2008 Kasım Anneleri

julicim bence dışarda buluşmak yerine birimizin evinde buluşabiliriz..bebişler doğunca görüşemeyiz zaten ..kış olacak hadi yaz olsa onları da alır çıkardık bi yerlere ..bu buluşma ve tatlı yeme işini sevdim ben ..yapalım yapalım..çileğe de resimlerimizi yollarız..:))

Olmaz buluşmayın, mızıkçılık yapcam işte ben :) Yaşasın kötülük p

Siz buluşun tatlıları götürün biz rsimlere bakalım yaaaaaa başka derdinizzzz p

Ne var ne yok diye bakmaya geldim.iyiki geldim ,organize olmuş bunlar olamasss

günaydın bayanlar herkesler iyimi.
darkcım geceseni gördüm rüyamda anlatıyordun dra gittim erkekmiş bebeğim diye.ayy diyorum 9 ay kız diye bekle sonra erkrk olsun ne zor falan filan:roflol:ay kalktım çok güldüm .uyandığımda bile uyku sersemi düşünüyorum resmide aynı kıza benziyodu alla alla diye.:roflol:
geçen günde kendimi erken doğum yapmış gördüm eve geliyorum heryer heryerde yatak hazırlanmamış falan sabrina vardıya cadı orda parmaklarını oynatıp sihir yapıyodu halalarıyla kalıyodu neyse bende öyle parmağımı bi oynatıyorum etraf toplanıyo yatak hazırlanıyo sofra kuruluyo sonra bimüddet geçince yapamıyorum da baya kötü hissettim kendimi:roflol:neden olmuyo diye.aydüşünsenize öyle olduğunu hayat ne güzel ve kolay olurdu vala.:sm_cool:

Günaydın herkese...
İstanbul'da oturanların buluşma fikri bence de güzel...Ama bence evde olmasın. Hamile hamile hiç kimse yorulmasın... Herkesin onaylayacağı ortak bi noktada buluşup Julinin dediği gibi muhallebi yiyebiliriz mesela :)

tunaydın kızlar

maasallah toplanıyormusuz
nerede ne zaman?

ya bız dun aksam eve dustuk resmen yorgunluktan
cok yorulmusum uyuyup kalmısım kımsede dokunmamıs
ama evde yemek yoktu bende cok becerıksız oldugumdan borek yapıp kandırıdım kocısle babamı sahur yemegı dıye
ne yapayım cok yoruluyorum zaten kocıste gec geldı dun aksam
hıc yardım eden yok tek basıma hem annemın bakımı, hem evın ıslerı ve yemek faslı, hem ıs, hemde ara ara kendı evıme ugramam zorluyor benı
az kaldı ama en azından bayram tatılıne bır gırseydık

ya annemın agrıları hala gecmedı
acaba normalmı doktor olabılır demıs ama tam 1 hafta oldu sımdıye kadar toparlanması gerekmıyormuydu?

asortıe hanımcım kahvaltı davetın ıcın tsk ederım
gelmıs yemıs kadar oldum valla

sızler nasılsınız hamarat ve becerıklı kasım annıslerı

günaydın kasımın en güzel en şirin en hamarat annişleri
nasılsınız bakalım
bakıyorum buluşma olayları falan var öylemi ya biz ne yapacagız karşıdan mı bakacagız ama ayıp oluyo ya benim gibi kıskanc bi hatuna yapılacak şey mi bu yeterince istanbula uzagım gelemem de bensiz bensiz buluşacaksınız yani öyle mi
peki peki buluşun bakalım yazdık bunu bi kenara

Ay kızlar çok güldürdünüz beni. Sizden gizli yazmak gerekmiş valla buluşma işini :))) Ne bileyim bu kadar tepki göreceğimizi. Siz çatlayadurun da biz bir kazandibi yemeye gidelim. Bence de evde değil de dışarıda buluşmak daha iyi. Hem kimseye zahmet olmasın hem de ortak bir yer bulunsun. Ya burdan yazsak buluşma yerini falan ne olur ki. Ben herkes için uygunsa Taksim Sütiş'te hepimize uyan bir cumartesi günü buluşuruz diye düşünmüştüm. Uzak olanlar yakın olanlar nerelerdesiniz bilmiyorum ama karşıdan bile taksime rahat gelinir. Eylül gelmek isterse o biraz zorlanabilir sanırım Ay çok heyecanlı. Kızlar biz sizin fotoları da fotomontaj yaparız Azo yapar hatta, gelmiş kadar olursunuz :)) Hem ne konuşacağız biz hep sizi kaynatırız merak etmeyin. Bir de liste yapalım gelecekler ve önerileri diye.

İstanbul buluşması katılanlar

1- Julianne (Öneri: Cumartesi taksim sütiş)

selam kızlar..
ben bu sabah çok kötüyüüüüümm:çok üzgünüm:
grip oluyorum..çok fena..
boğazım acıyo,hapşuruyorum,başım ağrıyo,halsizlik..
napıcam ben ya???fisfisfis
hasta olmak istemiyorum.şunun şurasında nekadar kaldıki?
sabah evden çıkarken bişeyim yoktu.birden bire oldu..
akşama evde ıhlamır,elma kabuğu,terçın ve kuşburnu karıştırıp kaynatıp içerim.bide terlerim.geçer inş.ama akşama kadar napıcam???

julicim ben raporumu aldım bugün.haberin olsu..sende unutma canım.
buluşma işine gelince:

İstanbul buluşması katılanlar

1- Julianne (Öneri: Cumartesi taksim sütiş)
2-azo (c.tesi öğleden sonra olursa seve seve gelirim)

Hadi hayırlı olsun Azo'cum raporun. 37'de tekrar gideceksin sen değil mi? Benim doktorum ameliyat olmuş, hastaneye gideceğim yarın cerrahpaşa ya. Bugün randevumu aldım. Ben izne çıkabilir raporu alacağım. Umarım sorun çıkmadan hallederim. Bu arada sen kendi hastanenden mi aldın raporu, devlet hastanesi olması gerekiyordu galiba

yaaaa ben taksime gelemem ...çatalcada oturuyorum..ayy hatta bayramdan sonra olsun yaaa..ne olur ...ya çok üzüldüm şimdi ..en çok gelmek isteyen bendim..

sağol canım.evet 37. haftada izine çıktığımı belirten bi belge daha alıp işe getirmem gerekiyomuş..
yoo özelden aldım.ssk anlaşmalı gittiğim nisa hastanesinden..
hatta c.tesi kontrole gittiğimizde neler gerekli falan diye sormuştuk.hiç bişey istemediler.ben bile gitmedim.eşim gitti aldı.doktorumda bana selam sölemiş.:1rolleyes:
yarın işe getirip personel müdürüne teslim edicem.okadar..
ama ben nette okumuştum: 4 aylık prim ödemeyi gösteren vizite kağıdı,sağlık karnesi,izini uzatmak için rapor alınacaksa 2 ad.fotoğraf.
ama bunların hiçbiri gerekmedi.
sağlık karnesini götürdü sadece eşim..
ama julicim doktorum muhakkak gününde alınması gerektiğini sölmişti.ssk öle istiyomuş.sen nasıl yarın alıcan?
bari sorda olmazsa bugünün tarihini attırırsın.

Eylülcüm üzülme hepimize uygun bir yer olur. Zaman konusunda haklısın bayram öncesi her yer çok kalabalık olur, ama kuzum sen de çok uzaksın yaaaw :) Seni aldıralım oradan özel araçla :)

Azo, benim dr. ameliyat oldu ya yoksa bugün gidip alacaktım. Cerrahpaşa'ya da doktorum orda değilken elimi kolumu sallaya sallaya gitsem randevu al yarın gel derler. En iyisi yarın gitmek. Bakalım verirler heralde diyorum. Zaten oradaki br kadına sormuştum o demişti 25 eylülde gel diye. Biraz da ona güvendim. Bizim buradan bir arkadaş 37. haftasında hem çalışabiliri hem çalışamazı beraber almış. 32 de gitmeyi unutunca 37'de ikisini birden almış. Nasıl verdiler bilmiyorum.

Merhaba kızlarrr, nasılsınız, biz ancak gelebildik, ama hemen de gidiyoruz, ağda randevumuz var bugün...

Azocuğum geçmiş olsun, kendine dikkat et, bu havalar tam hasta olunacak havalar, ben de artık hırka filan ne bulursam onunla çıkıyorum sokağa, terlesem bile üşütmeyeyim diye, aman canım kendine dikkat et.

Juliciğim, buluşma fikri harika, bence de bayramdan sonrası çok iyi olur...

Dönünce yine yazarım kızlar, görüşmek üzeree...

Merhabaa gezgin kasimcilar..!yahu bi oturun evinizde bebe dogurcak olan sizler diilmisiniz?klava:

Bu ne canim gez gez biyere kadar diymi ama:) azocum gecmis olsun canim aman ilerlemeden

atlatmaya calis su grip olayini,tahmin edebiliyorum kötüdür

kalimerocum annenin agrilari normaldir canikom ee kolay diil ameliyat gecirmek..insl.zamanla

annecinde atlatir..

Siz gidin bensiz sütlac yiyin bence bu aksam,persembe ve cumartesi aksami yemege

gidiyorum ..iki gün arkadasima bir gün disarda,bütün tatlilari yiycem size inatcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…