2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
yine kimsecikler yok malum hafta sonu
sabahın 7 sinden beri ayaktayım oğluş erken kalkmaya alıştı uyumadı ben ortalıkta uyur gezer dolaşıyorum gece 4 te yatmıştık 7 de kalkınca perişanım şimdi oğluşu uyuttum biraz bakınayım dedim
ortalığı topladım oğluş uyanınca yatak odamız için gardrop yaptırtmaya gideceğiz artık yetmiyor hiç bir yer biz de boydan baya bir gardolap yaptırıp bazalı yatak almaya karar verdik birde şifoniyer yapptırınca her şey düzenli olur inşallah ee evdeki herkes giyime meraklı olunca 3 gardolap yetmiyor
bir de çocukların odasındaki halıyı değiştireceğim biri barbili biri arabalı istiyor ama ben ikna edebilirsem odalarına uygun bir halı almayı düşünüyorum

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

bu zamana kadar anlamayan doktoruna kızıyor zaten oda. özel hastanede yaşanıyor bu skandal!! doktoru iizinli olduğu için aynı hasdtanedeki başka doktora gidiyor, aynı kendi doktorunun kullandığı usg yle bakıyor,doktor böyle bir teşhiste bulunuyor, emin olmka için yan odadaki kadın doğumcuyu da çaığrıp ona da soruyor, yan odadaki kadın doğumcu da evbt böbrek yok diyoryani gel de çıldırma8. ayına kadar gittiği doktoru bun nasıl atlar??

yalnız böbreği yok değil, 1 tanesi yok, yine suyu az mıdır acaba? doktor erken doğum tehlikseinden bahsetmiş zaten. erken doğum belirtileirni anlatmış arkadaşıma. bu sebeple mi acaba? eşiniz doktor muu?

evet eşim dr.ancak bunun şart olmadığını suyuna göre değişken olcağını söylüyor.bende çok üzüldüm.doğru dr hatası ancak görse bile anne karnında bişey yapılamıyormuş

ya çok uzucu bir şey.benim anlamadığım kendi dr nun gözünden kaçmış nasıl olduysada,bu 6.ayda iç organlarının kontrolunun yapıldığı renkli ultroson çekimindedemi anlaşılmamış.inş bir yanılgıdır.ve hayırlı birşekilde doğumu olur

evet eşim dr.ancak bunun şart olmadığını suyuna göre değişken olcağını söylüyor.bende çok üzüldüm.doğru dr hatası ancak görse bile anne karnında bişey yapılamıyormuş

teşekkür ederim ben kasım ayında doğum yapmadım, ocak 2009 da dopğum yaptım, kzım 1,5 yaşında 2 ye doğru epey yol aldık. sanırım bana sormak istediniz. elimden geldiğince yardımcı olabilirm

malesef biz başkent e gidiyoruz, arkadaşım benim kadın doğumcuma gidiyordu. başkentte öyle bahsettiğininnz iç organlarınınn rennkli ultrason çekimi yapılmıyor. daha doğrusu bizim gittiğimniz doktor yapmıyor. ben yardımcı doçent diye giidyordum ona. arkadaşım da ben gittim diye gitti. şimdi nedense garip şekilde ona karşı ben mahcup olur gibi hissediyorumklava:

genelde bu renkli anamoli ultrosonu istenir 18 ve 20 .aylarda,zaten amaç iç organlarının sağlıklı olup olmadığını koltrol etmek.benim dr da kendi bakmamıştı bir görüntüleme merkezine yonlendirmişti.
tabi sen ister istemez kendini kötü hissedersin ama sende bilemezdin böyle olacağını demekki sende memnunmuşsun ki tavsiye etmişsin.senlik bi durum yok bence.

yok ben tavsiye etmedim, ben giidnce gitti o.çevremde kim varsa ben gittim diye onlar da barış beye gittiler. sanırım bana güveniyorlar, o giidyorsa bişey vcardır d,yee, asla kimseye sen de git demedim oysa. ben de çok memnun değildim, hiç renkli ultrason fotoğrafı vermiyordu bana. oysa ilk anneliğimdi, öyle çok isitiyordum ki renkli renkli fotoğrafta görmeyi kızımı, hevesim kursağımda kaldı. benden başka giden herkese ver,yordu ama bana ne hikmetse çocuk poz vermiyor deyip baştan savıyordu. sırf hastanedeki en eğitimli doktor o diye ben onu tersih etmiştim ama yanılmışım

selamlar şekerler bu aralar böyle olacak sanırım bi cee deyip kaçıcam özlüyorum sizleri ama bir ay idare edicez

bugün dersim vardı öğretmen olduğum yerde ay bu ne ya öğretmen olduğum yer, öğrenci olduğum yer hahaha neyse derse ggittim geldim, oğlumu aldım eski dershaneme gittik babamızın yanına, tek kişilik bir pasta aldım mumunu da yaktım son dersteydi derse daldım vauuv öğrencilerle falan tam sürpriz oldu çok mutlu oldu, tabi öğrencilerde :))
beni de özlemişler biraz hasret giderdik evimize döndük

bayramda almıştım eşimin hediyesini biraz erken olmuştu ama bugün ADD den bir öğretmen arkadaş Atatürk imzalı kravatlar getirdi dershaneye dayanamadım bir tane de ondan aldım

şimdi de bi duşa giricem malum kaç gündür adetim bi temizleneyim sonra doğum günü kutlamasına devam :jeyyar:

eymen iyi şükür yeni uyudu, öğlenleri uyumuyor artık saat 18.00de babasının yanına giderken yolda sızdı kaldı bir saatcik kestirdi ya ona yetti

yarın sabah kalkkar kalkmaz oğlumla köye gidicez kahvaltıya, sonra onu orada bırakıp dönücem bu sefer öğrenci olarak dersim vvar 18.00e kadar sonra gider oğlumu alırız yemeğe orada yeriz falan filan anlayacağınız geceye kadar yokum yine, köyden erken gelirsem ki hiç sanmıyorum arada bi bakar öyle inerim derse

neyse kpcişi daha fazla bekletmeyeyim öptüm hepinizi beni özleyin anacıııım :gitme:

günaydın, iyi pazarlar herkese...
biz bugün erkenciyiz.. kerem 7.30 da kalktı ama gece erekn yatmıştı.. kaan bey hala uyuyor..artık kerem gündüz uyuyor gecede vaktinde yatıyor ama yine sabaha kadar 2 kere mızırdıyor hastalıktan sonra iyice arttı bu durum.. zaten kendi yatağında yatıramıyoruz biz koyuyoruz bir iki saat sonra kalkıyor her yatırışımızda öyle oluyor bende kalk yat yapmayım diye yanıma alıyorum..(
kaan bey ise gündüz uyumuyor akşama doğru bayılırsa 6-7 gibi birazcık uyuyor.. ama onunda iyi tarafı gece hiç kalkmıyor sabah 7 gibi mızırdanıyor bu ara susuyor meyve suyu veriyorum içip 9 a kadar uyuyor.. suyuda içmiyor sütüde bıraktı sadece uyurken nesguikle içiyor.. en çok sevindiğim sütü bırakamaz dediğim kaanın sütü bir anda bırakması yani gece 5-6 kez süte kalkardı uyku uyuyamazdım şimdi sabaha kadar uyuyor kuzum..

meleğim sınav tarihi belli olmuş sevindim hayırlısı olsun... kocişininde doğıum günü kutlu olsun baya sevindirmişin adamı..:))
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..:))
neyse kaanım kalktı kahvaltısını vereyim kerem bey yedi yumurtasını..

selam arkadaşlar..

incim hoşgeldin sık sık gel...

arkadaşlar dün sultanahmede gittik ama yok böyle bir sevinç tontişimi görmeniz lazımdı full çığlık çığlığa gezdii...
aaaaaa deniiizz
aaaa gemii
aaaaaa camiii
bide diyoki ben çok sevinçliyim ben çok sevinçliyim..
hemde göğsüne vura vura söylüyor..deli etti benle babasını..
eşim çok komik diyoki bizi gören 10 yıl çocuğumuz olmadıda çok hasret kaldık sanar diyor..
haklı ama aşık gibi dolaştık resmen..
herkese bayyy diyo..adın ne diye soruyo o kadar tatlıydıki..
gülhanede zaten tam coştu..
babasıyla camiye girdiler..
çıkınca nasıl bağırıyo bana uzaktan "annneee ben camiye girdim , namaz kıldım ondan sonra dua ettim ondan sonra semazen gibi döndüm" diyor ya.. nasıl hızlı hızlı anlatıyor aşkım heyecandan..
yanlız cidden yolda yürüyemiyoruz bilhassa turistler hep yabancı sanıyor gelip konuşuyorlar..şaşıyorlar yabancı olmadığımızı duyunca zannediyorlarki herelda türkiyeliler kara kuru tipler..
harika bir gündü ya bayıldık valla..
bide abime araba lazım oldu ona verdik ilk defa toplutaşımayı kullandık baya maceraydı kalabalık olmazsa çok zevkli bişey..
yanlık kadıköyden dönüşte ayakta kaldık kuzucuk kucağımızda uyuyakaldı ayakta bi o yana bi bu yana gittik..eşimi kolumu sıkmaktan morartıyordu az daha../B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…