- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.861
günaydın millet;
ben de hafta sonundan hiçbişe anlamayanlardanım. Cumartesi efeye tahlil yaptırdık. Gözlerinin altı sürekli kırmızı. Demirine bi baktıralım dedik, çoook hafif demir eksikliği çıktı ama yine de gözlerinin altı neden kırmızı öğrenemedik. Sonra efeyi parka götürelim dedik, park falan istemiyo benim oğlum varsa yoksa merdiven inip çıkacak.
Pazar günü de temzilik yaptım, ama bitmedi.
Akşam efenin saçlarını keselim dedik, berbere gidince kıyameti koparıyo, saç kesme makinası aldık ama efe az kalsın evden kaçacaktı, makinayı görür görmez soluğu kapıda aldı, kıyameti kopardı. Saçları zaten uzamıştı, artık ben de toka-taç falan bakmaya başlim bari :)
eylül; efenin pipisinin adı da "bili bili" :))) babası öyle öğretmiş. Allahtan köyde falan oturmuyoruz, millet tavuklara "gel bili bili" diye çağırsa efe elinde bili bilisiyle koşturcaktı.
[ı]gunaydın[/ı]
[ı]ben de gec kalkmama ragmen yıne de zor ayrıldık yataktan[/ı]
[ı]hafta sonuna nıspeten daha ıyı burnum akmıyor su an ama hapsırık devam edıyor[/ı]
[ı]ıslerımı bıtırıp kendımı yataga atmak ıstıyorum[/ı]
testlerin düşük çıkmasını neye bağladılar canım..[ı]ıctım canım daha ıyıyım sımdı[/ı]
[ı]testlerım bekledıgımız gıbı cok dusuk cıktı[/ı]
[ı]ama enzımler yuksek cıktı yıne[/ı]
[ı]baska testler ve usg cekımı yapılacak[/ı]
[ı]henuz bıtmedı tetkıklerımız[/ı]
durum kötü yanii..yok gülizcim olmuyo
hayatımın hiç bir döneminde bu kadar düzensiz başkalarına bağlı kendi kararlarını veremeyen bi mmmf olmamıştı
testlerin düşük çıkmasını neye bağladılar canım..
Diğerki testlere göremi söyleyecekler...
bizde bugün oğluşumuza yeni hikaye kitapları ve oyun hamuru aldık.oyun hamuruna bayıldı ama tavsiyem veriyorsanız yanından ayrılmayın çünkü ağızlarına koyuyorlar
birsürü alıntı yaptım hepsi gitti offf ..
safişcim benimde durumlar vahim arkadaşım ,psikolojik desteğe ihtiyacım var ..
lorecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine ..
mucizecim meliste bayılıyor hamurla oynasın ,ama siz siz olun play doh dışında almayın ,diğer dandik olanlar çok sağlıksız ,neticede ellerini ağızlarına filan götürüyorlar ..ama boyama yapmakta üstümüze yok ,bide masa sandalye aldık ,ohh deymeyin keyfine :))
misafirlerim yeni gitti ,oğlu var arkadaşın da ,melisle güzel oynuyorlar ,daha önce geldiklerinde annesi altını değiştirirken melis aaa aaa diye bakıyodu ,dedim annecim bak çük öğrendi o zaman ,bugün diyoki bana anne bak çınarın çükü var :)) öldük gülmekten nerden kalmış aklında diye şaşırdım ,hiçbirşeyide unutmuyolar valla ..
eylul gece gece beni güldurdunuz yok yok korkulur bu çoçuklardan.
bizde play doh kullanıyoruz çünkü benim kızım illa bi tadına bakar en güvenlisi oymuş.ne derece doğru bilmiyorum ama yenilincede bir zararı yokmuş.ama yinede tedbirli olmak lazım.boya kalemi vermiyorum çünkü birlikte kullanmaya asla izin vermiyor ve heryeri özellikle koltukları çiziyor.pastelleride illa yiyeceek boyama amacıyla hiç kullanmıyor
Günaydın kızlar
Çokk hızlı başlayan ve yorucu bir haftasonu geçirdim yine
Cuma akşamı biliyorsunuz düğün olayı arda tüm gün kucağımdaydı yapışık ikiz gibiydik 
Cumartesi günü oğluşumu da alıp görümcekten efimize döndük arda bey iştahsız buaralar biraz oyalanıp onu oyun parkına götürdük toplarla kudurdu yine çok eğlendi çıkışta nahmacununu da yedi sorna eve gidip uyuduk Pazar günü yiğenimi efes pilsenin seçmelerine götürdük ordan abimlere kahvaltı yapıp bu sefer kale centera (avm) gittik orda da çocuklar baya eğlendiler oyun parkı tren vs yemek yedik saat 5 gibi eve geçtik abimlerde geldi akşam yemeği yedik gece 11 di sızmışım yorgunluktan güzel ama bir o kadarda yorucu bir haftasonuydu.
Kızlarla yine buluşamadık piroşu dışarda buluşamazmış derin zaten uzak diyor myseverin kızı hastaydı ama buluşsaydık bir ihtimal gelirdi eylülle ben sinirlendik birlikte buluşalım dedik ama bu sefer benim kociş bu ne böle çocuk oyuncağımı bi öle bi böle die sonuç itibari ile buluşamadık kızlar bizden böle ....
günaydınnn...
bu cumartesi pazardan hiç bişi anlamadım valla..
bu hafta hiç gezmelere gi,demedim..artı evin işinide bitiremedim yaa...
ütü, süpürge, dedim yağmurlar başlamadan bi halılarıda güneşleteyimm..derken evin her yerini kaldırdımm..bu sefer kocam demedi kendim yaptımm..ya huyundan ya suyundan dedikleri bu herhalde..yaptım yaptım..sonrada kocişe söylendimm.aynı kendine benzettin beni diyee...
pazar günüde kışlık hazırlıklarıyla geçirdim yine..lutanisa diye bulgar göçmenlerinin yaptığı bi salça. eğer kahvaltı da soslarını seviyorsanız ..çok güzel bi tat..ben çıkarınca içine cevizde dövüp koyuyorum çok güzel oldu..mutlaka deneyin derimm..
pazarda öyle geçtiiii gitti işte..
kocamın burnu kanıyo bi zamandır..dün yine kanadı..bu burun niye kanar acaba ..canım sıkıldı ama çaktırmadımm..onunda sıkılmasın diye..önemli değildir..burun kanaması iyidir..ama sen bi git göster dedim..ama nerde şimdi okulu başladı..öğrencilerini bırakıp bi yere gitmezz...(
işte bizden bu kadar...
Günaydın canlarım..Nasılsınız?
Ben çok yoğun günler geçiriyorum..Ankaradaki evde tadilat başlattık.Geçen hafta 4 gün ankarada kaldım.4 gün oğlumu görmedim.Çok özledim burnumda tüttü.Allah kimseyi evladından ayırmasın..
Günaydın millet;
ben de hafta sonundan hiçbişe anlamayanlardanım. cumartesi efeye tahlil yaptırdık. gözlerinin altı sürekli kırmızı. demirine bi baktıralım dedik, çoook hafif demir eksikliği çıktı ama yine de gözlerinin altı neden kırmızı öğrenemedik. sonra efeyi parka götürelim dedik, park falan istemiyo benim oğlum varsa yoksa merdiven inip çıkacak.
pazar günü de temzilik yaptım, ama bitmedi.
akşam efenin saçlarını keselim dedik, berbere gidince kıyameti koparıyo, saç kesme makinası aldık ama efe az kalsın evden kaçacaktı, makinayı görür görmez soluğu kapıda aldı, kıyameti kopardı. saçları zaten uzamıştı, artık ben de toka-taç falan bakmaya başlim bari :)
eylül; efenin pipisinin adı da "bili bili" :))) babası öyle öğretmiş. allahtan köyde falan oturmuyoruz, millet tavuklara "gel bili bili" diye çağırsa efe elinde bili bilisiyle koşturcaktı.
ıctım canım daha ıyıyım sımdı
testlerım bekledıgımız gıbı cok dusuk cıktı
ama enzımler yuksek cıktı yıne
baska testler ve usg cekımı yapılacak
henuz bıtmedı tetkıklerımız
GÜNAYDIN KIZLAR NE VAR NE YOK
7lorecim geçmiş olsun kuzuyla sana
elifcino alerjik bi durum olabilir canım benim kuzular beyaz tenli diye gözaltları değişik sanıyordum meğer alerjik yapılı olduklarındanmış
helede hasta falan olsunlar alerji nüksetsin bariz kırmızı kırmızı oluyo
çitom kolay gelsin sanada ankaradaki evdemi oturmayı düşünüyorsun canım
çitos+, KK Pro Üyegulizgul, h.mine, KK Pro ÜyePassioneLore+, KK Pro Üyeyasmin.28+
kızlar hepinize günaydın
yok gülizcim olmuyo
hayatımın hiç bir döneminde bu kadar düzensiz başkalarına bağlı kendi kararlarını veremeyen bi mmmf olmamıştı
Günaydın canlar.Çok yoğunum.Patron tepemde zaten her an.Canım sıkkın birazda.Anıl sabah yine ağladı. Babası erken gitti.Baba gitmiş sende gitme diyo.Araba alma, çukulata alma, para kaşanma diyo..Çok özledim yavrumu.El ele göz göze haftasonundan sonra buraya gelmek ölüm oldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?