2008 Kasım Anneleri

zaten arabamız yok henüz
bu kayınpederimin arabası
kendisi sinopta bisikletle işlerini halletmeyi kabul etti
biz kullanıyoruz adamın arabasını 2,5 senedir
çünkü ben hamileykende çocukla ikende
gerçekten çok zor olurdu arabasız bir yere gitmek

hemde eşime teklif bile edemezdim
yollarda sefil olursunuz diye hayatta izin vermez
yok uzun sen de hergün geliyosun az çok biliyosun yani

biz sevinçle çatalcaya gittik kuzum oluyo valla araba yoksa eğer gerçekten gitmek istiyorsan oluyor
gelririz kuzum ama sende ayağına çağırıyorsun be gülüm ortak noktada buluşulunur

ayağıma ne demek lütfeennn
mesafayi düşünmen için söyledim ben
zaten çatalcayı düşününce orta yol olduğu için bakırköy civarı düşünüyoruz hep
eylüle de taa ordan kalk buraya gel diycek halim yok
ama dediğim gibi çocukla denemedim açıkçası olacak gbi gelmiyo bana

gülizzzzzzzzzzz başladımmmmm :):) bugün niyetliyim ben 6 günlerin son beşinci günü perşembeye de 6 tamamlaıyorum
hımmm..hadi kolay gelsinn..1 taşla iki kuş vuruyon yanii:)

slm arkadaşlar kansızlığı siz mi çocuğunuz mu yaşıyonuz.çünkü benim oğlumda aynı sıkıntıyı yaşıyor da
yusufumuz öncelikle hoşgeldin diyeyim canımm..
bende yasemin gibi sabhları 1 kaşık pekmez veriyorum..tek sevmediği için sabah kahvaltı karışımız var onun içine katıyorum ve ilk yarım saat süt, yoğurt vermiyom, ya portakal suyu yada ıhlamur veriyom ki vucut emilimi sağlasın diye..c vitamini emilimini hızlandırıyormuş..

olur olur kuzum neden olmasın dene bir kere :):):)
bu kadar da hassas olmayın bizde biniyoruz otobüse herzaman araba olmuyor artık büyüdüler daha rahat olur avm de onlar oynarken bizde yemek yeriz die düşünmüştük ama yanaşmadınız yine
bakırköy herkesin ortak noktası bnm senin sevincin ayçanın pınarın ve bir sürüde seçenek var

ben zaten artık ne buluşma düzenliycem nede gelicem ,lafa gelince herkes özledim ay gelince öpücem sevicem diyo ,ama hadi deyince kimse yanaşmıyo ,neyse pirayenin kızı dışarda durmuyo ,derinin arabası yok ,myseverin kızı hasta ,sedanın kocası izin vermiyo ,madem öyle yapmayalım ..sedaya da söyledim isteyen beni arar sorar ,ben daha yokum ..

Kız Derin canlan, cesaretlen azcık.Hem çocuğun alışsın otobüse dolmuşa.Benim evde araba vardı.Aldım bebeyi cumartesi gün 40-50 kmlik yola gittim.Anılada değişiklik oldu.Kaç yaşındasınız, kanınız cıvıl cıvıl olacak zamandasınız ama mıymıy:)) Bak darılma kırılma..

Eylüle bende katılıyorum.Aynı şeyleri defalarca Ankaralı hatunlar için yapmaya çalıştım ama olmuyo..Ben de çoktan vazgeçtim.Ankara dışında Çitosum geldi bana, içindeki kimse gelemedi.Ahada yalan desinler...

valla çocuğunuz huylu demekki tutup elinden götürebiliyosun
ben sinopa gece gttim sırf bunun için
çocuğu ayağımda salladım gidiş geliş bütün yol boyunca
mıymıylıkla alakası yok
1 dk yerinden durmaz oturmaz
onu otobüste tıkış tıkış sıcakta
yapma buğra dur buğra
ayy valla bana göre değil
çocuğumu üzemem o kadar
bünye meselesi hemde çocuğun cinsine bağlı
sen de bir gün halsizlik derdinden müzdarip olursan beni hatırlarsın
bu lafımı da unutma yasmin hanımyerimseniben

Derin hanım biz dolmuşa bindiğimiz gün griptik ikimizde.Bebeler dolmuşta ve otobüste duruyo, dene bir.İki tane yeğenim var azman gibi.Annesi çift otobüsle götürür bi yerlere.Geçen sene bize geldiler çift vesaitle.Sağa sola baka baka, biri 2 diğeri 3 yaşında iki yeğen..Üstelik sen bebene huysuz diye diye huysuz ettin gül gibi bebeyi.Bigün halsizleşirsem bilki senden halen 2 yaş büyük halde diyecem yine.

BEN BU BULUŞMAYA KATILACAKTIM Kİ ÇOĞUNA DA GELİYORUM HAYIR DEMİYORUM BU SEFER Kİ KİMSE KATILMADI AYÇA BİRLİKTE BULUŞALIM DEDİ AMA KOCİŞİM BU NE BÖLE ÇOCUK OYUNCAĞIMI Bİ BULUŞALIM DİOSUNUZ Bİ VAZGEÇİYORSUNUZ DEDİ HAKLI ADAM bi pazar günü var zor ikna etmiştim zaten
neyse biz bu işi malesefki beceremiyoruz herkes keyfine baksın

selam hanımlar bugün ço halsizim kollarım tutmuyor sanki arda kucağımdan düşçek gibi birde kalbime batar giriyor üşütmede değilde ciddi kalp ağrısı çekiyorum

derin bende hiç otobüse binmedim abartmıyorum 2.5 senedir otobüs nedir bilmiorum hangi numaalar nereye unuttum benimde arkadaşlarım kızır sen buluşmak istemiyorsun diyorlar banada onlarda haklı ama ben kendimi mertle otobüste düşünümiyorum hele şimdi birde arda bide ben salağım yanlış otobüse biner kaybolurum zaten hiç akıllı olamadım

yasmin yengemde bana çok söylerdi böyle
bu ne halsizlik hem böyleyim diyosun ama gerçekten anlamıyodu senin gibi
birgün onda da benden çok kansızlık oldu
iğneleri yiyince beni aradı
ahh kızım ne zormuş diye.
başına gelmeyen bilmez
beni en iyi lore anlar şu anda
ama nefret ediyorum bu halimdem sandığın gibi memnun değilim

kızlar kısmet degılmıs demek kı
bosverın kuzuların dogum gununde bulusursunuz bız de fotolara bakarken catlarız ne eglenmısler dıye

derın haklısın canım halsız olunca ınsan hıcbır sekılde sıkıntıya gelemıyor
ama ben cesaret ettıgım halde esım yolda rezıl olursunuz dıye pek ızın vermez toplu tasımayla yalnız gıtmemıze
yıne bır ıkı kez kısa mesafelere gıttım kuzuyla yalnız sagolsun hıc sıkıntı cıkarmadı
ayrıca bulusma talebınde bulunan kısı olarak cok uzucu bır durum oluyor
organıze yapıp ya da teklıf edıp sureklı bır bahaneyle kabul gorulmemesı
sahsım adına ben oyle dusunurum yanı
bosverın kısmet degılmıs demek kı

Bende de var kansızlık.Gebeykende devamlı ilaç kullandım ve B12 vuruldum.Yok dünyanın en sağlıklısı benim.Üstelik şeker diyeti yapıp, iki dilim kepek ekmekle öğün geçiriyodum.Sus bi de cevap verme:)))) Allah dermansız dert vermesin.Şükür dicen, pekmezini içicen, yemeğine dikkat edecen, alacan bebeni, güle oynaya gezmelere gidecen..kIZDIRMAYIN ULEYYYN:)))

biraz önce bir arkadaşım aradı ki sık görüştüğüm biri değildir eski mahalleden komşum,onunda oğlu var aynı kasım doğumlu ,dedi napıyosun hiç dedim ,geleyimmi kız çaya dedi valla gel dedim ,şimdi çıktı geliyo ,yani insan istemeyegörsün ,neler yapmaz ,geleceği yerde bana 1 saat mesafe ..

işte dedim ya bende eşim de izin vermez
kavga sebebi yani o kadar diyim
şahsen demeye bile korkarım
kavga etmek beni hasta ediyo
yanlız tam bi organize olduğunuzu sanmıyordum ayrıca
seda konuşuruz haberleşiriz demişti en son
ben herhalde vazgeçtiler dedim
valla istiyorum yoksa buluşmayı

gülizim benden ok ama beni kociş getirir o yakın bi yerlerde takılır karışmaz bize kısmet diyelim ama buluşmak çok isterim hemde çooooooooooookkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…