- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.361
Eylülcüm sen emzirirkende yandin o zaman..yine getirip sokusturur agzina bisiler
yemezsen sütün kesilir diye..cok güldüm ya kokmusmuydu bari cekirdek? :)
Çok haklısın cidden.Ben de topu topu 2 kez gittim.Yalnız aramızda Türkiye'de olmayan bir çilek var en çok iftara giden de o. Ben topu topu 2 defa gittim, kız maşallah evde oturmuyor. Bir de diyor yok kalburabastı yemişmiş de fena olmuşmuş. Olursun tabii :) Bu akşam dikkat et de Deniz oğlanı sıkıştırma çilekcim :)
Herkese selam kızlar geçmişe pek bakamadım herkes iyidir ve bir sorun yoktur umarım.
Birkaç gün önce eşim döndü ve gidiş tarihimizi belirledik. 24'ünde gidiyoruz herşey bitme aşamasına geldi, geriye günlerin birer birer geçmesi kaldı. Daha önce böyle hissetmemiştim ama yaklaştıkça bi tuhaf oluyorum kalp atışım değişiyor içim daralıyor. Çok sulu göz oldum ben. Epey narin bir yapıya büründüm ve hassaslaştım hem hamileliğin etkisi hemde böyle ciddi bir kararın etkisi birleşince kötü oldu. Eşime belli etmemeye çalışıyorum kafasına takmasın diye ama durup durup ağlıyorum birkaç gündür iyiki ailem uzakta yaşıyor birde burada yaşasa daha kötü olurdum :a015: Neyse pozitif düşünmeye devam edeyim yoksa tekrar aynı moda gireceğim.
Bugün ya da yarın bi veda yazısı yazmayı düşünüyorum. Sıradan bir hamilelik süreci yaşamadım bunu özel kılan birçok faktör vardı ve bana burada destek olan çok kişi oldu gitmeden önce herkese birkez daha yaptıkları için teşekkür edip iyi dilek ve temennilerde bulunmak gerek :1hug:
Sizler nasılsınız bakalım prens ve prensesler nasıl yerimseniben
Görüşürüz kızlar. Ay kıyamam şeker normal çıkınca biskrem mi yedin hemen. Ya insan ekmek kadayıfı falan yer, pek mütevazıyız :)))
Pelishcim insl.sorunsuz ulasirsin canim yeni evine..Bu aralar hassas olman cok normal canim ama
sen takilma böyle seylere cok fazla,bebegini düsün moralini yüksek tut.
Pelish hoşgeldin canım. Hoşgeldin ve güle güle olacak sanırım. Haklısın ne kadar zor bir süreçten geçiyorsun şimdi. Umarım kısa sürede uyum sağlarsın yeni yaşayacağın yere. Üzülmen çok doğal ama bebişi de düşün. Yalnız değilsin ya üstelik bu gidişin bir dönüşü de olacaktı sanırım.
İlkokul öğretmeni misin canım yoksa lise mi ? Niye bağırdın ki ? Saygısızlık mı ediyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?