2008 Kasım Anneleri

ya bana tekme atatken hiç edep aklına gelmiyo ama minnoşun
hem ben onun her dedigini yapıyom bi kerede o benim dedigimi yapsın işte anne o mu yoksa benmiyim
haksız mıyım ama kıslar

selam kızlar..
nasılsınız?
can sıkıntıları,temizlik yorgunluğu,arkadaşlardan alınan can sıkıcı haberler ve çok çalışan hamiş arkadaşlar dışında..
allah daha büyük dert vermesin.
ben sabah tetanoz aşımın 2.dozunu olmaya gitmiştim.
e biraz geç gelince işlerimi anca toparladım.
sağlık ocağındaki hemşire bidaha 6 ay sonra geleceksin dedi.sonrada senede 1.toplam 5 doz olacakmış ve bu beni 50 yaşıma kadar koruyacakmış..
bide bebek doğduktan 1 hafta sonra doğum yaptığın hastane seni bebeğin topuk kanını almak için çağıracak dedi.aşılarını nerede yaptırmayı düşünüyosun dedi.bende gelip sizde yani sağlık ocağında yaptırıcam dedim.ozaman sen bebek doğduktan 2 hafta sonra gel yinede biz toğuktan kan alıcaz dedi.sağlık bakanlığı bu konu üzerinde ısrarla duruyomuş.bebeğin zekasında yada hormonlarında allah korusun bi problem varsa 1 yaşına kadar tedavi edilebiliyomuş.
bu bilgiyi sizinlede paylaşma istedim arkadaşlar..

ya kızlar bende dün birşey öğrendim henüz 3 aylık bebeği olan kuzenimden..ilçenizdeki ana çocuk sağlığı merkezlerine hamile iken kayıt yaptırmak gerekiyormuş..bebeğin aşıları filan için..ben aşıları kontrolünü yaptırdığım hastanede yaptırmayı düşünüyordum ama artık sağlık ocakları ve ana çocuk sağlığı merkezlerindeki aşılar eski aşılardan değilmiş ithalmiş ve ateş yada yan etki yapmıyormuş bebeğe ..açıkçası düşünmedim değil..hastanelerde özele giriyor bazı aşılar dünyanın parası aynı aşı bu merkezlerde ücretsiz..ayrıca bebeğin ilaçlarını ücretsiz alabiliyormuşuz filan gibi birçok avantajı varmış..bilginize..

Ya kızlar dokunacak bişeyde yemedim ama miğdem etna yanrdağı gibi lav püskürtüyor boğazıma resmen napıcam şimdi işyerinde ben:bbo:

bak nasıl bizi meraklandırıyo-tatlicadiarzu-
nazamı çekiyon kendini kız???
sölesene alooooooooo...
bence bukadar nazlandığına göre kız çıktı..kaydirigubbakcemile3

geldim geldim şu takvimi nerden degiştiriyorduk yaaa
minnoş bana büyük bi süpriz yaptı ve
benim bi kızım olacakmış işte bu sefer kesin dedi ve bende gördüm
artık kıslarınıza asılamayacagım işte

Merhaba kızlar,
Sekretercim gözün aydın Allah hayırlı ömür versin inşallah kızına.
Yaa nasılmış öle kızlarımıza asılmak.
Arkadaşlar asılın Sekreter in kızına :))))

Çilek gelmedi mi daha ? Beğenememiştir o şimdi :)))

Juliancım çok yorma kendini yaaa ( Gecenin bi yarısına kadar nasıl kıyıyolar sana öle ?

mmmf27 canım arkadaşın nasıl oldu?İnşallah iyidir.

Ayyy bak gördün mü zilliyi yaaa :))) Yılın haberi oldu sekreter bu. Nasıl da oğluş gibi duruyor orda ama. İnşallah oda falan almamışsınızdır :) Erkek gibim olacak kimseler yanına yaklaşamayacak o kuzunun :) Annesine ders vermiş. İnşallah sana benzeyen güzel tatlı bir kızın olur. Bozuldun mu, nasıl hissediyorsun kendini. Daha da önemlisi babanız ne dedi bu işe???

sekreter sen hala tam kesin bilmiyomuydun cinsiyetini ama süpriz olmus banada kiz demisdi basdan sonra erkek oldugu gibi
polipe aynisi bendede oluyo cogu zaman renni hapi aliyom iyi geliyo
ya ben cok yorgun gibiyim artik dogurmak istiyom bügün de tuttum hamur isi icat ettim adam sevinsin diye ama daha asla yapmam tek basima cok yoruluyom ya
benim belim cok fena agriyo sizinki ne durumda valla günde iki üc kere adama mesaj yaptiriyom ama banamisin demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…