2008 Kasım Anneleri

Günaydın millet;
ben de hafta sonundan hiçbişe anlamayanlardanım. cumartesi efeye tahlil yaptırdık. gözlerinin altı sürekli kırmızı. demirine bi baktıralım dedik, çoook hafif demir eksikliği çıktı ama yine de gözlerinin altı neden kırmızı öğrenemedik. sonra efeyi parka götürelim dedik, park falan istemiyo benim oğlum varsa yoksa merdiven inip çıkacak.
pazar günü de temzilik yaptım, ama bitmedi.
akşam efenin saçlarını keselim dedik, berbere gidince kıyameti koparıyo, saç kesme makinası aldık ama efe az kalsın evden kaçacaktı, makinayı görür görmez soluğu kapıda aldı, kıyameti kopardı. saçları zaten uzamıştı, artık ben de toka-taç falan bakmaya başlim bari :)

eylül; efenin pipisinin adı da "bili bili" :))) babası öyle öğretmiş. allahtan köyde falan oturmuyoruz, millet tavuklara "gel bili bili" diye çağırsa efe elinde bili bilisiyle koşturcaktı.

gunaydın
ben de gec kalkmama ragmen yıne de zor ayrıldık yataktan
hafta sonuna nıspeten daha ıyı burnum akmıyor su an ama hapsırık devam edıyor
ıslerımı bıtırıp kendımı yataga atmak ıstıyorum

günyadın kızlarrr...
Elifcim demek bili bilii..:))))
acaba neden kırmızı ki gözlerinin altıı.acaba uyku düzeni yoksa ondanda olabilir..

Lorem insan yattıkça hasta oluyo kıı..hazır kalkmışken..bi nane limon falan içç iyi gelir..
Cumartesi günü tahlilelerin nasıl çıktı..

ıctım canım daha ıyıyım sımdı
testlerım bekledıgımız gıbı cok dusuk cıktı
ama enzımler yuksek cıktı yıne
baska testler ve usg cekımı yapılacak
henuz bıtmedı tetkıklerımız

testlerin düşük çıkmasını neye bağladılar canım..
Diğerki testlere göremi söyleyecekler...

GÜNAYDIN KIZLAR NE VAR NE YOK
7lorecim geçmiş olsun kuzuyla sana
elifcino alerjik bi durum olabilir canım benim kuzular beyaz tenli diye gözaltları değişik sanıyordum meğer alerjik yapılı olduklarındanmış
helede hasta falan olsunlar alerji nüksetsin bariz kırmızı kırmızı oluyo
çitom kolay gelsin sanada ankaradaki evdemi oturmayı düşünüyorsun canım
çitos+, KK Pro Üyegulizgul, h.mine, KK Pro ÜyePassioneLore+, KK Pro Üyeyasmin.28+
kızlar hepinize günaydın

yok gülizcim olmuyo
hayatımın hiç bir döneminde bu kadar düzensiz başkalarına bağlı kendi kararlarını veremeyen bi mmmf olmamıştı
durum kötü yanii..
zor ya bi başkalarına bağlı olmak..
bide istanbuldan sonra seferihisar size köy gibi geliyodur.
esasında yazın gelseydiniz alışmanız daha kolay olurdu..
gerçi yerden çok başkalarına bağlı olmak zorr..
ama zamanla oturur düzeniniz canımm..
öncelikle kendine bi ev bulmaya çalış..eminim işler ozman daha rayına girecektir..
kendi düzenin olunca.kendi evin olunca işine daha çok sarılırsın..

Günaydın canlar.Çok yoğunum.Patron tepemde zaten her an.Canım sıkkın birazda.Anıl sabah yine ağladı. Babası erken gitti.Baba gitmiş sende gitme diyo.Araba alma, çukulata alma, para kaşanma diyo..Çok özledim yavrumu.El ele göz göze haftasonundan sonra buraya gelmek ölüm oldu((

lorem inşalah iyi çıkar canım sonuçler..inş. önemli bişideğildir..
ahretim çok zor yavrulardan ayrılmak..hele böyle konuşunca dahada zordurr...

gülizim uyku düzeni iyi çok şükür

maytabım hakkaten benim oğlum da çok beyaz tenli ve alerjik bi yapısı var, o hiç aklıma gelmemişti. bu arada ben kaçırdım ya, niye evinden taşındın, şimdi nerdesin azıcık özet geçsene çok merak ettim.

lorecim geçmiş olsun, sürekli yorgun ve halsizdin sanırım, sonuçların düşük çıkmasını bekliyordun zaten değil mi? inşallah yükselir kuzum, sen iyi olursan paşacığınla da daha iyi vakit geçirirsin.

yasminim kolay gelsin bebeem

çitosum eviniz hayırlı olsun, seninki tatlı bir telaş sanırım ama yine de tadilat işleri insanın canını çok sıkar, ustalarla uğraşmak da zor.

günaydın kızlar
haftasonu bende eşim olmadan baya bi sıkıldım evde
babaanneme gittim halamlar kuzenler falan vardı c.tesi fazla sıkışmadım ama
pazar günü bunalımdaydım resmen

günaydınnn
şu saat oldu ancak gelebildim yaa
işlerim çok yoğun çarşambaya kadar yalnız çalışacağım beyni uyuştu sabahtan beri gelenden gidenden..
geçmişe bakamadım ama hepinizi kokulu kokulu öpüyorum

elifcim iş nedeniyle izmire yerleştik
evimi taşımadım burda apartta kalıyoruz
ay izmirde olma fikri bile beni boğuyo
istanbuldada sorunlar bitmiyo
dün gece 11 otobüsüne yer ayırtım kaçıcaktım ama yakalandım tek başıma olsam kaçmam kolay olurdu ama çocuklarıda kaçıracağımdan yakalandım
eve çıksamda eşyalarımı getirmiicem zaten nasıl olucak bakalım

bizde bugün oğluşumuza yeni hikaye kitapları ve oyun hamuru aldık.oyun hamuruna bayıldı ama tavsiyem veriyorsanız yanından ayrılmayın çünkü ağızlarına koyuyorlar

birkaç ay önce yani baya oldu kıştı sanırım Eymen'e denedim oyun hamuru hiç sevmedi eline aldı garip garip tuttu ıyy eee dedi attı bir daha denesemmi acaba :uhm:

eylülüm tamamdır Melis sultan çükü öğrendiyse sırtı yere gelmez artık kaydirigubbakcemile3 kağtırmaz kendini erkeklere :roflol:

aynısı işte bütün pastelleri kaldırdım benim rujum gibi düşünüyor dudağıma sürmeye çalışıyor kendi yalıyor falan şuan sadece kurşun kalem kullanıyor

birgün hadi çıkıyoruz deyip herkes çıkacak evden öyle oluyor buluşmalar ancak başka türlü çok zor dediğin gibi

ee körle yatan şaşı kalkarmış gülizim sende kocişe benzedin artık kaydirigubbakcemile3
burun kanaması niye acaba yaa hayırdır inşallah tamam iyidir de bu kadar sık kanaması normal değil heralde
burun damarlarından birine bişey olmuş olabilir, bir de tansiyondan kanar diye biliyorum ama başka bilmiyorum :uhm:

amiin canım çok zor gerçekten

bili bili haa bu da güzelmiş kaydirigubbakcemile3 beenimki pipi diyor delikafadulden
ayrıca saç kestirmeniz işkenceye dönmüüş benimki bayılıyor kuaföre gidip oturuyor hiç kıpırdamadan gelincede bana anlatıyor

allah allah iyi şeyler çıkar inşallah hepsi bir tamamlansında

yok gülizcim olmuyo
hayatımın hiç bir döneminde bu kadar düzensiz başkalarına bağlı kendi kararlarını veremeyen bi mmmf olmamıştı

alıştın mı diye soracaktım ki ikinci yazını okudum inşallah rayına oturur ne diyim, allah kimseyi kurulu düzeninden etmesin

off yasminim dillendikçe konuştukça daha da zor ayrılmak allah sabır versin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…