2008 Kasım Anneleri

Sedacım doktorum tam ne zaman alacak söylemedi ama sezeryan olacağım en geç 1 hafta önce 1 Aralıkta olur herhalde yada yine Kasım sonu olur yine Kasım annesi olurum :)

kizim senin her halini seviyrumyaa,hele üslubuna bayiliyorum.resimelri kapamistim acarim senin icin kuzum..

heyt beeee,senin bu yasli halinse biz atalim valla kendimizi biyerlerden.

yahuu çilek kafa sana soracam unutuyom solaryuma giriyon,u renk değişikliği oldu mu ne kadan sürdü bende gidecemde biraz önerir misin acep merak ettim lo

yahuu çilek kafa sana soracam unutuyom solaryuma giriyon,u renk değişikliği oldu mu ne kadan sürdü bende gidecemde biraz önerir misin acep merak ettim lo

Kuzu ben tatile gitmeden önce 9 seans girdim baya baya koyulastim..

ama ben seanslari uzun tutamadim,en fazla 15-18 dk.kaldim icerde.

azcik daral geliyorda dayanamyiorum fazla.tatil dönüsü girmedim hic

ama bikini bölgemden belli oluyor hala rengin acilmadigi.cikolata diilim tabi ama

ben cok beyaz oldugum icin belli yani bikini bölgesine bakildiginda.

birde ordaki kremelrden kullandim ben,onlarinda kararmaya baya etkisi var.

simdi aralikta görümcekin dügünü var o zamana yine gireyim istiyorum ama

bu defa kart alcam ben,daha uygun fiyat oluyor o zaman.he birde ben hep yatmadim

ayakta olana girdim oda rahat ama yoruluyorsun bilgine:)birde makinanin özelligine

bak.burda en ucuzdan en pahaliya degisiyor,ucuzlar cok uyduruk florasan gibiymis

isiklari.ama son dönem olanalr süper valla bana daral gelmese bi gün kalirim orda:O

kocim oglani aldi gitti,ohh bi kola icim.

anladım cnm makinayı yeni getirtmişlerde o yüzden giricem bende son model dedi bana arkadaşımın burası zaten bilgilendirdiğin içn mersü

selam arkidişler

kocam geldi yemek yedik şimdi arda kucağımda bildiriyorum size kocacım diasa ya uğramış gelirken orda tahta yapbozlar varmış harfler ve sayıları almış birde nesneler ve meyvalar varmış keşke onları alsaymış onları daha iyi anlarlar şimdilik ama fiyatı=4tlmiş ben başka yerlerde sordum onları 12 ile 26 arası değişiyordu dia da olanlar hepsinden daha güzel ve fiyatı uygun almak isteyene duyrulur

Son düzenleme:
selam millet,
ben kızımı çok özledim ,3 gün oldu bugün ( napıcam ya ,çekilmiyo valla hasreti ..yani moralim bozuk ,iş güzel ,zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ,gırgır yapıyoruz bütün gün kızlarla ,hem elimiz işliyo hem dilimiz..ama eve gelince kötü oluyorum ,heryerden bişeyi çıkıyo ,oyuncağı ,biberonu ,sevdiği çizgi filmin saatleri geçip gidiyo izleyen yok ,anne çuçuu diye gelirdi bu saatlerde ,çikolata isterdi kuzum .ev hep dağınık olurdu ,basar kayardım toplarına ,oyuncaklarına ,ama şimdi heryer derli toplu ,çekilmiyo bu ev onsuz ..vallahi ağlıyorum şuan..

annem hergün buraya gelemez ,yaşlı anneannem var birde yanında ,ee biz hergün gidemeyiz ,bize uzak annem ..şimdilik çarşamba ve cumartesileri gitme kararı aldım ,yarın görücem inş.

iyi gecelerrr
maytabım ya hasta oldum tekrar memoya maşallah aynı sen vallahi bu kadar olur:))
eylülüm ya hakikaten zor olmalı ben daha bi gece ayrı kalmadım kızımdan ama senin işin için böyle olması gerekiyor canım üzülme lütfenn..
kızlar ya benim kuduruğa bişeyler oldu saat 21.00de uyuyan kız gitti şuan hala ortalarda deli gibi dönen bi kzı geldi ne yapcam bilmiyorum düt ver diyo(yani süt)ben süt vereyim bari iyi gecelerrrr

zeynacim yarindan itibaren baslyiorum talimlere,hadi hayirlisi..

eylülcüm zordur elbet ama,bulursun bi yolunu isnsl.kuzumya yazma söyle üzüldüm..

gunaydın

eylulum canını sıkma cok zor elbet ama bu aksam kavusacakmıssın kuzuya
allah kımseyı ayırmasın evladından cok zor

zeynam profum bakıyorum recete hazır hemen
ama avmlere solaryumu eklememıssın sankı o da olsa hızlanırdı ıyılesme surecı

polıpe edıtorumuz saphıse sor ıstersen ben bılmıyoru bb ayarlarını canım

günaydınn..
dün öğleden sonra izin aldımm..
totişimi alıp eve geçtimm..kuzumla doyasıya oyanştıkk :))
hilal, lore sizede günaydınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…