2008 Kasım Anneleri

gülizim benden ok ama beni kociş getirir o yakın bi yerlerde takılır karışmaz bize kısmet diyelim ama buluşmak çok isterim hemde çooooooooooookkkkkkkkk
ayyyy krikotesim çok sevindimm..geçen sene gelememiştin..inş bu yıl gelebilirsin..bizde hemm küçük bi bebiş severizz...bizim danalar büyüdü nede olsa..kendilerinide sevdirmiyolar zatii:)))

Naber şekerlerrrrrrrrrr??

Oyun hamurundan konuşmuşsunuz batu 5-6 aydır oynuyor oyun hamuruyla.Bir iki kere tadına bakmaya teşebbüs etti ama tadını sevmediği için bir daha almadı.Playdooh alıyorum.Hatta geçen gün oyun hamuru seti aldım içinden şekilli merdane,oyun hamuru kesme rulosu filan çıktı çok seviyor.Dışarıda filan da çok işe yarıyor.Tavsiye ederim..

Buluşma için de istekli olmak lazım.Azimle ...betonu delermiş.:)))Ben yasoma gittim mesela .Güzel mamalarını yedim:)Bundan sonra daha sık görüşcez inşallah.Herkes özveride bulunursa ve istekli olursa buluşulur anacım ben onu bunu bilmem..

bendede kansızlık var hemde çok düşük seviyede evlenirken evlenmemize imza atmadılar sırf bu yüzden akdeniz anemisinden şüphelendiler 3 ay birsürü test oldum normalde 50 ila 300 olması lazım mış kan oranı bende 22 çıktı ama allahtan akdeniz anemisi değilmişimde evlenmeye imza attılar ama kusura bakma derincim hyatımın hiç bir dönemi yaşayacaklarımı etkilemedi bu durum haplarımı içtim yaşantıma baktım ne olur kırılma ama küçük sorunların seni etkilemesine izin verme allah büyüğünden korusun

valla benim yaşım 30 ama kanım kaynıyor ,sanki 16 yaşında gibiyim ,dün akşam çocuklar oynasın diye müzik açtık onalrın yerine biz kudurduk ,onlarda bize baktı durdu :)daraldığım zaman kimseye sormam binerim otobüse giderrim sahile kızımla bi çay içerim ,kızım hava alır dönerim 1-2 saate ,ben evde yaşayamam ..

slm kızlar.ayyy balıkesirli kimse yokki bizde buluşsak
oğlumu uyuttum bi bakayım dedim.evde çok sıkıldım.ders çalışmam lazım ama canım hiç istemiyo.yarın çağanı anneme bırakıp çalışmaya başlayayım diyorum ay kaldı sınava.belki oluverir artık.

Yav kızlar ben iyi mi ettim kötü mü ettim bu tayin işi ile ilgili bilmiyorum.Kafam çok karışık...Şimdi ben durumu özetleyim siz de yorum yapın..

Burası küçük yer geldiğim günden beri burdan gitmek istiyorum.Arkadaş,eş dost pek kimsemiz yok burda.Bi tek kayınvalideler var.Eşim eczacı ha deyince eczaneyi taşıyamaz,o yüzden bir süre ben gidiş geliş yapıcam.Ayda 6 nöbet tutucam.Diğer günler evdeyim inşallah.en az bir yıl böyle devam eder sanırım.Ama kafam rahat değil.Hep istediğim bişeydi büyük şehirde yaşamak ama şimdi laylaylom mutlu değilim.Ha benim tayinim 1-2 yıl sonra olsa daha iyi olurdu ama Ankaraya kolay kolay tayin çıkmaz.Bu sefer 70 kişilik kadro açtılar,normalde 2-3 kişilik kadro açılır ve oralarda çok yüksek puanlı adamlar gider.Böyle bir şans her zaman çıkmaz yani.Durum böyle.Ama ben tedriginim çok mu zor olacak,Batu etkilenecek mi?Falan filan bir sürü şey var aklımda.Bir yandan diyorum sadece 6-7 gün ayrı olucaz diğer günler hep beraberiz.Bu da çok önemli.Bilemedim..Siz ne dersiniz?Rahatlatın beni biraz..

Ben de yeğenlerime bir araya gelirsek özellikle geniş ailenin müziğinde oynarım onlarla.Trencilik filan oynarız, öne geçerim, takılırlar arkama, sürüklerim.Anılla da öyle evde , flash tv de filan yerel türküler falan çıkar.Alırız sehba örtüsünü halay çekeriz, dans ederiz.Herşeye rağmen hemde.Yolunda gitmeyen herşeye rağmen(

cagancukum hoşgeldin canımm..hadi bakalım inş bu sefer olur.tayinin..
çitosum hakında hayırlısı bacım..eğer böyle bi fırsat çıkmayacaksa..iyiki kaçırmamışsınn..

bizde eylül le oynuyozzz..çok seviyo müzikte oynamayıı..
eğer tv yoksa ben çalarım o oynar..favori şarkılarımız..türksellinin gücü, 118 80 ikisini ben söylüyom o oynar..ama illakide alkışlayacan..alkışlamayna oldumu oynamayı bırakır alkışlatırr...:))))
bide bol bol zıplasın istiyom ama daha zıplamasını öğrenemedi..hergün akşam ben zıplıyom öğrensin diye :))))))

valla herkes farklıdır
bunu kabul etmek zorundayız
o böyle şu şöyle diye kimseye benzemek zorunda değilim
veya kimsenin beni yargılamaya hakkı yok
ben günah keçisi oldum iyimi
anlamadım ama neyse

valla herkes farklıdır
bunu kabul etmek zorundayız
o böyle şu şöyle diye kimseye benzemek zorunda değilim
veya kimsenin beni yargılamaya hakkı yok
ben günah keçisi oldum iyimi
anlamadım ama neyse

Ne oluyo kızz.Bişi diyemicez mi sana?Canlan dedik ne oldu yani..Bundan sonra laf söylemeyiz Derin hanım:))))

Çitom şu hatunla bir halledeyim durumu gelecem.Bence sen hepimizden iyi bilirsin.Ben şahsen ayağının birinin burda olmasını daha hayırlı buluyorum.Ben memnunum ve inşallah sende olursun.Bebeleri yüzmeye gönderecez biliyon beraber:)))

amannnnn benim adam ortapedi dr götürdü eylülü bugün..adam yine yokmuş yerinde ..hasta almayın demiş..(geçen haftada yoktu ya..)
benmkide kızmışş, sonra dr nerdeyse gelmiş..güzel kavga etmişler..offff bu ne şimdiii..kime kızsam bilemedimm (((

Son düzenleme:
Gülizim bende az önce ortopedicimizin sekreterini aradım.Adam dün ameliyat bile yapmış.Hatırlıyosan kızını trafizk kzasında kaybetmişti bayramda.Annesini de tabi.Ben de haftasonuna randevu aldım.Bu hafta muayeneye de başlamış.Ayy ne dicem adama?? Çok üzgündür..

çok zor durum ahretimm..adam kendini işe vermiş anlaşılan..baksana ameliyata bile başlamışş((

heyooooooooooooooooo cok yorgunum napiyonuz?
hoşgeldin çilekkkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…