2008 Kasım Anneleri

Aaa ne tatili Dark erken mi başladın bayram tatiline :)
Canım sana sormak istediğim bir şey var. Şimdi benim eşim yüksek lisans yapıyor ya daha doğrusu yapamıyor. Sabah olan 3 dersine girebiliyor fakat öğleden sonraki 3 dersi için müdürü sorun çıkartıyor. Yönetmeliğe göre 2 yarım gün izin alma hakkı varmış fakat müdürü vermiyor. Üstelik adam pişkin pişkin zaten senin 5 yarım günün tatil diyor, öğlenci olduğu için. İlçe milli eğitim müdürüyle konuştuk müdürünün insiyatifinde dedi. Hiç böyle tanıdığın bir olay var mı. Ne yapabiliriz biz bu adama karşı?

azo grip olacak gibimiydi kızlar, o yüzden dinleniyor mu acaba. Benim de son iki günüm pazara kadar çalışacağım sonra iznim başlıyor artık.

ee bugün okul bitti :9 Benim için tatil başladı demektir DD

Ya zaten burda bi başıma kaldım apartmandaki tüm öğretmenler gidiyor.

Eşinin durumunu eşine sordum.Yarım gün dersi olduğu için müdür ne derse o olurmuş.
Tüm gün dersi olsaydı dediğini gibi 2 yarım gün izin alırdı.
Ama 5 yarım gün gitmesi izin almasını etkilermiş.
Malesef kendi okulunda ypabileceği birşey yok.Üniversite yönetimiyle konuşsun eşin bir de bu durumu.Dilekçe versin üniv. öğleden sonraki 3 dersin öğleden önceye alınmasını istesin diyor eşim.Ama cevap ne olur bilemiyorum ..

Merhaba kızlar. Biz de bugün çok çalıştık, çok yorulduk. Dün bebiş odası takımı gelmişti, bugün onu sil süpür, odayı organize et falan canım çıktı. Hoş, kendim yapmadım ama kadının başında dikilmekten canım çıktı. Bir de ütü olayına girdim, öyle kendimi kaptırmışım ki nevresimleri bile ütüledim...

Bu arada buluşma olayının bayramdan sonraya kalmasına sevindim. Yalnız biz haftaya cuma akşamı dönüyoruz ve buluşma haftaya ctesi olursa haberim olmayabilir. Belki özelden mesaj atarsanız yakalayıp katılma şansım olabilir.

Daha önce de yazdığım gibi yarın sabah izmire yola çıkıyoruz ve şimdiden herkesin bayramını ve mübarek kadir gecesini kutluyorum. Allah izin verirse bebişlerimizle bayram gezmelerine gideceğimiz Kurban Bayramı'nı da iple çekiyorum...

Ya evet Eylül kurban bayramında artık miniklerimize bayramlıklarını giydiririz :))

iyide o kadar minikken ne giyerler bizimkiler,Benim 40 ım yeni çıkmış oluyor,mevlüt takımını giydirirm olmazsa :)))

Dark sağol canım. Gözden çıkardık artık diğer 3 dersi. Üniv. hayatta değiştirmezs ders saatlerini prof'ların diğer dersleriyle çakışıyor çünkü. Neyse dedik seneye de kalsa branş dersleriyle ona göre ayarlayıp bir ders programı yaparız. Bir de bu dönem belki 2 gün rapor alır. Bir de doğum haftasındaki 5 gün izniyle yine bir ders daha takip edebilir. Gibi gibi gibi böyle planlar yapıyorum da bakalım doğumumuz ne zaman olacak. Sanki kızım babasını mı beklicek :))
Elmalı turtacım sana iyi yolculuklar. Bakma sen bize. İçini rahat tut. Güzel güzel gidip gelirsiniz eminim ben.

Dark keşke bi çılgınlık yapıp sen de gitseydin :)) Zaten yol kısa. Bi çırpıda gidip geliverirdiniz ya :) Yazık şimdi yalnız yalnız olacaksın.

9 gün tatilinize gıptayla bakıyorum vallahi kızlar. Benim 9 gün içindeki izin sayım sadece 3 gün. Bu 3 gün içinde eşim bir gün daha izin alsan da izmir'e gitsek dedi geçende. Yok dedim güvenemem kendime. Bir de gerçekten yazık bana ve kızımıza ya. Baba hiç düşünmüyo valla bizi. 3-4 gün için o kadar yorulucaz. Zaten normalde dinlenme fırsatı bulamıyorum bu üç günde de yatıcam dinlenicem. Tabii gelmesi muhtemel olan yatılı misafirlerim olmazsa.

Asortie, çekeriz canım, biz de çekeriz kaprisini merak etme :)

heyttttt benim yine uyuyakaldigimi düsündünüz dimi,itiraf edinn cabuk!

o bikere oldu hem uyurum hem yoga yaparim ben cok amacliyim anliycaginiz..

ama saka biyana nasil tatliydi o anda uyumak anlatamam..

arkadasim vardi,biraz önce gitti..bugün yemekte evdeyizz biz ailecek..

peki ben naptim dersiniz?dolma sardim:) demekki evde kalsam yemek yapma potansiyelim

var ama cok kullanamiyorum o baska iste:) istee böööölee günümüz gecti bizimde..

arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun
bol bol dua edelim.
Allah hepimize hayırlısıyla zamanında sağlıklı doğumlar naip etsin.AMİN

uykucu çilek sen yine de arada kestirmişsindir hadi hadi itiraf et bakiimnaniknanik
bu arada benim gibi açççcokacimcoookbirine sarma sardım denir mi yaww

Çilek hoşgeldin ve günaydınnnn :))9 Uykucu şirin seni DD

Gönder bakalım sarmalardan buraya :)

Juliancım artık raporla felan bi şekilde ayarlamaya çalışın.Olmazsa seneye dediğin gibi.Ya şimdi Y.Lisansı kazanmak da çok zor, kazanınca başlamak da başlayınca bitirmek dee.. de de da da yani D
Benim görümcemde bi başladı ama bin pişman oldu walla.O da tayin için başlamıştı zor artık yükselmek.Şu Uzman öğretmenlik sınavına girdi mi eşin?

Bizim sebeye girme hakkımız olcak sanırım.

Yok canım uzman öğretmenlik sınavına girmedi. Biz karar verdik eşim branşa geçecek Dark. Sosyoloji mezunu eşim, Felsefe grubu öğretmenliğine başlayacak. Artık ilkokula dayanamıyorum deyince bu kararı aldık. Umarım bu yıl atama gelir. Ya tuhaf geçen yıllarda iki kez atama geldi ikisinde de düşünmemiştik bu yıl biz istiyoriuz ya gelmez şimdi :)

uykucu çilek sen yine de arada kestirmişsindir hadi hadi itiraf et bakiimnaniknanik
bu arada benim gibi açççcokacimcoookbirine sarma sardım denir mi yaww

vallahi henüz uyumadim hic ama simdi dus alip accik kestirmek istemiyorda diilim hani..
kiyamam yaa valla özürdilerim bidaaa demem:)

Çilek hoşgeldin ve günaydınnnn :))9 Uykucu şirin seni DD

Gönder bakalım sarmalardan buraya :)
.

canimyaa keske yakin olsaydik gönderirdim vallahi..

Zaten çilek sardı ama ne sardı o da bilmiyor. Sen milyon yıllık sarmaya git dolma de iyi mi? Özünü yitirmişsin sen norveçlerde bak ben sana söyliyim lülülülülülü

juli kafa nebilim loo zaten yeni basladim böyle islere,dolma iste dolma dolma sarmasi:)

tamam okuyunca kötü durmus ama ben hep dolma sardim derim:)

kocisim gelmis gidiyorumm optum herkezi..

az konusun arkamdan,aksamalri kulaklarim patliyycak gibi oluyor sizin yüzünüzden:)

iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız?
ben iki gündür miyodum kk ne..çünküüüüüüüü,
çok hasta oldum beeeeeeeeeen senağlama
işlerimizde çok yoğundu.bu sabah işe zorla gittim.işlerimi toparlayıp eve geri geldim.sabahtan beride yatıyorum.şimdi kalktım ve biraz bakayım dedim.çok yazmışsınız okuyamadım valla geçmişi pek..umarım herkes iyidir.
çok kötü grip oldum. ıhlamur,elma,tarçın ve kuşburnu tanelerini karıştırıp kaynattım. kaçgündür onu içiyorum ..
bayrama kadar iyileşirim inş.yarında öğlene kadar çalışma var ama gidemicem sanırım.
ne planlarım vardı tatil uzun diye..oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyodum.ama böle giderse zor..:çok üzgünüm:
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin ve hayırlısıyla bizleri sağlıcakla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin..

geldim canım anca..evet çok fena oldum ben..:bbo:
bak senin kuzuda benimki gibi yapmış.bi doğsunlar sağlıcakla bizi üzmelerinin acısını çıkaralım.popolarına popolarına vurup(nasıl kıyacaksak..)

asorticim sendemi hasta oldun canım.geçmiş olsun sanada..bu aralar salgın var yaaa.çok dikkat etmek lazım.

Hep öyle olur zaten ya.Sen düşünmezsin böyle bir başvuru olur,sen düşününce de bi türlü açılmaz başvurular.Her işte bir hayır vardır.Biz olumlu düşünelim canım,olumlu olsun :)
:1hug:Geçmiş olsun canım ya,Nasıl da kağmışsın şifayı kıyamam walla.Aman ıhlamur limon devam et.İnşallah çabul toplarsın kendini.
Anladık zaten bişey olduğunu.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…