2008 Kasım Anneleri

ben sana demiştim kiz diye belki hatirlarsin.çünkü resimdeki tipinden belli.:) hayirli olsun tekrar. Isim ise kizim olsa doğa yada duru koyardim aslinda bana kalmazdi eşim kesin derin koyardi. Eskiden beri hastasi bu ismin.

Julicim geçenlerde ben de düşük tansiyon sorun olur mu diye düşünmüştüm, çünkü benim de normalde 9/6. 7/3'lere bile inmişliği var tabi baygınlık sırasında. Biraz kan versem, ya da aşı olsam hemen bayılan tiplerdenim. Epiduralli normal diyorum ama doğururken bayılmaktan korkuyorum...

benim bi hamiş arkadaşım vardı. dün akşam doğum yapmış :) kadıoğlu hastanesine gitmiş gece hastane kapalıymış doktoruna göre açılıyormuş ne saçma. Doktorun kim demişler o da söylememiş . çünkü hastane 1500 doktor 1500 para istemişti. Bu kız da ben doğurursam doktoru çağırmam belki diyordu ama doktor olmadan hastanenin açılmayacağı aklına gelmemiş hiç. Neyse şişli etfal e gitmek zorunda kalmışlar. Aslında doktoru oranın doğum şefi ama başından beri etfalde doğum yaptırmak istemiyor. Yani bu hastanede özel ilgilenemem demişti. Kız sancıyla onun yanına gidince etfale yani doktor da şaşırmış neden buraya geldin demiş. O da sancıyla hastaneye gittim kapalıydı falan demiş beni neden aramadın demiş . herneyse sana iyi doğumlar demiş velasıl kelam. Yani onca ay o doktora gitti. özeline muayenesi 100 ytl. dünyanın parasını verdi şimdiye kadar. Ama kızın en zor anında insan sen git doğumhaneye ben ilgilencem falan der bari.ayıp yaaa. herşey para olmuş.ama etfal de çok ilgilenmişler doktorları iyi diyor hayırlısıyla kurtulmuş darısı başımıza. Normal doğumda zaten kimse bşey yapamıyo ki sen doğuruyosun sonuçta.inş. kolay doğumalarımız olur hepimizinnn

günaydın kızlar
sekretercim hayırlı uğurlu sağlıklı olsun kızın
minik kalimero bebeğinin ve senin iyi olmana sevindik canım
mmmf inşallah arkadaşın zamanında ve sağlıkla doğurur bebeğini

bu arada benim tansiyonumda normali 9/6 dır
hep öyle çıktı şimdiye kadar kontrollerimde
ama dr. hiç bişey demedi düşük yüksek gibi hep normal dedi
şimdi bende merak ettim doğuma bi etkisi olabilir mi acaba?

Heyttttttttttttttt Kasimin en vahsi ve güzel anneleri,Hakkariden kucak dolusu slm eder

hepinizi sIcacIk bagrIma basarim.(basamadiklarim haber etsin onlarida basImmm)

simdi öncelikle elmali turtacim bisiy sormus ona cvp verim izninizler..kuzum pudra sekerini
santiye ekliyorsun hani tatli olsun gibisinden.

Kizlar sabahin 8`nde ciktik yola,gidicegimiz yer 2,5-3 saat filandi.ama benim sayemde bi 4 saati

bulduk:)

kahfalti yapip ciktim ee sonunu anlatayim isterseniz,merak eden olursa özel yazarim:)))))

öncelikle oglusumun arabasina baktik,babamiz bi tane cok begendi.acikcasi benim fazla hosuma

gitmedi ama,adam bi hevesliki anlatamam.kiyamadim tamam bu olsun dedim.Quinny aldim arabasini

henüz kurmadik,kurayim ilk isim resmini cekmek olucak.

sonraaaa 3 tane Dr.Brwwns colic önleyici biberon aldim.ikisi orta boy birisi minicik.belki süt vermek

zorunda kalirsam gaz olusmasin diye icleri vakumlu..4 tane nuk emzik aldim.ikisi kaucuk ikisi silikon.

yalniz ben emzikleri aldim,ödedik ciktik filan,aaa bi baktim hepsinin üzerinde 6-12 aylik yaziyor..

heen dönüp degistirdik 0-6 ayliga:)hm birde biberon temizleyici fircasini aldim..

tasima koltugu begendigimiz marka vardi ama rengi yoktu beklerseniz aksama gelicek dediler.

ama bekleyemezdik,dönmek zorunda kaldik..yatak ,sepet filanda begenemedik:)

dün yine annanemizden bize kocaman bir valiz geldi..yine yünler penyeler almis,gözü doymuyor bu hatunun..

biraz kendime geleyim resimlerini ekliycem..gece sabaha kadar midem yandi,ayaklarim sismis..

iste bu kadar:)bitti!

bitmemis,sekterecim insl.bu kez kesindir bebegin cinsiyeti..hadi hayirli olsun kizin canim..

vallahi bu kez bitti!

Geçen bi toplantıda çalışma bakanı konuşma yapıyor.Bu özel hastanelerin payı yükseltilmeyecek falan diyor dinleyicilerden birisi kalktı siz doktor olsanız akşam 5 den sonra acil bi hasta olsa 6 ytl için gelirmisiniz dedi.Doktorlara mesai saati dışında acil çağrılınca yapılan ek ödeme 6 ytl ye düşmüş.Benim adamın sorusu karşısında nutkum tutuldu hasta için falan değil 6 ytl için gelirmisiniz dedi ya:1shok:bakanda bi an durakaldı doktorsunuz oda sizin işiniz gelirdim tabi dedi.Ya ben uyuz oldum arkadaşlar .Bu insanlar hipokrat yemini ediyor ya az uzda para almıyorlar el insaf diyorum başkada bişey demiyorumfisfisfis

daha var ama benide bu doğum olayı heyecanlandırmaya başladı..istanbulda ne güzel bir sürü seçeneğiniz arkadaşlar..ben karadenizde bir ilçede yaşıyorum ve sadece devlet hastanesi var ve biraz pis...
nerden biliyorsun dersen gebeliğinilk dönemlerinde mie buantısı şikayetinden hastanede yatmak zorunda kalmıştım ve doktora yalvararak elimde serumla taburcu oldum..çünkü dayanamadım..afaganlar bastı beni orda...
şimdi mecburen doğumuda orada apacam ve ne olacağını Allah bilir ama sırf o hastanede daha az kalayım diye biran önce taburcu olmak için normal doğum istiyorum..

Görmemişin oğlu olmuş 4 emzik almışkaydirigubbakcemile3Çilek 4 emzği napacan kız 2tane yeterde artardı seninle kocişedemi lazımdı hepsi bebek içinse abartmışın kız ama neyse güle güle kullanın hepisinia.s.

yahuu yavrucum emzikler ikili paketlerde satilyiordu.

yooo teklilerde vardi,ee sahiden biz niye ikili paket aldikki?

olmazsa bizde aliriz birer agzimiza,valla hic düsünmedim..

Biz zaten Dark'la demiştik çilek gider bişey beğenemez diye. Bak nasıl tanımışız seniiiii :) Kız onca yolu emzik almaya mı gittin. Niye beğenemedin yatağı :)))) Yeni cicilerinizi de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Polipe ben de şok oldum şimdi sen anlatınca. Benim ailemde de doktor var ve sadece devletin verdiği maaşla, gece yarısı acil hasta olduğunda kalkıp gidiyor hiç tereddütsüz. Benim maaşım bu kadar, ben gitmeyeyim demiyor. Sanırım meslekten önce insanlık konuşuyor bu durumlarda.

Karamio üzülme canım ya. İnşallah sorunsuz normal doğum yaşarsın ve hastaneden bir an önce çıkarsın. Annem diyor ki zaten sancıların geldiği zaman ne hastanenin çarşafını ne üzerindeki geceliği göreceksin diyor. Önemli olan lüks otel konforu hastanelerde değil, emin ellerde doğum yapmak Karamio. Devlet hastanesi de olsa o doktorlar da uzmanlık eğitimi almış insanlar. Onlara da güvenmemiz gerekiyor.

ah yazık valla, o doktoru tabipler odasına şikayet etmek lazım. artık meslek etiği mi olur, hastayı yüzüstü bırakmak mı olur hangi cezayı ya da ihtarı almasını sağlamak lazım. çok kızdım. kızcağızın sancılar içinde psikolojisi ne hale gelmiştir kimbilir. en azından doğumu iyi geçmiş, sevindim.

dogum sırasında düşün tansiyon beni de ürküttü. ama önceden sıvı yüklemesi yaparak tansiyonun düşmesini önlüyorlarmış. hem doğum sırasında söylendiğine göre 20 dakkada bir tansiyon ölçüp gene damardan sıvı serum falan veriyorlarmış. epidural anestezide tansiyon dusuklugu olabilirmis:

http://gebelik.org/dosyalar/anestezi/epidural.html

hipotansiyon yazan yere bakın...

herkese merhaba kızanlarımkaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakem
sekretercim kutlarım kız anneleri kervanına katılmışsın ne güzel hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
hemen gelip bizim kızlarımıza asılmayı bilir misin hadi bakalım napcan şimdifisfisfis
neyse canım tekrar hayırlı olsunŞeniz
polipecim o olayı bende duymuştum 6 ytl için gelir misin diye ama adamda cevabı yapıştırdıkaydirigubbakcemile3
çilekcim hayırlı olsun aldıklarınızda o ne öle 4 tane emziği ne yapcan :1shok:seni görende
4üz falan yapacan sanırhihoyyyt neyse kocişinle birer tane de sen alırsın oğlunuza eşlik edersiniz:roflol:

Juli genelleme yapmıyorum zaten ama benim hastanemde 60 milyar maaş alan kadın doğum uzman varmış arkadaşlar çüşş yani 6 ytlnin hesabını yaparlarsa daha ne denir hem bu adamların bide yemini var kızarım walla

ya şu Quinny Buzz a baktım 3 tekerlekli ve dimdik bişey ..bu tam geri yatıyormu..bana tuhaf geldi ve çok pahalı..normalmi ya..eğer özellikleri ve fonksiyonları varsa bişey diyemem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…