2008 Kasım Anneleri

Eylülcüm sen emzirirkende yandin o zaman..yine getirip sokusturur agzina bisiler

yemezsen sütün kesilir diye..cok güldüm ya kokmusmuydu bari cekirdek? :)

Herkese selam kızlar geçmişe pek bakamadım herkes iyidir ve bir sorun yoktur umarım.

Birkaç gün önce eşim döndü ve gidiş tarihimizi belirledik. 24'ünde gidiyoruz herşey bitme aşamasına geldi, geriye günlerin birer birer geçmesi kaldı. Daha önce böyle hissetmemiştim ama yaklaştıkça bi tuhaf oluyorum kalp atışım değişiyor içim daralıyor. Çok sulu göz oldum ben. Epey narin bir yapıya büründüm ve hassaslaştım hem hamileliğin etkisi hemde böyle ciddi bir kararın etkisi birleşince kötü oldu. Eşime belli etmemeye çalışıyorum kafasına takmasın diye ama durup durup ağlıyorum birkaç gündür iyiki ailem uzakta yaşıyor birde burada yaşasa daha kötü olurdum :a015: Neyse pozitif düşünmeye devam edeyim yoksa tekrar aynı moda gireceğim.

Bugün ya da yarın bi veda yazısı yazmayı düşünüyorum. Sıradan bir hamilelik süreci yaşamadım bunu özel kılan birçok faktör vardı ve bana burada destek olan çok kişi oldu gitmeden önce herkese birkez daha yaptıkları için teşekkür edip iyi dilek ve temennilerde bulunmak gerek :1hug:

Sizler nasılsınız bakalım prens ve prensesler nasıl yerimseniben

Benimde bugün oldu regl sancısı şeklinde.
Ben de o yazıyı okumuştum önceden.Doğuma yavaş yavaş hazırlanıyor vücudumuz.
Daha önceden de bi kaç kez olmuştu.

Kızlar benim kasıklar artık daha bi ağrıyor.Hele akşam uzanmışken ayağımı felan oynatayım,ya da dönmeye çalışıyorum ölüyyorum.

Yaa Julicim siz izne ayrılınca biz doğurcaz cidden.
İlk Deniz beyi görcez galiba :))
Hayırlı zamanda gelirler inşallah bebişlerimiz.
Küvezde kalmayacak şekilde sağlıklı olurlar inşallah.

Bizim Tüp bebek yapan bir Kk arkadaşımız 29. haftada doğum yaptı,bebeği hala küvezdeydi.

Pelishcim insl.sorunsuz ulasirsin canim yeni evine..Bu aralar hassas olman cok normal canim ama

sen takilma böyle seylere cok fazla,bebegini düsün moralini yüksek tut.

Eylülcüm sen emzirirkende yandin o zaman..yine getirip sokusturur agzina bisiler

yemezsen sütün kesilir diye..cok güldüm ya kokmusmuydu bari cekirdek? :)

bir paket olsa hani açınca paketi kokar ama bir adet yaa nerden bulduysa elinde töbe töbe aklıma geldikçe gülesim geliyo..

Pelish hoşgeldin canım. Hoşgeldin ve güle güle olacak sanırım. Haklısın ne kadar zor bir süreçten geçiyorsun şimdi. Umarım kısa sürede uyum sağlarsın yeni yaşayacağın yere. Üzülmen çok doğal ama bebişi de düşün. Yalnız değilsin ya üstelik bu gidişin bir dönüşü de olacaktı sanırım.

ya demek bebekten bebeğe mi değişiyor bilmiyorum..ablam 34 haftalık doğurdu 2. bebeğini,ertesi gün aldık çıktık hastaneden..sarılık bile olmadı..şimdi 10 aylık maşşallah..
demek her ne kadar artık doğsada yaşar desekte demek farkediyor..

Çok haklısın cidden.Ben de topu topu 2 kez gittim.
Çok geziyo walla yaramaz Çilek :)) Fazla yeme bakimm cokacimcoook

Zaman azalmış,inşallah yeni çevrene hemen alışırsın ve bizleri ordanda takip edersin :)
Ben kendi adıma baya baya ağırlaştım.:CüvCüv:

kızlar herkese iyi iftarlar..gezenlerede iyi eğlenceler :)
kocişim geldi bizde çıkıyoz şimdi kayınvalide çağırdı eksik olmasın..haa bu arada pek meraklıydı ya benle gelmeye alışverişe ay dedi siz gidin gönlünüze göre alın ben karışmıyım ..şaşırdııımm..
neyse iyi akşamlar ...

bende cikiyorum kizlar herkezi öptük...

cok konusmayin arkamdan,tatlilari cok yer basiniza bela olurum ona göre..

iyi iftarlar herkeze.

Görüşürüz kızlar. Ay kıyamam şeker normal çıkınca biskrem mi yedin hemen. Ya insan ekmek kadayıfı falan yer, pek mütevazıyız :)))

Evdeki stoklardan anca bu çıktı walla :))) Eve tatlı girmiyo bizim senağlama
Kociş takipde :1ninca:

En sevdiğim şey ramazanda Tahinli, ama onu bile minik minik yiyorum.
Takibi kolay oluyor.
Ama biskremi açtığımı görmedi :jeyyar:

iyi akşamlar kızlaar görüşürüz.ay dark çok alemsin şeker düşük çıkınca tatlıyla ödüllendiriyon kendini:)))))))))))))

Pelishcim insl.sorunsuz ulasirsin canim yeni evine..Bu aralar hassas olman cok normal canim ama

sen takilma böyle seylere cok fazla,bebegini düsün moralini yüksek tut.

Çabalıyorum ama inan zor. Düşünce işte, kıymık gibi kalıyor orada.. Kafandan pat diye çıkarıp atamıyorsun.

Kendimi yalnız hissetmekten korkuyorum orada.. Onun dışında başka birşeyi kafama takmıyorum. Keşke giderken paket yapıp arkadaşlarımızıda yanımızda götürebilsek :)

Annemde doğumdan sonra 1 hafta kalıp gidecek tek başıma herşeyin üstesinden gelmek zor olacak beni korkutan şeyler bu bilmiyorum ya belkide ben abartıyorum gözüme çok büyük geliyor bakalım göreceğiz.

Tabi Türkiye'ye arada bir gidip geleceğiz ama çok uzun bir süre için orada yaşayacağız. 5 yıl kesin bir süreç dahası olur mu bunu zaman gösterecek.

Bende ufak ufak kaçayım daha sonra görüşmek üzere hoşçakalın :1hug:

@ _DaRKiNLiFe_

Cookie Monster oldun yani :)

Bugün sınıfta çok bağırdım,çok sinirlendim .
Ceren de çok hareketliydi.Acaba benim sesimi duydukça bebiş korktu mu ?
Eyvah bu nasıl bir anne böle bağırıp duruyo felan mı dedi acaba

İlkokul öğretmeni misin canım yoksa lise mi ? Niye bağırdın ki ? Saygısızlık mı ediyorlar ?

Aynen öle oldum:)) Biskremleri yerken onun gibi döke döke yedim hızlı hızlı dermişim :))))

İlkokul.Yok saygısızlık değil de yeni bir konu öğrendik.
Ahh ahh bir de bana sor nasıl öğrendik. Tahtada anlattım,anlamayan var mı dedim,örnek yaptım.
Fotokopi verdim,yapamayanları yanıma aldım teeeek teek anlattım.Hatta defterlerine birlikte yaptık.
Yok Yok Yok direndi bazıları anlamamaya.
Ee bende deli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…