- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.801
benimde anca parmak uçlarım giriyo
bide diyorlar doğumdan sonra 1numara büyük kalıyor ayaklar diye
naparız bilmem
zaten ben evlendim 50kiloydum
62ye kadar çıktım pko yüzünden
kıyafetleri mecruriyeten yeniledik
ardından hamile kalmama 1ay kala 55kiloya indim
kıyafetlerimi yine giyemedim büyük geldiler
doğumdan sonrada giyemezsem onları çok üzülürüm bir sürü şey
Ya ben sayfaları açamadım bi türlü mdeecbur çıkmak zorunda kaldım.Şimdi açıldı sayfa inşallah yazdıklarım gelir sizeee(
Sitede baya bi sorun var yine.
slm kızlar beklemekcigim Allah kavuştursun,asortiecigim geçmiş olsun sanada.yaa arkadaşlar bugün kalktıgımdan beri rahmim sanki çok idrarım varmış gibi agrıyor şuan biraz azaldı ama korktum açıkcası.kötü bişey olmaz inşallah.Annemler gelmeden dogurmak istemiyorum yaaa.
günaydın kızlaaar nihayet 2 dk. kıstırıp girebildim nete okadar yoğunum ki anlatamam şuan eşim oğlumuzun odasını boyamaya başladı evin temizliği falan bitti çok şükür
gelelim kontrole
gittik sonunda doktora bizim paşa gayet iyi bi pozlar bi pozlar doktor ultrason aletini bastırıyo bizimki doktora tekme atıyo 2 saniye durmadı kerata doktor da hakikaten de baya hareketli senin oğlan yandın dedi bana:)allaha şükür ne bnde ne de oğlumda problem yok yeni kontrol 27 ekimde.gene 1 ay sonra(buarada kesin sezeryan oluyorum kızlar kalp rahatsızlığımdan dolayı normal doğumu ancak doktor raporuyla yapabilirmişim.biz de hiç riske atmayalım dedik çünkü doktorun bana o raporu verebiliceğini sanmıyorum.15 kasımdan itibaren gün belirleyin dedi doktor çok heyecanlıyım akrep burcu mu olsun yay burcu mu olsun diye burda oylamaya açıyorum ona göre herkes fikrini söylesin:))hepinizi öpüyorum aklıma gelen bişey olursa gene yazarım ara ara şimdi işe koyulmam lazım kendinize iyi bakın canlarım görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?