2008 Kasım Anneleri

yasmincim nededimki ben yapılacak bişey yok diyosun kötü bir amaçla demedim ben normal olarak yazdım nasıl bi kişiligim varki benim kıracak bişeyde demedim şimdi neden böyle yazıyosun bana

yasminim devran arkadaşımız alıngan bir kişiliğe sahip bende aynı yapıda olduğum için onu anlıyabiliyorum cnm kimsenin niyeti seni kırmak değil sen istemeden de biraz sert yazınca biraz tepki oldu ama biz senin de katılmanı istiyoruz kimsenin gönlü kırılmasın yani direk seni tanımıyoruz die birşey yok sadece az girdiğin için ulaşamayız belki die böle oldu

Aslında şöyle derincim ben dönemsel olduğum için dahil edilmedim ama istersem katılabilirdim sizinle buluşmam var diye de bende sormadım bu yüzden de ne olursa olsun ya Cumartesi yada Pazar buluşuruz dedim arıyorum eylül kafayı ama ulaşamıyorum kandırırım ben onu iice moka sardı yaniii sıkıooo yavaş yavaş

Devrancım sertsin, yumuşak lafın yok, olurun yok.Mizacın sert dedim.Yoksa tanımışlığım yok seni..Dediğim gibi yumuşak bir dilin yok..

:)) evet valla sedoşum yaa
kızma kız ne yapalım kaç ayrı kişiyiz
biri uysa biri uymuyo işte
doğum günü yapabilecekmiyiz ben onu çok merak ettim:))
hadi hayırlısı bakalım :))

teşekkür ederim sedacım beni anladıgın için benim yazdıklarımdada asla art niyet yoktu zaten ama kendimi ifade edemedim galiba evet az giriyorum giremedigim için sorunlarımı yasmine anlattım ama beni yine yanlışanladı bende çekilişi yapmışsınız heyecanınızı bozmak istemiyorum dedim bunda kötü olan bişey varmı aceba

Ama özelden attığın mesajlarda ok dedin, sonra yine aynı sertlik.Devrancım ben kötüsün demiyorum. Tarzın bu demek diyorum.Ben daha çok uğraştım aramıza girmene.İşlerim yoğun bak kaç özel mesaj attım, okudum.Benim de iyi niyetimden..

off sinirleniyorum derinim ya yani haftalar öncesinden konuşuldu tamamm eylül hatun yeni işe başladı ama beraberde ilgilenebiliriz melis prensesimle uğraşırız hem onun içinde ii olur arkidşleriyle eğlenir yok yok bu hafta kesin olmalı

evet yanlış anlaşıldım benim için yazılanlarda beni çok üzdü duygusalım ve alınganım hepsi bu tamam dedim ama yusufuma ulaşamıyosunuz benim için ugraşmayın heyecanınızı bozmayın dedim

HMM BUNU DENİİCCEM ÇOK SEVERİM KÖZLENMİŞ PATLICANI AKLIMA GELDİ MİKRODALGASI OLANLAR KAŞARLAR ERİYENE KADAR TUTABİLİR HEM FIRIN ISINDI ISINMADI DERDİ YOK ONDA 2 DAKKADA İŞ TAMAM
ELİNE SAĞLIK SEDOŞUM

muzu doğruyon ,üstüne ceviz ve bal ekliyon afiyetle yiyon canımm.bu kadar basitt

ben geldimmmm..işleri bitirdim ..hemen düştümmmm..:)))
AA BUNU KOCİŞ YENİ EVLENDİĞİMİZ GÜNLERDE YAPARDI BENDE NİYE YAPAR ACABA DERDİM MEĞERSEM YETİŞEMEZMİŞ BANA PUHAHHAHHA
yok gülizim bende bulamadım faceten mesaj attım aynı soyatlı birinden rica ettim bakalım belkim gönderir nosunu
BENİM LİSE ARKADAŞIM DİLEĞİN KOCASININ AMCA KIZI ÇIKTI ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM BEN ONDAN ULAŞMAYA ÇALIŞAYIM BULURSAM ATARIM SİZE NOSUNU BİYERDEN

GELELİM BANAAA SABAH GÜZEL Bİ GÜN DEMİŞTİM YA GERÇEKTEN GÜZEL Bİ GÜNMÜŞ ÇOK ŞÜKÜR
KOCİM BÜYÜK Bİ FİRMADA İŞE BAŞLIYO YARIN SABAH ALLAHIM PİŞMAN ETMESİN İNŞALLAH:Saruboceq: GEREKEN DEĞERİ BURDA GÖRÜR İNŞALLAH
ÇOK MUTLUYUM PAYLAŞAYIM DEDİM GERÇİ HERKES DAĞILMIŞ AMA
ÇOOOOOK ŞÜKÜRRR ÇOKKK ALLAHIMA NASIL ŞÜKRETSEM BİLEMİYORUM
PARASIZLIK DEĞİL TAZMİNATI VARDI GERÇİ ONUDA ÖDEMEDİLER AMA EN AZINDAN KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLDİK AMA ADAM 16 SENEDİR 1 HAFTADAN FAZLA TATİŞL YAPMAMIŞ BU GÜNLER ÇOK ZOR GELDİ

kızlar dilek mesaj çekmiş aynen kopyalıyorum çok üzüldüm rabbim şifasını versin inşallah
hayırlısıyla yavrularıyla yuvasında mutlu olsun inşallah
ay içim çekildi okurken hepimiz dua edelim inşallah

Cnm. cepten yaziyorum..cok zor günler gecirdim.6 sinda kibrista kizim dogdu.d.sonrasi kan kaybi plesanta yapismasi ve tüm degerlerım dûştû.2. ameliyata alindim.ayiktim.spınal.genele gecmısler.rahım kapanmamis,asiri kan kaybindan rahım alınmis. hala durmadigi ıcın icime tamponlar yerleştırılmis. kara kuvvetlerı devreye girdi.tr den gatadan ambulans uçak göndermışler.ayildim o sirada.kizim babasinin kollarinda ben sedyede ankaraya indik o aksam.üzerımde amelıyat önlugü.tüm gata ayakta..yogun bakima alindim.ertesi sabah yıne ameliyata alindim.5 gün yogün bakimda kizim yeni dogan servışindeydik.yarin dikısler alinacak hocalar bakacak.ben sana durumumu yazarim.hala korkuyorum.ne olur dua edin de dr lar gûzel seyler soylesinler.

bunu kopyalayabilirsin cnm kk ya.bu arada dün taburcu oldum umarım tekrar dönmem dualarınizi beklıyorum.

selin iyı.tuna kibrista kaldi.ona dayanamiyorum ıste.

hepinize selamları var ayrıca

Son düzenleme:
kızlar dilek mesaj çekmiş aynen kopyalıyorum çok üzüldüm rabbim şifasını versin inşallah

oyy allahım ver bir an önce şifasını ağlamaktan içim çıktı
neden böle bir durum yaşadı aman neyse diloks iyi olsun gerisi mühim değil bir an öönce kızına ve tunasına kavuşsun inşallah

geceniz iyi olsun tam bir bakındım benimki geldi başıma..
yazmadan çıkmak istemedim dilek arkadaşımıza çooook geçmiş olsun.. inş. çabuk atlatır iyi olur kızana ve minik erkeğine kavuşur..Allah yardımcısı olsun...dualarım onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…