2008 Kasım Anneleri

mmfcim co ksevindim canim,bak gördünmü birini kapayan rabbim digerin iacti size..Hayirli olur insl.

ayyy dilekk aci lsifalar canim sanada,offf daha bisiyin cikmazda saglikla dönersin evine.

benimde ruhum bi iyi bi kötü,dilegin mesajin sonunda agladim.offf noluyor bana ya.

uyku tutmadı bu saatte geldim
dileğime çokkk geçmiş olsun allahım acil şifalar versin

eylülüm sen napıyosun msj gönderdim hiç karşılık gelmedi kntr yok arayamadım
işinin iyi olmasına çok sevindim hacıııı,ilk günler zor olur tabi melisi özlediğin için ama kuzucuk anneannesinde emin ellerde, arada annen gelir sende kalır sizde bakar öyle öyle alışırsın cnm

hiç giremiyorum artık yaa vakit bulamıyorum:((

buluşma işi noldu benimde biraz zora girdi gibi

günaydın kızlr
bugün de tükkanı ben açıyorum
kocişimi işe gönderdim hayırlısı olsun 6.5da çıktı evden teee istanbulun öbür ucuna büyükçekmeceye gitti
10 gün kadar burda sonra tuzlaaya işleri rast gitsin içim huzurlu bugün

Günaydın kızlar.Biz bugün uykusuz kaldık.Dün akşam yeğenimin doğumgününe gittik.Cadı yeğenim oyuncaklarını paylaşmadı kimseyle.Anıl çok etkilendi herhalde, gece ağlayarak uyandı.Yanına gittim oturuyo yatakta ve eliyle boşluğu gösterip onu iştiyom diyğlum ne o diyorum aynı şeyleri tekrarlayarak ağlıyo.Neyse ben sana alırım yavrum, gel sarılalım diyerek uyuttum.15 Dakika sonra anne diye bağırıyo, yine gittim yanına ayakta dikiliyo, kucağıma atlıyo.Yanımıza yatırdım ama ben uyuyamadım( Sabah ne oldu oğlum rüya mı gördün dedim.Evet inek gördüm diyo.Ne yapıyodu dedim.Möö diyodu diyo:)) Yoksa Ali babanın çiftliğini mi söylüyosun sen dedim.Biliyoyum biliyoyum onu diyo:)))) Deli bu ya...

Maytabım çok sevindim canım.Hayırlı olsun.Bundan sonra herşey güzel olacak inşallah..

Dileğime de Rabbim acil şifa versin.Ben sezeryandan çıkınca doktorum kontrole geldi.İyi ki sezeryan yaptık ameliyatı, çünkü eş rahim duvarına yapışmıştı dedi.Eğer normal olsaydı rahim parçalanır ve almak zorunda kalırdık dedi.Çok büyük bir tehlikeyi atlattın dedi.Şükür ben atlattım ama Dileğim için bir şanssızlık olmuş.Umarım çabucak düzelir ve aramıza gelir.Güzel Selini de görmüş oluruz.Allah'ım yardım etsin, deva versin...

yasminim sağol canım
dileğe bende çok üzüldüm akşamdan beri aklımdan çıkmıyo rabbim şifa versin
anılıda yiicem bigün özellikle gelip minik papağan

oyy bugün gün ışımadı sanki çok karanlık yağmurlu sıkıcı bi hava var
soğukta değil sıcakta azıcık pastırma yazı gelsede neşemiizi bulsak:)

günaydın kızlar,
bende gece kaanla uğraştım biberonun ağzı tam kapanmammış üzeri göğsü çok ıslanmış çabuk farkettim Alllahtan hemen değiştirdim keremde bugün kendi yatğında güzel uyuyor dedim kaanın mızırtısına uyandı geldi yine yanımıza..:))şimdi kaanla biz kalktık kerem bey bizm koca yatağın keyfini sürüyor....))

maytabım düngece fazla okuyamadım sadece dileğe bişeyler yazdım ama eşinin işine çok sevindim yaa hayırlısı olsun bol kazançlar versin..
bu arada tuzlaya geçecekmiş ben tuzladayken olsaydıda senlede zeynaylada görüşseydik sizi misafir etseydim ya okuyunca birden o geçti aklımdan kısmet değilmiş...

yasminim senin anılda tam yemelik ha laflara bak anam neyle besliyonuz bu sıpacıkları....:))))))))))))))))))

offf bugün burada kapalı bir hyava var serinde kaloriferler yanmadığı için klimayı açtım bende ...

nazlıcım sağol canım
sizin şark ne zaman biticek
ondan sonra istanbulmu düşünüyorsunuz canım
hakkaten aslında tuzla bana çok uzak değil ama bi türlü kısmet olmadı seninle görüşmek

gunaydın
bugun gec geldım
cok kotu bır gece gecırdım
fecı ruyalar gordum agladım sureklı
kuzum dun gece yanımızda yattı
cok korkmus esım kıyamadı bızımle yatsın bu gece dedı
ıkımızın arasında nasıl mutlu yattı sureklı sarıldı bıze
ama ben cok kotu ruyalar gordum hep agladım ve bu ruyadan uyanmak ıstıyorum dıye ayılmaya calıstım sureklı

dılegımın haberı cok uzdu benı
allahım acıl sıfalar versın
ınsa allah bır an evvel saglıgına kavusur
keske numarası olsa da arasaydım

mmf esının ısı hayırlı olsun canım
cok sevındım senın adına

yasmınım kuzular tahmınımızden cok etkılenıyorlar
gecen aksam annemde komsunun bırısı benım kuzuya bagırmıs
annem hemen tepkı vermıs ama kuzum korkmus
cıldırdık resmen esım hemen komsuya tepkı verdı ama sımdı korkuyordur dıye yanımıza aldık 2 gecedır

maytabım 3 sene siirt ama memnun kalırsan ve biraz birikim olsun dersen 1-2 sene daha kalabiliyorsun ama ben çocukların okulu gelmeden gidelim istiyorum...
istanbula dönmem kıııııııı aklımı peynir ekmeklemi yedim orda o teyzeeee varken mümkün değillll..
aydın civarı yada samsuna yakın bir yerlere gideceğiz bakalım yada istersen sizin memlekete gidelim dedi belirsiz yaniii:)))))

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar

İlk önce dileğime acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur herşey bizler için anlık hayatta çok üzüldüm
Dün attığım mesaja cvp gelmiş isteyenlere telini atabilirim

Maytabım çok çok çok sevindim adına arkadaşım bundan sonra herşey daha da güzel olur sizin için inşallah arkidişim
maytabım süper bir tarif oluyor deneyebilirsin cnmcım yalnız mikrodalganın ayarını ii yapmak gerekir yoksa kaşarlar sertleşiyor cnm şimdiden afiyet olsun

Nazlım iyi ki çabuk farketmişsin bnm de en büyük korkum bezini bıraktığımızda gece altına kaçırması durumunda farketmeme olasılığımız en ufacık şeyden hasta oluyorlar

Piroşşşş offf yine ne oldu yawwww Cumartesi olmaz sa pazarı ayarlayınnn neyse bu hafta da olmazsa ben artık bişey demiyorummmm valla ne yalan söliim içimdeki bütün buluşma heyecanı kaçtı bu gidişle buluşma falan olmaz doğum gününden de şüpheliyim

günaydın kızlar
ay çok yağmur var zor geldim yaw işe

dileğe çok üzüldüm birden okuyunca sinirlerim boşaldı
ama neyse ki taburcu olmuş bari
inş.en kısa zamanda düzelir tunasına kavuşur

dün zar zor kandırarak buğramın saçını kesti babası
sonra ben saçları süpürürken babası da yıkadı:)
çok tatlı oldu tam bi delikanlı oldu:))

yasmin buğrada kaç gecedir korkuyor
soruncada möö geliyo diyo ağlıyor
sabah sorunca da
gelme möö, pis senii giiiiit diye bağırıyo:)
ne olaki bu mööler

maytap size de hayırlı olsun yeni işiniz
gördünmü allah ne çabuk yardım etti:)

seda valla eşime demeye çekiniyorum artık
yine mi iptal diycek diye:)

Pasinim hayır olsun rüyan cnm gerçekten de herşeyden çok çabuk etkileniyorlar kuzucuklar
Diloksun telini aldım öğleden sonra arayacağım daha erken sanırım özelden atayım sana

lorecim hoşgeldin..
kötü bir gece geçirmişin..
kuzular hakkaten çabuk etkileniyor.. benimde kaan çok etkilenir böyle bağrış çığrışdan.....
ahha kerem kuzu uyandı sonunda.. khvaltı hazırlayım kuzulara..

dileğe bende çok üzüldüm ya baya zor şeyler atlatmış Allah şifa versin tez zamanda...
dün balı cevizli süper tarifleri paylaşmışınız artı bugün sanırım sedanın patlıcanından yapıcağım hem canım çekti sabah sabah hemde patlıcan çok evde.. ama akşama olur ancak kahvaltıya biri yapıverse güzel olurdu..:))

Ben söylemedim ömere daha buluşmayı çünkü geçen hafta baya bi sinirlendi bende ona sinirlendim ne bu böle bi buluşuyoruz diyorsunuz bi buluşmuyorsunuz hatta eylülle buluşalım dedik ama bu seferde ömer ben bi yere gitmiyorum dedi vs vs yani 2 haftadır konuşuyoruz hadi geçen haftayı iptal ettik çocuklar hasta vs ama bu hafta neyse ya bu haftasonu buluşursak buluşuruz Cumartesi yada Pazar bakın duruma göre eğitimi bile iptal ettim ki yine bozulmasın diye bu seferde olmazsa biz bu işi malesefki beceremiyoruz deyip sadece burdan merabalarla yetiniriz

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..
dün gece ağırlıkla kötü geçmiş anlaşılan..
bende toplamda 2 saat filan ya uyudum ya uyumadım..
kuzucuk anne gitme yanımda kal dedi..eşimde yanımızda yatsın dedi..sıcacık uyuduk..daha doğrusu uyudular..

dileğe çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..
çok etkilendim bende..

anılım medeni yavrum şaşmıştır elinden bişey filan çektilerse..
benim kuzuda aynen öyle çok insan canlısı paylaşmayı o kadar seviyorki..
geçen ikeaya masasını almaya gittiğimizde bi çocuk kzumun elindeki treni kaptı.
bakakaldı benimki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…