- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.341
Merhaba güzel anneler..Gecmisi okudum hepinize cok tsk,ederim canlarim yaa...
Aksam giremedim cünlü,ben yogaya esimde arkadasa iftara gittti..isim bitince bende gittim
ama yogada biraz fenalastim benson 20dk.yere yatip isiklari kapiyorlar gözlerini acmiyorsun bebekle
iletisime geciyorsun filan.Ben yanlislik yapip yüz üstü yattim..Bianda bütün vücudumda sicaklik
oldu,zaten yanimdaki hocada yüzümdeki degisikligi farketmis.Kaldirdilar hemen beni,su filan aldim
ama baya korkuttum milleti :) yan yatip agir nefes alarak gecti sanmistim..Arkadasa gittim hersey
normaldi ama eve gelip yatinca yine kötü oldum.Gecenin bi yarisi kalkip cikardim ne var ne yok..
Birde ciakrtirken altimada kacirdim bentutamadim yaa ilk defa yasadim böyle bisiyi..
Arkadasa dedimki;lütfen sekerpare yapma ben cok yiyorum o olursa,tamam dedi..
ne yapsa iyidir? kalburabasti yapmis:) bianda iki tane yemistim dayanamayip oda rahatsiz etti galiba..
Ya enfeksiyon sonucu bu aksama anca gelicekmis yada yarina,bakalim gelsin sonuclar merak
ediyorum..
Kizlar dün sebamedin ürünlerine baktim tr`dede fiyatlari digerlerine göre dahami pahali?
burada pisik kremi 20 ytl,losyon.sampuan ve vücut yagi filanda 17-20 ytl arasi degisiyor..
merak ettim orada nasi?
Bir tek benim mi gözlerim böyle kocaman kocaman oldu Eylül'ün gönderdiği yazıyı okuyunca, yoksa hepinizin de oldu mu çabuk söyleyin :)))
allah canını almasın ay eylül öldüm gülmekten çekirdek de mi kokuyo dedi kayınvaliden ay çok güldüm yaa inanamıyorum yandın kızım ozaman sen kaçarın yok yiyiceksin baklava börekleri:))))
julicim orda düğüne gidicektim saçımı toplatmıştım sıkı sıkı gergin olunca gözler çekik görünmüş:))
Yalnız aramızda Türkiye'de olmayan bir çilek var en çok iftara giden de o. Ben topu topu 2 defa gittim, kız maşallah evde oturmuyor. Bir de diyor yok kalburabastı yemişmiş de fena olmuşmuş. Olursun tabii :) Bu akşam dikkat et de Deniz oğlanı sıkıştırma çilekcim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?