- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.801
bu zamana kadar anlamayan doktoruna kızıyor zaten oda. özel hastanede yaşanıyor bu skandal!! doktoru iizinli olduğu için aynı hasdtanedeki başka doktora gidiyor, aynı kendi doktorunun kullandığı usg yle bakıyor,doktor böyle bir teşhiste bulunuyor, emin olmka için yan odadaki kadın doğumcuyu da çaığrıp ona da soruyor, yan odadaki kadın doğumcu da evbt böbrek yok diyoryani gel de çıldırma8. ayına kadar gittiği doktoru bun nasıl atlar??
yalnız böbreği yok değil, 1 tanesi yok, yine suyu az mıdır acaba? doktor erken doğum tehlikseinden bahsetmiş zaten. erken doğum belirtileirni anlatmış arkadaşıma. bu sebeple mi acaba? eşiniz doktor muu?
evet eşim dr.ancak bunun şart olmadığını suyuna göre değişken olcağını söylüyor.bende çok üzüldüm.doğru dr hatası ancak görse bile anne karnında bişey yapılamıyormuş
ya çok uzucu bir şey.benim anlamadığım kendi dr nun gözünden kaçmış nasıl olduysada,bu 6.ayda iç organlarının kontrolunun yapıldığı renkli ultroson çekimindedemi anlaşılmamış.inş bir yanılgıdır.ve hayırlı birşekilde doğumu olur
malesef biz başkent e gidiyoruz, arkadaşım benim kadın doğumcuma gidiyordu. başkentte öyle bahsettiğininnz iç organlarınınn rennkli ultrason çekimi yapılmıyor. daha doğrusu bizim gittiğimniz doktor yapmıyor. ben yardımcı doçent diye giidyordum ona. arkadaşım da ben gittim diye gitti. şimdi nedense garip şekilde ona karşı ben mahcup olur gibi hissediyorumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?