2008 Kasım Anneleri

Sağol Atacım :CüvCüv::ecrin_bebek:
Sonunda güzel bir resmimiz oldu.Sanrıım bi daha da olmaz :)

Ya ben normalde uyuyorum çok sık wc ye gitmek için uyansamda.Ama bu gece uyudum uyandım,midem kötü uyku tutmadı.
Alışmak lazım uykusuz gecelere kafamçokkarıştı

şimdi ekim annelerine girdim doguranlar bile var bizimkiler de öyle erken gelmeseler bari.ama maşallah tosun gibi doganlar da.ayy darısı bize inşallah.
Bizimde erkencilerimiz olacaktır mutlaka.
Ben hep erken geleceğini düşünüyordum ama bugün nedense tarihine yakın geleceğini düşündüm bebişimin.Acaba hissedebilir miyiz bunu :)

günaydın kızlar
biz biraz erkenciyiz bugün
babamız işe gitmek için alarmını kurdu ve en az 1 saat erteleyip durdu bizim de uykumuz kaçtı tabi

bu arada darkcım ceren hanım ne kadar da güzel Allah nazarlerden saklasın maşallah
çok güzel bir poz vermiş yanaklarını ısırasım geldi
bende artık her yemekten sonra mide yanması oluyor bizim minkler (artık kocaman oldular)
sığamıyorlar tabi yerleri daraldı iyice
Allah bütün bebeklere sağlık versin hepsi doğru zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah

kızlar günaydın father cım geçmiş olsun ama artık son zamanlara yaklaştıkça bbek daha çok baskı yapar yapıcak belkide dönmüştür bebişin ondan baskı hissediyo olabilirsin.çok fazla ayajkta kalmamaya çalış canm.
bizimde muaynemiz var bugün bide ekim annelerini okudum doğuranlar var hafta içine gün almışlar var Allahım hayırlısıyla kurtarsın inşallah geldiler tabi bana sanki ben doğurucakmışım gibi gerildim.son ayda benden çekiceğniz var stresten artık naparım bilmem.başına gelicekleri bilmekte kötü yaa

günaydın mmmf canım evet haklısın baskıyı çok net hissediyorum
benim endişelendiğim nokta hiç geçmemesi bu da normal midir?
ay ben sorulara başlarsam durmam şimdi boşver

bugün göreceksin demek oğluşını ayyy senin yerine ben hyecanlandım
inşallah çok güzel geçer muayenen iyi haberlerini bekliyoruz

evt canm dediğim gibi dönmüş olması muhtemel.benimki daha dönmedi bunu anlayabiliyorum tekmeler aşağıdan ufak kıpırtılar da yukardan geliyo onun için çok bi baskım yok .eğer çok kafana takıyosan git druna bi baksın cnm.güzel dileklerin için teşekkürederim canm ayyyyyy çok heyecanlıyım yahuu inşallah sağlıklı ve sorunsuz doğumlar ve bebişler olur hepsi

günaydın güzel hamişler..
ee cumartesi çalışan bi hamiş olarak bende erkencilerdenim..

fatercim eğer ağrıların çoksa bi doktorunu ara istersen muayeneye gitmeyi beklemeden..
geçmiş olsun canım..

bizimde oğlumla randevumuz var saat 2 de..
inş. herşey yolundadır..
kız dark o ne güzel minnoş öle..
maşallah
bizimde hiç böle fotomuz yok.bakalım süpriz nasıl bişey olucak?:1rolleyes:

darkcım buda ceren kızımızın renkli hali..

Günaydin güzeller..Kalimerocum annenin iyi olmasina cok sevindim canim.

insl.seninde moralin yerine gelir artik.

Darkk cikinca benim icin yiycektin ceren hanimi sakin unutmak,masallah yaa poza bak..

Kizlar biz yine kari nagrisiyla uyandik birde rahmimin sol tarafina hafif kramp gibi agri giriyor

benim.Bi ara yatakta korkmadim diil ama cok az girip girip cikti yani.Neyseki kahfaltimizi

yaptik sizlere bi günaydin diyelim istedik..

Unutmadan;dünki yemekte sekerpare yoktu,fazla yiyemedim yani tatlialrdan haberiniz olsun :)

hoş geldiniz kızlar azocum çilekcim sizde erkencisiniz maşallah

azo inşallah senin oğluşunda çok güzel pozlar verir bugün annesine

çilekcim bu sefer senin lehine olmuş tatlı olmaması yoksa sen yine bize hava atardın şekerpare kalburabastı falan diye
bu arada geçmiş olsun biraz uzan dinlen canım inşallah geçer

günaydın canlarıııım

afferin çilekk benim sözümü dinledin yoksa kulağını çekicektim.
kızlar ben de bugün ağdacıya gidiyorum hakkınızı helal edin sağsalim döneyim:))))
ay kızlar gece pek uyuyamadım zırt pırt uyandım ama hiç bukadar güzel bir gece yaşamadım.gece ben nezaman dönsem kocişim hemen üstümü örttü bana sarıldı.resmen uyumadı bütün gece.bir ara uyku arasında sesini duydum açmış karnımı fısıl fısıl batuyla konuşuyodu nasıl duygulandım anlatamam gece hep öptü okşadı beni ay ağlıycaktım ama açmadım gözümü çaktırmadım.ahh bu kocalar nasıl da duygusallar ama çaktırmıyolar hiç:))))

günaydın atatanem
gerçekten çok güzel bir gece geçirmişsin
insan hamilelikte böyle güzeliklerle karşılaşınca çook mutlu oluyor

bende geçen gün eşime sarılmıştım oğluşumu hıçkırık tuttu babası hissedince mutluluktan kendinden geçti resmen
sabaha kadar öylece yattı benimle oğlunu sevdi çok güzel bu duygular
Allah herkesin mutluluğunu daim etsin

Günaydin fatercim ve atacim..Sormayin yavv ilk juli vurdu beni tatli yönünden sonrada arkadaslar:)

neyseki sekerpareden yirttim dün:) atacim bence bizden daha cok hassas oldu esler ama cokta belli

etmiyorlar...:) hadi gec kalmadan git gel sende agdacina,iyi eglenceler dileyim bari sana:)

fatercim hava olayini yarin aksama ve insl.pazartesiye birakiyorum belki yapan olur:)

gunaydın kızlar
bende evde dınlenmek ıcın gun sayanlardanım 1 haftam kaldı cok sukur
bende bu aralar ekmegı azalttım sankı ben kılo almıyormusum gıbıme gelıyor herhalde kızım kıoları alıyorkaydirigubbakcemile2 kocişle bugun carsıya cıkıcaz ınsallah kışlık bırseyler alıcaz bana artık dıgerlerı olmuyor kaydirigubbakcemile3 belkı kızımada bırseyler alırız

amin canııım allah bu duyguları isteyen herkese tatmayı nasip etsin inşallaaahhhh
ya fater senin anlattığın olay bende de oluyo bazen ayaktayken öyle bi baskı yapıyo kiş sanki altıma kaçırcakmışım bebek çıkcakmış gibi oluyo karnımı tuta tuta yürüyorum.ama normal bu herhalde artık ağırlaştık

sadece bende olmadığını bilmek rahatlattı beni
ne bileyim ilk kez karşılaşına korktum işte acemilik
herhalde normaldir hafta içi gidicem nasılsa dr.a sorarım artık
ama insan bi garip oluyo değil mi hızlı yürüyemiyorum altıma kaçırırım falan diyekaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar, bugün herkes erkenci maşallah tatil olmasına rağmen. Ben malesef çalışıyorum :çok üzgünüm: of of bıktım valla yaa artık hiç içimden gelmiyor, işe gelmek. Neyse bu hafta sonu yine geçen haftaki gibi çok yoğun olacak diye korkuyordum ama bugün benim yerime geçici olarak bakacak arkadaş geldi, daha yeni mezun çok heyecanlı tatlı bir kız. Şimdi korka korka derse girdi sırnaşık şey bir hafta benimle beraber olacak işi öğreteceğim biraz gidene kadar sonra ben ayrılacağım. Az önce dershaneyi gezdirdim tanıttım, öğretmen arkadaşlar, onu da görünce artık ayy gidiyr musun sen şimdi bitti mi falan diyorlar, öğrencilerim bir daha dönmeyecek misiniz öğretmenim diyorlar, çok duygulandım ya kötü oldum bir an, o kadar bekledik, sona yaklaştığımı ilk defa bu kadar hissettim. :a015: bu hem çok güzel, hem çok hüzünlü bişey tam olarak ben de anlamadım seviniyormuyum üzülüyormuyum:1no2:

günaydın canım aynı zamanda izine çıkıcaz demek ne güzel bi duygu değil mi?
bu arda bende 1.5 aydır kilo almıyorum çok muluyum
aman kaşıyım bi yerlerimi ne olur ne olmaz nazar değmesin bizlereeekaydirigubbakcemile2

applecim günaydin sanada canim..

bebeler iyice dogum kanalina giriyorya bence bu sorunlar ondan kaynaklaniyor..

ya bana herkez,vajinanda bi agirlik varmi iyice kanala giriyor bebek diyorlar..

ee bende yok bi agirlik falan,sizde varmi baski gibi bisi..

beyazmelek hosgeldin canim..ya iyice zorlasmistir sizin calismalarinizda dimi?

evde bile bazen cok yoruluyorum allah sizlere daha bir kuvvet versin insl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…