2008 Kasım Anneleri

seda güzelmis valla ilk defa duydum..

hepimiz icin hayirlisi olsun,ben istiyorum söyle bi kiz bebek :) saglikli olsun tabikide valla canim kiz istiyor bana kiz lazim,,,,

Adamın düz gitmezse bir kere işi, muhallebi yerken kırılır dişi diye duymuştum:)

Çileğim bana da kız lazım.Ama olmazsa da bi daha yapamam.Sen bi kere daha denersin..

Gülizim bizim buralarda senin gibi diyenlere loklu lidikliye mana veriyo derler.Sen de yapsana Loreye diyeceğini.Lore genç, sen kendine bak tontişim.Gel yapalım seneye şu bebeleri:))
benmi yapmıyomm kııı.adam yapmıyo..nedem adama tecavüzmü edemmmm..
onuda edmem zaten eskiden kalmış bi laf..gönülsüz işten kulaksız çocuk doğarmışş..:))))

ben doğumdan çok korkuyordum ama aklımda hep iki çocuk vardı kardeşsiz olmasını bende asla istemedim çocukları çok seviyorum eğer şuan evim olsaydı kendime ait düşünmeden hemen doğurudum hatta doğumdan ilk çıktığım an annemler tepkilerimden çekinip yandık seda şimdi kimbilir nasıl çıkıcak derken ben annem doğum bumuymuş ikinciyide doğurmak istiyorum demiştim eğer ilerde durmum biraz daha iyi olursa 3. yü bile isterim ama eşim ikiyi bile istemiyor gibi :):):)

selam güzeller
nasılsınız
2.ler konuşulmuş
buraya bi falcı geliyo akşamları gelen giden millet fransadan geliyo fal baktırmaya
ona baktırdım geçen sana yükseklik gözzüküyo korunuyomusun dedi hee dedim ne o yükseklik dedim
kız bebeymiş
aman dedim dur ağzından yel alsın
zaten sıkıntı stres diz boyu bide 3. çocuk mahfeder beni

sizde ne var ne yok
daha ev işini çözemedik bakalım hayırlsıı olsun inş
ama daha fazla beklemeye tahammül edemiyorum
dün tam gün ağladım evimi ailemi düzenimi çok özledim
çıfıt çarşısına döndü oda çok sıkıldım hiçbiyere ait olamamaktan

neden öyle düşünüyon lorem yaa...2. bebe abisiyle oynar..

canım bılemıyorum
cok fazla etken var boyle dusunmeme
kız cocuklarını cok sevıyorum elbet ısterdım bır kızım olsun ılerde ama
bu dusunce bıle benı gerıyor
allah ısteyen herkese versın
ama ben hazır degılım ve dusunce olarak ta net konusuyorum
bılemem zaman ne gosterır

Maytabım ağlama be yavrumi alışırsın.Bak birde ön yargılı davranma hemen.Belki 1 sene sonra Allah'ım ne şanslı kulunmuşum dersin.Tutuşma hemen.Kızın olursa da olsun.Mis gibi işte..

Kız Güliz kocanın sana tecavüz hakkı olduğu gibi seninde var.Sen ikna edersin onu, bilirim ben.Hadi üstün performans bekliyorum senden.Şu gençleri şaşırtalım:))))) Vınnnni vınnnn, gaz veriyom:))))

Sedoşum bende doğumdan bişi anlamadım şükür.O yönde korkum yok benimde.Şükür Rabbime..

h.b sedacım
odada sıkıldığım söylenemez zira odada durduğumuz yok
sürekli tesisteyiz
ama ben evden çıkmayı seven bi tip olmadığımdan sıkılıyorum
evimde olayım işimi gücümü yapayım çocuklar oynasın falan bu tip biriyim yani
sürekli sokaklarda olmak sıktı zaten
memmoda tam bi sokak zibidisi oldu çıktı şımardıkça şımardı herşeye ağlıyo

yasmincim inşallah öyle olur biz tası tarağı toplayıp gitmezsek :)) istanbula
hergün fikir değiştiriyoruz
lorecim evden haber bekliyoruz hala sahipleri irlandalıymış emlakçı irtibata geçmeye çalışıyo
fatihte okula inanılmaz bi uyum sağladı
okul bi garip ufak şekilsiz apartman katı gibi bahçesi ufak
öğretmeni bi garip ama görümcemin 2 oğlunun öğretmeniymiş o memnun
ben kötü görmek istediğim için herşeyi kötü görüyorum herhalde

mehtapcim vardir herseyde bi hayir Sikma kendini,elbet bi düzene girceksiniz hep böyle kalcak diilya.

off bi deniz bi ben süpürüyorum evi,fenalik geldi.

slm dedim ama kimse görmemiş galiba.şöyle bi baktım 2. lerden bahsedilmiş ne güzel.bende çok istiyorum ama eşimin pek gönlü yok bu bize yeter diyo.nasıl zor doğurdun unuttun galiba diyo.helede bi kız çocuğu çok isterim ama kısmet.çağan istemeyerek olmuştu yani bi seferden bişey olmaz dedik bi baktım hamileyimm.bi seferden bişey olmaz diyede kandıramam yani kocayı.

Tamam işte cnm bnm söylemek istediğimde bu kurulu düzen olsa daha iyi olur en kısa zamanda bulursunuz inşallah

hayırlısı neyse o olsun canım.belki oğlun yeni okulunda daha başarılı olur.bak hemncik uyumda sağlamış ne güzel

cagancim hosgeldin,kismet canim bakarsin oluverir. bu arada nazlimelek senin micro oldugunu ben unuttummu bilmiyormuydum yoksa,sasirdim simdi okuyunca.

ikiz olmasini sizmi istediniz yoksa sansmiydi?

bana doktor biz cogul gebelik yapmiyoruz tek olucak demistide ondan sordum.

mmf esın ne dusunuyor oraya uyumu konusunda
yanı eger esınde senın gıbı tedırgınse artıları ve eksılerı karsılastırarak saglıklı bır konusma yapsanız
durumu kabullenmen belkı daha kolay olur her ıkı durumda da

cagancuk hosgeldın canım

Cagancuk hayırlısı canım.Oğlu olanlar ikinciyi istiyolar hep.Tabi kız çocuğu farklı:) Tokası, eteği, saçı vs. ayrı bi güzel yaaa:))Rabbim gönlümüze göre versin..

cağancım hoşgeldin tatlım bnm kocişte bi gönülsüz ama ev olayını ayarlasak isteyeceğine eminim :)):) onlarmı doğurup bakıyor cnm emeğin çoğu bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…