2008 Kasım Anneleri

selamlar
herkese mutlu pazarlar
aybuke arkadaşının durumuna çok üzüldüm,Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin ona ve tüm hamilelerimize.
yusufumuz eşin ne doktoru canım.bizim burada bir doktorumuz var,sorularımıız hep ona sorarız ama madem senin de eşin doktor sana da sorarız iletmen için tabi bir sakıncası yoksa.
nazlıcım seninkiler erkenci benim sıpa da yine uyumak bilmiyor,eski günlere geri dönüyoruz,dün gece 3'e 20 vardı uyuduğunda,çat diye çatlıcaktım artık sinirimden
amincim ne güzel bir geçirmişsiniz ailecek,ne mutlu size.kocaman nazar boncuğu taksaydın kuzuma
hoşgeldin incim34,kendinden bahsetmek istermisin bize biraz.kasım annesi misin sen de,kızın/oğlun kaç kasım doğumlu,çalışıyor musun vs..
beyazım özledim seni,görüşemez olduk iyice,bigelmediniz buralara,rahat rahat hasret giderelim,sohbet edelim

Son düzenleme:
hoşbuldum kızlar benimde bi tane oğluşum var 2 yaşında ekim doğumlu, ekim annelerine baktım fakat orda pek faliyet yoktu burası daha bi yakın geldi bana umarım hoş sohbetlerimiz olur..

yusufumuz yeni gelen arkadaşlara her zaman sıcak ve samimi davranırız,niye böyle bir düşünceye kapıldın bilemiyorum.Yalnız şunu belirteyim h.sonları buralar pek boş kalır,özelliklede baharın şu son günlerinde herkes baharın ve tatil günlerinin tadını çıkarıyor.Bir de burda en eskilerin bile bazen soruları cevapsız kalabiliyor,bunu zamanla sen de göreceksin.Hiç kimse bunu kasten yapmıyor emin ol.eşinin branşı gereği çok soru sorarız biz sana,asıl sen bundan sonra bizi cevapsız bırakmayasın kaydirigubbakcemile3

incicim ekim annesi arkadaşlarımızda var aramızda zaten,aceleci bebiş bizde çok :) incicim oğlunun adı ne?

bu arada bugün burası kalabalık mı ne?

cilekk+, ecemim2001+, krikitos+ selam şekerler hoşgeldiniz

pişttttttttttttt selam kızlar bugün pek gelen olmaz ben bi selam verem dedim

yeni gelen arkadaşlar incim yusufumuz hoşgeldiniz umarım iyi paylaşımlarda bulunuruz

yusufumuz eşinin kadın doğumcu olması nasıl bişi hep hamileyken düşünmüşümdür onu eşim doktor olsaydı doğumumu o gerçekliştirseydi die yada bazı korkulacak şeylerde yanında doktor olması süper bir duygudur bazen hep derim keşke çocuk doktoru olsaydım die :)))))))

sapiş çok sıkılıyorum bişiler yapsak yaaa bugün işiniz var mı?

selam ,hiç tadım yok ,ne yapacağımı bilmez şekilde oturup duruyorum evde kös kös ,neyseki az önce arkadaşuım aradı da yemeğe geliyoruz dedi ,bari bişeylerle uraşayım ..herkes iyimi ??

o tatsızlık maalesef bende uzun zamandan beri var eylülcüm.Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın ama benimki geçici bir şey gibi değil,muhtemelen depresyondayım ve doktora gitmem lazım

selam
yenı gelen arkadaslar olmus ne guzel
hosgeldınız
daha sık gelmenızı beklerız anlatın bıze kuzuları
bızde de var bır suru yaramaz ve hepsının tepkı ve gelısımlerı farklılık gosterıyor

amın sevındım canım eglenmenıze

beyazım esının dorum gunu kutlu olsun canım

bız dun aksama kadar doktordaydık
cuma aksamı olan dugunden donuste rahatsızlandım
zıra hayatımın en berbat yolculuguydu
tam 2,5 saatte gıttık ıkı damla yagmur yagdı dıye trafık felctı yıne
cok kalamadık ama ben nezle oldum
burnum akıyor hapsıııı seslerıyle ana ogul babadan uzak duruyoruz
oglumun da burnu akıyor ama atesı falan yok sukur kı
cok ıstahsız hıc bır sey yedıremedım sabahtan bu yana gırmedıgımız sekıl kalmadı amanafıle

neyse durumlar yıne lımonı yanı

merhabalar
ara ara uğrayıp durdum bakındım ama bugün herkes pazar tembelliğinde herhalde
benim de her yerim ağrıyor oğluş bugün inatla uyumadı beni perişan etti alim yok zaten kızın ödevleri ev yemek derken akşamı yaptık kociş yemeğe çıkaracak bizi hazırlanıyordum bi bakayım dedim heyheylerim üstünde malum misafirler gelecekken deli gibi oluyorum yanıma kimse yaklaşmıyor vallahi...
dün gardolabımızı verdik çok güzel olacak inşallah 3750 liraya mal oluyordu 3 e yaptırdık peşin olunca pahalı mı kızlar fikri olan var mı 510cm eninde 216cm boyunda birdolap olacak ama ayağı işlevsel mekanizmalı felan herhalde pahalı olmamıştır çocukların odasının halısınıda değiştirdim aslında halıları çok güzeldi ama yataklarının altına giriyordu temizlerken yatakları kaldırmaktan belim kopuyordu güzel oldu amma çenem düştü şu iki üç sayfayı bir okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…