2008 Kasım Anneleri

çilekcim geçmiş olsun.acaba tatlı yemediğin içinmi ağrıların oldu?cokacimcoook
kızlar benim kocişte akşama kadar bana dombili,koca göbek deyip duruyo..dalga geçiyo
geceleride sabaha kadar karnımı sever bana beni çok sevdiğini oğlumuzu çok sevdiğini söler durur..
dün akşam yatarken ben oflayıp pufluyom.ağırlaştıkya..yatması bile işkence..
hayatım bize 1 çocuk yeter, sen bukadar sölendiğine göre zor ikinciyi yaparsın deyip dalga geçti benimle..bende küstüm döndüm arkamı yattım.
gece sahurdan sonra baktım beni ve oğlunu sevip konuşuyo yine..
ayy kıyamam ben kocişime..:asigim:
evet evet onlar bizden daha duygusallar ama çaktırmıyolar..

fater hergun ıse gelırken az kaldı dayan dıyorum ama evde oturuncada sıkılıcam hergun ıse gelmeye alıstım tatiller bile uzasa hemen işime dönmek isterim bu durum farklı ama bebegıme kavuscagım gunu dusunerek sabırsızlanıyorum ıcım kıpır kıpır oluyor
nasıl olcak kıme benzıycek dıye dusunuyorum hep

atacım malesef evımde netım yok baglatabılırmıyım bılmıyorum
sızlerıde cok ozluycem senağlama burda herseyımızı paylastık kardes gıbı olduk

doğuma az kaldı akıntım fazlalastı, ayaga kalkınca bacak aralarım agrıyor bugunde karnımda acayıp bır gergınlık hıssedıyorum . sankı dısarı fırlıycakmıs gıbı kızımm kaydirigubbakcemile2

kızlar izine ayrılan ayrılana ama görüşmeye devam dimi kopan olursa burdan oklavayla düşerim peşine ona göreeeeeeeeeeee

buralardayız tabiiiiiiiii:lepi:
daha Allah nasip ederse doğum hikayelerimizi paylaşıcaz ve uykusuz geceleri anlatıcaz birbirimize:CüvCüv:
doğum hikayesi demişken sabhtan beri sulu gözlü oldum ben eylül ve ekim annelerinin doğum hikayelerini okuyorum ve hepsine ağlıyorum
ne olacak bizim bu halimiz senağlama

azocum sorma tatlim yaa,belkide dedigin gibidir..

ben accik uzanayim yaa,belim cok agridi karnimda agriyor off

bi gü ndoguruvercem cok ustume geliyor bu agrilar..

opuyorum herkeziiiiiii tatli tatli:)

ne izini yaaa...:1shok:
ben ve juli ekim sonuna kadar çalışıyoz..:bbo:
sizin gibi tembelmiyiz biz?:dilcikar:

bişey sorucam arkidişler.yürüyomusunuz?:uhm:
ben başlamıştım akşamları yürümeye ama ramazan girince bıraktım.
kociş iftardan sonra hiç çıkmak istemiyo.
ee havada kararıyo ben nasıl yürüyeyim tek başıma?
siz napıyosunuz?
mormal doğum düşünenler için çok faydalıymış yürüyüş.
tabi rahatsızlıklara ve uykusuzluğa da iyi geliyomuş..:1rolleyes:

ayy kızlar şimdiotururken aklıma geldi gelmez olsaydı sahuırdan önce bi rüya gördüm .okullar açıldığından beri düşünüp duruyorum ben ikisiyle nasıl başedicem çocuğun ilk senesi e bebişiminde ilk senesi napıcam needicem derken .....dün gece bebeğimi karnımda keybetmiştim.drum ağlıyo ben ağlıyorum sezeryan yapmayalım normal doğurtalım diyo kibi tane daha yapabilesin diyo.senağlamabende düşünüyorum hep rüyamda Allahım nasıl başedicem dediğim içinmi aldın yavrumu diyorum ayy çok kötüydü bitarafım açıktamı kaldı diicem ama battaniyeyi kafama kadar geçirdim bütün gece.hayırlara gitsdin inşallah.daha düşünmem böyle şeyler Allah dağına göre kar verir ama dimi

nerdeeeeeeee yok azocum yok bende yürümüyorum
dediğin gibi ramazan kocişi kandıramadım bana da bahane oldu tabi
aslında hep istedim yürümek ama hiç nasip olmada blki izindeyken en azından 1 ay düzenli yürürüm

sız nasıl 37. haftaya kadar calıscaksınız bıkac gun once merdıvenlerden cıkarken aklıma geldınız allah yardımcları olsun dedım
azocum valla tembellık yapan bız olucaz kaydirigubbakcemile2
yuruyusun ve seksin doguma cok yararlı oldugunu bılıyorum bende
bende sabahları otobuse bınmek ıcın 5 dk yuruyorum ınınce ust gecıt var ıstanbul yolunda orayıda gecıp 5-10 dk daha yuruyorum akşam donustede aynı sayılır kocıs zaten aksamları pek dısarı cıkmaz ızne ayrılınca ogleden once 30 dk felan yurumeyı dusunuyorum

Allah hayırlara çıkarsın
doğru söylüyosun canım Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez
sen üstesinden gelirsin merak etme
onlar için yapamayacağımız şey yok değil mi?:CüvCüv:

Atacım malesef benim evde de net yok, o yüzden bağlanamayacağım bir süre sonra. Ama arada kaçıp işyerime gilirim arada bişeyler yazıveririm size inşallah.

yürüyüş çok faydalı evet ben düzenli yürüyordum ramazan girdi gireli bozuldu, hemen hemen hergün annemlerdeyiz oradan da geç dönüyoruz olmuyor. bayramdan sonra yürüyeceğim ama kesin kararlıyım. işe de gitmeyeceğim yürümezsem de tam tombili olurum artık.

Merhaba kızlarr, yeni kalkmadım bu sefer, ama ancak nete girebildim. :)) Herkes iyidir umarım çok okuyamadım geçmişi, bugün sabah doktora gidecektik ama randevumu akşamüstü 5'e almak durumunda kaldım. Umarım güzel haberlerle geliriz..

Dün akşam kocam döndü Allaha şükür, o yüzden cicilerimizi çekip yollayamadım, bu akşama kısmetse. Yatak örtüsü çalışmalarım son hız devam ediyor, örmekten kendimi alamıyorum. :) Birazdan da tokluk şekerimi ölçeceğim, o da inşallah iyi çıkar. Benden şimdilik bu kadar, ufak-tefek işlerim var halledeyim, arada uğrar yazarım...

merhaba biberon canım
eşin dönmüş gözün aydın
ne güzel battaniyeler yatak örtüleri ohhhh maşallah sana
ben anca annemin ördüğü battaniyenin süslerini işleyebildim o kadar
aslında bende aldıklarımın fotosunu çektim ama uygun bi zamanda koyucam sayfay

bu arada inşallahoğlunla randevun güzel geçer
iyi haberlerini bakliyoruz

masallah bıberon ne hamaratsınız ben hıc beceremem el ısı cok gusel oluyor bence hazırlardan bugun nıye kımseler yok benım canım cok sıkılıyor ıs yerındeyım yanlızımmm

teşekkür ederim canım
izne 1 haftam kaldı bayramdan sonra evdeyim Allah kısmet edersehihoyyyt
bende gün sayıyorum artık gamyoncuiremsu
GÜNAYDIN KIZLARRR
Teşekkürler canım :)
Bi çıksa bende ısırcam heryerini onun.Dün gece öldüm zaten midemden bende.
Sen benden 1 hafta önce ayrılıyosun ne güzel.

MMf inşallah güzel geçer oğlunla buluşmanız.Gelince anlatırsın artık.
Rüyanda hayırlara çıkar inşallah.Son zamanlarda hamişler kabus görürmüş çok da takılmayalım bu tarz rüyalara.

Teşekkürler teyzesi ne güzel renklendirmişsin resmimizi eline sağlık.
Baya hakimsin bu konulara anlaşılan.Hem resim formatına da çevirmişsin.
Ah ben çok zayıfım bu konularda,eşimde benim gibidir.Ben hep kardeşlerimi ararım böyle şeyler için.Onlar kurdu olmuş tüm praogramların.
Sen de iyisin maşallah.
Randevundasındır sen şimdi.
Umarım sizde bugün güzel bir resimle dönersiniz.Bakalım ne yaramazlıklar yapacak senin
Ömer Kaanın :)
Bu arada ben 2 gün yürüdüm bıraktım.Okulda her tenefüs merdiven inip çıkıyorum.Bir kat ama olsun o bile bana yetiyor.Günde en az 11 kez inip çıkıyorum bu bir katı :)) Yeter heralde.Bi de kendi evime 4 kere toplamda 15 ediyor.OOo fazla bile yapıyorum yürüyüşü :))) Bunun dışında yürüyecek halim kalmıyor.Okul yokken yürüyorumda,okul olunca evdede yorulduğumdan kalıyor.
Zaten sezaryanda sınırlancakmış,doktor normal yap derse doğuramam bu gidişle..

Çilek bencede Azonun dediği gibi sen tatlı yemediğinden rahatsızlandın DDD
Geçmiş olsun canım.Bundan sonra hergün birimizin bi yeri ağrıyacak sanırım :)
Yerim ben Ceren i sen merak etme hepinizin yerine.
Dün filmde bi bebek vardı,kadın altını değişiyordu.Bacaklar tombiş tombişti.Görünce özendim.Bizde böyle miniklerimizle ilgilensek diye heveslendim.O tombiş bacakları ısırasım geldi.

Sizi romantikler sizi :))) Maşallah bu ne romantiklik böle.
Ağdacıda sana başarılar canım:)) Ben de gelecek hafta mı gitsem diyorum acaba..
Kopmak yok tabiki...Ben yine burda sizlerle olurum inşallahhhh.
Annem yanımda olcağı için daha rahat olurum gibi geliyor.

Az kalmış ne güzel..
Alışverişte kolay gelsin sana.
İzindeyken felan arada girmeye çalış canım,özletme kendini.Özellikle ne yap et,doğum hikayeni yaz bize.

Neyseki sonra geri döneceğimiz bir işimiz var canım, bunu düşünerek üzülme bence.
Allah herkese mutlu olacağı işlerde çalışmayı göstersin.
Benimkilerde soruyor,bi daha gelmeyecekmisiniz diye :))
Bende çok yükleniyorum gitmeden önce,özellikle matematikte çok uğraşıyoruz.
Diğerleriniş telafi ediyorum da bu zor olur.Onlarda yoruldu ama napim 2 hafta daha fazla yükleme yapılcak beyinlerine D

Gözün aydın kocan dönmüş.Randevunuz varmış,ooo senden mutlu yoktur şimdi :)
Ben atlattım tokluk şekerim iyi çıktı.Darısı başına.

APPLE kolay gelsin.hafta sonu çalışmak zor olsa gerek.ben de kasım annesiyim.32+6 yım bugün.ben doğum iznime ayrıldım.zaten yaz tatili vardı.15 gün de eylülde rapor aldım.ardından doğum önü izni..3 aydır yatıyorum desem yeridir.

Bugün buralar çok soğuk.Diğer yerler nasl bilmiyorum.Ama sonbaharı hissedince heyecanım arttı..

Bir de ben sezeryan istediğim için vaktin daha da kısaldığını hissediyoum..

Şu ateş ölçereri alamadım hala.siz hangisini aldınız?

Acaba şu sezeryanın kısıtlanması bizi etkiler mi arkadaşlar?

benim salı günü randevum var soracağım doktora.Acaba gidenlerden soran oldu mu hiç?

Vallahi kendim

''Vallahi kendimi hazırlamıştım sezeryana'' diycektim...

Ateş ölçer benim aldığım yanlış hatırlamıyorsam bambinonundu.

Ucu metal olanlardan.Artık nerden ölçeceğim hiç bilmiyorum :) Bu aletin üzerindede yazmıyo ki şurdan ölçülür diye.
Eşim eczacıya sorar artık olmazsa.

Ben de kedimi sezaryana hazırlıyordum ama 1 Ekimde yürürlüğe gircek felan diyorlar.Olmazsa 30 Eylülde mi olsak sezaryanı D

Walla ben de konuşcam doktorla.Tek avuntum kızımın kilosunun iyi olması.İnşallah böyle devam ederse bahanem olur.Ama bilemiyorum ki.

Ben hamile kaldığımda doktorum bana tüp bebek prosedirü uygulayacağız diye,progestan jel ve aspirin de kullandırmıştı.Şimdi onu hatırlatırım.Tedavi bebeklerine normal doğum yapmıyorlar.Ben de tedavi görüyordum ama tedavi dışı oldu bebek.
Ne olur bilmiyorum.

Çok doluyum ben bu konuda yaa.Normal olursa da epiduralli istiyorum bakalım.Haftaya sorcam ben de gidince.

Bakalım hayırlısı artık.Ama bana sorun çıkmayacak gibi geliyor.

Sonuçta doktor sezeryan olmalısın
diye zorlamıyor ama değil mi?Kendi tercihimiz.Bu da bir avuntu şekli hani:))

Ben gecelik,pijama ve sabahlığımı ütülemeye gidiyorum.Çantaya yerleştireceğim.Kendimden Başladım daa.

Kolay gelsin canım.Bende çantamı hazırlayayım diyorum bugün.Yine üşenmezsem.
Hep erteliyorum.

Doktorun ayda belli bir sezaryan yapma hakkı oluyormuş.O yüzden bundan sonra gerçekten normal doğuramayanları alırlar sezaryana.Kişisel isteğe bakmazlar bu yasa çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…