2008 Kasım Anneleri

lavişim o gobekten bende de var sezeryanla dogum yaptım bacaklarımdan popomdan gıdıyor ora kaldı resmennn ama herhalde orayı ancak mekık cekerek topralayabılecemmm :gitme:

ya aslında yağmurda kalkmaz da akşam en geç 09.00 gibi yatakta oluyor sabaha kadara cıkıyordur bebeğim ondan bi kez kalkar mesela dün gece 22.00de yattı uyanmadı dahaaaa sabah 07.45e kadarr...

ıcırım ben normal doğum yaptım ama bende de duruyor be canım emziriken aldım kiloları aslında çok fazla bi kilom yok diyorum ya 3 bile versem yeter yaniii

ya şimdi normalde Eymen'de en az bir kere kalkıyor ille o başucundaki sütü içiyor hatta geçenlerde bahsetmiştim yaa artık bir biberon da yetmiyor iki biberon koyuyoruz başucuna diye
ben bu kadar çok içmesinden rahatsız oluyorum karnı açta yatsa aynı, doyurup ta yatırsam yine aynı bir biberon yatarken yatakta içiyor saat 21.00 gibi yatıyo işte saat 01.00sularında kalkıyor diğer biberonun içiyor falan onları artık canı istedikçe parça parça bitiriyor
dün akşma biraz huysuzlandı dedim yaa şimdi ben diştendir diyorum ama dediğim gibi sadece 01.30a adar huysuzlandı sonra sabaha kadar rahat yattı diş olsa sürekli devam etmesi gerekmez mi?
acaba gaz mı yapıyor içtiği sütler diyorum, ama yerine alternatif koyamıyorum napsam cicibebeli ıhlamur flan mı koysam başucuna hoş onu içip süt olmadığını anlayınca yine ortalığı yıkabilir, sütün içine su mu karıştırsam diyorum yarım yarım o zamangaz yapma olayı azalır mı onu da bilmiyorum?
bir de yatağını ve pijamalarını ıslatması var ki onu saymıyorum bile, ne kadar damlatmaz biberon alsam da fayda etmedi şimdi içiyorya mesela braz içiyor bitmiyor onu öyle yanına bırakıp yatıyor ağzı aşağıda olunca damla damla dökülüyor ıslanıyor, ee ben herseferinde kalkıp onu alamamki yatağından uyandığım zamanlarda alıyorum ama atıyorum 1 saat sonra bi bakıyor yok yine kalkıp başucundan alıyor iki yudum çekip yine yanına bırakıyor :uhm:

poff umarım anlatabilmişimdir derdimi kızlar :çok üzgünüm:

bu arada bende hafiften bir diyete başladım
öyle sizinkiler gibi bir diyet değil tabiki sdece yediklerimizi biraz düzene koyacağım dün akşamüstü başladım kaydirigubbakcemile3 şuan tahminen 56-57 kg. civarıyım 54-55 olsam yeter yani ortalama iki kilo nasıl bir sistem uyguluyorum hemen anlatiim zemuszemus:

sabah güzel bir kahvaltı yaptım ne yersem artık sınır pek yok onda sınır koymama da gerek yok, zaten sabah canım fazla bişey istemediği için bişey yiyemiyorum
az önce de iki grissini yedim yanında da nane-limon bitki çayı içtim
öğle yemeğinde ve akşam yemeğinde ne varsa yerim buralarda genellikle sebze yendiği için sorun da olmaz, ama bu iki öğünde ekmeği biraz daha kısıcam zaten az yiyordum ekmek şimdi her öğünde bir dilime indirebilirim kahvaltı hariç
tabiki bol bol sıvı tüketimi şart yemekten önce,ortasında mutlaka bir büyük bardak su içicem dün akşam yemeğinde öyle yaptım baya etkisi oldu tıkandım çok yiyemedim

haa tabi dün gece size yazıp vedalaştıktan sonra duşa giricem demiştim yaa girdim çıktım bir dilim ekmeğe nutella sürüp indirdim mideye kaydirigubbakcemile3
işte bu konuda naparım bilmiyorum hergün mutlaka bir çikolata yiyorum ada browni falan :çok üzgünüm:

selam sekerler....

melegim Deniz uyanir gece enaz 10 defa.ama her defasinda süt icmez bazen bir bazende iki biberon bitirir sabaha kadarr.

Bne istemedikce süt vermiyorum fazlasida demir eksikligi yapiyor hemde istahsiz birakiyor onun icin

genelde 400 ml filan icer bazen daha az.yatmadan evel muhallebi yer sirf aliskanlik oldugu icin iki saat

sonra uyanip süt ister.nasil kescem bilmiyorum ama simdilik rahatsiz etmiyor beni bünyem alisti zaar.

ayy bugün hava süper,kocisle gezicizz sonrada arkadasa gitcez öptüm herkezi.

selamlar,
herkese güzel bir haftasonu diliyorum..
bizde dün konsere gittik ama sormayın maceramızı ama yinede değişiklik oldu çocuk var diye hep evdede oturulmuyor..
dün 5 te çıktık kuzular uykularını alınca yolda pek durmadılar daha doğrusu arabada olsak koltuklarında seyrede seyrede gidiyorlarda yarı yola arabayla gittik gerisi otobüsle topluca gidildi otobüsü inlettiler ilk başta..
sonra kerem fazla bişey yemedi diye kakaolu süt almış babası yolda oyalansınlar diye onu içti ama 5 dk sonra fışkırırcasına kustu otobüste babasının ve kendi üstü battı kociş dünyanın ıslak mendilini harcadı otobüsüde temziledi böylece..kaydirigubbakcemile3 sonra yatıştı zaten kudurklukları baka baka gittik kaan sonuna doğru uyudu salona geldik.. abdi ipekçideydi konser balon ve bayrak dağıtıyorlardı kuzular onları alınca epey bir oyalandılar.. hatta alkış yaptılar oynadılar bayrak salladılar keyifleri iyiydi ..
sonra program başladı ilk başta polis grupları şarkı söyledi, arkasından gülben çıktı anam nasıl zayıflamış kadın... oda ikiz annesi..
kendimden utandım ama sonra dedim makineye girdi, spor yaptı, bakıcı var nasılsa evde, öyle tabiki zayıflanır..
en sonsa ferhat göçer çıktı ama iki şarkı dinleyebildik kuzular artık iyice kudurdu uykuları geldi çok geç çıktı ferhat bey.. otobüste bekledik diğerlerini artık işde öyle gece oluncada yolda uyudular gelirken..
ben peşlerinde koşmaktan kucakta taşımaktan çok yorulmuşum hemen bir yeşil çay içip yattım...

geçmişe tam bakamadım ama meleğim bende merakla bekliyorum senin şu resimleri..
çileğim aman ya boşver kiracı iyi olurda sonra bir yerden bir sorun çıkar kafan rahat şimdilik..

ha meleğim senin kuzuyu tarif ederken aynı kaanı anlatmışın oda gece 2 kere süt içiyor tümünü bitirmiyor bazen elinde kalıyor yada kenara atıveriyor üstü pijamaları ıslanıyor gece birde üst değiştiriyoruz..bende süt versem uyuturken ballı süt veriyorum gece termosta hazır suyumuz devam sütü yapıyoruz hala..bende bıraktırayım diyorum birde sabah kalkınca içiyorlar çok içmiş gibi oluyorlar kansızlık ne durumda bende merak ediyorum gerçekten..

nazlımeleğim hoşgeldin canım
yorucu da olsa gzel birgün olmuş sizin için sevindim canım

süt konusunda aynı kaan gibi işte ben üstünü de değişemiyorum tulum var çünkü çıkar giydir derken kıyametler kopuyor allahtan tulumdan içeri çok geçmiyor o şekilde içim rahatlıyor
bakalım nasıl bıraktıracağız

selam kızlar
son 2 güne göre bugün daha iyiym hala ilaçlarımı kullanıyorum ama bu seferki baya inatcı çıktı hafta başına iyileşmiş olarak başlıcam ama inşallah
bütün gün evdeydim yiğit fırsat verdikçe dinlenmeye çalıştım
amethan annemle istanbula gittiler modokoya bakacaklarmış mobilya arıyorlar en azından onn dırdırı yoktu
ama nedense yiğit efe gaript tüm gün mızırdadı hiç bir şeyden mutlu olmadı zaten kendimde değidim zor bi gündü
normalde günde 2 kez uyuyan çocuğu ancak 1 kez uyuttum ve 1.5 saatcik dinleyebildim kafamı
akşam üstü gezmeye çıkamadık bu hafta malum araba serviste sayemde senağlama
aklıma geldikçe hala inanamıyorum o şekilde kaza yaptığıma :bbo:

yarın eşimin dedesinin ölüm yıldönümü sadece erkeklere okutacaklar neyseki bende anneme gideceğim evde çok bunladım
normalde evde olmak falan beni germiyorda pazar gnleri evde uğur olmayınca nedense bunalıma giriyorum sanırım alışkanlıktan garip bir psikoloji

meleğim benim bebekim günde 500ml. süt ihtiyacıı 1 ay öncesine kadar çok güzel karşlardı
fakat kaynana olacak o cadı çocuğumu sütten bile soğuttu artık içmiyor
bu çocuk peynğir yoğurt yemiyo eee bide süt içmezse nasıl kalsiyum alacak
bizde 1 haftadır saat kurup gece kalkıyoruz yapıyoruz süt uykuda içirebildiğimiz kadar içiriyoruz bir şekilde alıştırmam lazım yeniden
ne garip kimimiz istemiyoruz kimimiz istiyoruz içsin süt

nazlıcım çok aksiyonu bol bir akşam geçirmişsiniz
aman olsun be yavrum en azından evden çıktın değişiklik oldu sana
birde eşin kusmuk temizlemek zorunda kalmasaydı :jeyyar:

neyse ben az dolanayım görüşürüz bebekler

silikcm hoşgeldin canım nerelerdesin?

zeynacım sevindim daha iyi olmana, valla ben süt içmesini seviyorum ve istiyorum ama abartmasın istiyorum önemli olan o

ay eve geldim, yemek yedik sofrayı bile öylece bırakıp çıktık, kaynımı biraz gezdirelim Eymen'e de iyi gelir dedik hava kararmadan gidelim diye hemen çıktık
güzel bir park var burada oraya gittik açık havada gezdik eymeni salıncaklara falan bindirdik, oradan köye gittim kaynım dedemin falan elini öpmek istedi biraz da orada oyalandık geldiik tam işleri yoluna koymuşken tesadüfen Eymenin doğum günü için hazırladığım slaytı bulduk onu izledik yarım saat bu saat olmuş oğluşum bile zor dayandı ama izledi kendisine bebe-bebe diyerek sevdi :))

neyse ben kaçar herkese iyi geceler

oh oh nazlim ne güzel bi gün gecirmisiniz canim..oglanlarada iyi gelmistir .

melegim kiz senin göbegin kesin disari atilmis hatun iki dakka oturmuyor evde:) saka saka yi etmisin fistifim.

zeynam kaynanan niye soguttuki kuzuyu sütten?hayir bi mantik aradim bulamadim olamzsa ona baktirma yaa git baska birini bul.

ayy biz arkadastaydik tontisim harika oynadi hersey yolundaydi ama kendinden iki yas büyük bi cocuga takti kafayi geldi gitti itti sacini asildi,cok gözü kara yaa.oglan bundan b¨¨uyük ama banamisin demiyor oyuncaklari bi cekistirisi var görseniz sasarsiniz haline.olmadi cocugu itiveriyor göbeginden.bütün cocukalr kacti denizden,ortam bizimkine kalinca rahatca oynadi.cok ilginc amaya kendinden büyüklerin bile hakindan geliyor ayni cadi gibiydi aksam:))))))))))))))))))))

günaydın yavru kuşlarım

sakin ama güne erken başladığımız bir gece geçirdik
kuzum aklam az erken yatnca sabah bizi işe gönderme saatinde kalktı canı sağlsun
şimdi beyfendi tosur tosur uyuyor :umursamaz:

bizde 12'ye doğru çıkacağız ben anneme gideceğim kocşte dedesinin mevlütüne
aman havada bi kapalı ve serinki zaten gezecek hava yokkk

çileğim hep "süt kansızlık yapıyo süt ne işe yarıcak" diyen cadı kaynanam vermeye vermeye sütü unuturdu kuzuma
ahhh varya nasıl kin doluyum ona ama Allaha havale ettim
başkasına vermek gibi bir şansım yok güzelim
böle bir şeye kalkıştığım an çok iyi biliyorum evliliğim bile tehlikeye girer eyvahedigeldismile
kreşe verene kadar sabıran başka yapacak hiç bir şeyim yok mafoldumben

valla sormam lazım anneme canım ama atmış olabilirler inanırım kaydirigubbakcemile3 çünkü gerçekten dışarı çıkmaya bi başladım mı iki dakka durmuyorum evde evde bir girdimmi çıkasım gelmiyor
senin oğlana da maşallah hepsinin hakkından gelmiş çocukların kaydirigubbakcemile3 yerim ben onu ee cüssede müsait oğlum kabadayılık yapıyor o yüzden kaydirigubbakcemile3

günaydın zeynam bebeğim bugün burası da kapalı tam uyku havası var mirmirmirmir
sütütn aşırısı kansızlık yapıyor yoksa eski insanlar hep sütle büyümüş hepsinde de kansızlık mı var sanki senin kaynana da abartmış olayı benim oğlanı göndereyim bari senin kaynananın yanına düşer bayılır heralde akannehir kaydirigubbakcemile3
çoğu gitti azı kaldı yarısını atlattık bak ilk 1.5 sene bitti 1.5 senemiz daha var oda geçer gider inşallah sağlık olsun da napalım çaresiz

herkeese günaydın şekerlerim çocuklarımı sınava soktum geldim dershaneme, ah canlarım nasıl da heyecanlılardı inşallah rabbim emeklerinin karşılığını verir çocuklarıma :Saruboceq:
valla bende her sene onları görünce heyecanlanıyorum yaa hiç değişmedi bu yıllardır

dün akşam size yadıktan sonra ortalığı toplayıp yattım bende eymene iki biberon süt yapıyordum ya, biri 300 cc öteki 330 cc 630cc falan içiyordu bu gece 300 cc yi tam doldurdum ötekini 240 cc doldurdum 540 etti onu bile tam bitirmemiş sabah baktım böyle böyle çaktırmadan tekrar bir biberona dönüş yapabilir miyiz bakalım :uhm:
ya evde kahvaltı yapıyorum iki gündür bu saat oldu mu acıkıyorum burada yapınca geç kaldığım için kahvaltıya, öğle yemeğine kadar hiç acıkmıyorum şimdi bitki çayı içiyorum ama yanına bişeyler yiyesim var, ben buraya form bisküvilerden falan koyayım bari böyle zamanlarda yemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…