2008 Kasım Anneleri

gunaydın kzılar
gecmıs olsun mmf arkadasının durumu nasılmıs :uhm:
julınanne sen neden okadar cok calısıyorsun 7 saatten fazlası yasak kanunen kendını bu kadar hırplama canım
asortı temızlıgı yapmıs bugun kalkamadı herhalde sesı solugu cıkmıyor dun bende utu yaptım saat 1230 da yattım sabah zor kalktım bugunde sancım var ara ara gırıyor
sekreter hadı canım hayırlı haberleını beklıyoruz bebeısın ıyıdır ınsallahh

Dadadadaaaaam bugün büyük gün demek sekreter. Hadi öğren şu yaramazın cinsiyetini de gel hemen böze söyle. Benim içime de erkekmiş gibi doğuyor :)

Biliyorum kızlar 7 saatten fazla kanunen çalıştıramazlar ama zaten normalde 10 saat çalışıyorum ben. Onun haricinde dün 13 saat olmuş, neyseki çok değil birkaç gün böyle olacak. Ve umarım bunun bir getirisi olacak. O saate kadar kalmamın tek nedeni de bu zaten, yoksa gözlerinin yaşlarına bakmam onların. Ama ben de Azo gibi vantilatör ve tabure getirdim. Millet gülüyor, benim umrumda değil, bugüne bugün ayakkabılarımın arkasına bile basıp yürümüşlüğüm var yani :)

gunaydın guzeller

ya bu hamaratlık sız de yahu
sureklı yemek ve tatlı tarıflerı ınsanın canı ceker mı dıye dusunmuyormusunuz yahuuu
sımdı gıdıp acıl tatlı yemem lazım benım

neyse bızımde bu aksam 17:00 ' de oglusumla randevumuz var
bakalım nasılmıs bızım pasa oglusumuz
dun cok yorulmustum oglumunda yerı dardı sanırım dırsek vurdu annesıne
artık dınlen yeter dıye

sızler nasılsınız bakalım sıcaklar gerı geldı sankı dun daha ıyıydı bugun bana daha sıcak gelıyor hava

slm kızlar nasılsınız bakalım,yaklaşık iki aydan beri siteden uzak kaldım,çok ozlemişim walla,kaydirigubbakcemile3,geriye dönük okumak istediğim birsürü sayfa var,sadee sizlere mrb demek istedim,hoşçakalın

canım senin bebeğin zaten erkek değilmiydi :1shok: sıpa kandırık mı yaptı yoksa size amanın benim oğlumda erkedi düşünsenize kızlar doğuma giriyoruz veriyolar elimize kızları oncada kızlara sarkıntılık ettik Ama yok ya benimki kızlar deyince hareketleniyo kesin erkek sanırsam kaydirigubbakcemile

ya bende erkek diyodum ama son gittigimde dr kıza benziyo bu minnoş dedi iyice bakmaya calıştı ama acmadı bacaklarını yaramaz bugün için bi daha gidecegiz işte sadece cinsiyeti bakılacak :CüvCüv:
ben burda sünnet hayalleri kurarken ve kıslara asılırken bide kız olacak gibi dedi ya şok oldum valla ya:tomato:
bakalım artık saatlet gecmek bilmiyo hayır dedim ya dalga geciyolar amcaları fatih ürek diye feci gülüyorum artık :roflol:

cilekk'cim ne hamaratmışsın, tariflerin çok güzel... yalnız pudra şekerini kremşantiyle falan mı karıştırıcaz yoksa dondurduktan sonra üzerini süslemek için mi kullanıcaz? cokacimcoook

Evet canım, fırsat buldukça bişeyler yapıp eklemeye çalışıyorum ama bu aralar ihmal ettim çok..

herkese merhaba kızlaryerimseniben daha yeni kahvaltı sofrasından kalktım yaw sanırım
çok yedim ama çok acıkmıştımcokacimcoook neyse dün diken üstünde yattım valla
salak gibi temizlik yaptım dün bi de belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı korktum:1shok:
eşimde bir sürü fırça çekti bana:mymeka: neyse allaha çok şükür şimdi iyiyim:Saruboceq: ama bir daha
asla yapmamÇok üzgünüm çoook temizlik falan yapmak isteyen olursa gelsin yapsın sonra
düşündüm ne kadar aptalım hem erken doğum diye korkuyorum hemde kendimi hırpalıyorum:çok üzgünüm:
ben böyle şeyler yapmazdım ama neden yaptım hala çözemedimÇok üzgünüm çoook

selam kızlarrrr
nasılsınız bugün ben çok iyiyimhihoyyyt
gece boyu iyi uyumadım ayaklarımın ağrısından ama sabah gözümü bi açtımm
mis gibi toprak kokuyo
hemen cama yapıştım tabi yağmur yağmış sabah :sm_cool:
havada bi serin biserin Allah'a şükrettim valla
Allah susuz rahmetsiz bırakmasın bizi

mmmf cim arkadaşın için üzüldüm inşallah herşey yolundadır
sekreter canım kontrolün varmış hayırlısı olsun inşallah
jui canım Allah kolaylık versin sana da kendine dikkat et ama

mmmf geçmiş olsun canım arkadaşından haber yok sanırım daha
julicim o kadar çalışma bence benim gibi kendini yormakafamçokkarıştı
sekretercim inşallah hayırlı haberlerle dönersin kız erkek farketmez ama
kesin erkek senin ki resmine baksana erkeksi bir havası varsüprizzzzz
bu arada sabah tv8 de hamilelerle ilgili proğram vardı haber verecektim
ama internet açılmadı malesef
ayy ne çok konuştum yineekaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLAR

uzzun zamandır uykuya hasret ben dün gece mışıl mışıl uyumuşum çok güzeldi..uyku çok hoş bişeymiş yahu ....
mmmf27 canım arkadaşın naptı acaba çok merak ettim geçmiş olsun..öğrenince haber ver..

Son düzenleme:
ay fatercim keşke buralarada yağsa yağmur ne kadar güzel olur çok ihtiyacımız var buna

bende çok özlemişim canım yağmuru
şimdi yine başladı bende camı açtım
mis gibi kokusu ve huzur veren sesiyle kendimden geçtim
yağmur yağarken yapılan dualar kabul olurmuş herkes için dua ettim kızlar:Saruboceq:

ay şimdi aşerdim yağmura:roflol: napsam acaba kocişe sölimde yağmurlu bir yere gidelimlülülülülülüadam diyecek ki hatun kafayı yedi-tatlicadiarzu- şaşırdı bir an önce doğursa da kurtulsak:dilcikar:

canım sıkılıyooooo:bbo:
canım sıkılıyoooooo:bbo:
canım sıkılıyoooo:bbo:
ne yapsam kiiiiii :bbo::bbo:
offffffff laelaelaelaelae
offffffffflaelaelaelaelae

Aman asortie kaçmıyo ya o ev kendinden geçinceye kadar temizliğin ne alemi war.Allah koruyor bizide hiç bilmiyoz canımızın kıymetini walla.Şimdide kösüp bacakları yatmazsak ne zaman yatıcaz.Neyse kaynanalık yapmıyım sana ama nolur kızlar ay cam battı halı battı diye gezmeyin ortalıkda.Enfeksiyon kapmayacak kadar temiz olsun yeter eviniz tozdan kimse ölmez ya

Sekreter annem derki of en büyük şeytanın adıdır.Of deme ne güzel işte bugün bebişinide görecen göstermese nolur yani bugünde dertmi bu?
Edepli çocuk işte saklıyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…