selamlar şekerlerim ay sabah kalktığımdan beri bi trafik bi trafik telde sormayın kulağımdan düşmedi hiç hala bitmedi ama ara verdim bu ne ya bugün kabul günüm falan mı arayan arayana maşallah
adet hala devam ediyor gece hava sıcaktı uyuyamdım pencereleri örtmüştüm soğuk olur diye tekrar açtık öyle yattık
eymende olur olmadık şeylere vkalktı durdu, belim de ağrıyordu uykuumu alamadım yani anlayacağınız
kahvaltımızı yaptık oğlumla sofra hala ortada duruyor bgün mini bir temizlik yapmam gerek şimdi kocişin 15.00e kadar boşluğu var o arada kandırsam yapsam süper olacak
bu arada geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım Anıl'ım grip olmuş sanırım bi onu gördüm çok geçmiş olsun kuzucuğuma
kızlar bizim evin bitişiğinde bi kpss dershanesi var, sahibi de eşimin arkadaşı oldu, sürekli gidip bişeyler sorduğundan eşim kaynaştılar, şimdi bu eğitim bilimleri sınavı yeniden yapılacak yaa o zaman kadar hızlandırma yapacaklarmış haftada 3 gün 90 saat 10 deneme falan filan anlatmış, senin hanım geldin mutlaka demiş bak bu 1 ay kasarsa o atanır kesin demiş, netleri gaytet iyi hiç fena değil biraz daha arttırırsa gider demiş
eşimde kaydettireyim seni git diyor ben karar veremedim yaa napsam ki
aslında isityorum evde çok düzenli çalışamıyorum eymen uyurken bir-iki saat belki bakabiliyorum
cumartesi-pazar-pazartesi günleriymiş cumartesi günü dersim olabilir benim onun dışında boş olurum gibi geliyor
en azından öğretmenler eşliğinde konuları özet geçicez öğretmenlerde üniversiteden geleceklermiş hepsi çok iiyi diyor napsam bilemedim