2008 Kasım Anneleri

cağancım hoşgeldin tatlım bnm kocişte bi gönülsüz ama ev olayını ayarlasak isteyeceğine eminim :)):) onlarmı doğurup bakıyor cnm emeğin çoğu bizde

sedos tuncay diyorki;sen sadece tasiyip doguruyosun gerisine ben bakiyorum.bidaha dogurda ikisini birden gezdireyim sonra tek tek gezdirmek zor olmasin diyor:)))))))))

dün aksam maca gitti deniz baabsiyla ilk defa,inanilmaz eglenmis kuzum tam bi yapisik tuvalate bile gidiyor babayla..

Cagancuk ona bakılırsa benimkide 1-0 olsun bizim olsun diyo.Bak diyo heray kan aldılar, narkoz yedin, bi daha göze alıyo musun diyo.Ben de dedim "Senden daha iyi hatırlıyorum onları"..Sen bilirsin karıcığım diyo.Erkekler çok sorumluluktan kaçıyolar..

çilekim sen o konuda şanslısın hoş benim adamında hakkını yiyemem ama senin ki ayrı daha hevesli
:):):)
ama eminim ki maddi açıdan eşiminde kafası rahat olsa herşeyi bana bırakır istemem yeterli olur yani :):):)
dur bi ev alalım ben onu kandırırm iki kaş göz :):):)

bebis nasibiyle gelir deniz bizde,ama tabi bu lafin üstünede hemen yapmak olmazda..

hayirlisi canim,insl kisa sürede alirsin gönlüne göre bi ev yaparsin bebisinide.

bakiyomuuzn peki yani ne zmaan alayim diye planladin?pahalidir dimi ist.ev fiyatlari.

yasminim haklısın canım.sorumluluktan kaçıyolar.çağan çok hasta oldu küçükken her hafta dr gittik nerdeyse.bebek sarılığından kanı falan değişti ya yine aynıları olursa nolurmuş katlanamazmış aynı üzüntülere.bi daha doğurmak istemiyom diye ağlamıştım ben doğumdada onu başıma kakıp duruyo bende unuttum en onları diyom

amin çilekçim Allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah
tabii buralarda evle çok pahalı 150 bin 200 bin bakalım nisana kadar biraz nakitimiz olsun seneye eylül gibi kredi de çekip alıcaz inşallah

öyle yasminim koz vermeye gelmiyo bunlara.iş işimi falan halledeyim bakalım bende kurs falan var şimdi sonra tekrar sınav olucak.bide balıkesir merkezden ev düşünüyoruz onları halledelim kocayıda kandırırız heralde.çağanın eğitimi için merkeze taşınmak istiyorum ben.evimiz olursa daha kolay olur.ama benimde çalışmam lazım onun için.

selam kızlar

beyazmeleğim yine de anne annedir be gülüm,bak Allah razı olsun baktı kuzuna sende işine gittin.Benim çocuğuma bakacak kimsem yok,o yüzden istesemde çalışamıyorum.benim annemin gücü yok artık,görüyorum kadıncağızın halini.benim azmanla baş edemiyor.mahvediyor kadını.Tabiki istediğimiz gibi büyütmek istiyoruz çocuğumuzu hepimiz ama çalışan annelerin kaderi bu güzelim napçan

yasom lorem geçmiş olsun kuzulara.

gülizim bloğuna bişiler yazdım gördün mü cicim :)

amincim bencede 2 günde verdiğin 2 kg sudur

çok öyle dillendirmedim bilmiyor olabilirsin...
çileğim burada 3 tane döllenmiş yumurta koyuyorlardı... benim ikisi tutmuş..:)) tamamen şans meselesi..sanırım şimdi 2 ye düştü çoğul gebelikler artınca....yurtdışında öyleymiş bende duymuştum...

ben geldiimmm huuu..

ay ikinciler konuşulmuş aman aman..ya tercih meselesi ama öyle heyecanla bekliyorum ki..zoor olacak ama oğluma kardeş gelecek..ama doğum anını düşünmek istemiyorum..bir de ilk günleri ve ayları((((((((((

ya konuyu buradan yakaldım..fazla bakamadım geçmişe..umarım herkes iyidir..

mmmf çim yeni yer zor be canım..elbette alışman zor ama umarım en kısa zamnada oturtursunuz düzeninizi.

diloksum hoşgeldinnnn ayy süper heyecan dorukta desene az da kaldı 15 gün falan değil mi tam gün ne ani bişey olursa haberimiz olsunnn mutlaka heyecanla bekliyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…