2008 Kasım Anneleri

hmmm aslında iyi fikir ben kendimi iyi hissedersem çalışırım diye düşünüyordum ama müdür sorunca öyle deyiverdim
olmazsa önce dr.umla görüşeyim sonra tekrar konuşurum müdürle
doğumdan sonraya ne kadar atabilirsek atalım tabi en güzeli
bakalım durum ne gösterecek

Sorar müdürün,vekillik olacak ya taliplisi de çoktur şimdi :))
Bana da soruyorlar ama ben 2. dönem ücretsiz izin düşünmediğim için pek cazip gelmiyor :))

Ya benim de bir ara 11 Kasımdı.En son kendi doktorumda (2 ay önce gitmiştim) 6 kasım dedi.
Şimdi Kasım kaç der bilmiyorum.daha öne gelmesinden de açıkcası korkuyorum.Böyle 6 Kasım iyi.Ben planımı buna göre yaptım :)))

Senin 11 kasımsa 2 hafta sonra çalışabilir raporu alacaksın.

en son aslında 25 ekim 11 kasım arası bekliyoruz dedii
ama ben 1 aydır gitmedim dr.a bakalım bu sefer ne diyecek
bu arada ben de kafaya taktım poaça ve kek yapıp daha doğrusu anneme yaptırıp :)))
koyucam dolaba benim aklıma gelmiyor böyle pratik bilgiler iyi ki burası var

elifcim bende tek ben mi kullanmıyorum diye depresyona girecektişm :)
Neyse sende öncekilerde kullanmamışsın.

Sen bilirsin belki,benim parmaklarda şiş ve ellerim acıyor açıp kaparken felan.Neden oluyor acaba?
Fikriniz var mı?

Yaptır canım iyi olur.
Ahh ahh benim annemde yemek konusunda çok marifetlidir de pasta börek o kadar çeşit bilmez.Eskiden çok eskiden yapardı çeşit çeşitte.hep tariflerden yapardı.Baya baya unuttu sanırım.Bi de heves kalmadı ortamı değişti.Eskiden Lojman ortamı vardı,rekabet vardı :)) Şimdi pek yapmaz Öyle olunca bize de bulaşmamış haliyle

Bende kek yapcam inşallah.Birde minik poaça deneyeceğim.peynirli olsun.Dünkiler haşhaşlıydı.

darkinlife ne güzel köşe kapmaca oynadık seninle topicler arası
eee bu saatte başka kimse olmayınca meydan bize kaldı kaydirigubbakcemile3
eşim işe gitti bende uykumu aldım onu beklerken boş durmayayım demikaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Aslında o sayfayı da okumuştum ama baya baya acıyınca insan stres yapıyor.
Önceleri sabah uyanınca ağrıyordu ellerim.Şimdi ise şuan bile şiş ve açıp kapayınca ağrıyor.

Ben bu sitede daha çok 30-31-32. haftalara bakıyorum :) Meraklımıyım neyim D

evet bende hep en şağı 2 hafta sonra olacaklara kadar bakıyorum bende

neyse canım bende şişdim iyice biraz uzanıp ayakları havaya diksem iyi olacak sanırım
görüşürüz dark iyi geceler canım

Ben şuan 31. haftadayım sanırım ve 31 de rüyaların sayısı fazlalaşır diyor.Aynen ben çok fazla rüya görmeye başladım biliyormusun?
Eskiden de görüyordum ama bu kadar çok ve hergün değildi.Şimdi çokca görüyorum bu da hamileliktenmiş.

anam iyi geceler napıyonus beeee ..yoktuk şurda iki dakka neler yaptınız..belliki bir tek sevgili dark burda ..seni hazır yakalamışken ve konu rüya iken hemen belirteyim ; dün gece rüyamda eski evime misafir geliyo arkadaşım sibel ve annesi..ev boş yalnız eşya yok. neyse sibel bana diyoki bana dark de ..yaa diyorum dark senmisin seni hain niye söylemiyosun bana o da diyo ki seni işlettim..ne kadar hayatıma girdiniz, sizi ne kadar seviyorum anlayın işte :dilcikar:..rüyama gircek kadar ..:asigim:

bende bu aralar hiç rüya görmüyorum desem yeridir
en son 1 ay kadar önce görmüştüm
halbuki bu aralar doğumu çok düşünüyorum ama henüz bilinaltıma işlememiş sanırsam

eylül hoşgeldin canım
bizde seni seviyozŞeniz

elif sevde geçmiş olsun inş oğluşun süpriz yapmaz zamanında sağlıklı gelir
ağrılarım olunca bende çok korkuyorum acaba erkenmi gelecek zamanından
önce diye endişeleniyorum henüz çok erken inş zamanında gelirler........
bu arada aramızda fazla da yok 3-4 gün gibi bir zaman var ayy hepimiz sağlıklı ve zamanında
kucağımıza alsak bebişlerimizi.....

Deryacım hoşgeldin canım,biraz takılalım sizlede :)

Eylül ciddi mi DDDD Ay hiç gülcem yoktu.Demek Sibel benim kılığıma girmiş.Ama olmas Sibel değil Dark,asıl Dark benim :)
Hayırdır inşallah rüyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…