- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.981
kıslar ben geldim nasılsınız bakalım bugün
valla ben cok heyecanlıyım saat 3 te dr la randevum var bakalım bizim minnoş acacak mı bacaklarını ay acsın artık ta ne oldugunu ögrenelim degil mi ama benim içime hala erkek doguyo işte
hadi hayırlısı
canım senin bebeğin zaten erkek değilmiydi :1shok: sıpa kandırık mı yaptı yoksa size amanın benim oğlumda erkedi düşünsenize kızlar doğuma giriyoruz veriyolar elimize kızları oncada kızlara sarkıntılık ettik Ama yok ya benimki kızlar deyince hareketleniyo kesin erkek sanırsam kaydirigubbakcemile
bunu kesin deneyin ben bayilirimda..
b su bardagi süt
2 poset kremsanti
2 paket ïlker piknik bisküi(ama herhangi bir kakaolu bisküide olabilir)
1 su bardagi ceviz ici
yarim cay bardagi pusra sekeri
süt ile santi hazirlanir..icine kirdigin bisküiler atili ama cok kücük kirmayin.
sonra istege göre ceviz,findik filan koyun icine.
naylon yada aliminyum folyaya sarip sekil verin.yalniz mozaik pasta gibi
cok sIkIstirmayin,daginik kalsin biraz..ben genelde kek kaliplarina yapiyorum
buzluga atin bekelsin bir gece..yada daha uzun.
daha sonra cikolata sosu hazirlayip cikardiginiz pastanin üzerine dökün.
ben pastayi cikardiktan sonra 5-10 dk.filan dinlendirip öyle döküyorum kremasini
dondurma gibi oluyor..
hemen tüketiceksek bazen icine taze mayva koyuyorum seftali yada muz
öylede nefis olur..'
afiyet olaaaaaa
Elmalı turta o blog da senin mi ben tam okuyamadım. Bugün o kadar çok yoğunum ki yine de girip tariflerinize baktım arada. Ellerinize sağlık okurken bile güzel görünüyorlar. Keşke ben de haftanın 2 günü falan izinli olsam ya da 12 saat falan çalışmasam da yapsam bunları. Mutfak işlerini ve yemek yapmayı o kadar çok seviyorum ki ama vaktim olmuyor. Dediğiniz gibi ilk boş vaktimde buzlukta stoklamayı düşünüyorum bişeyler. Tabii olabildiğince son zamanlarda yoksa benim evdeki canavardan misafirlere hiçbir şey kalmaz :) Hele mozaik pasta falan yapıcam da buzlukta duracak 3 ay. Hayatta olmaz :)
ay fatercim keşke buralarada yağsa yağmur ne kadar güzel olur çok ihtiyacımız var buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?