2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar..
teşekkür ederim biraz olsun rahatladım sayenizde..ben bu bebek ters duruyo olayına baya takmıştım.:bbo:
bu sabah ezanla beraber sol bacağıma bir kramp girdi..çığlık atarak uyandım.eşim sağolsun hemen bacağıma masaj yapıp parmaklarımı öne doğru gerdirdide 2-3 dk. içinde geçti.ama hala ağrıyo şuan.
of ya ilk zamanlar girmişti 2 kez..ondan sonra hiç olmamıştı.okadarda süt içiyorum,peynir, yoğurt yiyorum aslında..
acaba buda mağnezyum eksikliğindenmi, yoksa etraftan duyduğum gibi son zamanlarda ağırlaştığımız içinmi oluyo?
yarın doktoruma gidince sorucam..
sizler nasılsınız?

selam günaydın kızlar.nasılsıznı bugün gece fazla kaynatmamışsınız hayretttttt.....dün geldim tam yemek hazırlııcam teyzemizgeldi tanrı misafiri kendimize göre yapıcaktım tabiiekstradan bişiler yapmak zorunda kaldım.yoruldum baya.neyse toplantımız da fena geçmedi yalnız servis sinir etti babaannesine bırakmıştım oğlumu toplantı var diye sen alma çocuğu sanane be adam ben seni aradımmı şööle bööle diye.çocuk kapıda 40 dk beklemiş ağlamış yavrum bende sesini kısmıştım toplantıda bi baktım aramışlar kaç kere hemen aradım servisi gidin alın ders başlamadan getirin dedim sanki bedavayamı taşıyo babasının hayrına.hey allahım yaa:mymeka:genelde güzeldi bişikayeti yok öğretmenin ama odaklanamıyo sürekli konuşuyolar erkek çocuklarıyla dedi .eee napalım erkek çocuklkarı böölelaelaelaelaelaebi tane daha geliyo .-tatlicadiarzu-yalnız enteresan bişey müdür biraz fazla uzattı 1.5 saat kadar-tatlicadiarzu-o sırada mehmet akif nerdeyse çıkıcaktı yerinden.artık karnımı tutmak zorunda kaldım neydi o panik anlamadım.asi bir çocuıkmu olacakki müdürünün karşıısnda takla atıp durdu:roflol:

günaydın kızlaaaar sevgili canım arkadaşlarıııım bugün sevgi ve mutluluk saçıyorum allah bozmasın inşallah.napıyonuz bakiim ben sabah gözümü tatlı kriziyle açtım walla asıl iştahın açıldığı döneme girdik artık sanırım allah sonumuzu hayır etsin geçmişi okuyamadım inşallah kimsede bir problem yoktur.

gunaydın kızlar
gece uyuyamamak ne kotu sarhos gıbı oluyorum resmen
kızımında bugun keyfı pek yerınde dans edıp durdu hıckırıkta tutmus ıkısını bır arada yapıverdı kuzumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar günaydın herkese, yarı uykulu bir halde yine işyerimdeyim. Bu gece çok iyi uyuyamadım, sürekli uyandım durdum. İlk yattığımda zaten uyuyamadım, uyuyamadığım için bir de kaşıntı tuttu sinir oldum valla.

Azo'cum bizim de geçen gün toplantımız vardı, müdür konuştukça benimki tekmeleri savurdu durdu, biraz asi olacaklar galiba. Ay insan bir de tuhaf oluyor, sanki toplantıda herkes görüyormuş gibi hissediyorum müdür bişey anlattıkça vuruyor çünkü, elimi koyuyorum artık göbeğimin üstüne biraz sakinleştirmeye çalıştım ama nafile faydası olmadı toplantı bitene kadar zıpladı durdu öyle.

Asortie'cim çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına. Ama NST'ye ben geçen hafta girmiştim, sanırım sen ikinci giren oluyorsun. Hatta burada da muhabbetini yaptım gitmeden önce bu nasıl bişey endişeleniyorum falan diye, gelince de anllatım çok kolaymış, güzelmiş diye.

Atatanem sevindim neşeli olmana, bize de neşe saç bugün biraz, aslında ben kendimi iyi hissediyorum ama sadece biraz uyku mahmurluğu var. mirmirmirmir

yaaa benim canım deli gibi dondurma istiyooooooooo:sm_cool:
hemde bu saatte, hemde bu havada..

magnum bademliiiiiiiiiiiiiiii..
kendime 10 dk.daha müsade edicem.eğer geçmezse krizim gidip sokağın başındaki büfeden alıp yiyicem..cokacimcoook

ye güzelim ye afiyet olsun canın istiyorsa vardır bir hikmeti. Havaya suyada bakmıyor bu iş. Benim bulunduğum şehirde kar helvası diye birşey var, böyle bir bardak buzun içine vişne şerbeti döküyorlar, öyle yiyorsun onu ohhhh bak yazarken bile ağzım sulandı. cokacimcoook bütün bir yaz ondan yedim neredeyse, şimdi havalar serinlemeye başladı, benim canım hala istiyor. Vazgeçemiyorum, içim yanıyor içim offff of

Kızlar şimdi uyandım, inanamıyorum :bbo: Dün akşam oğlumun battaniyelerini bitirdim, bugün fotolarını koyarım...Akşama da Allah kısmet ederse eşim dönüyor, bugün artık yemek yapmak zorundayım.:))

magnum bademli , olmadı kornetto oda olmadı küçük küçücük bir max ta olabilirdi amaaaaaa hiçbiri yok ...dışarı kim çıkcak şimdi ..

eylülcüm bende çıkmaya üşendiğim için şimdilik erteledim.
burada hersek oruçlu..kimseyede al diyemedim..
bakim akşama hala unutmamışsam kocişe aldırırım..

ya kızlar kendi kendime nazar değirdim resmen tır çarpmış gibi oldum yaa kafam kazan gibi yataktan çıkmak istemiyorum biranda salak gibi oldum üfff ekmek almam lazım ama kim dışarı çıkıcak şimdi yaaaaa

kızlar yaa hepinizi çok seviyorum gerçekten iyiki varsınız maşallah hepimize hiç kavga sürtüşmemiz olmuyo farkındamısınız diğer ayların forumuna bakarsanız en başta uyarı koymuşlar kavga etmeyin birbirinizle seviyeli konuşun diye.bizde hiç öyle bişey yok negüzel allah nazarlardan saklasın hepimizide.siz hiç olmamış kızkardeşlerim gibisiniz canlarım benim

Saatiniz saatinizi tutmuyor kızlar bu ne hal :)) Biri der magnum, öbürü der vişne falan fişman :) Adamın canını istetmeyin. Gerçi benim canımın çektiği tek şey uyku. Gözlerim kapanıyor masamda. Arada uyuyum kafamı koyayım dedim kızım sıkışıyo eğilince off ne zor. Azo bizim şafak kaç gıııı?

Benim süt sağma pompam geldi bugün çok sevinçliyim. Açıp inceleyemedim şimdi milletin içinde. Eve gideyim de inceleyim :)

Eylül bu akşam anneme gidicem de bak sana ne soracağım. Sen hani demiştin ya Beylicium'da bir mağaza var diye. Yoksa Marka City'miydi. Annemin evi çok yakın ikisine de. Yarın bir dolaşayım tembellik yapmazsam. Hangisiydi hani sen güzel bişiler almıştın ya o mağazadan?

Bu arada yaptığı araştırmalarla üstün hizmet madalyasına sahip! Azo için bir araştırma da ben yaptım. Umarım bebeği ters duran diğer annişleri de rahatlatır bu yazı:

Bebekler neden ters durur?

Makat gelişin en önemli belirleyici faktörlerinden birisi gebelik yaşınızdır. Gebelik yaşı ne kadar küçükse bebeğinizin ters olma olasılığı da o ölçüde yükselir. 36-37. hafta civarında bebek genelde son duruş şeklini alır ve artık önde gelen kısmının değişmesi uzak bir olasılıktır. Rahim dar kısmı aşağıda olan bir armut şeklinde olduğundan bebek için en rahat pozisyon kafasının aşağıda olduğu pozisyondur ve genelde bebekler bu pozisyonu son duruş şekli olarak alırlar. Bu nedenle 36-37. haftadan önce bebeğinizin ters duruyor olması çok önemli değildir. 28. haftada bebeklerin %20-25'i ters dururken bu oran 32. haftada %7-15, termde ise daha öncede belirttiğimiz gibi %3-4'dür.

ooo gene canı ceken cekene benımde aserdıgım tek sey uykuuuuuuuuuuuu
evet kızlar hıc aramızda tartısma olmadı cok sukur cok ıyı arkadas olduk ama ben haftaya cumadan sonra sızle yazısamıycam dogum haberımıde veremıycem malesef
belkı tanıdıklarıma gıdınce yazarım
safakta bu arada 55 yazıyor gunler nasıl hızlı gectı strese gırmeye basladım

julicim aydınlatıcı bilgilerinden dolayı seni sevgiyle kucaklıyoruma.s.
vede aldığın süt sağma makinasının hayırlı uğurlu olmasını,bu makinayla bol bol süt sağmanı temenni ediyorum..:1rolleyes:
bende daha kutusundan açıp bakmadım aslında..ama napimki bakıp?şimdi deneyemeyeceğimize göre..kaydirigubbakcemile2

ŞAFAK 42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…