2008 Kasım Anneleri

heyyytttttttttt ben geldim:) Beklemek allah kavustursun canim..

asortik gacim sen niye hastalandin?tabi kahfalti kahfalti gezerken olacagi buydu..

bundan sonra evde oturacaksin ve az gezeceksin..!

eylülüm cok götüremedim yaa dün tatli filan..nazarmi oldu ne bi anda hic canim istemedi

kalimerocum lütfen kendine daha dikkat et canim..cok hassas ve önemli bir dïnemdeyiz

hapimiz,senin daha dikkatli olman lazim..

hatta hepsini yarim bile biraktim:) artik allah bu aksama ve cumartesiye ne verdiyse artik..

ya gece karnima bi agri girdi 15 dk.kivrildim yatakta sonra gecti,bu bebe erkenden cikip gelicek

anlasilan:)

off bugün cok isim var ve ben hala oturuyorum..aksama yoga var,ve evi toplamaliyim gidim barii...

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim kızımın beşiği
geldi kuruldu daha iyi oldum:ecrin_bebek: tabi ki birazdan eklerim ciciler kısmına boğazıma gelince
idrar için verdiği antibiyotik vardı ya doktorun onu içiyordum ya sanırım ilerlemesini engelledi
şimdi daha iyiyim:lepi: hepinizi seviyorum kahvaltılarada devamm:dilcikar:

slm kızlar beklemekcigim Allah kavuştursun,asortiecigim geçmiş olsun sanada.yaa arkadaşlar bugün kalktıgımdan beri rahmim sanki çok idrarım varmış gibi agrıyor şuan biraz azaldı ama korktum açıkcası.kötü bişey olmaz inşallah.Annemler gelmeden dogurmak istemiyorum yaaa.

kızlar acaba ıcımızden kım once dogum yapıcak cok merak edıyorum
dunde dusundum kendı kendıme benımkı nasıl olcak dıye zaman gectıkce heyacan basıyor bana

Aynen Apple'cım... Bir de bu yolculuk ben de biraz stres yaptı sanırım. Dün gece yine kabus gördüm zaten. Rüyamda bebişimi doğurmuşum ama beslemeyi unutuyorum. Canım ağlıyordu ama sesini bana duyuramıyordu bi türlü. Sonra fark edip elime alıyorum açlıktan öyle zayıflamış ki, bi deri bi kemik kalmış kızım... Sonra altını da değiştirmemişim günlerce, çok kötü kokuyordu..
Sanırım biraz da bebişime iyi bakabilecek miyim gibi konulara takıyorum alttan alttan bilincimde...

ya nerede bunlar yaa allam nereye kaçıyosunuz biraz kendi sayfanıza sahip çıkın yaa giren kayboluyo al bende kayboluyorum

Selam kızlar, bugün eller çalışmamış bakıyorum. Ne yapıyorsunuz? Biz de kızımla bugün hastanedeydik. Doğum iznine çıktığım bugün belgelendi. Tabii sonrasında doğruuuu işe. Arada kaçamak yaptım ama ananeme gidip bir saat uyudum :)) şşşş kimse duymasın :) Raporumuzu aldık ama canımız sıkıldı biraz kızlar. Ultrasona göre bebeğim iki haftada 50 gram kilo almış. 1700'dü kilosu şimdi 1750. Aynı ultrasona girmedim, benim doktorum ameliyat olduğu için hastanede tanımadığım bir doktor beni muayene etti. Acaba dedim ultrason aleti farklılığı mı. Gerçi haftasına göre gelişimi 5 gün önde. 33 haftalığız bugün. Kilosunu da doktora sorduğumda 'Niye bu kadar hepiniz kiloya takıyorsunuz, her gelen kiloyu soruyor. Ultrason bunu gramına kadar bilemez. Yanılma payı var her zaman" dedi. Ama insan tedirgin oluyor.

Kızlar bugün hastanede 37. haftasında hala cinsiyetini öğrenememiş bir kız gördüm. Çok üzüldüm ona ya. Zaten bebeği de 15 gündür hiç gelişmemiş bir de ona üzüldüm. Neler var dedim. Şükretmek gerekiyor. 2 buçuk kilo doğsun, sağlıklı yanımda olsun...

Asortie geçmiş olsun canım sana. Beklemek sana da Allah kavuştursun. Bu zoru yeneceksin ben güveniyorum sana...

Azo'cum nerdesin yaa. Hasta mı oldun yoksa daha fena merak ettim bak seni...

pisttt ayilin hadi ben geldim..

evimi temizledim bugün ama ne cok yoruldum ya anlatamam..

bir ara o kadar kasildiki karnim,tamam dedim geliyor benim kücük balik:)

neyseki simdi iyiyim..

ya ben kac gündür limonlu havuc yiyorum,deli gibi canim istiyor..

onca limon suyunun bebege insl,bi zarari olmaz dimi?

kızlar selam..aylar sonra ilk defa kendime ciciler almak için dışarı çıktım..veee aldımda 46 beden pantolon ancak oldu yaw ..nasıl bu bedende bişey aldım hala inanamıyorum..ama hamile pantolonu değil..bulamadım çünkü ama bu da çok rahat oldu düşük bel ..arkadan lastikli .çok güzel oldu ..
eeee siz napıyonuz yaw ..asortie fenalarda yine kimse gelmemiş diye ..:)))
geldik kuşum yettik gari...

Merhaba kızlar,

Juliancım kesinlikle doktor ve ultrason farkı oluyor hiiiiç dert etme sen bu konuyu.
Benim başımada gelmişti daha önce.Adam 3 hafta önde çıkarmıştı bebeğimi :))
Normalde 2 hafta önde bizim kız düşün yani.

Allah sağlıklı evlatlar versin önemli olan o tabiki.Kilo felan önemli değil.Hem doğduktan sonra düşünürüz bunu.Kilolu doğup şimdi sıska gibi olan çocuklar var.Zayıf doğup sonra iyice alanlar var.
Arayı buluruz doğduktan sonra artık.

Çilekcim fazla limon kanı sulandırır çok da aşırıya kaçma canım.Hem fazla havuç da yeme.
Sen zaten bi kaç gün daha yer sonra hevesini almış olursun.Çok sürmez bence bu sevda.

Hayırlı olsun Eylülcüm.
bende geçmişi okuyamadım net çok yavaş.Var mı acaba önemli bi gelişme :)

Dün canım çıktı kızlar.Yaptığımda ne biliyormusunuz sdece buzdolabını temizledim.O bile yetti.Öldüm inanın.Artık iyice yaşlı ve hasta moduna girdim ben D

Eylül 46 beden falan insan konuşurken kendini ne kötü hissediyor dimi ( Ben sırf bunu hissetmeyeyim diye pantalon almıyorum şimdi iyi mi :))

Çilek eline sağlık, güle güle otur evinde. Deniz oğlanın canı demek ki tatlıdan bıktı ekşi istiyor. Miden kaynamıyor mu peki o limonları yedikten sonra. Bak limon dedin benimki kaynamaya başladı.

Dark canım nasıl içimi rahatlattın. İnsan böyle şeyler duymak istiyor. Aklıma bin türlü şey geliyor, acaba geceleri üstüne mi yatıyorum, bişey mi var diye, doğru saçma bir sürü şey. Bakalım iki hafta sonra bir daha gideceğim, o zaman ne olacak merakla bekliyorum. Bu arada ben nts'ye girmedim bugün.

hepinize de :dilcikar: ben sizi bekledim o kadar hainÇok üzgünüm çoook annişler
zaten açım hepinizicokacimcoook bu arada bugün nedense pek
bi yavaş bu site tuşa basıyorum gidiyorum işlerimi yapıyorum ancak
açılıyor sayfakaydirigubbakcemile3

bende uzun süre direndim almamak için fakat artık havalar soğumaya başladı..ee bayramda da yağmur varmış ..adam akıllı bişeyler giyelim dedik artık mecbur aldık ..adama diyorum bunun 42 si giydim olmadı eee 44 ü baktım o da olmadı mecbur 46 ya talim ettik..napalım..:)))

eylül hanım yine sokak sokak gezmeye gitmişsin bakıyorum da
güle güle giy canım bi de benim gezmelerime laf atar çilek gacısı
sana baksa ya kizir gibi geziyonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…