2008 Kasım Anneleri

yusufumuz incicim hoş geldiniz aramıza sık sık uğrayın ben pek sık uğrayamasam da buranın bağımlısıyım o yaramaz bebişlerden bizlerde de var allah canlarını sağ etsin de büyüyecekler

merhabalar ben yeni katıldım aranıza eğer kabul ederseniz çok sevinirim umarım güzel paylaşımlarda bulunabiliriz....

hoşgldin incim hep bekleriz ekim annesi bizde de var hiç farketmez yani :)

ah safişim yaa bende özledim gelmeyi çok istiyorum ama olmadı işte bir türlü bak şimdi de KPSS muhabbeti çıktı onu da bi atlatayım da inşallah bir fırsat yaratayım
siz de gelmiyonuz bari bir hafta sonu kaçın gelin diyorum çok güzel olur valla

selamlar kızlar, bir pazar gününe göre baya bi kalabalıkmış burası bugün bende dersten çıktım geldim eve eşimi bekliyorm gelsin köye gidicez oğluş orada onu alırız hem de yemek yeriz
dersimiz çok güzel geçti, bugünkü hocamda bu zamana kadar nasıl atanamadığıma şaşırdı, bilgin iyi bu sınıfta atanmaya en yakın kişisin diyor vs... baya uzun konuştuk biraz kas valla tozunu attırırsın diyor, anlamadım ki gaz vermek için mi diyorlar ama bu kadar tesadüf olmaz herkes aynı şeyi söylüyor inşllah dedikleri gibi olur

lorem geçmiş olsun canım benim
amincim ne güzel geçmiş gününüz öyle kuzuya da maşallah
yusufumuz sen hiç üstüne alınma canım ben buraların en eskilerinden sayılırım bana da selam bile verilmediği oluyor, safişim de demiş ya hafta sonu pek kimse olmaz ondan, hafta içi de yoğunluktan bazen yazılanlar arada kaynar
mesela sen amine soru sormuşsun amin tahminen yazdıktan sonra çıkmıştır doğal olarak okumamıştır sorunu bende birazdan gidicem mesela bi daha girene kadar görmeyeceğim bans hitaben yazılanları hatta bazen geçmişi okuyamazsak hiç görmediğimiz de oluyor
ama darılmaca gücenmece yok alıştık artık sende alışırsın
krikom bak safişimle anlaşın alın 3 bebeyide çıkın gelin bugün ne depresyon kalır ssafişim de ne de sede sıkıntı garanti veriyorum kaydirigubbakcemile5
çileğim sende hoşgeldin bebeğm
NAZLIMELEĞİM ve ecemim selamlar size de
aklımda kalanlar bunlar umarım kimseyi atlamamışımdır öpüldünüz şekerler kociş geldi bende hazırlanayım da çıkalım

selam kızlarrr
bizim de hafta sonumuz pek hareketli geçti dün akşam 19.00da lazer seansım vardı trabzona gittik benim iş bittikten sonra avmye geçtik kuzumu oyuncaklara bindirdik çok eğlendi kuzucum...
bide lego takımı ve eğitim halısı aldım kızıma dün geceden beri başından kalkmıyorrr
bide aşkı molan upsy daisy aldık maka paka aldık düb gece onlarla yattıı
bugünde bahçedeydik akşama kadar arnavut ciğeri yaptım accayip lezzetli olmuştu şimdi eve geldik duş alıp yatırcam kuzumu uykusu geldi...
yeni gelen arkadaşlarımız yusufum ve incimiz hoşgeldiniz bende bu ara pek uğrayamıyorumm
burası normalde hep aktiftir ama malum haftasonu neyse herkese kapımız hep açık...
ecemim dolabınızı güle güle kullanın

iyi akşamlar umarım herkez keyfince haftasonu geçirmişsinizdir.ben turşu.kırmızı biber közleme vs.gibi kışlık hazırlıkla geçirdim pazarı.eskiden olsa bi dakka evde durmaz bi işede elimi surmezdim.hafta sonu iş yapanlarıda hiç anlamazdım.kocaları evdeyken nediye işlle uğrasıırlarki gezmek varken diye.ama anne oldum bende öyle oldum.her fırsatta iş.çocuk beni eve bağladı ve boş zamanlarda iş yapmaya.baba kız parka gittiler bende iş yaptımmafoldumben.(çok zoruma gitmiş heralde,

nazlımelekcim birbirinden ayrı hareket ediyorlar desene .valla maşallah aynı anda 2 çocuk buyutuyorsun.ahh keske benim kızımda süt içse çok zor içiyor.varsa yoksa memee.bugün yanıma gelmiş memecim memecim diyip duruyor.

nasıl yani kucağınızda çoçukla size yer vermedilermi.insanlık nereye gidiyor böyle.

ohh ne güzel havann tadını çıkarmışsınız.bende çok özlledim eminonü sultantan ahmet gezmek.kızım doğmadan önce sık sık giderdik.şimdi eşim betül hanımla zor olur girilirmi oralara diye gitmek istemiyor.

geçmiş olsun hem oğluşuna hemde sana canım.

bizde bugün oğluşumuza yeni hikaye kitapları ve oyun hamuru aldık.oyun hamuruna bayıldı ama tavsiyem veriyorsanız yanından ayrılmayın çünkü ağızlarına koyuyorlar

betülde hamurla oynamayı çok seviyor.mamur mamur diye bayıllıyor.ilk başlarda yeme teşebbüsündede bulundu.hatta pastel boyayı yedi.ama şimdi bak balik yaptım bak kuş yaptım diye hamurları ufalıyor.ev rezil oluyor heryerden hamur topluyorum.ama hala boya vermiyorum

gecmıs olsun dıleklerı ıcın tsk ederım
kocısın nette ısı var o pc basından kalktıkca ben bakıyorum ne var ne yok dıye
kuzum uyudu cok ıstahsız ama cok hareketlı gecırdı gununu
bız hıc dısarı cıkmadık bugun
babamız alısverısımızı yapıp geldı evde keyıf yapıyoruz
yarın gec gıderım sanırım ıse basım agrıyor agrı kesıcı ıctım

ecemım merak ettım canım dolabınızı
sımdıden gule gule kullanın ama ben de fonsıyonel modellere bakıp bır model cızdım kendımce
yaptırmak ıcın fıyat aldıgımda 4.750 fıyat verdıler
cok pahalı geldıgı ıcın askıya aldım

yusufum ben hıc oyun hamuru almadım
cesaret edemedım acıkcası

birsürü alıntı yaptım hepsi gitti offf ..

safişcim benimde durumlar vahim arkadaşım ,psikolojik desteğe ihtiyacım var ..

lorecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine ..

mucizecim meliste bayılıyor hamurla oynasın ,ama siz siz olun play doh dışında almayın ,diğer dandik olanlar çok sağlıksız ,neticede ellerini ağızlarına filan götürüyorlar ..ama boyama yapmakta üstümüze yok ,bide masa sandalye aldık ,ohh deymeyin keyfine :))

misafirlerim yeni gitti ,oğlu var arkadaşın da ,melisle güzel oynuyorlar ,daha önce geldiklerinde annesi altını değiştirirken melis aaa aaa diye bakıyodu ,dedim annecim bak çük öğrendi o zaman ,bugün diyoki bana anne bak çınarın çükü var :)) öldük gülmekten nerden kalmış aklında diye şaşırdım ,hiçbirşeyide unutmuyolar valla ..

eylul gece gece beni güldurdunuz yok yok korkulur bu çoçuklardan.
bizde play doh kullanıyoruz çünkü benim kızım illa bi tadına bakar en güvenlisi oymuş.ne derece doğru bilmiyorum ama yenilincede bir zararı yokmuş.ama yinede tedbirli olmak lazım.boya kalemi vermiyorum çünkü birlikte kullanmaya asla izin vermiyor ve heryeri özellikle koltukları çiziyor.pastelleride illa yiyeceek boyama amacıyla hiç kullanmıyor

pasteller çıkıyor sa,tükenmez kalem çıkmıyor ya sinir oluyorum.play doh almak yerine kendiniz evde hamur yapsanıza kızlar,içine gıda boyası da karıştırın,rek renk hamur,hem de yenmeye müsait

Günaydın kızlar
Çokk hızlı başlayan ve yorucu bir haftasonu geçirdim yine
Cuma akşamı biliyorsunuz düğün olayı arda tüm gün kucağımdaydı yapışık ikiz gibiydik 
Cumartesi günü oğluşumu da alıp görümcekten efimize döndük arda bey iştahsız buaralar biraz oyalanıp onu oyun parkına götürdük toplarla kudurdu yine çok eğlendi çıkışta nahmacununu da yedi sorna eve gidip uyuduk Pazar günü yiğenimi efes pilsenin seçmelerine götürdük ordan abimlere kahvaltı yapıp bu sefer kale centera (avm) gittik orda da çocuklar baya eğlendiler oyun parkı tren vs yemek yedik saat 5 gibi eve geçtik abimlerde geldi akşam yemeği yedik gece 11 di sızmışım yorgunluktan güzel ama bir o kadarda yorucu bir haftasonuydu.
Kızlarla yine buluşamadık piroşu dışarda buluşamazmış derin zaten uzak diyor myseverin kızı hastaydı ama buluşsaydık bir ihtimal gelirdi eylülle ben sinirlendik birlikte buluşalım dedik ama bu sefer benim kociş bu ne böle çocuk oyuncağımı bi öle bi böle die sonuç itibari ile buluşamadık kızlar bizden böle ....

günaydınnn...
bu cumartesi pazardan hiç bişi anlamadım valla..
bu hafta hiç gezmelere gi,demedim..artı evin işinide bitiremedim yaa...
ütü, süpürge, dedim yağmurlar başlamadan bi halılarıda güneşleteyimm..derken evin her yerini kaldırdımm..bu sefer kocam demedi kendim yaptımm..ya huyundan ya suyundan dedikleri bu herhalde..yaptım yaptım..sonrada kocişe söylendimm.aynı kendine benzettin beni diyee...
pazar günüde kışlık hazırlıklarıyla geçirdim yine..lutanisa diye bulgar göçmenlerinin yaptığı bi salça. eğer kahvaltı da soslarını seviyorsanız ..çok güzel bi tat..ben çıkarınca içine cevizde dövüp koyuyorum çok güzel oldu..mutlaka deneyin derimm..
pazarda öyle geçtiiii gitti işte..
kocamın burnu kanıyo bi zamandır..dün yine kanadı..bu burun niye kanar acaba ..canım sıkıldı ama çaktırmadımm..onunda sıkılmasın diye..önemli değildir..burun kanaması iyidir..ama sen bi git göster dedim..ama nerde şimdi okulu başladı..öğrencilerini bırakıp bi yere gitmezz...(
işte bizden bu kadar...

Günaydın canlarım..Nasılsınız?

Ben çok yoğun günler geçiriyorum..Ankaradaki evde tadilat başlattık.Geçen hafta 4 gün ankarada kaldım.4 gün oğlumu görmedim.Çok özledim burnumda tüttü.Allah kimseyi evladından ayırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…