- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.841
merhabalar ben yeni katıldım aranıza eğer kabul ederseniz çok sevinirim umarım güzel paylaşımlarda bulunabiliriz....
selamlar
herkese mutlu pazarlar
aybuke arkadaşının durumuna çok üzüldüm,Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin ona ve tüm hamilelerimize.
yusufumuz eşin ne doktoru canım.bizim burada bir doktorumuz var,sorularımıız hep ona sorarız ama madem senin de eşin doktor sana da sorarız iletmen için tabi bir sakıncası yoksa.
nazlıcım seninkiler erkenci benim sıpa da yine uyumak bilmiyor,eski günlere geri dönüyoruz,dün gece 3'e 20 vardı uyuduğunda,çat diye çatlıcaktım artık sinirimden
amincim ne güzel bir geçirmişsiniz ailecek,ne mutlu size.kocaman nazar boncuğu taksaydın kuzuma
hoşgeldin incim34,kendinden bahsetmek istermisin bize biraz.kasım annesi misin sen de,kızın/oğlun kaç kasım doğumlu,çalışıyor musun vs..
beyazım özledim seni,görüşemez olduk iyice,bigelmediniz buralara,rahat rahat hasret giderelim,sohbet edelim
nazlımelekcim birbirinden ayrı hareket ediyorlar desene .valla maşallah aynı anda 2 çocuk buyutuyorsun.ahh keske benim kızımda süt içse çok zor içiyor.varsa yoksa memee.bugün yanıma gelmiş memecim memecim diyip duruyor.günaydın, iyi pazarlar herkese...
biz bugün erkenciyiz.. kerem 7.30 da kalktı ama gece erekn yatmıştı.. kaan bey hala uyuyor..artık kerem gündüz uyuyor gecede vaktinde yatıyor ama yine sabaha kadar 2 kere mızırdıyor hastalıktan sonra iyice arttı bu durum.. zaten kendi yatağında yatıramıyoruz biz koyuyoruz bir iki saat sonra kalkıyor her yatırışımızda öyle oluyor bende kalk yat yapmayım diye yanıma alıyorum..(
kaan bey ise gündüz uyumuyor akşama doğru bayılırsa 6-7 gibi birazcık uyuyor.. ama onunda iyi tarafı gece hiç kalkmıyor sabah 7 gibi mızırdanıyor bu ara susuyor meyve suyu veriyorum içip 9 a kadar uyuyor.. suyuda içmiyor sütüde bıraktı sadece uyurken nesguikle içiyor.. en çok sevindiğim sütü bırakamaz dediğim kaanın sütü bir anda bırakması yani gece 5-6 kez süte kalkardı uyku uyuyamazdım şimdi sabaha kadar uyuyor kuzum..
meleğim sınav tarihi belli olmuş sevindim hayırlısı olsun... kocişininde doğıum günü kutlu olsun baya sevindirmişin adamı..:))
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..:))
neyse kaanım kalktı kahvaltısını vereyim kerem bey yedi yumurtasını..
selam arkadaşlar..
incim hoşgeldin sık sık gel...
arkadaşlar dün sultanahmede gittik ama yok böyle bir sevinç tontişimi görmeniz lazımdı full çığlık çığlığa gezdii...
aaaaaa deniiizz
aaaa gemii
aaaaaa camiii
bide diyoki ben çok sevinçliyim ben çok sevinçliyim..
hemde göğsüne vura vura söylüyor..deli etti benle babasını..
eşim çok komik diyoki bizi gören 10 yıl çocuğumuz olmadıda çok hasret kaldık sanar diyor..
haklı ama aşık gibi dolaştık resmen..
herkese bayyy diyo..adın ne diye soruyo o kadar tatlıydıki..
gülhanede zaten tam coştu..
babasıyla camiye girdiler..
çıkınca nasıl bağırıyo bana uzaktan "annneee ben camiye girdim , namaz kıldım ondan sonra dua ettim ondan sonra semazen gibi döndüm" diyor ya.. nasıl hızlı hızlı anlatıyor aşkım heyecandan..
yanlız cidden yolda yürüyemiyoruz bilhassa turistler hep yabancı sanıyor gelip konuşuyorlar..şaşıyorlar yabancı olmadığımızı duyunca zannediyorlarki herelda türkiyeliler kara kuru tipler..
harika bir gündü ya bayıldık valla..
bide abime araba lazım oldu ona verdik ilk defa toplutaşımayı kullandık baya maceraydı kalabalık olmazsa çok zevkli bişey..
yanlık kadıköyden dönüşte ayakta kaldık kuzucuk kucağımızda uyuyakaldı ayakta bi o yana bi bu yana gittik..eşimi kolumu sıkmaktan morartıyordu az daha../B]
selam
yenı gelen arkadaslar olmus ne guzel
hosgeldınız
daha sık gelmenızı beklerız anlatın bıze kuzuları
bızde de var bır suru yaramaz ve hepsının tepkı ve gelısımlerı farklılık gosterıyor
amın sevındım canım eglenmenıze
beyazım esının dorum gunu kutlu olsun canım
bız dun aksama kadar doktordaydık
cuma aksamı olan dugunden donuste rahatsızlandım
zıra hayatımın en berbat yolculuguydu
tam 2,5 saatte gıttık ıkı damla yagmur yagdı dıye trafık felctı yıne
cok kalamadık ama ben nezle oldum
burnum akıyor hapsıııı seslerıyle ana ogul babadan uzak duruyoruz
oglumun da burnu akıyor ama atesı falan yok sukur kı
cok ıstahsız hıc bır sey yedıremedım sabahtan bu yana gırmedıgımız sekıl kalmadı amanafıle
neyse durumlar yıne lımonı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?