2008 Kasım Anneleri

Ya ben de bir tek benim böyle gecede 15 defa uyanan sanıyordum. Hayatımda hiç böyle olmamıştım. Her sağdan sola döndüğümde uyanıyorum. Çiş seansları, yetmedi susuyorum durmadan su için kalkıyorum, zaten kalkarken ters dönmüş hamamböceği gibi kıvranıp duruyorum. Zor yani. Ama sen de içimi kararttın be Azo :) Dur kızım hele bi birincisini yap da. Şuna bak, uyku bize haram oldu diye dert bastı şimdiden.

geçmiş olsun julianne. umarın en kısa sürede düzelir. benim de idrarım bulanık çıkıyor. sabah ilk idrarım çok koyu renkli ama gün içinde düzeliyor. gece yatmadan önce aldığım ilaçlara bağlıyorum.

sonunda sıteye gırebıldım nedır bu ıs anlamadım yaa

azocum en az 1 yıl gece seanslarımızın devam edecegını bılıyorum acı bır gercek olarak
ama esımle senı aynı fıkırde gordum
bana gecen gun hazır bu tempoya alısmısken ıkıncıyı de aradan cıkarırız dedı
ben de 3 numaralı bakısımı atınca ama ıkıncı cocugu dusunuyoruz bız hayatım dıyerek savunmaya gectı garıbım

selamlar kasımın en güzel anneleri hayırlı ramazanlar iyi haftalar diliyorum hepinize
çocukları okula başlayanlar hayırlı olsun üniversiteye gittikleri günleride göstersin rabbim
sevgili eğitimciler başarılı bir yıl diliyorum sizlere de

asorti canım geçmiş olsun aman dikkat et yorgunluktan gelmiştir canını sıkma
biraz daha dikkatli ol yorulmamaya çalış bu haftalarda bebek hızla büyüdüğü için
baskı yapıyor onun içinde lekelenmeler olabilirmiş dr una danış bencede

mervesey arkadaşım çok geçmiş olsun sende daha dikkatli ol canımyatmak kolay değil ama
bebiş için katlanacaksın artık bebeğinin sağlığı iyidir inş bir sorun yoktur kendinize iyi bakın
bu arada erken doğum tehdidi için özel bi tedavi yapıldımı

julicim sana da geçmiş olsun canım bol bol su içmelisin gebeliğin ilk aylarında benimde albümin yüksek çıkmıştı zaten çok sık wc ye gidiyorken 3 lt ye yakın su içinde wc den çıkamaz olmuştum
dikkat et canım inş bir an önce değerler normale döner

azo canım çok güldüm waalla çok güzelmiş fıkran yüreğne sağlık

iyi aksamlar hamisler,herkeze iyi ramazanlar..

gecmisi cok falz okuyamadim,dün kalabalik misafirim vardi

biraz yoruldum haliyle,bugün sabahtan buyana belim agriyor..

ama sürekli diil,ara ara giriyor agri..cok kalamiyorum pc basinda

herkezi cok öptüm.

kizlar moralim cok bozuk sancim var belimden geliyo arada doktora gittim magneziyum artirdi iki üc güne gecmesse hastaneye yatcakmisim ama henüz acilma yok dedi ben ne yapcam ya

Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün yoktum özledim sizi.Benim komşu akşama geldi anca, o gelene kadar ben de banyo yaptım banyoyu temizledim.Sonra komşum geldi poaça yaptık.3 misafirlik de dondurdum.

Geçen bebeğimin kıyafetlerini yıkamıştım.Bugünde eşimle hepsini ütüledik.Yani eşim ütüledi,ben katladım.Yerleştirmeyi yarına bıraktık,çünkü dolapta yer açmam lazım.O da biraz zor olcak.

Ama bu yıkama,ütüleme,yerleştirme 1 günde bitecek işler değil.Ben eşimle yaptığım halde yoruldum.Ya çok ağırlaştık yada tembelleştim p Eşim bile yoruldu ama ütülerken demekki bende bi performans düşüklüğü yok :)

Ee sizlerde ne var ne yok?
Neler yaptınız?

Öğretmenler,veliler,eşi öğretmen olanlar yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.
Birim okul göçüyordu yine.Boya badana.İğrenç kokuyordu heryer.Dışarda oturdum içeri giremedim.

Geçmişe biraz göz attım,

Juliancım canım çok geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda atlatırsın.İhmal edilmemesi gereken bir hastalık internetten okuduğum kadarıylşa.Ben de hep diken üstündeyim kendimden şüpheleniyorum.Şişmelerim çok arttık benimde.Aynı idrar şikayeti bende de var koyu renk az gelme.Doktorum bu hafta hiç yokuş şansıma
her fırsatta dinlen.Ayakların hep yukarıda olsun yada uzat en azından.Bende dün ayakları uzatmanın yararlarını felan okudumda aslında çok önemliymiş,bebeklere giden kan açısından.
Bendede çarpıntı felan oluyor.Haftaya pazarteside benim randevum var,inşallah doktorumu göreceğim.
Kızının iyi olmasına da çok sevindim.İnsanın gözleri doluyor değil mi :)) Allah kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.Sen yine de çok dikkat et.
Ben de sezaryan düşünüyorum sen gibi.Hatta yapamam dediğim spinali düşünmeye başladım.Bebeğinin cicilerini ekledin mi bilmiyorum ama eklemediysen bekliyoruz.

Çilekcim geçmiş olsun canım,belin nasıl oldu?
Yokluğun belli olmuş seninde :)

Elifsevde sana da çok geçmiş olsun.Bu sancılar doğumla mı ilgiliymiş?Anlayamadım? Ben hiç magnezyum kullanmadım neden acaba?
Aranızda kullananlar var baya heralde.

Azocum fıkra çok hoş ve iğrençti :)))) Yazık babaya yaaa p

ASORTİE canım hamileliğin her döneminde kanama ve kahverengi akıntılar çok önemli diye biliyorum ben.Mıtlaka doktoruna ulaş.Bu başka hiçbir şeye benzemez canım.Doktorun senle ilgilenmezse başka bi doktora mutlaka git.Ve hatta o ilgilenmeyen doktoruna da gitme bence birdaha.Bak bu 2 oldu demişsin.Allah korusun belki önemli bir şeyin belirtisidir atlamış olmayasın.Bak Juli doktora derdini anlatmazsa sıkıntısı olduğunu bile anlamayacalkmış ki Juli farketmezseydi çok tehlikeli bir hastalık olabilirdi.
Lütfen sen de bir doktora görün.Şurda 2 ayımız kalmış.İhmale gelmez bundan sonra hiçbirşey.

Eylül bütün aldıklarımın yaka etiketlerini ben de kestim ama sen baya baya mı söktün? Diktim dediğine göre,öyle yaptın heralde?

iyi akşamlar canlarım
dinlenmeye çalıştım biraz ama kızlar ilk defa sağ tarafımda bir ağrı var
belime yakın yerde ya daha önce Allah'a şükür böyle ağrım sancım olmayınca korktum doğrusu
oğlum hep sağda duruyor ve oradan vuruyor acaba onunla mı ilgili
neyseki oğluşum hala hareket ediyor ama ben baya korktum kızlar
zaman yaklaştıkça böyle olacak herhalde

elifsevdecim sanada geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın

darkinlife maşallah poaçalar hazır bende istiyom ya ama sanırım annem yetişecek imdadıma yine
bu arada süslenip püslenip gittin mi okula?
inşallah izne çıkacağımız güne kadar sorunsuz atlatırız herşeyi

Buyur gel canım birlikte yiyelim :)) Hatta bende öğrendim sayılır deneriz :)
Süslendim püslendim gittim. Hiç kilo almamışsın dediler.:CüvCüv:Bu arada kaydirigubbakcemile5
Bende 14 kilo aldım dedim.Yok karnın çıkmış sadece,o da derli toplu dediler,karnın aşağıda dediler.Bi de doğurdun doğuracaksın sanki dediler :)) Bende daha karnımı az gösteren bluzümü giymiştim.hemen şok olmasınlar istedim :1shok:

Senin nasıldı günün?
Ayrıca bizde hiç süsülü kalmadı ay insanın süslenesi de gelmiyo böyle olunca :)

bana da iki arkadaşım ayrı ayrı ben seni daha şişmiş bekliyordum dediler
diğerleri de sen almamışsın bebek almış diye teselli verdi zannımca:)))
hoşuma gitti tabi
bende süslendim de gittim bizim okulda maşallah süslü çok
ama bina değişikliği nedeniyle çok karışıktı her yer
yoruldum ama sanırım 1 ay idare edebilirim

ben bayramdan sonra gitmemeyi planlıyorum
sen ne yapacaksın dark canım
ben şuan 30 .haftadayım bu hafta dr. randevum var raporu iki hafta sonra mı almam gerekiyor

Aynen okulumuz göçüyor sanki.Bi sınıfa çıktım,geri indim.Heryer boya kokuyordu.Camı açtım.Hizmeyliyede akşama kadar açık kalsın boya kokusu rahatsız ediyor dedim.Okulda oturamadım.

Dolaplar sıralar berbattı.Yarın olmazsa bi kaç veliyi çağırayımda düzenlesinler.
Hizmetlinin temizlemesini beklersem okul açılmış olur.
ben de biraz önce yerleşeyim okul açılır açılmaz dersimize başlayalım,bunlarla oyalanmayayım diyorum.Malum anca bir,birbuçuk ay çalışcaz.
Bende sanırım bayramdan sonra 1 hafta daha çalışır izne ayrılırım.

evet evet sen tek başına yapma nasılsa veliler ve öğrenciler var yardım alabilirsin
bizim sadece sınıflar değil koridorlar tuvaletler heryerde hummalı bi çalışma var
bende dolabımı yerleştirdim buün ama en sıkıntı çektiğim şey toplanı da sürekli oturduğum için ayaklarımın şişmesi oldu
bundan sonra önlemimi alıcam artık
bizim müdür bana durmadan soruyor ne zamana kadar çalışacaksın diye
yeni öğretmen ayarlıcak herhalde

sagolun kizlar
devamli uzanirsam agrim biraz kesiliyo ama arada bir vuruyo
dark bende iki hamileligimde kullanmadim ama bunda ecburum kramflar icin simdide daha cok almam lazim eken dogum olmasin diye ins üc güne kalmaz biseyim

bu arada seninle haftalarımız aynı canım
muhtemel doğum tarihi 11 kasım mı?
ben perşembe günü dr.umla herşeyi detayıyla konuşucam nasip olursa çok merak ediyorum

sagolun kizlar
devamli uzanirsam agrim biraz kesiliyo ama arada bir vuruyo
dark bende iki hamileligimde kullanmadim ama bunda ecburum kramflar icin simdide daha cok almam lazim eken dogum olmasin diye ins üc güne kalmaz biseyim

dr.um bana da magnezyum vermişti ama ben hiç içmedi daha
ama sen sakın ihmal etme zaten zararlı bi şey değil
önlemini al canım ve yorma kendini :CüvCüv:

32. haftada çalışabilir raporu alman lazım. ben 5 haftanın tamamını sonraya aktarmayı düşünüyorum.
Bayramdan sonra çalışmazsan 3 haftamı aktaracaksın doğum sonrasına?2 hafta sonra gidip rapor alırsan,ayın 15 i gibi gidersin sanırım.32. haftadadır çalışabilri diye yazdırırsın.Ama 3 hafta oluyor o zaman.2 haftanıda sonraya aktarsan,bebekle daha çok zaman geçirirdin.Tabi ücretsiz izin almayacaksan.Ama ücretsiz izin alıcam sonuçta diyosan bilemem.

Bak ben haftaya gidip rapor alacağım.Ayın 8.de.ultrasona göre 32. ye girmiş oluyorum o zaman.
Kasım 6 denmişti en son doğum tarihine.
Doğumu Ekimin son haftası gibi düşünüyorum.Doktorla da konuşmak lazım tabiki.Ama sezaryanda 1 hafta felan zaten önce oluyor ya.
5 haftayı çalışırsam 12 Ekimde doluyor 5 haftam.
13 Ekim-03 Kasım dada son 3 haftalık iznimi alır evde geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…