- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.461
kızlar izine ayrılan ayrılana ama görüşmeye devam dimi kopan olursa burdan oklavayla düşerim peşine ona göreeeeeeeeeeee
ayy kızlar şimdiotururken aklıma geldi gelmez olsaydı sahuırdan önce bi rüya gördüm .okullar açıldığından beri düşünüp duruyorum ben ikisiyle nasıl başedicem çocuğun ilk senesi e bebişiminde ilk senesi napıcam needicem derken .....dün gece bebeğimi karnımda keybetmiştim.drum ağlıyo ben ağlıyorum sezeryan yapmayalım normal doğurtalım diyo kibi tane daha yapabilesin diyo.senağlamabende düşünüyorum hep rüyamda Allahım nasıl başedicem dediğim içinmi aldın yavrumu diyorum ayy çok kötüydü bitarafım açıktamı kaldı diicem ama battaniyeyi kafama kadar geçirdim bütün gece.hayırlara gitsdin inşallah.daha düşünmem böyle şeyler Allah dağına göre kar verir ama dimi
günaydın kızlar
biz biraz erkenciyiz bugün
bu arada darkcım ceren hanım ne kadar da güzel Allah nazarlerden saklasın maşallah
çok güzel bir poz vermiş yanaklarını ısırasım geldi
bende artık her yemekten sonra mide yanması oluyor bizim minkler (artık kocaman oldular)
sığamıyorlar tabi yerleri daraldı iyice
Allah bütün bebeklere sağlık versin hepsi doğru zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah
GÜNAYDIN KIZLARRRteşekkür ederim canım
izne 1 haftam kaldı bayramdan sonra evdeyim Allah kısmet edersehihoyyyt
bende gün sayıyorum artık gamyoncuiremsu
MMf inşallah güzel geçer oğlunla buluşmanız.Gelince anlatırsın artık.kızlar günaydın
bizimde muaynemiz var bugün bide ekim annelerini okudum doğuranlar var hafta içine gün almışlar var Allahım hayırlısıyla kurtarsın inşallah geldiler tabi bana sanki ben doğurucakmışım gibi gerildim.son ayda benden çekiceğniz var stresten artık naparım bilmem.başına gelicekleri bilmekte kötü yaa
Teşekkürler teyzesi ne güzel renklendirmişsin resmimizi eline sağlık.günaydın güzel hamişler..
ee cumartesi çalışan bi hamiş olarak bende erkencilerdenim..
bizimde oğlumla randevumuz var saat 2 de..
inş. herşey yolundadır..
kız dark o ne güzel minnoş öle..
maşallah
bizimde hiç böle fotomuz yok.bakalım süpriz nasıl bişey olucak?:1rolleyes:
darkcım buda ceren kızımızın renkli hali..
Çilek bencede Azonun dediği gibi sen tatlı yemediğinden rahatsızlandınGünaydin güzeller..
Darkk cikinca benim icin yiycektin ceren hanimi sakin unutmak,masallah yaa poza bak..
Kizlar biz yine kari nagrisiyla uyandik birde rahmimin sol tarafina hafif kramp gibi agri giriyor
Unutmadan;dünki yemekte sekerpare yoktu,fazla yiyemedim yani tatlialrdan haberiniz olsun :)
günaydın canlarıııım
kızlar ben de bugün ağdacıya gidiyorum hakkınızı helal edin sağsalim döneyim:))))
ay kızlar gece pek uyuyamadım zırt pırt uyandım ama hiç bukadar güzel bir gece yaşamadım.gece ben nezaman dönsem kocişim hemen üstümü örttü bana sarıldı.resmen uyumadı bütün gece.bir ara uyku arasında sesini duydum açmış karnımı fısıl fısıl batuyla konuşuyodu nasıl duygulandım anlatamam gece hep öptü okşadı beni ay ağlıycaktım ama açmadım gözümü çaktırmadım.ahh bu kocalar nasıl da duygusallar ama çaktırmıyolar hiç:))))
Az kalmış ne güzel..gunaydın kızlar
bende evde dınlenmek ıcın gun sayanlardanım 1 haftam kaldı cok sukur
bende bu aralar ekmegı azalttım sankı ben kılo almıyormusum gıbıme gelıyor herhalde kızım kıoları alıyor. kocişle bugun carsıya cıkıcaz ınsallah kışlık bırseyler alıcaz bana artık dıgerlerı olmuyor . belkı kızımada bırseyler alırız
Günaydın kızlar, . Neyse bu hafta sonu yine geçen haftaki gibi çok yoğun olacak diye korkuyordum ama bugün benim yerime geçici olarak bakacak arkadaş geldi, daha yeni öğretmenim diyorlar, çok duygulandım ya kötü oldum bir an, o kadar bekledik, sona :
Merhaba kızlarr, yeni kalkmadım bu sefer, ama ancak nete girebildim. :)) Herkes iyidir umarım çok okuyamadım geçmişi, bugün sabah doktora gidecektik ama randevumu akşamüstü 5'e almak durumunda kaldım. Umarım güzel haberlerle geliriz..
Dün akşam kocam döndü Allaha şükür, o yüzden cicilerimizi çekip yollayamadım, bu akşama kısmetse. Yatak örtüsü çalışmalarım son hız devam ediyor, örmekten kendimi alamıyorum. :) Birazdan da tokluk şekerimi ölçeceğim, o da inşallah iyi çıkar. Benden şimdilik bu kadar, ufak-tefek işlerim var halledeyim, arada uğrar yazarım...
''Vallahi kendimi hazırlamıştım sezeryana'' diycektim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?