- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.261
günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!:teytey:
gününüz aydın,neşeniz bol,sağlığınız iyi,bebişleriniz kıpır kıpır olsun inşallah..:dance:
gece kuşları kaynatmışınız yine dün gece..kaydirigubbakcemile3
yaw ben saat 11 oldumu tavuklarla beraber tünüyorum.siz o saate kadar nasıl dayanıyosunuz yaw:1shok:
çilekcim ve elifsevde çok geçmiş olsun kızlar.umarım rahatsızlıklarınız en kısa zamanda geçer.erken merken doğurmayın haaa..sıkın dişinizi az kaldı..
kızlar ben dün gece bi güzel uyumuşumki sormayın..hayret tuvalete bile sadece 2 kez kalktım.sabah cin gibi uyanmıştımki elimi yüzümü yıkarken beni bi hapşırık aldı..off çok fena..alerjim azdı bu sabah..:bbo:
nezamandır böle kötü olmamıştım.hala hapşuruyorum,başım ağrıyo ve gözlerim sulanıyo..
7 den beri böleyim.inş. öğlene kadar geçer..eskiden olsa alerji hapımı alır yarım saatte iyileşirdim.çabuk geçse bari..benneyaptımki
Herkese günaydın kızlar, ya hakikaten nasıl oturabiliyorsunuz geceleri, ben de 11 den sonra zor dayanıyorum, gerçi dayansamda evimizde net yok doğal olarak sizlerle takılamam. Ben de bir-iki gecedir ok güzel uyuyorum gece 1 ya da 2 kez tuvalete kalkıyorum aman nazar değmesinuykum bir kaçtımı saat üçe dörde kadar evin içinde dön dolaş bakalım. O zamanda insan çok sinir oluyor ağlayacak gibi oluyorum. Bir de çalıştığım için sabahta erken kalkmam gerek onu düşündükçe daha da geriliyorum.
Kızlar sizde de aynı şeyler oluyor mu artık ben çok fazla duygusallaştım, herşeye stres, herşeye sinir yapmamaya çalışıyorum kendimi rahatlatıyorum ama nafile bir süre sonra kendimi üzecek birşeyler buluyorum yine, daha tahammülsüz oldum vs... Tam tarif edemiyorum belki ama siz anladınız onu :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?