- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.081
bende sarı bebek hastasıyımmm :):):) yiğidi öldür hakkını ver valla tabii hepsi birbirinden güzel tartışılmazz ama memo da başka hani :):):)
seyracım senin doğum nezamandı
birde Dilokss doğum yaptı mı arayacaktım ben onu yaa molaya çıktığım da bir arayayım bakalım son durum ne
Çilek hatun bu arada resimler facede yok.Diğer profil resimlerini de görünce moralim bozuldu.Yaw ne kadar yaşlanmışım.Ben senin yaşındayken ho hoooo, bi bakan bir daha bakardı.Kaç kere zincirleme trafik kazası gördü güzelliğimden bu ceylan gözlerim:)))
yahuu çilek kafa sana soracam unutuyom solaryuma giriyon,u renk değişikliği oldu mu ne kadan sürdü bende gidecemde biraz önerir misin acep merak ettim lo
hiç korkma bak arkanda biz varız özellikle maytap kafa ben çok geçirdiğimiz için onunda üstesinden geliriz bi kaç antideprasan bişiciğin kalmaz[/QU
teshis icin dr ye gitmem gerek dimi? hmm hala bunalirsam giderim,deli sanarlar emekli yaparlar beni :)
yok kuzum dr falan gerekyok bildiğin sen bahar depresyonuna girmişsin ama bak dikkat etmez isen uzun sürer çok üzülürsün ben sana reçeteni yazacağım biraz pahalı ama ne yaparsın hastalık bu tedavi için elden ne gelirse yapacaksın;
bir kere avm'lerden çıkmıyacaksın ama her gün aynı avm olmaz
giy çıkart beğenirsen al beenmezsen burun kıvır
sonrancığıma çocuğu satıp geceleri az kız kıza dens dens dens yap
şımar yılış ama taviz verme
valla bunlarda iyi gelmezse ben bu işi bırakırım ohaoldumsmile
bende gideyim devam edeyim işime gcüme siz eve gidin ben köle misali((uyuz kocam
gecelerin kadunu -tatlicadiarzu-
Çilek hatun bu arada resimler facede yok.Diğer profil resimlerini de görünce moralim bozuldu.Yaw ne kadar yaşlanmışım.Ben senin yaşındayken ho hoooo, bi bakan bir daha bakardı.Kaç kere zincirleme trafik kazası gördü güzelliğimden bu ceylan gözlerim:)))
evet evet seninle yaşlanmak istiyorum çok istiyorum ben yaa :2:
yahuu çilek kafa sana soracam unutuyom solaryuma giriyon,u renk değişikliği oldu mu ne kadan sürdü bende gidecemde biraz önerir misin acep merak ettim lo
bir bu kaldıydı ona da gir tam olsun eksik kalma kokoşum
ben gelecem diye heyecan yaptın değilmi seni kööfteeee
selam millet,ben kızımı çok özledim ,3 gün oldu bugün( napıcam ya ,çekilmiyo valla hasreti ..yani moralim bozuk ,iş güzel ,zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ,gırgır yapıyoruz bütün gün kızlarla ,hem elimiz işliyo hem dilimiz..ama eve gelince kötü oluyorum ,heryerden bişeyi çıkıyo ,oyuncağı ,biberonu ,sevdiği çizgi filmin saatleri geçip gidiyo izleyen yok ,anne çuçuu diye gelirdi bu saatlerde ,çikolata isterdi kuzum .ev hep dağınık olurdu ,basar kayardım toplarına ,oyuncaklarına ,ama şimdi heryer derli toplu ,çekilmiyo bu ev onsuz ..vallahi ağlıyorum şuan..
ayy canım kıyamam sana zordur elbette ayyy yavrum ya hadi sen koca kadınsın o kuzu özlemiyormu neden evde kalmıyo sizinle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?