2008 Kasım Anneleri

zaten bağımlılık yapıyo burası kesin
çünkü sabah kahvaltıdan sonra yada artık işe başladım ya işten gelir gelmz
elim istemsiz olarak bilgisayara gidiyor

hoşbulduk fater cım güzel sohbetler etmişsiniz insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor
o kadar güzel anlar yaşanıyor ki sanki senelerdir dostmuşuz gibi giremediğim zamanlarda
acaba kızlar bugün neler yaptılar neler yaşadılar neler neler kaynattılar bebişleri nasıl diye meraklanıyorum fırsat buldukça giriip bakıyorum......hayatımın parçası oldunuz desem yeri yanii
bebişler olunca bu kadar sık görüşemiycez şimdiden tadını çıkaralım bebeklerimizle uğraşmaktan onlar
uyudukçada ev işi yapmaktan netin başına pek oturamayız heralde hele birde çalışan anneler çok zor allah yardımcımız olsun

eylül cüm hoşgeldin kız nasılsınn bakımm

fatercim sağol canım beni sevdiğinize sevindim.., deryacım iyiyim bende nasıl olayım işte aynı iftar filan ...
darkcım rüya bu napim oldu işte ..:))
ayy bende müsadenizle kaçayım..çoook uykum var ..malum birde sahura kalkıyoz..hepinize iyi geceler..

yaaa noluyo bu nete anlamadım bağlantıdan sanırım mesajlarım çok geç gidiyor
sohbeti de yakalayamıyorum neyse canlar ben kaçıyım görüşmek üzere hayırlı sahurlarr

ilk günaydın benden olsun , sabah bİraz geç kalkarım , çok sohbet etmeyin haaa :jeyyar:yakalayamıyom..
neyse
GÜNAYDIN...ŞenizŞeniz

günaydın kızlar
bugün pek keyfim yok nedendir bilmem pek katılamayacagım aranıza
hepinize kocaman öpücükler ve kolay gelsin

gunaydın kızlar dun sıte hep error verdıgı ıcın dogru duzgun gıremedımm
gece uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum ne olacak bu halımız dogumdan sonrada aynı uyku duzenı olcak fırsat varken uyuyabılsek kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!:teytey:
gününüz aydın,neşeniz bol,sağlığınız iyi,bebişleriniz kıpır kıpır olsun inşallah..:dance:

gece kuşları kaynatmışınız yine dün gece..kaydirigubbakcemile3
yaw ben saat 11 oldumu tavuklarla beraber tünüyorum.siz o saate kadar nasıl dayanıyosunuz yaw:1shok:

çilekcim ve elifsevde çok geçmiş olsun kızlar.umarım rahatsızlıklarınız en kısa zamanda geçer.erken merken doğurmayın haaa..sıkın dişinizi az kaldı..

kızlar ben dün gece bi güzel uyumuşumki sormayın..hayret tuvalete bile sadece 2 kez kalktım.sabah cin gibi uyanmıştımki elimi yüzümü yıkarken beni bi hapşırık aldı..off çok fena..alerjim azdı bu sabah..:bbo:
nezamandır böle kötü olmamıştım.hala hapşuruyorum,başım ağrıyo ve gözlerim sulanıyo..
7 den beri böleyim.inş. öğlene kadar geçer..eskiden olsa alerji hapımı alır yarım saatte iyileşirdim.çabuk geçse bari..benneyaptımki

Herkese günaydın kızlar, ya hakikaten nasıl oturabiliyorsunuz geceleri, ben de 11 den sonra zor dayanıyorum, gerçi dayansamda evimizde net yok doğal olarak sizlerle takılamam. Ben de bir-iki gecedir ok güzel uyuyorum gece 1 ya da 2 kez tuvalete kalkıyorum aman nazar değmesin uykum bir kaçtımı saat üçe dörde kadar evin içinde dön dolaş bakalım. O zamanda insan çok sinir oluyor ağlayacak gibi oluyorum. Bir de çalıştığım için sabahta erken kalkmam gerek onu düşündükçe daha da geriliyorum.
Kızlar sizde de aynı şeyler oluyor mu artık ben çok fazla duygusallaştım, herşeye stres, herşeye sinir yapmamaya çalışıyorum kendimi rahatlatıyorum ama nafile bir süre sonra kendimi üzecek birşeyler buluyorum yine, daha tahammülsüz oldum vs... Tam tarif edemiyorum belki ama siz anladınız onu :1no2:

Herkese günaydın şekerler!!!keyifler yerinde sanırım herkeste..
a.s.
çok güzel bir hafta sonu geçirdim..memleketime gittim konya'ya..nasıl özlemişim..ama 2 güncük hiç yetmiyor tadı damağımda kaldı.Şeniz.

baya bi alış veriş yaptım buhafta sonu..hastane çıkışı,alt açması,fermuarlı battaniyesi,havlusu,yan yatış yastığı,bir sürü body aldım bi ara hepsinin resmini koyarım..

oto koltuğu ve park yatağını da beğendik yavru kuşumun..pierre cardin olucak ikisi de sanırım bi değişiklik olmazsa..onları da anneanne ve dedesi alıcak zaten..

çok güzel şeyler var yaa,herşeyden almak istiyorum deli gibi ama hemen büyüycek biliyorum.giydiremediklerim bile olucak.o yüzden dişimi sıkıyorum..

Ha bu arada aklımdayken unutmadan söyliyim...çarşı pazar gezdikten sonra internete de girdim baktım alışveriş sitelerinde fiyatlara..benim 290 ytl ye beğendiğim park yatak internette 350 ytl:1shok::1shok:..
oto koltuğu dışarda 89 ytl internette 110 ytl..bilginiz olsun..ben internetten alışveriş yapmıyorum ama hep yapmak istiyordum vaz geçtim artıkyerimsenibenyerimseniben

ah azocum o allrji illeti beni de mahfediyor ..ilaç da kullanamıyorum..ama şeytan kulağına kurşun 2-3 gündür daha iyiyim ben de..inşallah seninki de sadece bugünlüktür..a.s.

İlk günaydını Eylül patlatmış :) Gece oturun oturun, şimdi yatın tabiii ohhh ne güzel. Gerçi Dark'la Fater okula gitmişlerdir sürüne sürüne :)

Azo biz ikiz olabilir miyiz acaba. Dün gece haftalardır ilk kez bu kadar rahat uyudum :) Uyumadan önce buscopan almıştım sanırım onun etkisiyle, sağa sola dönerken bile hiçbir yerim ağrımadı ve uyanmadım.

Sekreter niye keyfin yok canım. Sen böyle olmazdın hiç, ne oldu?

Dün gece tatlı krizim tuttu, eşim de oruç tutunca tatlı ister diye düşünüp, kalktım şekerpare yaptım kızlaaarr :)) Deli miyim neyim, gecenin bir yarısı, uğraştığıma değmez :) Bir de bugün için çorbayla yemek yapayım dedim, yazık kociş oruçlu oruçlu yapmasın diye. Bu akşam da kek yapıp atacağım dolaba. Havuçlu, elmalı bir kek tarifim var. Çok lezzetli oluyor, bir ara veririm size. Dün tüm o işleri yap, haftasonu evde değilim evi düzenle, bir de dizi izle derken 1 buçuk oldu saat anlamadım. Bu sabah gözümü açamadım tabii yine servis kaçtı :)

Beyazmelek ben de senin gibiydim ya bir ara. Meğer dertsizlikten yapıyormuşum öyle Annemin hastalığı, üzerine babaannemin kalp krizi geçirmesi ve benim şu hafif de olsa hastalığımdan ve hepsinin yola girmesinden sonra dedim niye kendini üzüyorsun. Niye dert arıyorsun, bak Allah daha büyük dert verir dedim. SBen de sıkma canını, önce sağlık, Allah'a şükür sağlığımız yerinde de kendine gel :)

tahamülsüzlük ne demek beyaz melekçim..bazen sinir konusunda bi canavara dönüşüyorum..çok sabırsız bi insan oldum gitgide..ve insanla uğraşmak zorunda olduğum bi işim olduğu için çok zorlanıyorum..sabrımın taştığı çok nokta oluyor..bazen diyorum ki ya çocuğuma karsı da böyle sabırsız olursam diyorum sonra yok yok olmazsın deyip kendi kendimi teskin ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…