2008 Kasım Anneleri

bende duyuyorum mgnezyum falanda
oyüzden sordum banada verilmedi
benim kan hapı elevit birde kasık ağrılarım olmuştu bi ara progestanı yeniden verdi doktorum
erken doğumuda engelliyo dedi
calsiyum yeteri kadar süt alıyorum zaten
birde balık yağı hapı

Hergün düzenli olarak aldıgım ilaclar
Carlson - Balık yagı
Elevit
Gynoferon
Artık bıktım ama ilac icmekten :)

ewet canım ya
kan hapımız aynı
garip kokuyo dimi içtiktikten kısa bir süre sonra
birde balık yağıhapını görsen artık akıllandım
yatarken alıyorum
sanki içimde ölü kokmuş balık varmış gibi

:roflol::roflol: Kaynana der tabi erkek anneleri artık tüm kızlara alıcı gözle bakıyodur :1shok:Böle Böleee

:roflol::roflol:

Walla bende Kendi doktorum dışında kime gittiysem usg leri iğrençti.Ahh hh birde bizim dr. Cd kaydı yapsaydı süper olurdu.
Yalnız resimler usg de renkli ama niye renkli vermiyor dr. anlamadım.Olsun bu da yeter.
Kardeşim bunu renklendirir :) dediğin gibi kendisini görcez zaten

Aman fzla gezme sandalye tepelerinde.Benim kociş çok kızıyor iş yapınca bana.
Dikkat et yaparken de.Ne rahatlamışsındır sen şimdi :)))

kızlar database eror başladı gene kopucaz sanırsam .bende ufaktan ufaktan kaçayım eşim ts maçını seyrediyo bende doktorlara bakiim biraz başlar birazdan.yarın 3.30 da bebişimle randevüm varrr.inşallah büyümüştür oğluşum dua edin bana .hepinizi öpüyorummmm iyi gecelerrrr

ay darkçım maşallah ceren kızımız pek bir şeker onun o küçücük ağzını burnunu yerim ben onun artist poz vermiş anası gibi:))))

bende kızlar sadece osteocare içiyorum kan şurubum da maltofer fort.ayrıca da serum olarak da demir yüklemesi alıyorum bildiğiniz gibi şimdilik 2 tane kaldı serum bitsede kurtulsam kollarım delik deşik oldu walla tööbe tööbeee

kalimerocum annene çok geçmiş olsunlarımı ilet canım inşallah allahın izniyle sağlığına kavuşur bak torunu görünce o nasıl dirilir sen merak etme.acil şifalar diliyorum kendisine.sende kendini çok yıpratmamaya bak canım bak bebişini üzme şimdiden

ya kızlar bır turlu yazamadım yıne sureklı hata verdı
bende osteocare, gynoferon ve megadyn kullanıyorum
mıdemde yanma olursa da gavıscon surub ıcıyorum
ama onumuzdekı hafta ılaclarını degıstırıcez belkı demıstı

cok yorgunum ama uykum yok benım ya
gece de uyuyamıyorum ben sız ne alemdesınız

şimdi ekim annelerine girdim doguranlar bile var bizimkiler de öyle erken gelmeseler bari.ama maşallah tosun gibi doganlar da.ayy darısı bize inşallah.

selam kızlar nasılsınız?
iki gündür giremedim siteye datasabe error delirtti beni
sizleride merak ettim geçmiş çok uzundu okudum ama tek tek hatırlayamıyorum
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
kalimero canım annenin daha iyi olmasına sevindim inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur

sancılardan bahsetmişsiniz
ben iki gündür çok korkuyorum kızlar
ilk kez dün okulda merdiven inerken sancım oldu
bugünse sabahtan beri aynı sancı var
ya nasıl tarif etsem bilmiyorum ama böyle adet sancısı gibi ama oğlumun her hareketinde
sanki düşecekmiş gibi bi baskı hissediyorum
altıma kaçıracak gibi oluyorum ve kendimi kasıyorum
bugün dersten çıkmak zorunda kaldım hemen tuvalete koştum bişey var mı yok mu diyegenelde ayakayken oluyor ve artık seri adımlarla yürüyemiyorum
hafta içi dr.a gidicem inşallah önemli bişey değildir

başınızı ağrıttım ama gerçekten endişeleniyorum şimdi bile devam ediyor

geçmiş olsun fatercim umarım önemli bişii değildir, izne ne zaman ayrılıyorsun? yaklaştıysa evde rahat edersin en azından:CüvCüv:

Ssat 22 de gözümden akan uykuya rağmen uyumadım.Eşim dışarıda diye.O geldiğinde 23 dü ve sanrıım ben dalmıştım.
Neyse uyudum ve şimdi felaket bir reflüyle uyandım.Bayadır yatakta döndüm,kitap okudum.Yok uykum gelmedi.Bende bi bakayım size dedim.Kimsecikler yok ortada.Eee bu saatte haliyle olmaz di mi :)

Bugün diyeti biraz astım diye mi ağrıdı midem acaba?

Fatercim geçmiş olsun,o bende de var canım.Sanırım artık buna da alışmalıyız.
Bende öğleden sonra panoları düzenledim 2 saat üst üste ayakta durdum.Sonra bahçede işim vardı kısa bir tur atmak zorundaydım.Ama gel gör ki nasıl attım o turu.
Eyvah dedim benim kız düştü düşecek.O ne baskı öle,o ne sancı yandık ki ne yandık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…