- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.941
14 yaşındaki kızımı demiş ahretimm..maşallah yanii..çocuk nasıl toplamış kendini..Gülizim 14 yaşındaki kızı, yeter baba hayata devam etmeliyiz demiş.Çocuklara güçlü görünmek için ne yapsın?
Çilekooo hoşgeldin baciiii:)
Hosbuldum paciler :) offf temizligim bitti nihayet hafta sonu 4 misafirim vardi demistimya 2 rus iki türk diye..
nevresimelri yika,hali koltuk sil banyok ov ellerim acildi yemin ediyorumeldivende giyemiyorum..
ya oyun hamuru almak istiyorum ben tosun pasaya alan ve kuzusu oynayan varmi?acaba opynarmi
yani o dönemdelermi? iki hafta sonra görümcekin nisani var aile arasi bisiy olcak ne giycem benya?bana bi fikir verin daa
neden bacımmm...offff cnm çok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi uykularrr şekercik ailesii :))mert 2 saat ağlamanın ardından uyudu arda da mamasını yedi umarım uyur bende şansımı denicem bi kızlar belki uyurum öpüldünüz
hakkettende çilek bu vücudla niye düşünüyonki, ne giysen yakışır canım ...Hosbuldum paciler :) offf temizligim bitti nihayet hafta sonu 4 misafirim vardi demistimya 2 rus iki türk diye..
nevresimelri yika,hali koltuk sil banyok ov ellerim acildi yemin ediyorumeldivende giyemiyorum..
ya oyun hamuru almak istiyorum ben tosun pasaya alan ve kuzusu oynayan varmi?acaba opynarmi
yani o dönemdelermi? iki hafta sonra görümcekin nisani var aile arasi bisiy olcak ne giycem benya?bana bi fikir verin daa
hoşgeldin nazlıcımm..kerem artık iyileşti herhalde..aman hasta olmasın kuzularr..,selamlar,
naber kızlar, ne olmuş burda.. sanırım buluşmada bir sorun olmuş.. sorunu en kısa zamanda çözersiniz inş.
bugün kuzular gece yormadı ama belim çok ağrıyor artı gece krampların biri girdi biri çıktı.. eşim evde kuzunun birini uyutunca diğerini ona havale ettim bir duş aldım rahatladım biraz.. kemal sunalın filmi gibi olacak ama böyle yağmurlu havalarda hep yaşadığım bir durum..:))romatizmadan değilde belimdeki problemden dolayı yaşıyorum galiba..anannaaaa kendimi yaşlı gibin hissettim böyle yazınca..(
ama normalde iyiyiz şükür..
çileğim oyun hamurunu ben düşünemiyorum şimdilik benimkiler her yeri kaplar mazallah..
şimdi kaanda bir huy başladı kağıdı ıslatıyor ağzıyla top yapıp oyuncaklarına yapıştıurıyor nerde gördü bilmiyorum ev her yer kağıt saklıyorum o yinede bir yerden buluıp yapıyor...
yarın akşama misafirm var eşimin ben yokken evinde kaldığı arkadaşı ve eşi gelecekler.. eşi yeni geldi memleketten ..
çarşambada buradan bir arkadaşla tanışmıştık polis eşi olarak o gelecek oturacağız yavaş yavaş adapte olmaya başladık buralara...
havalardandır belkide sedacımm..bunaltıcı bi hava var dışarıdaa...bilmiom gülizim bana ara ara geliyorlar yaaa büyük bir boşlukta hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?