2008 Kasım Anneleri

juli hiç üzülme.her zaman pozitif olmalıyız.iyiyi biz çağıracağız o da gelecek.eminim ultrasondan kaynaklanıyordur.

Tabi doğum kilosu kadar doğduktan sonraki kilosu da önemli.İnşallah doğumdan sonra güzel güzel emerler de üzülmeyiz..

Benim doktorum da 37 ortasından 38 sonuna kadar tatile gidcekmiş.ben de şuan 33+4 üm.Çok canım sıkıldı.Henüz görüşmedik.Yarın soracağım.Ben de sezeryan isitiyordum.Ne olacak bilniyorum.Sanırım başka bir doktor arayacağım.Çünkü o geldiğinde geç giderken erken olacak.doğum 6 kasım görünüyor.

işte herkeste başka bie sorun.Diyorum ki öyle yada böyle gelecekler dünyaya.Allah sağlıkla gelmek nasip etsin

eylül hanım yine sokak sokak gezmeye gitmişsin bakıyorum da
güle güle giy canım bi de benim gezmelerime laf atar çilek gacısı
sana baksa ya kizir gibi geziyonn

kıs kırk yılda bir çıktım göze battı yaw ..ayy bende bayramda cici cici gezmiyimmi
kasım annelerinin cicileri diye yeni sayfa açarım bak ..benim hakkım yokmu ..hem bizim bıdıklara mı alcaz ..bizde güzel olmayalımmı senağlamasenağlamasenağlama
ay çok duygulandım şimdi..

bu arada julicim takma sakın kafana ..duyduğum kadarıyla bu haftalarda kaç kiloysa doğduğunda 2 katı oluyorlarmış..eee seninki yırttı o zaman ..

Dilek, bence senin de endişelenmemen lazım çünkü 39. haftada da sezaryan oluyorlar. 39 geç değil ki sezaryan için. Yine de doktorunun hastalarını mutlaka yönlendireceği başka bir doktor vardır o tatildeyken.

Eylülcüm kilosunu dert etmiyorum ki zaten hala maşallah iyi kilosu, az değil ama iki haftada az kilo aldı onu dert ettim. Buna rağmen dediğin gibi kilosu normal kuzumun.s

selam kızlar 3-4 gün aradan sonra dönebildim. PC'ye virüs girmiş onunla uğraştık format falan atıldı. Birde benim yerime bir eleman geldi demiştim yaa oda daha ilk yılı stajyer, birkaç gündür ona işi öğretmeye çalışıyorum. Sanırım artık çok fazla giremeyeceğim zaten hafta sonundan itibaren yokum :a015: off ciddi ciddi üzülmeye başladım ben bu işe şu 3-4 gündür bile müthiş boşlukta kaldım. Bişey olsa şimdi nette olsaydım bizim kızlara sorardım diyorum :çok üzgünüm:

Geçmiş bir kitap gibi olduğu için okumam mümkün olmadı tabi, umarım herkes çok iyidir. Bir saat kadar önce doktordaydık kızlar, bugün çok zorladı oğlum bizi, doktor bir türlü kilosunu ölçüsünü alamadı. Kafa ölçüsünü alıyor, karın çevresini ölçebiliyor, bacak uzunluğunu alacak gelgelelim bizimki bacakları çekmiş içine birde sırtıma dayamış cihazla bulamıyoruz, öyle bir garip yatmış ki anlatamıyorum. Tabi o yüzden bacak ölçüsü tam çıkmıyor, şuan 33+6 haftalığız, kafa ölçüsüne göre normal çıkıyor, bacağa göre 31. haftada görünüyor. Bir saat falan kaldım sanırım ultrasonda. bir seferde 2580 gram çıktı, diğerinde 1700 grama düştü, daha geçen ay 1600 gramdı tabi o mümkün olmadığı için inanmadık. Babamızında dersi vardı arkadan yetişebilirse gelecekti. Doktorla ikimiz ecel terleri döktük resmen, bir de görseniz put gibi, asla kıpırdamadı doktor neler yaptı olmadı, halbuki doktorun bastırdığı yere gider vururdu bu sefer tık yok. Sanırım çok derin bir uykuya daldı o sırada. Babamız son nda yetişti, bizimki onun senini duyunca bir tekme savurdu doktorda zorla yakaladı. son değerlere göre 2380 gram çıktı, tabi oda beni pek tatmin etmedi ama ne yapalım bu seferlik idare edicez. Doktorda öyle dedi, zaten bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi, yarın nst'ye gireceğim tekrar, onun değerlerine göre bayramdan hemen sonra çağırabilirim dedi. 33+6'da 2380 gram iyimi kızlar yaa, bana biraz küçük gibi geldi ama bilemedim. Bir de böyle çok zor ölçtük ya. Boyuda bir değere göre 41 falan birine göre 43 küsur görünüyordu zaten geçen gittiğimizde 40'tı. Ben şimdi neyi baz alıcam uff yaa kafam karıştı iyidir dimi kızlar :çok üzgünüm:

Beklemek hoşgeldin canım,uştrasonda sizin miink baya uğraştırmış sizi anlaşılan:)))

Bak herkes kiloyu takmış bugünlerde.Baksana doktorun 2 ölçmesi arasında bile nasıl fark çıkıyor.demekki çok hassas birşey bu ölçüm.Takılma.Daha bunun 2 katı kadar kilo alacak bundan sonra.
33. haftadaki kilosunun yaklaşık 2 katı kadar doğarmış bebekler.Nette okudum..

Canım anladığım kadarıyla ultrason kilosuna ve boyunu baz falan almayacağız. Ben artık buna eminim. Nasıl böyle fark oluyor bir seferinde 1700 bir seferinde 2500 çıkıyor. Benimki de bugün girdiğim farklı bir ultrasonda ve doktorda iki haftada sadece 50 gr. almış çıktı. Gram dı kiloydu bunlara bakmayacağız. Eğer 32.-33. haftalarda bebeğimiz 800-900 gramsa o zaman endişelenmemiz gerekiyor sanırım ki aramızda hiç böyle biri yok. Önemli olan sağlıklı olması. Ayrıca beyazmelek seninki bir tosun adeta kuzum, niye bu endişe :))) maşallah...

Dimi yaa kızlar oh bee rahatladım biraz valla böyle uğraştırınca birde bizi baya gerilmiştim. Sağolun kızlar valla içim biraz rahatladı. Julicim çok haklısın ultrason yanıltabiliyor demekki, yüzde yüz bir sonuç vermiyor. Ben doktora sordum nasıl ölçüyor diye, dediki işte kafa çevresini ölçüyoruz, karın çevresini ölçüyoruz, bacak kemik uzunluğunu ölçüyoruz bunların ortalamasına göre buluyor dedi, yani terazi değil ki bu sonuçta dimi :CüvCüv: Zaten en son hesabına göre bile haftada 200 gram almış demek, yani gayet normal o zaman.

Darkcım senin dediğine göre şimdi bunun iki katına çıkacak olursa benim bebişimin en zayıf haliyle 4.500 gram doğması gerek. Julinin dediği gibi bir tosuncukmu büyütüyorum ben içimde kaydirigubbakcemile3

Ben de çıkıyorum kızlar inşallah yarın görüşürüz, gitmeden son günlerimi bari geçireyim sizinle senağlama

şu sol yana yatma olayını çok hatırlattı, benim geçen günkü tansiyorn düşmesi olayını anlattım onun için bile tavsiye etti. ben de önce bir karnımı doyurayııım cokacimcoook sonrada yatayım sol yanıma :CüvCüv:

Ay canım hayırdır inşallah.Erkek bebek iyi bir haber olsa gerek :)
Aman öyle birşey olursa naparım ben.Yeniden herşeyi ayarlamak beni mahveder :)))
Yok yok kıza benziyo resimde bizim kuş :)
Hahahahay Sabrinayı da mı gördün walla süpersin :))) Doğumdan sonra benim için de bi sihir yaparsın artık bebeiş fazla ağlamasın diye :)

Buluşun buluşun bizide montajlarsınız araya biyere p
Bence Aksarayda buluşun DD İl olan DD

Geçmiş olsun canım.
Asortie geçmiş olsun ..

Bende yanıyorum midemin yangınından günlerdir.

Aynen seninki tosuncuk olcak :)))

Sen kilodan az çıkarda öyle çarp canım 2 ile.Siz artık 34. haftaya girmişsiniz.Mızıkçılık yapma hemen p

Selam kızlarrr hihoyyytNasılsınız herkes ii gibi gözüküo fazla
okuyamadım geçmişi umarım herkes çok iyidir ...:uhm:
Walla kızlar beni sorarsanız basıma neler geldi neler :roflol:
Gecen gün arkadasımla alısveris merkezine gittik
magazada bebege bişiler baktım baska magazaya girdim
bi baktım arabamın anahtarı yok senağlama Allahım elim ayagıma dolastı
cantamda agır oluo die almadım bi cüzdanımı bi telefonu bide anahtarı aldım
aradım magazayı talan ettim yok anahtar kaldım sap gibi ortada sonra allahtan esim
geldide kurtardı beni Yedek anahtarım olmasaydı yanmıstım walla :roflol:
Bu hamilelik bende unutkanlık yaptı walla bi an önce eski halime dönmek
istiorum :mymeka:

Vede kızlar bebişimin odası geldi bugün tamamlayayım
herseyini koyucam resmini insallah kaydirigubbakcemile5

Sorma darkcım yedek anahtar wardıda kayınvalideme wermistim bide
esim taa 1 saatlik yola gitti bide oralarda mahvoldum yorgunluktan
bekledim gelmesini of of neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…