2008 Kasım Anneleri

haha bende şaka maka kaka yaptım looo:roflol:
yaralı bi numara sen kusur kalma bacım sende ara mutluluğu doruklarda yaşa aklinialirimsmile
evet ben misafirim benim dediğim olsun hihoyyyt

slm kızlar.ne kadar kalabalık bugün burasıı.

çilekk bende görmek istiyorum resimleri..buraya eklamadinmi?

kızlar bu arada çağanın boynunda yuvarlak kütle gibi bişey çıktı.şiş biraz boynu.burdaki dr götürdük.bişey demedi.bademciğidir dei bende yeni çıktı dedim pek oralı olmadı.bi grip ilacı yazmış sağolsun..yarın kendi dr götürcez.inşallah önemli bişey yoktur.

zeynacım yengene çok geçmiş olsun.

mmmf hoşgeldin cnm.izmire dönmüşsün gözünaydın.

kres ısı zor gıbı gelıyor bana
ıyı vermıssın polıpe
ama tatyana ısı olabılır mı bılmem

cılek sen ısletmecılık mı yapmak ıstıyorsun
salon bahane solaryum sahane mı

çok aradım ama harbiden gönlüme göre bi yer buldum anneme bırakır gibi bırakıyom onlarda arda en küçük ve en fırlama olduğu için ayrı seviyolar ctsi oyuncaklarını topladı oğlum,nutkum tutldu pazar sabah kahvaltıda dua etti aha noluyo len aha napıyon len diye kaldım hergün bişey öğreniyo ben yırtınırdımda toplamazdı o oyuncakları eşşek sıpasınaniknanik

ben mutlulğu zati doruklarda yaşıom nan dedim farklı bişeyse bende arayım:))
allah analı babalı byütsün bu arada diloks doğurduysa allah hamilelere ve dpğuranlara yardım etsin zor iş vesselam
bu arada ikinci çocuk çalışmalarınada bol güç kuvvet versin adamı kurutur valla

çağancım hoşbuldum canım
istanbula döndüm canım bu arada:)
bu haftasonu olmasın bakarız lorecim ani yapmamız laım sanırım randevulu olmuyo uzadıkça uzuyo

loree bilmiyorum ama bu ara ruhumda degisimler var.

hic girmedim depresyona,böylemi baslanir? allamm ben simdi korkarimda bundan puf.

mmmfcim hoşgeldin sende cnmcımm
zeyna yaww geçmiş olsun demeyi unuttum ben sana telde o kadar lak lak ettim onu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…