- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.761
eylül hanım yine sokak sokak gezmeye gitmişsin bakıyorum da
güle güle giy canım bi de benim gezmelerime laf atar çilek gacısı
sana baksa ya kizir gibi geziyonn
Ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi eve gidip sol yanıma yatmam lazım hemen :))))
Ay canım hayırdır inşallah.Erkek bebek iyi bir haber olsa gerek :)günaydın bayanlar herkesler iyimi.
darkcım geceseni gördüm rüyamda anlatıyordun dra gittim erkekmiş bebeğim diye.ayy diyorum 9 ay kız diye bekle sonra erkrk olsun ne zor falan filan:roflol:ay kalktım çok güldüm .uyandığımda bile uyku sersemi düşünüyorum resmide aynı kıza benziyodu alla alla diye.:roflol:
geçen günde kendimi erken doğum yapmış gördüm eve geliyorum heryer heryerde yatak hazırlanmamış falan sabrina vardıya cadı orda parmaklarını oynatıp sihir yapıyodu halalarıyla kalıyodu neyse bende öyle parmağımı bi oynatıyorum etraf toplanıyo yatak hazırlanıyo sofra kuruluyo sonra bimüddet geçince yapamıyorum da baya kötü hissettim kendimi:roflol:neden olmuyo diye.aydüşünsenize öyle olduğunu hayat ne güzel ve kolay olurdu vala.:sm_cool:
Buluşun buluşun bizide montajlarsınız araya biyereAy kızlar çok güldürdünüz beni. Sizden gizli yazmak gerekmiş valla buluşma işini :))) Ne bileyim bu kadar tepki göreceğimizi. Siz çatlayadurun da biz bir kazandibi yemeye gidelim. Bence de evde değil de dışarıda buluşmak daha iyi. Hem kimseye zahmet olmasın hem de ortak bir yer bulunsun. Ya burdan yazsak buluşma yerini falan ne olur ki. Ben herkes için uygunsa Taksim Sütiş'te hepimize uyan bir cumartesi günü buluşuruz diye düşünmüştüm. Uzak olanlar yakın olanlar nerelerdesiniz bilmiyorum ama karşıdan bile taksime rahat gelinir. Eylül gelmek isterse o biraz zorlanabilir sanırımAy çok heyecanlı. Kızlar biz sizin fotoları da fotomontaj yaparız Azo yapar hatta, gelmiş kadar olursunuz :)) Hem ne konuşacağız biz hep sizi kaynatırız merak etmeyin. Bir de liste yapalım gelecekler ve önerileri diye.
İstanbul buluşması katılanlar
1- Julianne (Öneri: Cumartesi taksim sütiş)
Geçmiş olsun canım.selam kızlar..
ben bu sabah çok kötüyüüüüümm:çok üzgünüm:
grip oluyorum..çok fena..
boğazım acıyo,hapşuruyorum,başım ağrıyo,halsizlik..
napıcam ben ya???fisfisfis
hasta olmak istemiyorum.şunun şurasında nekadar kaldıki?
sabah evden çıkarken bişeyim yoktu.birden bire oldu..
akşama evde ıhlamır,elma kabuğu,terçın ve kuşburnu karıştırıp kaynatıp içerim.bide terlerim.geçer inş.ama akşama kadar napıcam???
julicim ben raporumu aldım bugün.haberin olsu..sende unutma canım.
buluşma işine gelince:
İstanbul buluşması katılanlar
1- Julianne (Öneri: Cumartesi taksim sütiş)
2-azo (c.tesi öğleden sonra olursa seve seve gelirim)
Dimi yaa kızlar oh bee rahatladım biraz valla böyle uğraştırınca birde bizi baya gerilmiştim. Sağolun kızlar valla içim biraz rahatladı. Julicim çok haklısın ultrason yanıltabiliyor demekki, yüzde yüz bir sonuç vermiyor. Ben doktora sordum nasıl ölçüyor diye, dediki işte kafa çevresini ölçüyoruz, karın çevresini ölçüyoruz, bacak kemik uzunluğunu ölçüyoruz bunların ortalamasına göre buluyor dedi, yani terazi değil ki bu sonuçta dimi :CüvCüv: Zaten en son hesabına göre bile haftada 200 gram almış demek, yani gayet normal o zaman.
Darkcım senin dediğine göre şimdi bunun iki katına çıkacak olursa benim bebişimin en zayıf haliyle 4.500 gram doğması gerek. Julinin dediği gibi bir tosuncukmu büyütüyorum ben içimde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?