2008 Kasım Anneleri

Valla yaptım Çileğim.Keçboynuzu kürü uyguladım ve keçiboynuzu pekmezi yedirdim.Hoş testlerde hemen hemen aynı çıktı.Belki ondan, belki olacağından hamile kaldım.Eşin sigara içiyorsa büyük problem benimki içmez..

Çilekomun kocasında ya sayıda azlık yada morfoloji problemi var.Kruger tgesti mi yaptırdınız Çileğim?

hem sayida azlik hemde sekilde bozukluk saptanmisti.vallahi birsürü test yaptilar ama hatirlamiyorum isimlerini:)

ben istiyorumki ikisi zaman gecirsin.arkadaslarimin iki bebesi var..birinin arasinda 3,5 yas var diger bir yasindakini oyaliyor oynuyor filan ama digerlerinin arasinda 7 yas var.biri ders calisiyor digeri onu rahatsiz ediyor rahat birakmiyor.yani istiyorumki ikisi birden oynasin,hem simdi evim cok daginik ikincinin bana bi yü¨kü olmuycak ayni daginiklikla devam etcez.iki yilda zor alistim bu hale ara verirsem bünyem kaldirmaz zira hastayim galiba temizlik konusunda ya bide canim bebek istiyor oyyyyyyyyy mis gibi kokan bi pamuk

sigara kahve aistli icecekler icmez canim cok saglikli beslenir ...

benim bi arkadaşın kocasında sorun vardı
keçiboynuzuu kürü çok yaptılar
ama onun sayısı o kadar azdı ki inannılmazdı yani
stres yaptıkçada azaldı
kür biraz çoğalttı ama deveede kulak gibi kaldı
varikosel ameliyatı da oldu
ama olmadı neyse tüp bebek yaptı
şimdi 7 aylık falan hamile:) evleneli
6 sene olmuştur

bız de esım delı gıbı ıstıyor
ama ben hıc ıstemıyorum su an
hatta ılerıde de ıstemıyorum artık
allah saglık versın yavruma dıyorum ama esım katıyen bu dusuncemı kabul etmıyor
seneye kadar hakkım oldugunu kendımı psıkolojık olarak buna hazırlamamı soyledı
ama nafıleeee

Şekil bozukluğu genetikmiş sanırım.Bizimkinde o düzelmemişti.Morfoloji diyolar.Ama sayı ve ileri hızlı miktarı 3 milyon kadarsa doğal yolla hamile kalabiliyosun.Yaşınız genç deneyin anacım.

benim kardeşimle 3,5 yaş var tam
beraber oynadık hep
çok güzeldi evin içine çadır kurardık
herkesin kendi çadırı olurdu
komşuculuk oynardık
daha neler neler
(( ne günlerdi bee
evet 3,5-4 yaş ideal bencede
okul zamanı çok zor olur(
ben de yapcam yaa

Benim eşim muayene oldu.Öyle bir problem çıkmadı.Kadın doğumcum çok kötü değil dedi.Doğal yolla kalabilirsin dedi.Bekledik 5-5,5 ay hamile kaldım..

bizimde eşimin normalın alt sınırındaydı değerleri yükselsin diye keçboynuzu kürü yani kaynatıp içirdim ayrıca arı sütü polen bal karışımıda iyi geliyor eşiminkiler 5 kat artmıştı neredeyse ama bende 30 yaşına geldim beklemek istemiyorum dedim tedavi olduk ilk seferde oldu şükür..

lorem benimde kocam istemez..ben isterimm..sizdede tam tersii..

evet canım esım cok ıstıyor
hatta 3 cocuk ıstıyor
ama ben ıstemıyorum
daha evvel kardessız olmasını ıstemıyordum
mutlaka bır kardesı olmalı dıye dusunuyordum
ama artık bunun benım ve aıle yapımız ıcın uygun olmadıgını dusunuyorum

daha gecenlerde oglumun kucuk kıyafetlerını ayırıp verdım
ne kadar soylendı ıkıncı cocuk fıkrı saka degıl neden benı anlamıyorsun dıye
ıkıncı cocugumuz olursa alırız sen merak etme dıye susturdum

bende isiyorum ikinci çocuğu siz konuştukça cnm çekiyor :):):)
ama şimcik olmaz bi evimizi alalım adım atalım sornam doğurucam arda da o zamana kadar 5 yaşında olur herhalde

Ben kardessiz kalsin istemiyorum kesinlikle.Birde deniz sosyal bi cocuk seviyor kalabaligi cocuklari.birde bende istemyiorum tek cocuk,o kadar zor bi bebe olmasina ragmen yine hamile kalmak istiyorum yine göbegim ciksin yine herkez baan baksin göbisimi sevsin istiyorum.

ayyy cok güzel zamanalrdi cok keyif almistim ben göbisimden,hayirlisiyla olsun artik.

yaso 3 milyonun üzerindeydi ama iste beklemedi esim,doktor ilac tedavisi filan uyguluycakti onca israrima ragmen hayir dedi inat etti.biz cok masrafa girdik heleki bu aptal ülkede ev aliyosun sanki ama dinlemedi beni.simdi yine aynini istiyor bakalim hayirlisi artik bu böcüklere herseye deger.

neden öyle düşünüyon lorem yaa...2. bebe abisiyle oynar..

Gülizim bizim buralarda senin gibi diyenlere loklu lidikliye mana veriyo derler.Sen de yapsana Loreye diyeceğini.Lore genç, sen kendine bak tontişim.Gel yapalım seneye şu bebeleri:))

ALLAH DİLERSE İŞİNİ MERMERE GEÇİRİRSİN DİŞİNİ

ALLAH DİLEMEZSE İŞİNİ MUHALLEBİDE KIRAR DİŞİNİ

bi yerde okudum . Ne güzel atasözü değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…