- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.701
bizim ki de kesiin kalkar en az bi kere ama emziriyorum ben halaa bizim ki en kolay:)
oh oh nazlim ne güzel bi gün gecirmisiniz canim..oglanlarada iyi gelmistir .
melegim kiz senin göbegin kesin disari atilmis hatun iki dakka oturmuyor evde:) saka saka yi etmisin fistifim.
zeynam kaynanan niye soguttuki kuzuyu sütten?hayir bi mantik aradim bulamadim olamzsa ona baktirma yaa git baska birini bul.
ayy biz arkadastaydik tontisim harika oynadi hersey yolundaydi ama kendinden iki yas büyük bi cocuga takti kafayi geldi gitti itti sacini asildi,cok gözü kara yaa.oglan bundan b¨¨uyük ama banamisin demiyor oyuncaklari bi cekistirisi var görseniz sasarsiniz haline.olmadi cocugu itiveriyor göbeginden.bütün cocukalr kacti denizden,ortam bizimkine kalinca rahatca oynadi.cok ilginc amaya kendinden büyüklerin bile hakindan geliyor ayni cadi gibiydi aksam:))))))))))))))))))))
günaydın yavru kuşlarım
sakin ama güne erken başladığımız bir gece geçirdik
kuzum aklam az erken yatnca sabah bizi işe gönderme saatinde kalktı canı sağlsun
şimdi beyfendi tosur tosur uyuyor :umursamaz:
bizde 12'ye doğru çıkacağız ben anneme gideceğim kocşte dedesinin mevlütüne
aman havada bi kapalı ve serinki zaten gezecek hava yokkk
çileğim hep "süt kansızlık yapıyo süt ne işe yarıcak" diyen cadı kaynanam vermeye vermeye sütü unuturdu kuzuma
ahhh varya nasıl kin doluyum ona ama Allaha havale ettim
başkasına vermek gibi bir şansım yok güzelim
böle bir şeye kalkıştığım an çok iyi biliyorum evliliğim bile tehlikeye girer eyvahedigeldismile
kreşe verene kadar sabıran başka yapacak hiç bir şeyim yok mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?