2008 Kasım Anneleri

Herkese günaydın
dün akşama kadar boşluğumda bir ağrı vardı eve gidince baya fazlalaştı çok fena oldu arda beyde huysuzdu dışarı alışverişe çıkalım dedik üstünü giydiricem giymiyo deli etti bizi ağlata ağlata giydirdik zorla yani sonra üzüldüm beyefendi parkı görünce herşeyi unuttu ama ben üzüldüğümle kaldım birde evden çıkmadan tırnakları uzamış boğazıma tırnağını bir geçirdi çimcikliyor inanılmaz şekilde canım acıdı sanki etimi kopardılar ömer yanımdaydı onun üzerine bir attım başladı ağlamaya o an görmek istemedim ağladı ağladı sonra sustu ondan sonra da yine üzüldüm ama bazen de çok yoruyorlar insan işten sonra kaldıramıyor
Gülcüm maşallah çok şeker olmuşşş

sedacım valla bazen çileden çıkarıyolar insanı bizimkininde ısırma huyu var ama sadece beni ısırıyo geçen gün çenemi bi ısırdı resmen morardı sanki koparcak bide nasıl sivri dişleri bırak bide insanlar bilmicek çocugun ısırdıgını başka bişey sancak.)

hoşbulduk gülizim cadı çok fena pek pırsat vermiyo kayyuya daldıda şimdi bi bakayım dedim canım zeynep ceylin biraz rahatsızdı üşüttü herhalde antibiyotiksiz atlatıyoruz inşallah şimdi baya iyi çok şükür

h.mıne ısırması cok zor canım
bır donem benım kuzu abımın oglundan ogrenmıstı
oyun zannedıyordu ısırıyordu ama unuttu allahtan

dun aksam arkadaslarımla bulustum ıs cıkısı
esım gecıkecegını soyleyınce bız de bırlıkte yemek yedık arkadaslarla
guzel ve eglencelı gectı
sonra arkadasım benı eve bıraktı kuzunun uykusu gelmıs hıc yuz vermedı kımseye

sabah esım benı kaldırdıktan sonra kuzunun odasına gectı yanına yattı
baba ogul hasret gıderıyorlardı uykuda
kıskandım cıktm evden

allahtan başka kimseye yapmıyo öyle umarım unutur ama bende severken çok hırslandırıyorum çocugu ısırıyo rahatlıyo:)))))

lorecim degişiklik olmuş sanada iyi olmuş eglenmişsin

aynene minecim ya tam da boğazıma yaptı çok cnm acıdı çok biliyorum belki bu şekilde tepki vermemem lazım ama resmen ağlayacaktım kendimi tutamadım

sedacım bazen cok yoruluyor ınsan
hıcbırseyı kaldıramaz hale gelıyor
buyuyecekler ınsa allah bızlerı uzmeyen ıyı evlatlar olacaklar

mıne evet canım cok ıyı geldı
daha sık yapmaya karar verdık

Günaydın kızlar.Canım çok sıkkın.Anıl grip olmuş.Bayramın 2.günü boğaz enfeksiyonunu atlattı, şimdide grip(( Neşeli ama burnu bi açılıyo, bi tıkanıyo...

Sedoşum geçmiş olsun.O acılar hepimizde var canım.Elmacık kemiğim kırıldı zannettim bi ara, çok kötüydüm.Ben de Anıla kızmıştım

Gülbeşeker kızınıza maşallah kocaman olmuş:)

Lorem bugün nasılsın, sağlığın daha iyidir umarım..

H.minecim hoşgeldin tontişim..

Ahretim günaydın..

günaydın millet;

sedacım aynını efe de bana yapmıştı. babası balkonda sigara içiyordu, onun yanına gitmek istedi, "baba birazdan gelicek" dememle boynumu boydan boya tırnakladı ve o anki bakışları bir görseniz, resmen intikam alıyor gibiydi.

şimdi de sinirlendikçe tokat atma ve elimizi ısırmaya çalışma alışkanlıklarını söndürmeye çalışıyorum. bayağı bir ilerleme kaydettim. eskiye nazaran çok azalttı.

kızlar sizin yavrucaklarda kıskanma olayı ne boyutta merak ediyorum.

yasmınım bas donmesı ve halsızlık devam edıyor
dun kan verdık cumartesı sonuclarını alıp doktorla gorusucez

zeytın yedım dun ısten cıkmadan ıyı geldı
ama yatmadan evvel basım cok donuyordu sanırım yorulmusum

benım oglum kıskanıyor
sevdıklerını paylasmak ıstemıyor
babamı cok sevdıgınden annemın babama sarılmasına tahammul edemıyor
abımın cocuklarına kımseyı dokundurtmuyor annelerını bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…