2008 Kasım Anneleri

canım açılmıyo..............

Yağmurr görmüş (( Sen de niye açılmadı ki (

Geçen bi arkadaşıma msn den gönderdim ondada açılmamış.

Resim formatında değil ondan mı acaba? Tarayıcıdan taratmıştım.Word belgesi olarak gözüküyo.

İmageshack.com dan yüklemeyi denedim önce yanlışlıkla.Olmadı zaten.bende kardeşimine ait bi yere yükledim.

Neyse sana anlatalım o zaman ÇOoOokk Şeker diyeyim ben :)) :ecrin_bebek:

ıyı aksamlar kızlar
bız hastaneden geldık
annem allaha sukurler olsun daha ıyı
oglusum bugun cok yorgun sanırım harekeletlerı azaldı

darkcım kızının resmı super ya cok hosuma gıttı maasallah cok fotojenık
allah nazardan saklasın

kızlar aynı sekılde bende de sankı yakın zamanda adet olacakmısım gıbı karnımda agrılar oluyor demek kı normalmıs ya bende cok asırı yogunluguma baglı oldugunu dusunuyordum
ayaklarım ve belım cok agrıyor benım ama dayanmaya calısıyorum

eger annem yarın daha ıyı olursa belkı aksama dogru taburcu olabılecegını soyledıler
cok sevındım ınsa allah en kısa zamanda ıyı hısseder kendını ve evımıze gelır

geçmiş olsun canım
karın ağrın yorgunluktan bendede oluyor yorulunca sebebide yorgunluk imiş

Gecmis olsun kalimerocum ins annen en kısa zamanda döner saglıgına

Karın agrısına gelince benimde oluo arada doktor bana sıklıgını sormustu söledigimde
bende cok sık diil arada dedigimde normal onlar dedi eger 10 dk bir 15 dk bir sürekli olan
bi karın agrısıysa o önemli demisti ..

darkcım maşallah ceren kızımız pek şeker
Hoşgeldin Mmf,
Teşekkürler canım o sizin Tatlılığınız :asigim:

Hoşgeldin Kalimero,Çok sevindim annenin iyi olmasına.
İnşallah bundan sonra sizi üzmez ve hep sağlıklı olur. Anne hasta olunca hayat duruyor değil mi?Allah şifa versin inşallah eve gelir de aklınız onda kalamz.
Artık son zamanlar yaklaştıkca daha da felaket olcakmışız.
Deneyimlilerden çok duyuyorum bunu.Hatta yeter artık dr. çıkart şunu diyenler olcak aramızda :)

Amin canım,Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah.:ecrin_bebek:

kalimerocum inşallah annecin en kısa zamanda evinde olur.
darkcım eşim yanımdaydı yazamadım ama kızına bayıldımkaynana diye daklga geçer benle diyekaydirigubbakcemile3maşallah subhanallah .ne kadarda net yaa benim asla böyle fotolarımız olmadı esküüü model bizim usg göyaözel muaynesine gidiyoz bi ayrıcalığımız yok neyse 1.5 ay sonra gerçeği ile karşılaşıcaz bakalım hayırlısı
adet ağrısı bende de ara ara çok oluyo ama hafif hafif.bugün sabahtan tembellikyaptım ama öğleden sonra mutfağı topluyodum çıktım sandalye tepesine mutfak dolaplarımı sildim dışından tabi içi duruyo ohhhhhhhhh bi kendime geldim kızlar eskimehtap geldi birden ama gitti sonra kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…