- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.221
HMM BUNU DENİİCCEM ÇOK SEVERİM KÖZLENMİŞ PATLICANI AKLIMA GELDİ MİKRODALGASI OLANLAR KAŞARLAR ERİYENE KADAR TUTABİLİR HEM FIRIN ISINDI ISINMADI DERDİ YOK ONDA 2 DAKKADA İŞ TAMAMPatlıcanları közle ayrı bir tava da kırmızı biber, kırmızı pul biber sarımsak ve yeşil biberi kavur közlenmiş patlıcanın içine karıştır iyicene son olarak üzerine bol kaşar rendele ve fırına at kaşarlar eriyince çıkar
Fırın işi zor dersen harçları karıştırdıktan sonra birde kaşar rendesini ekleyip ocak üstünde karıştır oda güzel oluyor sana kalmış kuzuşum afiyet olsun şimdiden
AA BUNU KOCİŞ YENİ EVLENDİĞİMİZ GÜNLERDE YAPARDI BENDE NİYE YAPAR ACABA DERDİM MEĞERSEM YETİŞEMEZMİŞ BANA PUHAHHAHHAmuzu doğruyon ,üstüne ceviz ve bal ekliyon afiyetle yiyon canımm.bu kadar basitt
ben geldimmmm..işleri bitirdim ..hemen düştümmmm..:)))
BENİM LİSE ARKADAŞIM DİLEĞİN KOCASININ AMCA KIZI ÇIKTI ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM BEN ONDAN ULAŞMAYA ÇALIŞAYIM BULURSAM ATARIM SİZE NOSUNU BİYERDENyok gülizim bende bulamadım faceten mesaj attım aynı soyatlı birinden rica ettim bakalım belkim gönderir nosunu
kızlar dilek mesaj çekmiş aynen kopyalıyorum çok üzüldüm rabbim şifasını versin inşallah
hayırlısıyla yavrularıyla yuvasında mutlu olsun inşallah
ay içim çekildi okurken hepimiz dua edelim inşallah
Cnm. cepten yaziyorum..cok zor günler gecirdim.6 sinda kibrista kizim dogdu.d.sonrasi kan kaybi plesanta yapismasi ve tüm degerlerım dûştû.2. ameliyata alindim.ayiktim.spınal.genele gecmısler.rahım kapanmamis,asiri kan kaybindan rahım alınmis. hala durmadigi ıcın icime tamponlar yerleştırılmis. kara kuvvetlerı devreye girdi.tr den gatadan ambulans uçak göndermışler.ayildim o sirada.kizim babasinin kollarinda ben sedyede ankaraya indik o aksam.üzerımde amelıyat önlugü.tüm gata ayakta..yogun bakima alindim.ertesi sabah yıne ameliyata alindim.5 gün yogün bakimda kizim yeni dogan servışindeydik.yarin dikısler alinacak hocalar bakacak.ben sana durumumu yazarim.hala korkuyorum.ne olur dua edin de dr lar gûzel seyler soylesinler.
bunu kopyalayabilirsin cnm kk ya.bu arada dün taburcu oldum umarım tekrar dönmem dualarınizi beklıyorum.
selin iyı.tuna kibrista kaldi.ona dayanamiyorum ıste.
hepinize selamları var ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?