2008 Kasım Anneleri

Çileğim boşver be, mis gibi hatunsun.Sen narin, ince yapılısın, ne yapacan o topitoşları narin vücudunda:)

Benimkisiler cok küzükyaa,emzirmeden evel daha iyilerdi emcirmeyide birakina co ksöndüler.nebilim takinti oldu iste bana..

bu arada ikinci bebe yapiyorum gelecek yil,euehuehu fikrim degisti yapicam anasini satimmm...

Benimkisiler cok küzükyaa,emzirmeden evel daha iyilerdi emcirmeyide birakina co ksöndüler.nebilim takinti oldu iste bana..

bu arada ikinci bebe yapiyorum gelecek yil,euehuehu fikrim degisti yapicam anasini satimmm...

Bende seney yapıcam.Akşamları görüşelim tel.den de ayları tutturalım yine , ne dersin:roflol:

çilekçim benimkilerde aynen öyle emzirmeden önce küçük ama dik ve süperdi şimdi somolili kadınlarınki gibi hele birde eğilince iğrenç duruyor bende takmıyor değilim belkim bende yapabilirim ilerleyen zamanlarda

Yasmin benimkisi dogal yolla olmuyorya canim,malesef istedigim tarihte yapamiyorum ya nisandan sonra yada agustos sonu görüsücem doktorumla bakalim hayirlisi.kimbilir tutar belki yine aylari süper olur vallahi.

seda evetya egilince filan korkunc oluyorlar,du bakim bidaha dogurimde yaptiririm ben,üzülüyorum böyle görünce.

evet loram yapicam insl.iyice karar verdik..

yaso sütyenle kimse anlamiyor zaten,silikonlutakiyorum bazen ektra silikon koyuyorum süper oluyor ama beni tatmin etmiyor.

esimin fikrini hic sormadim zira cikti cenemden tamam yaptir rahatliyalim dedi:)

selam millet;

tırtlar vadisini ben de eşimde severek izliyoduk, ama dizi yalama oldu artık tat vermiyo bana. eşim bi haftadır canı sıkıldıkca "fatmagülün suçu neymiş aşkım?" diyor. -tatlicadiarzu-

herkesler ne yediği saymış, dökmüş. sabahtan beri yediğim bir kaşarlı tost ve bir fincan kahveden ibaret. henüz daha acıkmadım. doğum sonrası aldığım kiloları verdim, fekat göbek baki kaldı, ne giyersem giyim pırtlayıp gıcık ediyo beni.

sorun sende değil o zaman dimi
ayy nasıl oluyo bu işler hiç anlamam zaten de
allah gönlünüze göre versin
ben de henüz istemiyorum galiba
kesin konuşmak istemem hiçbir zaman:)

bizde 3 ayda uzun çalıştıkk çocuk bulalım diye..3 ay bıulamadık sizin çocuk olmaz dediler..zevkine çalıştık o ay ..çocuğu buldukkk :))))

Derinim önce biraz daha toparlan sen bence.Kan filan yerine gelsin sonra yaparsın.Biliyorum çok isteklisin ama önemli olan önce sensin ve daha da önemlisi Buğriş..

yok canim bende diil problem,aslinda biraz zamana yayarsak normal yolada olabilecegini söylemisti dr.ama esim beklemek istememisti bundada öyle olur galiba.bana kalsa beklerim dogal olsun diye cünkü baya bi maddi olarak aciliyosunuz.neyse hayirlisi olsun,ben aralarinda az yas olsun istiorum 3-4 en iyisi bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…