- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.041
ya kıslar günaydın hepinize
kızım olacagını ögrendigimden beri tam bi isim arayışına girdik resmen
ayrıca hem kayınvalidem hem kendi annem ne kadar istiyorlarmış kız olmasını dört köşe oldu iki taraf resmen ya inanamadım ben alışamadım hala ama
isim konusunda iki isim arsında kaldım bi suna naz digeri ise berfin bi türlü karar veremedik kocişle sizce hangisi yardım edin ya bu arada gebelik cetvelini nerden degiştiriyorduk
Günaydın sulu gözlü kasım annişleri. Hilal senin kızın mı vardı bir tane daha. Bilmiyorduum beeen :)
Sekreter takviminin altında link var ya gir oraya yeniden yap canım.
Kalimero, benim tansiyonum zaten her akşam aynı oluyor. En düşük 8/4'ü gördüm. Acaba düşük tansiyon normal doğuma engel mi?Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?? Bir arkadaşımın doğumda ağrıdan tansiyonu düşmüş ve ona epudral uygulamışlar. Eğer benim düşerse kesin beni o sırada sezeryana alırlar. Bir de tam doğururken ya bayılırsam diye korkuyorum. Çünkü öyle tansiyonumun düşüp, bayılma olaylarım var.
Suna Naz güzel bir isim Sekreter bence. Berfin de sanhırım Eylül'ün de kızına koyacağı isimdi. Yakında alışırsın merak etme. Biraz zaman alır ama :)
benim bi hamiş arkadaşım vardı. dün akşam doğum yapmış :) kadıoğlu hastanesine gitmiş gece hastane kapalıymış doktoruna göre açılıyormuş ne saçma. Doktorun kim demişler o da söylememiş . çünkü hastane 1500 doktor 1500 para istemişti. Bu kız da ben doğurursam doktoru çağırmam belki diyordu ama doktor olmadan hastanenin açılmayacağı aklına gelmemiş hiç. Neyse şişli etfal e gitmek zorunda kalmışlar. Aslında doktoru oranın doğum şefi ama başından beri etfalde doğum yaptırmak istemiyor. Yani bu hastanede özel ilgilenemem demişti. Kız sancıyla onun yanına gidince etfale yani doktor da şaşırmış neden buraya geldin demiş. O da sancıyla hastaneye gittim kapalıydı falan demiş beni neden aramadın demiş . herneyse sana iyi doğumlar demiş velasıl kelam. Yani onca ay o doktora gitti. özeline muayenesi 100 ytl. dünyanın parasını verdi şimdiye kadar. Ama kızın en zor anında insan sen git doğumhaneye ben ilgilencem falan der bari.ayıp yaaa. herşey para olmuş.ama etfal de çok ilgilenmişler doktorları iyi diyor hayırlısıyla kurtulmuş darısı başımıza. Normal doğumda zaten kimse bşey yapamıyo ki sen doğuruyosun sonuçta.inş. kolay doğumalarımız olur hepimizinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?