece 11,30 gibi yatıyorlar bazen 10,30 gibi başlarına 150 cc koyuyorum 2 gibi içiyorlar sonra 4 de tekrar 150 bazen yemeği iyi yediler diye 100 cc yapıyorum içiyorlar..birde sabah 7,30 da 150 cc 150-150-100------- 400 hadi 500 diyeyim ozaman normal benimkilerin içtiği yani..

selam güzeller herkes iyidir inşallah dn kocimin yanına gittim baktım o gelemio sen gel dedi bana
aşk tazeledik eylşümüde anneanneye bıraktım bugnde sabah gönderdim babasıyla kuaföre gittim
saçlarımı boyattım sonunda rengi çok hoş oldu yaa tütün kahve kumral bakır karıştırdı bunları
biraz rengi açar dedi sonra 1 ay sonra tekrar boyayacak tam olur o zaman dedi geçen resim koymuştum yaa
işte böleee çok güzel oldu

nazlımeleğim benimki o kadar içse bişey demem yarabbi şükür derim ama eymen sadece gece 600 içiyor düşün onun dışında gece yatarken gündüz yatarkende 200-300 içiyor yani 1 litre içiyor sanırım bu da abartı yani
bende dün geceden beri bir yöntem uyguluyorum bakalım tutacak yvaş yavaş azaltıyorum çaktırmadan

ee foto görelim bebişim böyle olmaz ki benden jartiyerli istiyonuz senin saçını bile göremiyoruz lmaz:

gunaydınlarrrr

bızde yogun ama sakın bır hafta sonu gecırdık sayılır
cuma aksamı yemegımın olmamasına ragmen abım geldı
cumartesı kuzum keyıfsız dıye hıcbır yere gıtmedım evde kaldık aksama kadar
aksam sakın oldugunu fırsat bılıp cok yakın aıle dostumuzun oglu evlenıyor dıye gıttık
karnını doyurup ılaclarını da verdık sıpama
orada horonu duyan kuzu ındı sahneye ayaklarını vura vura oynadı
eve gelıne kadar da uyudu cok yoruldu zaar

dunse esımın hazırladıgı mukellef kahvaltı sofrası ıle basladık gune
superdı baktım kuzunun yumurtasını da hazırlamıs altını degıstırmıs
super oldu
kendı kabanlarını kaldırttırdım ona haftaya kıslıklar kalkacak cok ıs benı beklıyor
sonra kocıkoyla gezdık aksama kadar
bır ara araba pazarına ugradı bunu satınca daha ekonomık bır araba alabılırız dıye

sakın oglusumun saha ıyı oldugu boyle bır hafta sonuydu ıste

Merhaba şekerler..nasılsınız canlarım.Özledim sizi..Yavrukuşlar nasıl?

Bizim babamız nöbetçiydi bu hafta sonu.Oğluşumla başbaşaydık.Allahtan kayınvalidem vardı .Cumartesi şeere indik:))batu, ben ,kayınvalidem.Oğluşu parka götürdük çok eğlendi.Koşturup durdu ordan oraya.Biraz çarşı pazar gezdik,yemek yedik eve döndük.Oğluş çok yorulmuş ve acıkmış herhalde eve geldik bi yemek yedi bi yemek yedi,ekmeği hiç sevmemesine rağmen öyle ekmek yedi durdu.

Pazar günü de 2 ye kadar evdeydik oğluşla.Sonra batuyu babaannesine bırakıp ben yine şeere indim.Bi arkadaşta toplandık 6-7 hatun keyifli bi gündü.Bu arada evde toparlamam gerekn kiler,vestiyer dolaplar vardı onları da hallettim batunun uyuduğu zamanlarda.Dün akşam da lahana sardım,kuru patlıcan doldurdum.ıspanak vardı onu yıkadım kurutttum hazır dursun diye.Ooo epey iş yapmışım canım aferin bana:))

günaydın canlarrrr
senağlamaher şey üst üste geliyor dün akşam eve geldik benim çok bilmiş oğlum masanın üzerindeki laptopumu yere indirdi ve pc ekranım gittiiiii senağlama
arabamı vurdum 1 hafta arabasızım laptopum gitti bilmem ne zaman alırım
ne bu kısmetsizliğim ben anlamadımkiii

minikçim çitoscum hafta sonunuzun güzel geçmesine sevindim
benim vasattı hasta olduğum için bide moralim bozuktu
neyse sizide kararttım herkeze su gibi akıp giden bir hafta diliyorum a.s.

Beyazmeleğim batuhan geceleri biz verirsek uykunun arasında içiyor sütü yoksa uyankken mümkün değil süt içmez.Ben de gece bir kere 180 ml süt hazırlayıp hemen içiriyorum .Bazen bitiriyor bazen iki fırt çekip bırakıyor.Bence sen eymenin süt miktarını biraz azalt.Bi de sanırım geceden hazırlayıp bırakıyorsun eymenin başucuna.Ekşir gibi geldi bana süt sanki.Yani benim evim sıcak oluyor ben en fazla 1 saat bırakıyorum hazırladığım sütü.

Kansızlığını tırmandırır tabii 1 lt süt çok çok fazla.Başka bir çzöüm bulmaya çalış 100lük iki biberon içir mesela gece..

Canım geçmiş olsun hastalığın ve laptopun için..Bi oku üfle sen kendine.Nazar mı var nedir?

gnaydın güzeller
zaynam geçmiş olsun canım yaa cana geleceğine mala gelsin derler yaa sende öle dşn bebeem ya
zme kendini sıkılma o kadar herşey hallolur allahın izniyle

günaydın....
bende yoğun bi hafta sonu geçirdim cuamrtesi arkadaşın mevlütüne gittim
pazar günü de evi baştan aşağı döktüm kalorifer dairesini temizledik apartmanı yıkadık derken akşam 20,00 oldu yağmurda gündüz hiç uyumamaıştı doğru dürüst geldim 20,25 gibi yatırdım kuzum sabah 06,15e kadar hiç uyanmadı bende dinlenmiş oldum ama her yerim ağrıyor yorgunluktann((
asortiğim saçının resmini bekliyoruz canım bende boyatacğım bu hafta içi röfle yaptırıcam herzmanki gibi ancak oturur rengi....
kalimerom o horoncudan bizde de var ama bizim ki halis horoncu çok da güzel oynuyor bebeğim benimmm....
kızlar kuzumun yeni resimlerini ekledim face üzerindekileri geçen hafta aldım yalnzı beyaz bluzü yanlışlıkla 3 yaş almışım biraz bol oldu sankiii...
zeynam ya aksilik aksilik üstüne gelmiş ama hyırlısı canım ya sıkma canını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…