2008 Kasım Anneleri

ıyı aksamlar sedacım

ben de cıkıyorum
kendımı annemın sefkatlı kollarına bırakmaya
sarımsaklı tarhana yapmıs hazır masaya beklıyorum dedı
bızde hasta corbasıdır tarhana
herkese ıyı aksamlar

çıkanlara iyi akşamlar,
evet kızlar alıştım ve sevmeyede başladım çok şükür mahrumiyet bölgesi gibi değil ne ararsan var ama pahallı o ayrı.. arkadaş çevremde grenişliyor..
bu sene olmazda seneye kuzlarla tek başımada çıkabilirim. en azından laftan anlarlar o zaman.. ama tek olsaydı şimdiye kadar buranın altını üstüne getirmiştim.. çocuklardan önce hiç fazla kalamazdım evde bunaldımmı bende çıkar bir tur atardım yada marketten ekmek alırdım ekmek varsa sırf kendi boğazım için ıvır zıvır alır gelirdim..
arkadaş çevremde genişşti istanbulda sonra benim kuzular oldu onları çoğu başka memleketlere dağıldı kalanlarlada gelene kadar idare ettik işde..:))

sedacım bişeyler çıkaran hep bizmiyiz acaba lütfennn bi düşün,ben hangi buluşmaya gelmedim sana kalmaya bile geldim...
hayır arabayla çıkmadım çıkmadım cnm anamın karnından zaten bunu da bahane etmedim ki ben cnm hiçbir zaman
sadece pirayenin dışarıda beni rahat bırakmayacağını söyledim
en son çıktığımızda rüstemin halini görmeliydin avm de piroşu zaptetmek için kan ter içinde kaldı
dışarıda buluşup eğlenmek yerine işkence çekerim daha çok anlatamıyorum galiba
biz yemek yerken onlar oynardı diyorsun cnmda nerde oynayacaklar biz yerken??
enson sultanahmet e gidecektik ben en baştan söyledim mazeretimi,sende sonra ben konsere gidicektim demişsin ayça ya bişeyler çıkartan hep biz değiliz yani sedacım bi daha düşün...

pirayecim sakin ol ,arada bir iletişim problemi oldu ,bundan böyle iyice anlamadan dinlemeden bişeylerin kararını vermeyelim ,hepimiz hemfikir olunca yaparız bişeyler..

çilekcim benim kızda babasıyla idmana gidiyo ,onunda elinde bi top ,babası çalışırken o da top koşturuyo :))

: hahaha cok alem melis oda ismana gidiyor demek.

görümcekim yeni nisanlandiya bizimde damat bi kulüpte oynuyor,onun macini izlemeye gittiler.

cocuk arayip davet ediyor denizle babasini cünkü deniz seni sevmiyorum selcuk git burdan diyor sürekli.cokta iyi bi cocuk ama sevmedi deniz nedenseya,ve birde bun uacikca söylüyor.

iste damatceezde sanirim cocuga kendini sevdirmek icin habire davet filan ediyorya bakalim bugün sevcekmi:)

slm kızlar geçen aranızdan biri çocuk odasına halı almak isitodu ya ben merinos (dormina)diye bir halı aladım gerçekten çok güzel görenlerde beğendi tavsiye ederim yani

buluşma falan dedinizde..
egelilerrrr...29 ekim geliyorr..eee bebelerde büyüdü bizde 29 ekimmi yapsak ortak bi yerlerde..kocalarsızz :)))
doğru diyosun valla Güliizm,bu işi ciddi ciddi bir konuşalım
gülizim benden ok ama beni kociş getirir o yakın bi yerlerde takılır karışmaz bize kısmet diyelim ama buluşmak çok isterim hemde çooooooooooookkkkkkkkk
geçen sene gelememiştim tatlım ya.Bu sefer beraber gideriz belki nasip olursa olumunekankayizsmile

Yalnız bir dahaki sefere İzmirde buluşalım diye konuşmuştuk hatırlarsanız kısslarr.darilgen ve ben burdan Aydına gidince biraz saçma olmuştu,bu kez krikoda olacak,çoğunluk bu tarafta cicişler,İzmire buyrun gelin.Bu kezde Forum Bornovaya gideriz isterseniz kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn..
sapişim izmir iyi güzelde bana uzak kalıyo yaaa...ortası olsa aydın olsa..hani sizde haklısınız ama..benim için izmir zor olurr..gelemem yani..ama aydın yakın otobüsle gelsem 1-1,5 saat..

Günaydın kızlarrr
Birgün çok sıkıntılı bunalımda oluyorum birgün mutlu ara ara yokluyorlar sankim 
Piroşum yaa valla dün eylüllede konuştuk baya herkeste bir problem var bende de oluyor tabii sadece siz değilsiniz otobüse binemiyoruz diyorsunuz her seferinde espiri olarak yaptım ama sende derinde yalnış anladı yazdıklarımı neyse herkes alıngan döneminde sanırım uzatmayalım yazışarak herşey farklı algılanıyor yüzünüze gülerek söyleyeceğim şey burdan yanlış anlaşılabiliyor hepinizi çok seviyorum ama bizden çok çocukların biraraya gelip birşeyler paylaşması mutlu olması ve kendilerini paylaşım konusunda geliştirmesi daha önemli bu yüzden hiçbirşeyi kişiselleştirmeyelim zaten topu topu ist.da 4-5 kişiyiz hee birde yusufumuz katıldı aramıza belki o da katılır daha sonraları

günaydın hatun millet;

yasminim ben anıla akülü araba aldın sanıyodum. yaa ben akülü almak istiyom aslında, bizim oğlan daha yeni yürüdü nerde kaldı pedal çevirmek. onun için bi sene daha bekleriz herhalde (

akülü arabası olanlara sesleniyoooom. duyun sesimi looo.

çitosum; ankaraya tayinin çıkmasına sevindim. fekat hatırladığım kadarıyla senin adam biraz marazlıydı. eşin kendisi de istiyor mu taşınmayı? o da istiyorsa hiç düşünme taşın derim ben. ama mıy mıy ediyorsa onu güzelce ikna etmenin bir yolunu bul mutlaka. yoksa ankaradaki en ufak bir tartışmanızda bu konuyu sürekli önüne getirir, bir noktadan sonra da artık dayanamazsın.

eş, kıvama getirildikten sonra taşın gitsin. sadece ben şunu dert ederdim. şimdiki eviniz bahçeliydi, çocuklar için çok daha uygun bir yer gibi geliyordu bana. ama ankaranın da sosyal ortamı ve sportif aktiviteleri çok fazla. taşın gitsin. bir ayda 6 gün nöbet sonrası hep oğlunla olucaksın. bence süper bir şey. ayın 24 günü oğlunla olucaksın, çalışan anneler için bulunmaz bir nimet.

selaam..
herkes iyidir umarım..
bizimde dünürlerimiz geldi onun heyecanı filan vardı..çok güzel geçti çok şükür..

elifçim benimde babam çok istiyor akülü araba almayıda ş,mdi çok erken..
ancak yaza..kışın zaten nereye koyarım istemiyorum kısacası bu sefer esas kullanabileceği yaşında sıkılmış olacak..

çitos hayırlı olsun..

herkesın ıslerı var sanırım

sedacım bugun daha ıyısındır ınsa allah canım

elıfcıno bızım akulu arabamız yok henuz
su an ıcın almayı dusunmuyoruz hem kıs geldı hem de koyacak yerımız yok su an

amın dunurler ıle karsılıklı gıdıp gelıyorsunuz ne guzel

bızde bugun daha ıyıyız
dun aksam annemden geldık kendı evımıze
babasıyla oynadı kuzu
vısne kompostosu yapmıstım afıyetle ıctı pek bır sevndım
hadı yatalım oglum dıyorum anne hayıy deyıp babasına kacıyor
mutfakta babası ılacını ıcırmek ıcın kasıga dokerken gormus korıdoru jet hızıyla kosup yatagına bır saklanısı var kı gulmekten olduk
sabah mıncıkladım cıktım babası bırakacaktı
ben bıraktıgımda arabasına bınmek ıstemıyor hep kucagımda gıtmek ıstıyor
ama babası arabasına oturtmus hıc ıtıraz etmemıs sıpa

Son düzenleme:
amincim biz de evde kullanıcaz mecburen. salonla antre geniş, odalara da rahatlıkla girip dönebilir. o yüzden çok büyük birşey olmamak kaydıyla alabiliriz diye düşünmüştüm.

geçenlerde şu suya çeken elektrikli süpürgelerden aldım, siyah renkli. salona getirdim, inceliyordum. efe de oturuyordu, oturduğu yerden "araba" diye bir fırlayışı vardı, indi kurcaladı sürmeye falan çalıştı, sonra ben hortumlarını takınca anladı ki araba değil. zaten almayı düşünüyorduk, ama onu öyle görünce almaya kesin karar verdik, yanlız ne model alırız, kullananlar memnunmu onları bir araştırmak gerekiyor. muhtemelen doğum günü hediyesi olur efeye. ama doğum gününden önce de alabiliriz, bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…