2008 Kasım Anneleri

bu arada bugün oğlumda bende çok yorulduk kızlar
okulda ders sonunda toplantı vardı 2 saat daracık yerde oturmak zorunda kaldım
oğlum içerde ne yapacağını şaşırdı resmen bir ara çıkacak yerinden sandım
sonrada pazara uğradım çok bişey almayacaktım güya ama onuda alayım bunu da derken elim doldu
onları taşıcam diye çok yorulmuşum
eve geldim biraz dinlendim bu sefer de iftar faslı şimdi kasıklarım ağrıyor biraz
oğlumda ayağını dayadı sağ tarafımaa maşallah sığmıyor artık

bir daha pazara falan gitmem

fatercim çok yormuşsun canım kendini yaa..dikkat et son haftalarımız ..ayyy hafta diyoruz artık ay demiyoruz..ne güzel yaaa..bu arada benim pazar fobim var..yeminliyim ..gıda pazarına çıkmıyorum ..hamişliğimin 13 . haftasında pazara gitmiştim ..eve geldiğimde şakır şakır kanamam olmuştu..unutamıyorum o anı ..o yüzden töbe ..ama giysi pazarına çıkıyorum..cicilere bakmaya..:)))

bugün sizlere bir yazı yazdım derdimi paylaşmak istedim bu rahim kasılmaları konusunda içimi rahatlatacak bir Allahın kulu çıkmadı malesef.neyse canınız sagolsun.hoş sohbetler size.

slm ddm , sen de balıkesirlisin merkezdemisin, benim sezeryan olacağı için kasım annesi olma ihtimalim yüksek benimde ve yaşadıklarımız çok benziyor, bende pko yüzünden 81 kilo olmuştum, hamile kalmadan önce 72 düştüm, gerci gene 80 oldum ama neyse, ayrıca bende şeker var, o yüzden sürekli bir erken doğum tehdidi sebebiyle 7 ay dır sürekli yatıyorum, sadece doktor kontrollerinde dışarı çıkıyorum ama kıyafetler ve ayakkabılar bayağı sorun olmaya başladı artık

Ya ben sayfaları açamadım bi türlü mdeecbur çıkmak zorunda kaldım.Şimdi açıldı sayfa inşallah yazdıklarım gelir sizeee (
Sitede baya bi sorun var yine.

EDACIM,
sitede çok fazla sorun var bu günlerde.geçmişi okumak çok zor oluyor.Bazen sayfalarca cevap yazıyorum ama gönderilemiyor.
Bence senin mesaj bu şekilde kaynadı araya,yoksa neden yazmayalım.
Geçmiş olsun rahatsızlığından dolayı.
Umarım daha iyisindir.Aklına takılan bişey olursa hafta hafta gebelik diye netten arat ve gebelik haftanda nasıl sorunlarla karşılaşabileceğini,neler yapman gerektiğini oradan görebilirsin.Bizde elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmak isteriz canım.Hemen üzülmüşsün :teselli:

Edacım bu dediğin bana sık sık oluyor, bebekler artık mesaneye iyice baskı yapıyorlar ondan dolayı.Doğumla bir alakası yok.
Erken doğum belirtileri arasında 5-10 dk da bir giren sancı,suyun gelmesi,nişanın gelmesi,karnın top top olur gibi kasılması felan var.
İçini ferah tut.

günaydın kızlar nabersiniz en sonunda gelebildim baya oldu dimi ben gelmeyeli ne var ne yok bakalım erken doğum yapan falan yok dimi aman dursunlar durduğu yerde bebişleriniz
bu arada 32. haftada oğlum 2 kiloydu tam şimdi 33 olduk herşey normal böbrek ağrılarım yok kramplar tüm hızı ile devam ediyor şimdiye kadr 5 kilo aldım enden haberler bunlar sizlerde ne var ne yok alatın bakalım

günaydın kızlar

edacım bebekler artık büyüdüğü için bele baskı yapıyo o yüzden öyle oluyo beklesinler inşallah vakitlerini bendede çok oluyor bel ağrısı hele ayaktayken tekme atarsa direk mesane acıyo yaramaz olcak bizim bebişler galiba annesi :)

pamukum hoşgeldin canım maşallah bebişinede sanada hayırlısıyla şu 40 haftayıda görelim inşallah

günaydın kızlar hepinize, bugün hemen gelebildim nihayet. Pamukum hoşgeldin maşallah sağlıklısınız ikinizde. Bizlerde iyiyiz çok şükür, erken doğum falan yok, hepimizin bebişi gayet iyi.

Grip olanlar geçmiş olsun, valla gribin tek çaresi bol vitamin ve dinlenme. İlaçta alamadığımız için geçmek bilmiyor bir türlü, ben hamileliğim sürecince 4 kere grip oldum artık inşallah bir daha yakalanmam. Çalıştığım için dinlenemiyordum da çok kötü geçmişti. Hepinize şimdiden allah şifa versin.

Darkcım tamam mızıkçılık yapmıyorum, biraz düşelim bebişim kilosundan iki falan desek yeter herhalde :ecrin_bebek:
tabi bu durum 40 haftayı doldurmamız durumunda geçerli olur sanırım 37-38. haftalarda doğarsa tam tutmaz

günaydın kızlaaar nihayet 2 dk. kıstırıp girebildim nete okadar yoğunum ki anlatamam şuan eşim oğlumuzun odasını boyamaya başladı evin temizliği falan bitti çok şükür
gelelim kontrole
gittik sonunda doktora bizim paşa gayet iyi bi pozlar bi pozlar doktor ultrason aletini bastırıyo bizimki doktora tekme atıyo 2 saniye durmadı kerata doktor da hakikaten de baya hareketli senin oğlan yandın dedi bana:)allaha şükür ne bnde ne de oğlumda problem yok yeni kontrol 27 ekimde.gene 1 ay sonra(buarada kesin sezeryan oluyorum kızlar kalp rahatsızlığımdan dolayı normal doğumu ancak doktor raporuyla yapabilirmişim.biz de hiç riske atmayalım dedik çünkü doktorun bana o raporu verebiliceğini sanmıyorum.15 kasımdan itibaren gün belirleyin dedi doktor çok heyecanlıyım akrep burcu mu olsun yay burcu mu olsun diye burda oylamaya açıyorum ona göre herkes fikrini söylesin:))hepinizi öpüyorum aklıma gelen bişey olursa gene yazarım ara ara şimdi işe koyulmam lazım kendinize iyi bakın canlarım görüşmek üzere

atatanem gözün aydın canım kasım bebişleri çok yaramaz hareketli olcak sanırım :) akrep olsun akrepler çok uyanık oluyo akıllı ve herkeze kendini sevdiriyomuş ilgi çekici bi burçmuş :) Bu arada geçmiş olsun rahatsızlığından dolayı sezeryan normal farketmez senin sağlığın yerinde olsunda riske atma kendini canım hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahhhh

çok sevindim canm iyi olmanızakolay gelsin buı arada.
gelelim oylamana ben akrep burcuyum abim ve çocukluk arkadaşım yay burcu .bende sinirliyim ama onlar astığım astık kestiğim kestik akrep burcunu tercih ederim.:teytey:

Herkese günaydın arkadaşlar.

Hamileliğimizin son kandili sanırım.

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.Birbirimize dua edelim.Birinin başkası için ettiği dua daha çok makbul olurmuş.

DİLERİM ALLAHIMDAN, HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN..
ALLAHIM BEBEK KOKUSU İÇİN YANIP TUTUŞAN HERKESE O MUTLULUĞU YAŞATSIN..

HAYIRLI KANDİLLER

günaydın kızlar;

dün bayram için alışverişe çıktım ya millet çocuklarına bayramlık alıyo akın akın insan kaynıyo ortalık,mağazalar full dolu..bende elime bebişim için bişey aldım küçüğü varmı diye sormaya kız kaç yaşında kızınız dedi; ayy çok tuhaf oldum ve o an kurban bayramı geldi hemen aklıma ..kurbanda kızım bizimle olacak ve ona bayramlık alacağım..çok heycanlandım doğrusu..
herkesin kadir gecesi mübarek olsun..
allah ona açılan elleri boş çevirmesin..

Eda'cım hemen üzülmüşsün ma Dark'ın dediği gibi bazen geçmiş sayfaları okuyamıyoruz, benim bugün öyle oldu mesela. Ve evet dediğin kasılmalardan hepimizin oluyor ve sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum nedense geceleri daha fazla oluyor. Dün gece midemin ağrısından ve 4 kere falan tuvalete gitmekten gözüme uyku girmedi. Artık eşimin yanında uyuyamıyorum. Daha doğrusu ben yaylı yataklarda uyuyamıyorum kızlar sakın gülmeyin ama devriliyorum ancak etrafımı yastıkla donatmam gerekiyor :))) O yüzden sünger yer yatağı yapıyoruz bana ohhh onun üstünde o kadar rahat ediyorum ki :)

Kadir geceniz kutlu olsun bu arada. Ben de eve gidip doğumum ve doğuracak tüm arkadaşlarımızın doğumu kolay olsun diye dua edeceğim.

evet kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, bin aydan daha hayırlı olan bu gecede dualarda buluşmak dileğiyle :Saruboceq:

Atatanem çok sevindim canım sağlığınızın iyi olmasına. Bence de akrep burcunu tercih et derim, yay burcu çocuğunun özelliklerini tam bilmiyorum ama akrep daha sempatik geliyor, bizimkilerde akrep olacak yaa o yüzden sanırım hihoyyyt

hep dua ederdim kızım yengeç , balık filan olup annesi gibi sulugöz , salya sümük biri olmasın da teyzesi gibi güçlü karakterli , sağlam , dimdik bir akrep olsun diye..ve dualarım sanırım kabul olacak..bir aksilik omaz ise kasımın 16 sı gibi yani ablamın doğum gününde ona ilk kez teyze olacağı bir hediye vereceğim..umarım allahım o günleri gösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…