2008 Kasım Anneleri

geldim kıssss moladaydım
karıştırıp üstüne kaşar rendeliyorsun bol fırına veriyorsun fırında istemezsen karışımın içine ekliyorsun kaşar rendesini ocakta eritip iyorsun oda güzel çilekimm

Eylül kafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cumartesi buluşuyoruz nan yeter artıkınnnnnn
reco alsın melisi biz bekleriz seni 4 te de gelebilirsin fark etmez cuma zor olur iş çıkışı

yok be yavrum olmaz öyle ,ben 1 de çıktığımızı sanıyodum ama değilmiş malesef ,kızımıda alıp gezmeye filan gidicez çok sıkıldı 1 haftadır anneannesinde..eşimde dedi sen direk çıkar çıkmaz geç ben sizi almaya gelirim dedi ..yani zor olucak çok cumartesi işi ,benide anla biraz ,ilk haftam ve hasret çok kötü ..

Sedoşum yeri değil ama Yusufumun iletişim bilgilerini gönderir misin tatlım?Devran arkadaşımız çekiliş heyecanımıza ortak olmaya karar verdi:)Yusufum da ok demişti..O yüzden şettim yani:)))

valla bende ıspanak var akşam yapmıştım
dün oğlum köfte patates istedi benden:))
dün yaptım yedik sıpagettimmlen:))
en kolayı o geliyo bana
buzlukta köftelerim var
:))

Çileğim bu bir zevktir.Eğer seviyosan yapmayı güzel bence.Tabi yemeyi de:) Ben zevk için yerim.Kimisi zorunluluktan yer.O yüzden geliyo kilolar:)

Pazar da olabilir eylül kafalı nerdesinnnn hem çocuklar için ii olur hemde kocişler beraber takılır ne diosun huuuuuuuuuuuuuu nereyesundur

Kız yasooo beni telefon rehberi yaptınız bana mesaj atamamıştı yolluyamıyormuş yeni olduğu için gsen mesaj yolla sana mail falan atsın ok yavru kuşum

yAVRUM CEP TEL YOK MU SENDE?

neyse yasmin boşver sizin heyecanınızı bozmak istemiyorum yusufumuda hiç tanımıyorum sizinle çok giremesemde yine tanışıyoruz boşver kalsın canım arkadaşlar bayagı ters cvplar yazmışlar amacım sadece biraz degişiklik olsundu yani alamadıgım yada ihtiyacım oldugu için degildi bazı arkadaşlaryazmışya çok şükür herşeyi alabiliyoruz falan diye benim katılma amacımı yanlışmı anladılar aceba bilmiyorum resim yükleme konusundada çok demedim ama yapamadım facede ç0ok var resmim gizlibirisi degilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…