2008 Kasım Anneleri

uyyyyy eşimle konuştummm burnundan soluyo adammm...
eşime ben senin gibi 4 ay yatmıyom demişşş..öğretmenler içinn....benim adama söylencek en son sözü söylemişşşş(((allah şerinden korusun artıkınn :)))

Gülizim 14 yaşındaki kızı, yeter baba hayata devam etmeliyiz demiş.Çocuklara güçlü görünmek için ne yapsın?

Çilekooo hoşgeldin baciiii:)

çitosçuk şahsen ben sesiz sakin yerleri severim şahsen ama sen tam tersi sanırım o yüzden seni senden iyi kimse iyi tanıyamaz ben yolda patlarım sıkıntıdan sen belkide seviyorsundur yolculuğu ama böle fırsat gelmez demizsin ya iyi olmuş bence 1 yıl içinde rayına oturur herşey rahat edersin inşallah şansın açık olsun

Hosbuldum paciler :) offf temizligim bitti nihayet hafta sonu 4 misafirim vardi demistimya 2 rus iki türk diye..

nevresimelri yika,hali koltuk sil banyok ov ellerim acildi yemin ediyorum eldivende giyemiyorum..

ya oyun hamuru almak istiyorum ben tosun pasaya alan ve kuzusu oynayan varmi?acaba opynarmi

yani o dönemdelermi? iki hafta sonra görümcekin nisani var aile arasi bisiy olcak ne giycem benya?bana bi fikir verin daa

Tabii oynar çilek.Aşağıda yazmıştım.Batu çok seviyor hamur oynamayı..Oyun hamurundan börek yapıyoruz:))

Bu vücutla hala ne giycem diye düşünüyorsun ya hayret çilekoooooooooooooooalsanaalsanasmile

offff cnm çok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neden bacımmm...

mert 2 saat ağlamanın ardından uyudu arda da mamasını yedi umarım uyur bende şansımı denicem bi kızlar belki uyurum öpüldünüz
iyi uykularrr şekercik ailesii :))

hakkettende çilek bu vücudla niye düşünüyonki, ne giysen yakışır canım ...

cıtosum tam anlamadım canım
sımdı ayda sadece 6 kez mı gıdeceksın
eger bu sekıldeyse bır sure daha ıdare edebılırsınız sanırım
ama sonrası nasıl olacak yanı esın ankaraya eczaneyı tasıma konusunda ne dusunuyor

cılek hosgeldın canım
yıne temızlık yapmıssın bravo sana

selamlar,
naber kızlar, ne olmuş burda.. sanırım buluşmada bir sorun olmuş.. sorunu en kısa zamanda çözersiniz inş.
bugün kuzular gece yormadı ama belim çok ağrıyor artı gece krampların biri girdi biri çıktı.. eşim evde kuzunun birini uyutunca diğerini ona havale ettim bir duş aldım rahatladım biraz.. kemal sunalın filmi gibi olacak ama böyle yağmurlu havalarda hep yaşadığım bir durum..:))romatizmadan değilde belimdeki problemden dolayı yaşıyorum galiba..anannaaaa kendimi yaşlı gibin hissettim böyle yazınca.. (
ama normalde iyiyiz şükür..

çileğim oyun hamurunu ben düşünemiyorum şimdilik benimkiler her yeri kaplar mazallah..
şimdi kaanda bir huy başladı kağıdı ıslatıyor ağzıyla top yapıp oyuncaklarına yapıştıurıyor nerde gördü bilmiyorum ev her yer kağıt saklıyorum o yinede bir yerden buluıp yapıyor...

yarın akşama misafirm var eşimin ben yokken evinde kaldığı arkadaşı ve eşi gelecekler.. eşi yeni geldi memleketten ..
çarşambada buradan bir arkadaşla tanışmıştık polis eşi olarak o gelecek oturacağız yavaş yavaş adapte olmaya başladık buralara...

Lorecim uygun en azından buradaki kadar kazanacğı bir yer olursa taşımak istiyor o da eczaneyi..Evet ayda 6 kez gidicem.24 saat nöbetler.Bakalım nasıl olacak.Hakkkımızda hayırlısı..

hoşgeldin nazlıcımm..kerem artık iyileşti herhalde..aman hasta olmasın kuzularr..,
insan yavaş yavaş alışıyo demi..yaşadığı yere..:))

bilmiom gülizim bana ara ara geliyorlar yaaa büyük bir boşlukta hissediyorum kendimi
havalardandır belkide sedacımm..bunaltıcı bi hava var dışarıdaa...

sedacım aman canım
uzmanlar sonbaharı hep depresyon mevsımı dıye adlandırırmıs
sılkelen kendıne gel
aksama ardayla oynasır kendıne geırsın canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…