2008 Kasım Anneleri

araştırmacı ruhunun meydana çıkmasıdır, annelik. en iyi mobilyalar, en sağlam pişik kremleri, en iyi beslenme kitabı, en iyi sızdırmayan bezler...hepsi annenin araştırmacı ruhuna yenik düşer.

renkli renkli emzikler ve babanın da gönlü olsun diye fanatik tulum koleksiyonuna başlamaktır.
bunlarda bizi anlatıyor..

bu çok duygulandırdı beni..
ayağından çıkardığı çorapları koklamak, parmak arasına giren pamukçuları parmaklarının arasından sevgiyle temizlemektir anne yüreği.

arkadaşlar nasılsınız bugün bakalım?ben pek iyi degilim üşütmüşüm heryerim tutulmuş,midem bulanıyor.gece hiç uyuyamadım.dikkat edin kendinize bu havalar insanı aldatıyor çorapları çıkarmayın ayagınızdan öpüyorum hepinizi.

Tsk,ler kizlar yineden..Ben hic gramajlarini filan bakmadim belki degisiyordur fiyatlar ürünlerde..

edacim sanada gecmis olsun canim..

darkcim ne cabuk geciyor zamanya,5-6 hafta dedigin nedirki ayyy cok heycan oldum bak simdi.

geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz genelde aklımda sen varsın kendimi düşünüyorum sonra çilek benden 3 hafta önde falan diyorum onun şu kadarı kaldı benim bu kadar gibi kendi kendime düşünüp duruyorum

pişik kremi dün baktım eczanede 16.80 falandı
şampuanda yine aynıydı yani ikiside 17 'den fazla değildi

Biraz evel unuttum yazmayi;kizlar karninizda agri oluyormu sizinde?

bende üc gündür her sabah uyandigimda birde aksama dogru filan regli agrisi gibi

oluyor ve hafif kasiliyor vücudum!Nette baktim rahim kendini doguma hazirladigi icin

olurmus bu tür agrilar.Birde hani bahsedilen kegel egzersizini dün ben cok yapmistim

acaba ondan filanmi olduki diyede düsünüyorum.

ay eylül walla çok duygulandırdın beni.benim eşim de tutturdu batunun ismine gs forması yaptırıp odasına çakıcam düşündükçe kötü oluyorum mavi beyaz bi odada sarı kırmızı ciyak ciyak bağırıcak ama ne yapayım çok heves etti kıramıyorum

Bir tek benim mi gözlerim böyle kocaman kocaman oldu Eylül'ün gönderdiği yazıyı okuyunca, yoksa hepinizin de oldu mu çabuk söyleyin :)))

benim gözlerim kocaman olmasından ziyade birde kızardı ve ağladı sende de oldumu yoksa bi tek ben mi..

birde çilek geçmiş olsun şimdi gördüm..iyimisin şimdi..

Benim izne çıkmama 6 hafta var. Şuna bak Dark o tarihte doğum yapacak inşallah. Eeee Çilek de doğurur o zamana. Ay iyice heyecan basacak bize desenize :) Ya ben demin 35. haftada doğum yapan annelerin hikayesini okudum da hangi aydı hatırlyamıyorum. Nasıl fena oldum kızlar. Nolur erken gelmesin diye dua ettim. Kaç gün küvözde kalmış bebişi. Kıyamam beşiğine bakıp ağlıyormuş ama şimdi iyiymiş eve gelmiş. Okumuşsunuzdur. Ben hep 34. haftadan sonra kilosu da iyiyse hemen verirler annenin yanına sanıyordum. Demek ilerleyen haftalarda bile bebek solunum problemi çekebilir. Neyse aklımıza getirmeyelim bari böyle şeyleri.

tsk,ederim beklemekcim,bakalim artik ilk mutlu haberi hangimiz vericez..

saka biyana 33+4 oldum ben,ara ara gerilmiyorum desem yalan olur.

ama bebegimide cok özledim ya,bian evel alayim istiyorum kucagima..

eylülcüm sahidende cok güzel bir yaziymis,ben aglamak icin herseye bahane

ariyorum bu aralar,her satirda yutkundum yemin ediyorum.

çilekçim geçmiş olsun çok canım yaa dikkat et kendine yüzüstü yatılırmı hiç delirdinmi sen çocuğu pres mi yapıcan yoga yapayım derken:)))))aman ha dikkat et çok da tatlı olayını abartmayın kızlar hafif tatlılar yiyin bak sonra kötü olcanız özellikle bayramda.şimdiden kulağınızı çekeyim her gittiğiniz yerde hominigırtlak tatlı yerseniz 100 kilo olursunuz ona göre bu bayram boğazlar tutulacak......

atacım bize mi dedin canım boğazlar tutulacak diye .oldu canım...bir adet japon çekirdeğini bile kokmuştur diye ağzıma sokuşturan kayınvalidem tepsi tepsi yedirmezmi bana tatlıları..:)))

Yok Eylül yalnız değilsin (

Atatanem bu fotoda (ben de fotolara taktım ama) Japon geyşaları gibi çıkmışsın. Ne yaptın kızım öyle gözüne :)
Çilek benim regl sancısı gibi akşamları oluyor bu son haftada. Eşimi de bak doğum da böyle başlıyormuş diye korkutuyorum.

saolun kasim güzelleri..atacim yalniz yazmisim yüzüstü diil sirtüstü olucakti orasi:)

iyiyim eylülcüm birazdan süslenip iftara bile gidicem:) ayy bana gezme diyince gökyüzüne bile

cikiyorum galiba..

julicim haklisin tatlimya zamaninda gelsinler,insl.hepimizin kuzulari vaktinde saglikla gelsin...

ya ben varya inanin hickimseyi ayirmiyorum sitede,birimiz dogum yapinca kendi kardesim gibi

hissedicem ve suan bile gözlerim doldu yaaa,bu bebe mahfetti beni:)salya sümük oluyorum hep..

ata tamam bea yemeyis alla alla,hem benim sucum yok yapmasin milelt sekerpareyi.

Julicim açılmaz mı okuyunca bizimde gözümüz kocaman açıldı :))

Edacım geçmiş olsun canım.

Çilekcim çok az kaldı cidden.Hele hele senin ki daha az kaldı Yuppiiiiii Geliyor Kasım Bebekleriii.
Senin doğum ne zamana gözüküyor?Benimki bile 2 kasım gözüküyosa,seninki Ekimde kesin gelir :)))

Atatanem yakışmaz mı sarı kırmızı olsun yeter :)

Yalnız aramızda Türkiye'de olmayan bir çilek var en çok iftara giden de o. Ben topu topu 2 defa gittim, kız maşallah evde oturmuyor. Bir de diyor yok kalburabastı yemişmiş de fena olmuşmuş. Olursun tabii :) Bu akşam dikkat et de Deniz oğlanı sıkıştırma çilekcim :)

allah canını almasın ay eylül öldüm gülmekten çekirdek de mi kokuyo dedi kayınvaliden ay çok güldüm yaa inanamıyorum yandın kızım ozaman sen kaçarın yok yiyiceksin baklava börekleri:))))
julicim orda düğüne gidicektim saçımı toplatmıştım sıkı sıkı gergin olunca gözler çekik görünmüş:))

Canim esas tarih 6 kasim dedi doktorum..sonrada ekledi hic sanmiyorum

6 kasimda dogucagini 29 ekimde gelir ufaklik filan dedi..bende hic 6 kasima

kalicakmisim gibi gelmiyor ama bakalim artik.birde 6 kasim olursa tam 40 haftalik

olucak bebe.ee zaten yalnizc %95 bebek 40 haftada gelirmsi geri kalani 40`tan evel olurmus..

off dark evet cok az kaldi ya,iyi haberlerimizi alalim insl.kizlar hepimizin.

birde diyoki acı acı kokmuştur o şimdi sen anlamassın bebek anlar..hey allahım ne günlere kaldık..sırnaşık şey

Pazar ve pazartesimde dolu :) ya ben basta kibarca söyledim arkadaslarima

gelmeyim cünkü kimseyi alamiycam cok kalinca ayaklarim sisiyor dayanamiyorum

diye ama kizdi hepsi karsiliklimi yapiyoruz sacmala gel dediler..bebek dogsunda

bende alicam hepsini yemege,böyle kendimi cok degisik hissediyorum..ama

kalburabastida fena güzeldi yaa dayanamadim.tamam bu aksam daha sakin ve kibar olurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…