- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.821
canım kumpir çektiiii ama çok çekti çitosum yesem bişii olurmu patates haşlama lapa yemekten gına geldi kumpir yesem başa sararmıyım ki kusmam geçti 2 gündür kusmuyom seviniom başa sarmak istemiyom ama ne zamana kadar böle yağsız yicem ben loooo
kızlar oto koltuğumuzun siparişini verdim krikonun mertinkinin aynı modeli ama yeşil rengini aldım kırmızı renk stokta tükenmiş gözüküyor aslında aklımda kırmızıdaydı ama ne yapalım aslında başka bi sayfada vardı ama 240 falandı ben 213e aldım.....
kriko canım iyileşmene sevindim canım
diloks canım allah bebişlerini korusun canım inş.bulantıların kesilir biran önce....
asortiem çık dolaş canım hava güzelse buralar buz gibi yaa hele bugün feci soğuk((
derin geçmiş olsun canımmmm
piroşum hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
llavişim güle güle kullanın koltuğunuzu..
aranızda araba koltuğuna oturmayan var mı kızlar..tuna daha 1 kere bile poposunu koymadı ne yapacağım bilmiyorum..
ben kahvaltısını ve muhallebisini sütle hazırlıyorum..
gece de 1 kere 200 cc içiyor.
günde 1 tane nesquik içiyor.
ayran varsa pipetle 1 bardak içiyor.
yoğurtta günde 2 kere kere yemeğin yanında yiyor..
sanırım yeter..
kanımız normal çıktı ama demirimiz düşük çıktı..pekmeze alışıyor yeniden ve ferrum
noldu yasmin yaa( kaçıncı sayfada anlattın kaçırdım ben
herkez başka konudan şikayetçi ya bizimkide hiç süt içmiyor daha doğrusu su dışında hiç sıvı bişey içmiyor hani mandalin suyu portakal suyu falan sıkıyoz bir yudum bile içmiyor sütüde hiçbirşekilde içmiyor ağlıyor resmen verince zorlayınca tükürüyor hepsini bende içmiyo die üzülüyorum boyu hiç uzamıyor doğum gününden beri 78 cm belki içse uzar azcık
yasmincimm ayyy hem kel hem fodul yani hakkatenn.:))) ben sadece aman canım tamam canım deyipte seni hep geçiştiriyo sanıyorum.bir de seni mi beğenmiyo yanii o eksik bu eksik derken sen eksik yapıyosun yada sadece sen düşüneceksin dimi.seni annesi sanıyo galibaa.hey allahım yaaa allah akıl versinn sana sabırrr.
Ya annesi gibi düşünüyo.Kaç kere anlattım, anlamıyor...Dediğim dedik, öttürdüğüm düdük:)
Miniğim eşim beni ciddiye almıyo, gidemem zannediyo.Şimdiye kadar hiç terkedilmemiş. Akşam dayanamadım, babamlara gelin alın dedim.Akşam sinir etti yine.Sığınacak ailemden başka kimsem yok..Belki niyetimin ciddi olduğunu bu sefer anlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?