- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.941
Çilekcim bende bunu haşhaşlı yapmak istiyorum.Eşime aldırmıştım haşhaş ama nasıl yapacağımı bilmiyordum :))) iyi oldu teşekkürler canım.
ben cok severim hashasliyi darkcim.hafif tahinle karistirip yapiyorum bazen cok güzel oluyor.insl.begenirsin sende.
Fatercim yaz sende bunları lazım olur mutlaka.
Çilek bende denemiştim elmalı pasta tarifini bi daha da tövbe etmiştim :))))
İnşallah bu denememde beceririm..
fatercim soda şişelerini ne ile kapatıyorsunuz sonra
Hahahahaaaa deli gibi konserve yapan hamileler geliyooo gözümün önüne. Domateslerin başında, kimi ocakta patlıcan kızartıyooo. Çok alemiz yaaaa :)
Julian sen fasulyeyi biraz fazla pişiriyorsun anladığım kadarıyla.Donduracaksan pişirmeyeceksin çok hafif kavuracaksın canım.Aynı yemeğini yapar gibi yapılıyor sadece fasulyeler rengi dönene kadar ocakta kalıyor.Sonra soğutup yemeklik olarak dondurabilirsin.
Annem böyle yapıyor ama bizim hoşumuza gitti bu.
bende fasulyeyi tek dondurmuştum ve hiç pratik gelmedi.Bu sene öyle yapmadım.
Polipe bu ay iyice ağırlaşacağız ama.hem bi de bebek olunca vaktimiz çok kısa sürelerle sınırlı olacak.Ne kadar pratik olursak o kardır.
Bi de bebeği görmeye geleceklere ikramlık bişeyler de olsa hazırda iyi olmaz mı :) Ben hamurişi bilmem.Aniden gelenlere de hazırda bişey olsa fena olmaz.
Kızlar ben sigara böreği koydum,siz de yaptınız mı? Çok iyi oluyor.Başka hamurişi ne koyabiliriz?
Dark'cım, ben denediğim ve beğendiğim tarifleri bloğuma yazıyorum. Bu da daha önce yaptığım ve severek yediğimiz bi poğaça tarifi. Yalnız benim tariflerim biraz light'tır. Sen yağını dilediğin gibi ayarlayabilirsin...
http://hayattantatlar.blogspot.com/2007/12/minno-poaa.html
eylülcüm bu benimde aklimda.Hem pratik olur hemde bebe`lerle yapmamiz güclenebilir..
beni mbirde buzlukta cikolatali pastam vardir herkez cok begenir iki posette ondan yapicam..
pogaca,acma,sigara böregi yapayim diyorum bende..ama tatli kurabiye yapsam'
o konulurmu buzluga.`?ben daha evel hic koymadim size bi soriim dedim.
ben yorgunluktan öldüm yaa kafamçokkarıştıtemizlik yaptım halıları falan kaldırdım belimi hissetmiyorummirmirmirmir
senin neyine temizlik:mymeka: birde eylül ve çilekin tariflerie bayıldım ikisini de hemen aldım yazdım yapacağmcokacimcoook
hamur işlerine gelince ne yapacağımı bilmiyorum ben buzluğa ne konur ne konmaaz hazır alsak
olmaz mı ben pek sevmem böle şeylerle uğraşmayı hiç tarzım değil sositosositoilla ki elde mi yapmamız lazım
kızlar
birde o göbekte ki çizgiden bende olmuş yaa aşağı doğru dümdüz umarım sonra giderhihoyyyt bu arada ben
bittim sırtım da çok ağrıyoo bi daha temzilik falan yokÇok üzgünüm çoook
kizlar sizdede oluyomu bilmiyom benim demin idrarim cok koyu rengi vardi sanki kan karismis gibi icine ama silindimmi bisey yok kafama takildi biraz dün doktora gitmisdim idrarda bisey yoktu daha olmassa yarin soruyum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?