Selam kızlar, bugün eller çalışmamış bakıyorum. Ne yapıyorsunuz? Biz de kızımla bugün hastanedeydik. Doğum iznine çıktığım bugün belgelendi. Tabii sonrasında doğruuuu işe. Arada kaçamak yaptım ama ananeme gidip bir saat uyudum :)) şşşş kimse duymasın :) Raporumuzu aldık ama canımız sıkıldı biraz kızlar. Ultrasona göre bebeğim iki haftada 50 gram kilo almış. 1700'dü kilosu şimdi 1750. Aynı ultrasona girmedim, benim doktorum ameliyat olduğu için hastanede tanımadığım bir doktor beni muayene etti. Acaba dedim ultrason aleti farklılığı mı. Gerçi haftasına göre gelişimi 5 gün önde. 33 haftalığız bugün. Kilosunu da doktora sorduğumda 'Niye bu kadar hepiniz kiloya takıyorsunuz, her gelen kiloyu soruyor. Ultrason bunu gramına kadar bilemez. Yanılma payı var her zaman" dedi. Ama insan tedirgin oluyor.
Kızlar bugün hastanede 37. haftasında hala cinsiyetini öğrenememiş bir kız gördüm. Çok üzüldüm ona ya. Zaten bebeği de 15 gündür hiç gelişmemiş bir de ona üzüldüm. Neler var dedim. Şükretmek gerekiyor. 2 buçuk kilo doğsun, sağlıklı yanımda olsun...
Asortie geçmiş olsun canım sana. Beklemek sana da Allah kavuştursun. Bu zoru yeneceksin ben güveniyorum sana...
Azo'cum nerdesin yaa. Hasta mı oldun yoksa daha fena merak ettim bak seni...