- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.841
Aaa ne tatili Dark erken mi başladın bayram tatiline :)
Canım sana sormak istediğim bir şey var. Şimdi benim eşim yüksek lisans yapıyor ya daha doğrusu yapamıyor. Sabah olan 3 dersine girebiliyor fakat öğleden sonraki 3 dersi için müdürü sorun çıkartıyor. Yönetmeliğe göre 2 yarım gün izin alma hakkı varmış fakat müdürü vermiyor. Üstelik adam pişkin pişkin zaten senin 5 yarım günün tatil diyor, öğlenci olduğu için. İlçe milli eğitim müdürüyle konuştuk müdürünün insiyatifinde dedi. Hiç böyle tanıdığın bir olay var mı. Ne yapabiliriz biz bu adama karşı?
uykucu çilek sen yine de arada kestirmişsindir hadi hadi itiraf et bakiimnaniknanik
bu arada benim gibi açççcokacimcoookbirine sarma sardım denir mi yaww
Çilek hoşgeldin ve günaydınnnn :))9 Uykucu şirin seniDD
Gönder bakalım sarmalardan buraya :)
.
Zaten çilek sardı ama ne sardı o da bilmiyor. Sen milyon yıllık sarmaya git dolma de iyi mi? Özünü yitirmişsin sen norveçlerde bak ben sana söyliyim lülülülülülü
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız?
ben iki gündür miyodum kk ne..çünküüüüüüüü,
çok hasta oldum beeeeeeeeeen senağlama
işlerimizde çok yoğundu.bu sabah işe zorla gittim.işlerimi toparlayıp eve geri geldim.sabahtan beride yatıyorum.şimdi kalktım ve biraz bakayım dedim.çok yazmışsınız okuyamadım valla geçmişi pek..umarım herkes iyidir.
çok kötü grip oldum. ıhlamur,elma,tarçın ve kuşburnu tanelerini karıştırıp kaynattım. kaçgündür onu içiyorum ..
bayrama kadar iyileşirim inş.yarında öğlene kadar çalışma var ama gidemicem sanırım.
ne planlarım vardı tatil uzun diye..oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyodum.ama böle giderse zor..:çok üzgünüm:
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin ve hayırlısıyla bizleri sağlıcakla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin..
Selam kızlar, bugün eller çalışmamış bakıyorum. Ne yapıyorsunuz? Biz de kızımla bugün hastanedeydik. Doğum iznine çıktığım bugün belgelendi. Tabii sonrasında doğruuuu işe. Arada kaçamak yaptım ama ananeme gidip bir saat uyudum :)) şşşş kimse duymasın :) Raporumuzu aldık ama canımız sıkıldı biraz kızlar. Ultrasona göre bebeğim iki haftada 50 gram kilo almış. 1700'dü kilosu şimdi 1750. Aynı ultrasona girmedim, benim doktorum ameliyat olduğu için hastanede tanımadığım bir doktor beni muayene etti. Acaba dedim ultrason aleti farklılığı mı. Gerçi haftasına göre gelişimi 5 gün önde. 33 haftalığız bugün. Kilosunu da doktora sorduğumda 'Niye bu kadar hepiniz kiloya takıyorsunuz, her gelen kiloyu soruyor. Ultrason bunu gramına kadar bilemez. Yanılma payı var her zaman" dedi. Ama insan tedirgin oluyor.
Kızlar bugün hastanede 37. haftasında hala cinsiyetini öğrenememiş bir kız gördüm. Çok üzüldüm ona ya. Zaten bebeği de 15 gündür hiç gelişmemiş bir de ona üzüldüm. Neler var dedim. Şükretmek gerekiyor. 2 buçuk kilo doğsun, sağlıklı yanımda olsun...
Asortie geçmiş olsun canım sana. Beklemek sana da Allah kavuştursun. Bu zoru yeneceksin ben güveniyorum sana...
Azo'cum nerdesin yaa. Hasta mı oldun yoksa daha fena merak ettim bak seni...
Hep öyle olur zaten ya.Sen düşünmezsin böyle bir başvuru olur,sen düşününce de bi türlü açılmaz başvurular.Her işte bir hayır vardır.Biz olumlu düşünelim canım,olumlu olsun :)Yok canım uzman öğretmenlik sınavına girmedi. Biz karar verdik eşim branşa geçecek Dark. Sosyoloji mezunu eşim, Felsefe grubu öğretmenliğine başlayacak. Artık ilkokula dayanamıyorum deyince bu kararı aldık. Umarım bu yıl atama gelir. Ya tuhaf geçen yıllarda iki kez atama geldi ikisinde de düşünmemiştik bu yıl biz istiyoriuz ya gelmez şimdi :)
:1hug:Geçmiş olsun canım ya,Nasıl da kağmışsın şifayı kıyamam walla.Aman ıhlamur limon devam et.İnşallah çabul toplarsın kendini.iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız?
ben iki gündür miyodum kk ne..çünküüüüüüüü,
çok hasta oldum beeeeeeeeeen senağlama
işlerimizde çok yoğundu.bu sabah işe zorla gittim.işlerimi toparlayıp eve geri geldim.sabahtan beride yatıyorum.şimdi kalktım ve biraz bakayım dedim.çok yazmışsınız okuyamadım valla geçmişi pek..umarım herkes iyidir.
çok kötü grip oldum. ıhlamur,elma,tarçın ve kuşburnu tanelerini karıştırıp kaynattım. kaçgündür onu içiyorum ..
bayrama kadar iyileşirim inş.yarında öğlene kadar çalışma var ama gidemicem sanırım.
ne planlarım vardı tatil uzun diye..oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyodum.ama böle giderse zor..:çok üzgünüm:
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin ve hayırlısıyla bizleri sağlıcakla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?