2008 Kasım Anneleri

cılegım allah kocana sabır versın
adamcagıza sımdıden haber verde neye ugradıgını sasırmasın garıbım
ben hıc antıdepresan kullanmadım benı depresyona sokan kocam yıne kendı cıkardı
ben bılmem beyım bılır yaptı
ayrıca ben tahmın etmıstım kayınvalıdenı
cok cıcı gorundu gozume nedense
benımkının nur yuzunu!!! kımse su dokemez

Caganum geçmiş olsun canım..Doktora götürünce bize de haber ver.Bademciği o kadar şişecek ne oldu ki?

sağol cnm.bademciği değil tatlım.bademcik olsa yutkunamaz ateş falan olur.dr anlayamadı bence.boynunda kulağının biraz alt kısmında şişlik var.elleyince anlaşılıyo.dr normal bademciği dedi.dün çıktı daha önce yoktu diyorum anlamıyo.sonra gripten falan olabilir dedi öksürür ateşi olur diyo yok diyorum hiç takmıyo söylediklerimi.çok kızdım adama.yeni gelmiş buraya ilk defa gittik bu gidişle son olcak.yarın balıkesire kendi dr götürücez o ne diyecek bakalım.

Yok sahidende temizdir kadinin kalbi,kimsenin iyisine kotusunede karismaz.

b uara kocamda diyor,biz denizle briaz dolasalim sen yalniz kal yoksa bana sarcaksin diye:)

havalardanmi bilmem anlamadim.bu ayin 30nde ugur isilak konseri var,cok sevmem ama kocis

gotureyim seni dedi ok dedim.bakalim azcik suslenip puslenip gezzersem bana iyi geliyor..

bide kac gundur küpe alasim var,hala gidip alamadim onada bozugum iste böle.

bu arada senin kocanada bravo vallaaaaa.

cagancuk gecmis olsun fistigim..haberleri yaz buraya merak ettim bademcik diilse ne olabilriki?

aso saol kokosum..

kiz yasoooo slm sabah vermiyon,küsmusün len bana.

selamlar,
maytabım gelmişin memleketine senin adına sevindim canım inş. eşinin işleride rast gider istediği gibi bir iş bulur..sizin için hayırlısı olsun...
oralarda zayıflamışın zeynam seçilim bende geliyom ıçmayua şu voltranı oluşturalım...:)))))

ayyy bu arada bu sarı kafalı memo ne kadan yakışıklı olmuş maşallah ya saçları çok yakışmış kuzuya evet aynı sen maytabım .. küçük behlülümüz bizim öptüm onu valla resme bakarken sarılıp mıncıklayasım geldi kuzuyu...

lorem senin kuzuda korkmuş sizide korkutmuş babanızda geçmiş olsun beli için....

yasminim zeyna hatun oralarada el atıyormuş hadi bakalım buluşunda fotoları görelim...
başka ne vardı ya hatırlayamadım hasta olanlara geçmiş olsun...
polipe benide ekle canımcım senin behlülü bende görmek istiyorum...
bu arada diloksa bizdende selam söyleyin güle güle büyütsün bebişini...
seyracım sanada kolay doğum diliyorum Allah sağlıcakla tamamına erdirsin...

Çileğim sen çok gençsin, solaryum diyon, konser diyon ben de bebe diyom , koca diyom, iş diyom:)) Yavrum siz zayıf gençler takılıyodunuz.Ben şişman ve yaşlı kadın olarak araya girmeyim, gençlerin sohbetini bozmayım dedim:)))))

Çaganım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Yarın bekliyoruz canım:)

Nazlım eğer buluşursak ve fotolarda güzel çıkarsam yayınlıcam:))

nazlıcım sağol canım inşallah hayırlısı olsun
ben dua ederken hep hayırlısı olsun derim hiç şunu istiyorum bunu istiyorum demem hayırlısı neyse o olsun derim hep çokmu tevekküllüyüm ne :)
izmire gitmeden hayırlısı neyse diyodum gittik 3 hafta sonra döndğk şimdide hayırlısı diyorum
iş için gene hayırlısı diyorum bakalım Allah bi kapı açar elbet
çağancum atlamışım kusura bakma canım geçmiş olsun git bakalım ne diicek
azı dişleri çıkarken memoda da beze vardı boyun kısmında ama aynı şeymi bilmiyorum cnaım
bizi habersiz bırakma
benimde hepatit a yı yaptırmaya gitmem lazım ama kocam savuşturup duruyo yok benzin yok muayne diye ona bin kere dedim sen gelme çalış ev bul gelicem söz diye ama sakal bırakmam lazım tabii
dinlemedi şimdi de senin yüzünden deyip duruyo offff

bişey diyimmi sabahta sordum sallamadınız bu albüm yapılcak yerdfe bb koduna izin vermediniz yazıyo anam bana bi tarif edin nasıl yapcam ben bu albüm işiniifisfisfis öfff şu memeleride çekin burnuma burnuma giriyor anammm

Son düzenleme:
Çilek hatun bu arada resimler facede yok.Diğer profil resimlerini de görünce moralim bozuldu.Yaw ne kadar yaşlanmışım.Ben senin yaşındayken ho hoooo, bi bakan bir daha bakardı.Kaç kere zincirleme trafik kazası gördü güzelliğimden bu ceylan gözlerim:)))

bende kaçıyom benim büyük ve küçük herif eve gelmek üzereler daha yemek yok hadi bakalım evli evine evi olmayanda sıçan deliğine ardanın deyişiyle gıli gıli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…