2008 Kasım Anneleri

ben de dün gece uyumadım hiçyaa of .yazdan beri uyku sorunum yoktu eylülün nerdeyse genelinde wc haricinde uyanmadım. ama dün gece 1 de kalktı 2 de kalktım sonra uyuyamadım karnımız acıktı ha uyuruz ha uyuruz diye saati 3 yaptık sonra kalktım hadi tek yemiim 3.5 da saat çalıcak hem hazırliim adam sevinsin hemde beraber yiyelim diye 3.5 a kadar tv seyrettim.hazırladım yedik falan ezan okunuyodu ben hala tavana bakıyodum.eşim dedi ben fazlayım herhalde yatakta ama ben onsuz uyuyamam ki daha beter oluurm korkarım baştaolmaz eskiden nasıl yatıyoduk oğlumda mesela.ama uykulu kaldım bugün.

ah ah aynı sıkıntılar bendede var saga yatıyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor. sırt üstü yatıyorum nefes alamıyorum bir yanda da bizimkinin jimnastik hareketleri beni uyutmuyor yani sabahlıyoruz hergün bir önceki günü arıyorum ama olsun prensesiğm için herşeye deger

son aya geldik uyumayı özledim her yanım uyuşuyo oturarak uyumaktan belim ağrıyo yan yatınca bacaklarım tutuluyo ahh ahh neyseki az kaldı kızım için herşeye değer napalım babamız akşam kızım uslu dur annen uyusun diyo zaten yatamıyo kızarım bak diyo diyorum ne diyosun sen kızıma bağırma bakayım :):) şimdiden kıyamıyoruz tepemize çıkcak bunlar bizim galiba :):)

Kızlar herkesin aynı sorunları var galiba :)))). Ben de tüm gece dönüp duruyorum. Tabi dönerken kociş de hemen uyanıyo bana yardım etmek için. Zaten 4 yastıkla yatıyorum, gene de rahat yok.Bazen hepsini arkama koyup oturarak uyuyorum. Bi de ellerimin ağrısı, uyuşması perişan ediyo.
Ama kociş kızınca bebişime hemen diyom ki, ben onun göğsümde uyuyup, minicik kollarını boynuma doladığı günleri düşündükçe ağrılarım hafifliyor. Hele o günler gelsin, hiç birini hatırlamıycaz bile :)))))))

Merhaba kızlar, sitede çok sorun vardı gerçekten, dün giremedim, girdim okuyamadım, sinir oldum...

Geçmişi tamamen okumak mümkün olmadı ama grip olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum, dediğim gibi havalar tam hasta olunacak havalar, hepimiz dikkat edelim...

Ben de son birkaç gündür ayaklarımın altına yüksekçe yastık koyup yatıyorum, ancak öyle rahat edebiliyorum, bir de gece sürekli uyanıyorum sebepsiz, bir daha uykuya dalmak da zor oluyor. Bebişe hazırlık herhalde, şimdiden antrenmanlara başladık.

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun, Allah hepimize, sağlıklı, hayırlı ve zamanında doğumlar nasip etsin, olmayanların da bir an önce kucakları dolsun inşallah...

gecmisi okuyamadim sayfa o kadar yavaski,kusura bakmayin gecmise dair bisiy yazamiyorum...

kizlar dün ne oldu biliyomusunuz? temizlik bitti esim geldi,disariya ciktik yemek icin..dolayisiyla ben

hic ayaklarimi uzatip dinlenemedim.ee yemek yedik filan basti agirlik biraz yürürdük baktim yoga

saatim gelmis oraya gittim..hersey yolunda yaptim herseyimi filan,en son 20 dk.yere yatip isiklarida

kapayip vücudu dinlendiriyorsun,ben hafif üsüdüm üzerime pike getirmislerdi..vee filan:) ben yattigim

yerde dalmisim:) öyle böyle diil yaa harbi icim gecmic:) bi taraftan duyuyorum gözlerinizi acin diye ama

idrak edemedim bu ses ne diye,aaa bi kalktim millet toplaniyor beni bekliyorlarmis:)))))))))))))))

hayatimda hic bu kadar kendime güldügümü hatirlamiyorum.Esimede malzeme oldum tabiki tüm gece

keske kalaydin hayatim,sabah gelirdin eve filan demeler:) ayy aklima geldikce hala gülüyorum yaa..

bu arada herkezin kadir gecesini kutlarim.

Merhaba yogayaparkenuyuyakalangiller, hoşgeldiniz. Ay çok komiksin çilek. Senin gibisini de ilk defa gördüm :)) Her yerde uyuyakaldım, otobüste, masada, sandalyede ama yoğa yaparken hiç olmadı :) Ay pek güldüm çok komiksin. Bırak eşin acık dalga geçsin, geçilmeyecek gibi de değil ki :)))))))

mutlu ve güneşli günler, yoga yaparken uçuuup gidengiller...:)))) mirmirmirmiryağmurlu bir istanbul gününden herkese selamlar:teytey:

herkese merhaba ben yine kahvaltıya gittim bugün:jeyyar: yeni geldim ama nasıl yağmur bastırdı ben eve çıktım
şakır şakır yağmur yağdı ayyy tam zamanlama neyse evle ilgili işlerim var bugün onları halledebilirsem
çok iyi olacak:bbo: ama içimden gelmiyoo dün kocişe vakumlu poşetlerden aldırdım
akşam yorgan yastık ne kadar fazla varsa onları vakumlattım kocişe yer kalmadı onuda vakumlayacaktım:roflol:
(tabi bu onun söylemesi)bende evet 190 boyunda vakum poşeti varsa olur dedim
bu arada doğumdan sonra kilolarımada poşet alıp vakumlamaya karar verdim
arada böyle hayati kararlar veririm benkaydirigubbakcemile3
atatanem ben senin yerinde olsam 16sında isterdim burç falan takmazdım yani
yine de sen bilirsin tabi ama bebeğin ne zaman doğması gerekliyse o zaman yapın canım
çilek gacısı ne çok uyuyorsun sen yaaananiknanik
bu arada azooo nerelerde haberi olanlar el kaldırsın:sm_confused:
kadir geceniz mübarek olsun dualarınızda bizide eksik etmeyinyerimseniben

selam kızlar herkesler iyi sanırım bugün ( uykusuzluk dışında bi sorun görünmüyo en azından )
bizde iyiyiz oğluşumla izne çıktık artık çok muluyuz
bir haftadır her gün bir yerde iftara davetliydik çilek gibi gezdim bütün hafta
bugün evdeyiz ve hatta yarın misafir davet ettim
inşallah altından kalkabilirim ne yapayım içim rahat etmedi
zaten ondan sonra beni unutsunlar evde ayaklarımı uzatıp dinlenicem bayramda

bayramdan sonra evde ufak bi tadilet işi var sonra temizlik
oğlumun eşyaları yıkanıp ütülenecek falan derken doğururum herhalda
Allah zamanında ve hayırlı doğumlar versin

bu arada kadir geceniz mübarek olsun dualarınızda beni unutmayın
seneye kadir gecesinde sevdiklerinizle bebeğiniz yanınızdayken tekrar dua etmek nasip olur inşallah

Fater hayırlı olsun canım, artık evdesin demek. Darısı bizlerin de başına. Kızlar ben ölüyorum midemin yanmasından yanımda reniie de yok. ne yapacağımı şaşırdım ama böyle bir yanma görülmemiştir. Var mı tavsiyesi olan. Ayran falan dindirir mi ya da süt. Of ne yapacağımı şaşırdım

Faterciğim bu arada hayırlı olsun, izne çıkınca bol bol dinlenirsin şimdi. Ama misafirleri fazla çağırıp kendini yorma. :)

Kızlar, bu arada 2 gün önce halledemediğim tül perde olayı için linense gittim. Çok güzel lisanslı perdeler vardı, winnie the pooh luyu beğendim, adam bir fiyat çıkardı, sağol kalsın dedim. Sonra hepsiburada.com da baktım, bu sefer taçın lisanslı perdeleri, hem de çok daha uygun fiyatlıydı, riske girdim sipariş verdim, annem de eğer dikili filan gelmezse ben dikerim demişti, ona da güvendim tabii. :)) Biraz önce geldi, herşeyiyle dikilmiş, asmaya hazır, üstelik kaliteli, renkleri de çok canlı. Çok mutlu oldum, paylaşayım dedim. :))

Beklemek hayırdır küçük oğluşuna mı yoksa tatlı kızına mı yazdırdın yoksa yazıyı?? :)

Süt içmedim bol suyla biraz daha iyi oldu gibi mide yanmam. Bir şey yememek de işe yarıyor tabii. Biraz daha sakinledim. Bir de stres olunca ağrıyor ya çok ilginç.

Fater izne çıkmanın en güzel yanı bence stresli ortamdan uzak durmak. Ben yorulduğum için falan değil en çok bunun için istiyorum. Kıyamıyorum bebeğime.

Biberon foto çekip koysana perdelerinin. Çok güzeldir eminim. Güle güle kullan.

Bu arada buluşma işimiz bayramdan sonra kızlar. Hiç öyle çok uzak gelemiyorum demeyin valla yakarım hepinizi. Neyse bu konu bayramdan sonraya ertelenmiştir.

Azo nerede kızlar yaa. Ben çok merak ettim onu.

Selam kızlar biberon resmini eklede görelim julianne ın dedigi gibi :)
Bende siparis verdim kadın aradı bugün pazartesi gelicek tülümüzde balon tül diktirdim
kızlar insallah istedigim gibi olur kızımın odasıda bitti sayılır bi iki parca daha takılcak mobilyaya
onu bekliorum ay bi bitsede esyalarını yerlestirsem hersey heryerde ya :)

Selamlar
Biberon hayırlı olsun perden.Sevindim güzel birşekilde geldiğine.

Julicim odert bende günlerdir var.ben okula,eve,çantama heryere rennie depoladım o yüzden.Bi kaç defa eşime eve gidip alıp bana getirmedsini söylemiştim.Allahtan iş yerlerimiz yakın.
Bende soda içtim dün baya bi süre yanma olmadı.Yemekten hemen sonra içtim ben.Ama zaten yanmayacak dı belki de , yanacaktı engellemişde olabilir.Yani içtiğimde bir yanma olayı sözkonusu değildi.Tedbir olsun die içtim.

Fater hadi gözün aydın..

Asortie Kocanıda vakumlarsan kim çkecek doğumda senin kaprisini DD

Azo yok mu bugün? Doğurdu mu yoksa p

Ben de dün gece uyuyamadım.Sabah da baş ağrısıyla uyandım.Neyseki tatil geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…