2008 Kasım Anneleri

saolun kızlar ( ya bişey diycem sebepsiz yere bi öksürüğü var durup dururken oldu burnu falan da akmıyo.diş çıkarırken öksürük olmaz dimi ne alakaa saçmaa:))

ben yokum yaa bugün gelen gelene gelen gelene maşallah
geçmişe biraz göz gezdireyim dedim maşallah döktürmüşsünüz yine
diloksum gelmiş hoşgelmiş
zeynamın laptopta gitmiş allah allah zeynam bu ne musallat oldu gitmiyor bir sadaka falan ver bişeyler yap
herkesler burada tek tek sayamayacağım, hasta olan bebişlerime ve arkadaşlarıma geçmişler olsun
biz iyiyiz şükür sabah 07.30da uyandı eymen paşa mecbur kalktık biraz oyalandık, kahvaltımızı yaptık saat 11.30a doğru uyudu tekrar ben de vurdum kafayı 1e kadar yatmışız beraber şimdi de dışarıya bi yerlere gidelim diyoruz ama nereye gitsek karar veremedik hava da rüzgarlı bi bakıcaz artık

çitosum aynen öyle ufak ufak bıraktırmaya çalışıyorum ama yemedi sıpa, azar azar azaltıyordum dün btirmiş sütü saat 04.30 falan kıyametler koptu neden sütüm yok diye mecbur yaptık yine nolcak sonumuz bilmem:çok üzgünüm:
bizim evde geceleri kaloriferler sönüyore ama tabi soğuk olmuyor yine de bende ekşir diye vermiyordum öyle ama cidden beklemiyor yaa geceki yaygaralarımızı görsen sen de başlardın bu yönteme mecbur yani bazen sırf zevkine alıyor başucundan bir iki fırt çekiyor öle elinde uyuyor her kalkışımda içiyorum biraz kontrol ediyorum allahtan bişey olmuyor mama içmiyor artık yaa sadece inek sütü o yüzden ekşimiyor pek
poff bilmiyorum aşıcaz bakalım bunu da biraz azaltıcaz bir yolunu bulursam ama napsam kandıramıyorum şimdilik :çok üzgünüm:

herkez başka konudan şikayetçi ya bizimkide hiç süt içmiyor daha doğrusu su dışında hiç sıvı bişey içmiyor hani mandalin suyu portakal suyu falan sıkıyoz bir yudum bile içmiyor sütüde hiçbirşekilde içmiyor ağlıyor resmen verince zorlayınca tükürüyor hepsini bende içmiyo die üzülüyorum boyu hiç uzamıyor doğum gününden beri 78 cm belki içse uzar azcık

canım kumpir çektiiii ama çok çekti çitosum yesem bişii olurmu patates haşlama lapa yemekten gına geldi kumpir yesem başa sararmıyım ki kusmam geçti 2 gündür kusmuyom seviniom başa sarmak istemiyom ama ne zamana kadar böle yağsız yicem ben loooo

kızlar oto koltuğumuzun siparişini verdim krikonun mertinkinin aynı modeli ama yeşil rengini aldım kırmızı renk stokta tükenmiş gözüküyor aslında aklımda kırmızıdaydı ama ne yapalım aslında başka bi sayfada vardı ama 240 falandı ben 213e aldım.....
kriko canım iyileşmene sevindim canım
diloks canım allah bebişlerini korusun canım inş.bulantıların kesilir biran önce....
asortiem çık dolaş canım hava güzelse buralar buz gibi yaa hele bugün feci soğuk((
derin geçmiş olsun canımmmm
piroşum hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

yasmınım son durumunuz ne oldu bılemıyorum ama senı kaybetme korkusu baslamıs sanırım esınde
senı ıntıharla tehdıt ettıgıne gore

pıros ne guzel bulusmalarınız olmus
ama bız foto ısterız tez zamanda

sut ıcmeyenlerden bırı de benım kuzu
kesınlıkle ıcmıyor uyku arasında bıle kanmıyor sıpa
ama sabah kahvaltısı ve aksam muhallebısı olarak dengelemeye calısıyoruz
belkı benı emmeyı bırakınca alısır

ama maden suyunu bır guzel ıcıyor kı sormayın
elımden almak ıcın kosup gelıyor dıkıyor kafaya
suratını bıle eksıtmıyor maasallah

lavişim hayırlı olsun koltuğunuz şimdiden
zayıflama çalışmaları nasıl gidio bu arada
valla dolaşmak isterdim ama soğuk gibi yaa burasıda bi bahar gelmedi valla

Güle güle kullanın lavişim fıstık kızıma fıstık yeşilide yakışır inşallah yağmurda severde oturur içinde biz koltuk konusunda çok şanslıyız ne oto koltuğuna nede mama sandalyesine verdiğim paraya acımadım hiç çok severek kullandık kullanıyoruz
teşekkürler tatlım gün gün daha da iyi olucam fırsat buldukça uzanıyorum

yağmurda süt meyva suyu meyva hiç ayırmıyorrrr
ben akşam yatarken 225 cc süt yapıyorum 2 büsküviyleeee
gece de devam maması yapıyorum çünkü süt yapsam uykusu açılıyorrr
gecede 210cc yapıyorum biberona koyuyorum termostan sıcak su ekliyorum içip uyuyor hemen kuzummm

kızlar bizim ufaklıklar da 2 yaş sendromu başladı galiba( herşeye itiraz ediyoo yaa.sadece süt içiyo 3 gündür( içine bisküvi koyuyorum öyle duruyooo.kahvaltı yedi kustu hem bugun hem dün( babanneme gitmiştik hemde kadının 2 halısını da batırdık.3 kere sildim hemde yumoşla falan ama kokusu kaldı yaa.offf.bu sabah da mama sandalyesine kustuu.neyse onu temizlemek kolayda.köfte çok sever dün yaptım 1 tane zor yedi.3-4 tane yer aslında.hele meyvee asla yemiyo.sadece portakalı küçük küçük kesip tabakla önüne koyuyoruz o zaman yiyo:)) büyüdü da sıpaamm.

Lavişim güle güle kullanın:)

Miniğim evet , sabah kalktı, sarıldı, bırakma beni diyo, affet diye kaç kere aradı..Akşam babamalr gelecek, bakacaz çaresine..

asortiğim canım bugün 4.günüm durmadan su içiyorum bide sanki hep tokmuşum gibi o istahlı gacı gitti sanki:))
henüz tartıya çıkmadım 1 hafta sonunda tartılacağımm 1 ay sonunda sölicem sizeee yada verdiğimi hissedersem cicimmm
sende gördün 62leri gözün aydın canımmm
krikocum bende öyle mama sandalyesi,araba bende çok memnunum canımm
inşallah sever yağmur oto koltuğunu şarttı artık sığmaz oldu artık kuzum
bu arada en geç 1 mayısta yolcuyuz biz hehehehee:)))
bakalım kuzumla ilk uzun yolculuğumuz babannemizde geldiği için yolda pek zorlanmam artıkkk

llavişim güle güle kullanın koltuğunuzu..

aranızda araba koltuğuna oturmayan var mı kızlar..tuna daha 1 kere bile poposunu koymadı ne yapacağım bilmiyorum..

ben kahvaltısını ve muhallebisini sütle hazırlıyorum..

gece de 1 kere 200 cc içiyor.
günde 1 tane nesquik içiyor.

ayran varsa pipetle 1 bardak içiyor.
yoğurtta günde 2 kere kere yemeğin yanında yiyor..

sanırım yeter..

kanımız normal çıktı ama demirimiz düşük çıktı..pekmeze alışıyor yeniden ve ferrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…