- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.721
selamlar,
sağolun kızlar biraz aksiyonluda olsa güzel bir değişiklik oldu yinede..
çileğim maşallah senin deniz paşaya dediğim dedik yanii hee..iyi işde ilerde tuttuğunu koparan bir çocuk olacak desene..
zeynam senin kuzuyada üzüldüm ya süt çok önemli kaynananada çok kızdım..tamam kansızlık yapar diyede çocuk sütden iyice kesilirmi yavvv... neyse sen geceleri içirmeye devam et bari.. şimdi hiç biri peynirde yemiyor doğru dürüst.. sütten alıyorlardır ne alıyorlarsa..
meleğim benimkiler senin kuzuya bakınca daha az içiyormuş sanki...çünki gece 11,30 gibi yatıyorlar bazen 10,30 gibi başlarına 150 cc koyuyorum 2 gibi içiyorlar sonra 4 de tekrar 150 bazen yemeği iyi yediler diye 100 cc yapıyorum içiyorlar..birde sabah 7,30 da 150 cc 150-150-100------- 400 hadi 500 diyeyim ozaman normal benimkilerin içtiği yani..
selam güzeller herkes iyidir inşallah dn kocimin yanına gittim baktım o gelemio sen gel dedi bana
aşk tazeledik eylşümüde anneanneye bıraktım bugnde sabah gönderdim babasıyla kuaföre gittim
saçlarımı boyattım sonunda rengi çok hoş oldu yaa tütün kahve kumral bakır karıştırdı bunları
biraz rengi açar dedi sonra 1 ay sonra tekrar boyayacak tam olur o zaman dedi geçen resim koymuştum yaa
işte böleee çok güzel oldu
günaydın canlarrrr
senağlamaher şey üst üste geliyor dün akşam eve geldik benim çok bilmiş oğlum masanın üzerindeki laptopumu yere indirdi ve pc ekranım gittiiiii senağlama
arabamı vurdum 1 hafta arabasızım laptopum gitti bilmem ne zaman alırım
ne bu kısmetsizliğim ben anlamadımkiii
minikçim çitoscum hafta sonunuzun güzel geçmesine sevindim
benim vasattı hasta olduğum için bide moralim bozuktu
neyse sizide kararttım herkeze su gibi akıp giden bir hafta diliyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?