- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.441
Sağol Atacım :CüvCüv::ecrin_bebek:ay darkçım maşallah ceren kızımız pek bir şeker onun o küçücük ağzını burnunu yerim ben onun artist poz vermiş anası gibi:))))
bende kızlar sadece osteocare içiyorum kan şurubum da maltofer fort.ayrıca da serum olarak da demir yüklemesi alıyorum bildiğiniz gibi şimdilik 2 tane kaldı serum bitsede kurtulsam kollarım delik deşik oldu walla tööbe tööbeee
Ya ben normalde uyuyorum çok sık wc ye gitmek için uyansamda.Ama bu gece uyudum uyandım,midem kötü uyku tutmadı.ya kızlar bır turlu yazamadım yıne sureklı hata verdı
bende osteocare, gynoferon ve megadyn kullanıyorum
mıdemde yanma olursa da gavıscon surub ıcıyorum
ama onumuzdekı hafta ılaclarını degıstırıcez belkı demıstı
cok yorgunum ama uykum yok benım ya
gece de uyuyamıyorum ben sız ne alemdesınız
Bizimde erkencilerimiz olacaktır mutlaka.şimdi ekim annelerine girdim doguranlar bile var bizimkiler de öyle erken gelmeseler bari.ama maşallah tosun gibi doganlar da.ayy darısı bize inşallah.
geçmiş olsun fatercim umarım önemli bişii değildir, izne ne zaman ayrılıyorsun? yaklaştıysa evde rahat edersin en azından:CüvCüv:
günaydın mmmf canım evet haklısın baskıyı çok net hissediyorum
benim endişelendiğim nokta hiç geçmemesi bu da normal midir?
ay ben sorulara başlarsam durmam şimdi boşver
bugün göreceksin demek oğluşını ayyy senin yerine ben hyecanlandım
inşallah çok güzel geçer muayenen iyi haberlerini bekliyoruz
amin canııım allah bu duyguları isteyen herkese tatmayı nasip etsin inşallaaahhhh
ya fater senin anlattığın olay bende de oluyo bazen ayaktayken öyle bi baskı yapıyo kiş sanki altıma kaçırcakmışım bebek çıkcakmış gibi oluyo karnımı tuta tuta yürüyorum.ama normal bu herhalde artık ağırlaştık
gunaydın kızlar
bende evde dınlenmek ıcın gun sayanlardanım 1 haftam kaldı cok sukur
bende bu aralar ekmegı azalttım sankı ben kılo almıyormusum gıbıme gelıyor herhalde kızım kıoları alıyorkaydirigubbakcemile2 kocişle bugun carsıya cıkıcaz ınsallah kışlık bırseyler alıcaz bana artık dıgerlerı olmuyor kaydirigubbakcemile3 belkı kızımada bırseyler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?