2008 Kasım Anneleri

boyunu ölçtüm evde 87-88 gibi bişey çıktı.sizinkiler nasıl.epeydir doktora gitmedik.şu hastalık yüzünden daha yakın bi zamanda gitmezsek 24 nisanda aşı olmaya gitcek hem kontole.

ah be yasminim ne oldu be canım..o kadar ciddimi..umarım düzelirsiniz..

zeynacım sağol cnm..oldu bakalım büyürler bir şekilde..zor olacak biliyorum

diloksum tuna biraz zor bi bebek canım ondan durmuyordur genelde tüm bebekler seviyor yağmurda ötekisinden memnundu ama bakalım 11 saat falan nasıl geçecek yoldaaa..

Derincim Anıl 85,5 geldi 15-20 gün oluyo sanırım..

Dilekcim çok çok büyük değil ama halledemiyoruz.Onun çok konuşması problem.Annesi gibi, birini attım evden diğerini atamadım , ben gidiyorum:)

Ye ama yağı az olsun bi de içine rus salatası filan koyma.Mayonez dokunabilir..

Güle güle kullnsın minik kuş LAVİŞİM.

Dilokscum batu oturuyor oto koltuğuna.Ama ben doğduğundan beri sürekli önce anakucağında,sonra da oto koltuğunda seyahat ediyoruz.Kucağıma hiç almıyorum mızırdansa bile bir şekilde oyalıyorum ya da mola veriyoruz.O da uzun yolculukda 2 saat filan geçince mızrıdyor.O durumda da mola veriyoruz.Yani arabada benim kucağıma ya da başka bir yere geçemiyceğini biliyor.O konuda ben çok hassasım nedense.

yasmincimm ayyy hem kel hem fodul yani hakkatenn.:))) ben sadece aman canım tamam canım deyipte seni hep geçiştiriyo sanıyorum.bir de seni mi beğenmiyo yanii o eksik bu eksik derken sen eksik yapıyosun yada sadece sen düşüneceksin dimi.seni annesi sanıyo galibaa.hey allahım yaaa allah akıl versinn sana sabırrr.

yasmınım baban ne tarz bır konusma yapacak anlamadım ben

benım kuzu da hıc oturmuyor oto koltuguna
ama bızde zaten hareketlenınce uzun yolculuk falan yapmadık oyle ıhtıyac hıssedecek kadar
zorlamadım sımdı de zaten arka kotuga gecınce ılk ısı onu fırlatmaya calısmak oluyor
mumkunse dıreksıyona gecmek tercıhı sıpanın

ay krikocum öyle işte
portakal suyunu yada ayran vs içerse bardakla pipetle içiyor onun dışında biberonla içmiyor
suyu çok sever acayip su içer
sütte de böyle sıkıntımız var işte ama boy uzaması konusunda haklısındır belki bilmiyorum sütün faydasımı geçen aylarda eymen 1 ayda 6cm uzamıştı

valla bende zar zor da olsa o koltuğa bağlıyorum şimdilik:)) kısa mesafelerde arkada benim kucağıma oturuyor.ama önde babası hayatta izin vermiyoo haklı da tabii.allah korusunn.uzun yolda geçen sene sinopa giderken bi süre 2 saat falan geceydi zaten onda uyudu sonr ağlayarak bi uyandı sırılsıklam vaziyette bi daha da yatıramadım.( arkada gittik koltuğu söktük yattı 2 seksenn:))bu sene de aynısı olacağına eminimm zor yanii

Ya annesi gibi düşünüyo.Kaç kere anlattım, anlamıyor...Dediğim dedik, öttürdüğüm düdük:)

Miniğim eşim beni ciddiye almıyo, gidemem zannediyo.Şimdiye kadar hiç terkedilmemiş. Akşam dayanamadım, babamlara gelin alın dedim.Akşam sinir etti yine.Sığınacak ailemden başka kimsem yok..Belki niyetimin ciddi olduğunu bu sefer anlar..

derın bızde genelde arkada oturuyoruz bırlıkte ama oyalamak cok zor oluyor
baglamaya kalksam bıle emmeyı bahane edıp yıne kucagıma gelıyor
bızde oyuncak dıreksıyonumuzu sureklı arabada tutuyoruz kı arkada kullanıyoruz
tabıı gıdene kadar polıs ve ıtfaıye sırenlerı sayesınde neye ugradıgımızı sasırıyoruz

Yok yok onun bi baba fırçasına ihtiyacı var.Baba otoritesini tatamamış o hiç bi tattır sen ona yasminim.İyi gelir deva bulur belki:))

Ya iyi biri, dışarda efendi, sessiz, sakin örnek bi adam.Ama evde çene durmuyo..Kaynanam gibi işte. Akşama kadar çalış çabala bişey eksikse onu görür ve bıdır bıdır eder.Yani pire için yorgan yakıyo(

canım anlamıs kı ozur dıleyıp gıtme dıye yalvarıyormus
gozunu korkutman elbette ıse yarar
hem aılemızden baska kımden yardım ısteyecegız kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…