2008 Kasım Anneleri

anlaşılan kimse yok bende biraz yorgunum zaten gidim yatim baree
benden sonra giren herkese iyi geceler öpüyorum hepiciğinizi

Aa çok da pratikmiş.Kesin yaparım bunu.Ellerine sağlık.
Yalnız kızlar buzluğa sarılı aliminyum folyo içerisinde birşeyler saklamak pek sağlıklı değil diye biliyorum ben.Aliminyum folyo ısı değişimlerinde sıcak yada soğuk zararlı oluyormuş.Streç film le işimizi halledelim yada buzdolabı poşetleriyle.

Geçen de bu konu aklımdaydı unutmuşum yazmayı.Kimdi Apple miydi meyvelerden folyolayıp koyan? Aklınızda bulunsun sterç film daha sağlıklı.

Canım ben de dün yaptım ama sen gibi halı kaldırmadım.o halde yoruldum.Naptın sen öyle.Dursun halının altıda nolcaktı ,kim gelip bakcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benim halılar küçük olmasına rağmen eşek ölüsü gibi.Değil altına toz girmesi yanına bile yaklaşamaz :roflol:
Neyse umarım iyi olursun.Doğuma kadar yeter bu sana.Doğumdan önce birine yaptırırsın artık.

darkcim strec film olmadigi zaman benim normal temiz bir posetede saridigim oldu.

ama kek kaliplari daha pratik,sekilli sekilli güzel oluyor.

tarif için sağol çilek bende çok yaparım hazırlanışı da çok kolay şerbetli tatlılarla aram hiç yok
onun için bu şekilde ki kolay hazırlanan ve sütlü tatlıları daha çok tercih ediyorum çok da pratik
ellerine sağlık yapıpda yiyenlerede afiyetler olsun

asortie kız ne yaptın öle neden kendini çok yoruyorsun ki üstten süpür sil gitsin ne halıları kaldırıyorsun
ayy valllaa yapmasan da kimse evi kirli demez biz hamileyiz yardım edecek kimse olmadan ağır işlere
kalkışma canım tehlikeli ayımızı atlatmadık henüz ne olur ne olmaz inşallah dinlenince yorgunluğunda ağrılarında geçer canım

Çilekcim bende mozaik yapıyorum dolaba,

pötibör bisküvi
ılık süt
kakao
yemek kaşığının ucuyla margarin
fındık
toz şeker
hindistan cevizi

Bisküviyi büyük parçalar halinde kırıyorsun.
Üzerine bi kaç yemek kaşığı kakao,biraz toz şeker,dövülmüş fındık ekleniyor.

Arzu edenler vanilya ve tarçın da koyabilir.

sütü göz kararı koyuyorum yalnız (1 çay bardağı diyeyim.)Yetmezse eklenir biraz.
sütü bir kapta ılıyana kadar ısıtırken içine biraz margarin koyuyorum.Yemek kaşığının ucuyla yeterli oluyor.İsteyen biraz daha fazla koyabilir.

Sonra sütü hazırladığımız karışımın üstüne döküp bi güzel karıştırıyoruz.Çok fazla eritmeden bisküvileri.
birpoşete karışımı uzunlamasına yayıp,sağdan soldan poşeti iyice sıkıştırıp,şekil verip buzluğa atıyoruz.

Ne zaman isterseniz çıkarıp dilimleyip üzerine hindistan cevizi serpip servis yapabiliriz.
Afiyet olsun..

Bunu da çok pratik buluyorum ben.Benim gibi pratik şeyleri sevenler için ideal.

off benimde cekti vallahi...

kizlar yarin gün boyu olamiycam buralarda..

cok konusmayin arkamdan kulaklarim hep sizde olucak:)

insl.oglusumun arabasini alip gelicem...

Aa karar verdin mi çilekcim arabaya?
Nasıl bişey düşündün?

Yok canım biz hiç öle laf etmeyis di mi Eylül

Bende yarın fazla takılmayayım buraya diorum ya hayırlısı.İşlerim kaldı yapmadım bugün dün çok çalıştım ya :)

verdim canim modeline filan..bakalim artik yarin yineden

az kaldi almak istiyorum bian evel..birde biberon,emzik,sepet,yatak daha bisiyimiz yok

alirim insl.yarinda eklerim hemen. kulaklarim deliktir zaten konusursaniz duyarim :)

ayy duydunuzmu çilek yarın alışverişe gidiyomuş..:1shok:
fıs fıs fıs fıs hihoyyyt
fiskos fiskos hihoyyyt
aaaaaa dedikodu yapmayalım lütfen ...

selam kızlar herkese günaydın.bu sabah canım biraz sıkkın yaa.arkadaşımın kuzeni 7 aylık hatta sata göre aynı gündü doğum tarihlerimiz kızla. kızdün akşam sancılanmış galiba 7 aydır gittiği hastane ve dr kabul etmemiş kızı yer yok diye:mymeka: beni aradı heber verdi netten kartal .E.A yı aradım zeynep kamili aradım şişli etfali aradım yok yok yok yer yok diyolar:sm_confused:napıcamızı şaşırdık dedim gidin zeynep kamile aramakla olmaz kapısına giddince mecbur alıck.sonra naptılar bilmiyorum.kızamı üzüleyim bebişe mi üzüleyim yoksa güvenipde 7 ay gidiysun ama doğumda drun risk var diye seni kabul etmiyor.ona mı üzüleyim şaşırayım kızayım bilemedim.biz 5.5 aylıkken konuştukdu kızla hangi testleri yaptıurdın diye sorduy bana bende 2liyi yaptırdım 3lüye gerek görmedi ayrıntılıya giricem 1 hafta sonra demiştim.o dabana saymıştı ben 2li 3lü 4lü (oda neyse)4 boyutlu ve ayrıntılıya girdim demiştide benim kafama takılmıştı.drum ilgisizmi acaba diye.ama onunki hastanede yapıcaksın bunları diyomuş benimkinin hiç öyle yaptırımları yoktu neresi kolayına geliyosa orda yaptır dedi hep.aa bide benim drumun böyle bişeyi asla yapacağını sanmıyorum.sonuçta 9 senedir tanıyorum ve güveniyorum.takip ettiği hastayı acillik bi durumda kapının önüne koyacak .yapmaz bööle bişey hiç sanmıyorum.

ALLAHIM BÜTÜN BEBEK BEKLEYENLERİN ZAMANINDA VE SAĞLIKLI SIHHATLİ DOĞUMLAR NASİP EYLE. HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI AKILLI USLU EVLATLAR NASİP EYLE...AMİNNNN:Saruboceq:

geçmiş olsun canım ama arayıp durumlarını mutlaka öğren ve bizede haber ver olur mu? Ay insan bu ihtimali hep aklına getiriyor ama yok yok bana olmaz diye düşünüyor ama bak ne zaman ne olacağı belli bile olmuyor senin sat' ile benim sat'ta aynıydı ve aslında henüz çok erken olmuş arkadaşın doğumu belkide ertelemişlerdir bazı iğnelerle durdurabiliyorlar bu durumu ama önce insaniyetli bir hastanenin kabul etmiş olması lazım tabiki allahım hayırlı yerler ve kişilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah böyle durumlarda

Günaydın kızlar,

Aaaaa Çilek gitmiş, bak şimdi gider bişey beğenemeden gelir o akşama :)

Mmmf, geçmiş olsun canım, ne yaptı acaba arkadaşın ben de çok merak ettim. Mutlaka bize de haber ver.

Ben de dün gece 10'da çıktığım işe bu sabahın köründe yine döndüm. Eve gittim ama sıcaktan uyku ne mümkün, bi de gece yarılarına kadar film seyrettim. Bu aralar çok film seyrediyorum ki bebiş gelince fırsat olmayacak diye :) Dün gece rüyamda kızımı gördüm kızlar. Beşiğini yapmışız, içine yatırmışız, nasıl saçları var böyle siyah siyah. Babasının da benim de saçımız küçükken sarıymış o yüzden gerçekte siyah olması zor. Gözleri yeşilmiş, bana benzemiş :) Uyuyor, melek gibi. Tabii bir uyandım, bizim cadoloz hiç o rüyadaki gibi uyumuyordu :)) Hoppidi boppidi zıplayıp duruyordu, tekmeler arka arkaya :)

Bu gece de geç çıkacağım işten... Beni yalnız bırakmayıııııın bugün

Günaydınnn mmf arkadaşına geçmiş olsun gelişmeleri iletirsen sevinirim.

Juli biliyosun dimi kanunen 7 saatten fazla çalışman yasak iş kanununa göre senin patronları bi şikayet edeyim ben.Çalışan çalışıyoda çalıştıranda iyi cesaret çalıştırıyoor bu sıcakta o yorgunluğu nasıl kaldıracaksın sen dikkat et olurmu.Biz burdayız 7/24:dance:

saat 10 a kadar nasıl çalışıyorsun julicim yaa..yazık sana bu havada..ee bari eve hiç gitmeseydin madem gece 10 da çıkmışsınyerimsenibenyerimseniben..fazla mesai alabiliyor musun bari?:uhm:

kıslar ben geldim nasılsınız bakalım bugün
valla ben cok heyecanlıyım saat 3 te dr la randevum var bakalım bizim minnoş acacak mı bacaklarını ay acsın artık ta ne oldugunu ögrenelim degil mi ama benim içime hala erkek doguyo işte
hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…