2008 Kasım Anneleri

Bir de neredeyse tüm kurabiye tarifleri margarinli, ben bir tane sıvı yağla yapılan bulmuştum, şimdi hatırlamıyorum, tarif defterimde. Sizde varsa yazsanıza kızlar sıvı yağlı kurabiye tarifi. Margarinle yapılanları ben gönül rahatlığıyla yiyemiyorum ne yazık kiiii. Kimseye de yedirmek istemiyorum.

Çilek bende denemiştim elmalı pasta tarifini bi daha da tövbe etmiştim :))))
İnşallah bu denememde beceririm..

sorma benimkide tamamen bir hüsrandi.. ama bunu insl.iyi yapabiliriz ..

ben yorgunluktan öldüm yaa kafamçokkarıştıtemizlik yaptım halıları falan kaldırdım belimi hissetmiyorummirmirmirmir
senin neyine temizlik:mymeka: birde eylül ve çilekin tariflerie bayıldım ikisini de hemen aldım yazdım yapacağmcokacimcoook
hamur işlerine gelince ne yapacağımı bilmiyorum ben buzluğa ne konur ne konmaaz hazır alsak
olmaz mı ben pek sevmem böle şeylerle uğraşmayı hiç tarzım değil sositosositoilla ki elde mi yapmamız lazım
kızlar
birde o göbekte ki çizgiden bende olmuş yaa aşağı doğru dümdüz umarım sonra giderhihoyyyt bu arada ben
bittim sırtım da çok ağrıyoo bi daha temzilik falan yokÇok üzgünüm çoook

asorticim çok yormasaydın kendini
insan kendini kaptırıyor yaparken hissetmiyorda sonrası fena
acısını sonra anlıyorsun
yavaş yavaş yap canım kendini yormadan
zaten bu ev işleri çok nankör bende daha yeni yaptım dün bi misafir geldi tamam
herşey başa döndü

Hahahahaaaa deli gibi konserve yapan hamileler geliyooo gözümün önüne. Domateslerin başında, kimi ocakta patlıcan kızartıyooo. Çok alemiz yaaaa :)

:roflol::roflol::roflol:süperdi çok güldümlülülülülülü

canım ben fasülyeyi çiğden koyuyorum.çok güzel oluyor tavsiye ederim..

aynı şeyi ben de düşünüyorum..ekim gibi doğum izninde pasta börek işine girmeyi..herkes bir günde gelse bi sorun yok ama..ayrı ayrı günlerde hiç durmadan pasta yapamayız..kurabiye,poğaça,börek koymayı düşünüyorum ben inşallah..malum bi de ilçede olunca taze pasta bulmak imkansız kendimiz evde yapmak zorundayız.

hmmm hemen bloğunu ziyaret ettim çok hoş..ben de bi blog oluştrmak istiyorum ama ihmal ederim gibime geliyor..

ben koyuyorum canım kurabye .hiç bişey olmuyor..tavsiye ederim.hindistan cevizli kurabiye süper oluyor tavsiye ederim..

naptın sen asortie yaa halı kaldırmak filan dikkat edin kendinize ya..temizlik için kendinizi ve bebeğinizi bu kadar paralamayın yazık size yaa..klava:

çitoscum sırtlanıp kaldırmadım canım altlarını süpürdüm falan
yoksa nasıl kaldırayım ben o halıları allah muhafaza kızıma üzülürüm

asortie sen napıyosun allah aşkına yaa ne halısı bırak ..hey allahım yaa ..normal temizliğini yapsaydın ağır işleri bırak bayramda temizlikçi tutarsın olur biter birde doğumda tamam işte..sen uğraşma duymıyım bi daha..

eylülcüm cok pratik bi tarif,insl.memnun kalirsin sonucundan..

asorti aman dikkat et kendine,hoss kime diyorumki ben,sanki kendim durabiliyorumda.!

benimde dusumu ovmam lazim,offf ocmak sorun diilde sonra kullanildimi sinir oluyorum

hatta bikeresinde esime,dayanabilirsin her gün dus almada bir gün bari kuru kalsin bile demistim..

sonucu hic sormayin tabi:)

kizlar sizdede oluyomu bilmiyom benim demin idrarim cok koyu rengi vardi sanki kan karismis gibi icine ama silindimmi bisey yok kafama takildi biraz dün doktora gitmisdim idrarda bisey yoktu daha olmassa yarin soruyum doktora

kizlar sizdede oluyomu bilmiyom benim demin idrarim cok koyu rengi vardi sanki kan karismis gibi icine ama silindimmi bisey yok kafama takildi biraz dün doktora gitmisdim idrarda bisey yoktu daha olmassa yarin soruyum doktora

bazen banada oluyo cnm koyuuuu sarı rengi oluyo bööle kırmızıya çalar bi renk genelde ilaçlara yoruyorum yada susuz kalmış olabilirmisin gün içinde az su içince akşam idrarım bööle oluyo o zmaan ilaçlara yoramıuyorum kendime patlatıyorum bi tane:mymeka:

ahhh süt kuzusu 28 haftalık olmuş yesin annesi onu sağlıkla gel minik kuzum benim .ay bebek özledim ben yaa kokusu burnumda tütüyo fatihimin .mehmet için sabırsızlanıyorum ama zamanında gelsin miniğim benim annnesi bekliyo onu .abisi pek beklemiyo herhalde gene yedik bugün birbirimizi doğmamış çocuğu nası kıskanıyo anlatamam ya kızlar ben napıcam

benim kcük kizda biraz kiskaniyo bazen hemde cok seviyo ne zaman cikcak deyip duruyo hergün karnimi oksuyo öpüyo konusuyo kardesiyle benim kizim 2,5 sene emdi beni kardesimle bende emecem diyo bazen diyom veriyim emermisin heme azgzini aciyo emerim diye bende onu düsünüyom cok kiskancak gibi

ya offf bi daha yapmıcam zaten ya ne kendimi yoruyorsam salak gibi şimdi çok pişman oldum:çok üzgünüm:
bak nerden yaptım kocişte bi sürü fırça çekti sağolsun sen ne tek başına yapon diye:mymeka:
ama napim ya evin içini .... götürüyodu zaten 15 günde bi yapıyordum artık yapmıcam
o zaman kociş gelsin kendi yapsın:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…