2008 Kasım Anneleri

Caganum geçmiş olsun.Kıyamam yavruya.Kuzenimin 5 yaşındaki kızında da olmuş.Kulak altındaki bezin birinde.Aldılar ordaki bezeyi , bişi çıkmadı.Düzeldi çocuk..Senin tontişde iyileşir, üzülme diyecem ama annesin.Yine de kuvvetli olmak lazım, oğluşa gülmek lazım ki o da neşelensin..Sonuçları hem de iyi sonuçları dört gözle bekliyoruz..

Son düzenleme:
aaa cagancuk gecmis olsun canim.Benimde kulak alti bezlerim hala yasar benimle..

kültür filan yapipyorlar dimi?insl.temiz cikar atlatir maviss bunuda.

nereye gidiyon bea,iki dakkaa duramiyon hee nasil topraksin anlamadim:)

bu arada kiz kardesim konyada yasamaya basladi,bu yil kesin bulusuruz senlee hazir ol:)

tam dedikodunu yapıyoduk damladın korktum kızcan diye bu yaz her gurbetçi çocuklu aileye dikkatli dikkatli baktım gurbetçi olduğunu nerden anlıyon dersen sizdeki bebek arabaları ya ufo gibi yada trakktör tekeri gibi bumudur bumudur dedim amma cıkk hayalimdeki çilek değildi hiçbiri hayalimdeki derken kafamdaki tasvirin yani yanlış anlamakaydirigubbakcemile3ben türkiyenin ortasındaki nadide şehir konyanın ortasında oturuyom yolun düşerse beklerimsırnaşık şey

Offf anlaşıldı neden bu kadar agrasif olduğum gülizime diodum regli yaklaşıyor die regli oldum geçsinde bi rejime başlamak için başka bahanem kalmaz

Cağancımmm çok geçmiş olsun tatlım yaa inşallah korkulacak bişey yoktur kuzumuz hemen düzelir
Cnm bnm üzme tatlı canını anne olmak gerçekten de inanılmaz zor şimdi eminim ki herkes annelerinin kıymetini daha ii biliordur

piroşum sağol canım hoşgeldin bu arada
çilrkom hoşgeldin

çağanım geçmiş olsun canım
inşallah sonuçlarınız temiz çıkar dua edicem
bende yemeğe geçeyim kocim sabaha karşı gelir herhalde karşıdan:S
bende kuru-pilav-şehriye çorbası-turşu-çatal kaşık tuzluk ekmek tabak masa örtüsü falan var menüde işte allah ne verdiyse

ne kizcam kisss deli:) kizim millet bizim arablarimiza laf ediyordu ama artik tr dede maxicosi
almis basin igidiyor,laf ettirmem arabaalrimiza üleyn:)

ahanda uyandi ben kactim

slm arkadaşlar diloksa çok geçmiş olsun inşallah bian önce saglıgına kavuşur kreş konusunda konuşulmuş bende oglumu yolamayı düşünüyorum çok hareketli bir çocuk psikologa götürdüm yollamanı tavsiye ederim dedi ama hala karar veremedik hayırlısı bakalım sedacım buluşma işide kısmet bakalım...

aaa cagancuk gecmis olsun canim.Benimde kulak alti bezlerim hala yasar benimle..

kültür filan yapipyorlar dimi?insl.temiz cikar atlatir maviss bunuda.

cnm bizim bezeler iltihaptan oluşmuş.tedavi olunca geçicek inşallah.şimdi kan testleri falan yapıldı ama salıya belki kültür falanda yapılır bilmiyorum..

ne kizcam kisss deli:) kizim millet bizim arablarimiza laf ediyordu ama artik tr dede maxicosi
almis basin igidiyor,laf ettirmem arabaalrimiza üleyn:)

ahanda uyandi ben kactim

yok bizde pek bi beğeniyoz olsa herif beni ben herifi gezdircem o arabalarda,gördükmü takılıp kalıyoz heryerini inceliyoz yani ama anam pek pahalılar neyse oğlan bile binmiyo artık bebek arabasınabende kaçıyom daha bizde o yemek mönülerindeki tabak çanak ve tuzun haricindekiler yok gideyimde yimeğimi yapayım hadi uslu durun bolda dua edin hasta bebişlere:1hug:

aaa çileğim de gelmiş mucuks

nazlımeleğim benim kociş doyar valla doymazsa gece ekstra menü ile doyururum ben onu aklinialirimsmile

devrancım psikologta önerdiyse iyi gelebilir enerjisdini boşaltır orada biraz içine sinen bir yer olursa gönder tabi

ay kızlar şimdi yemek memek kocayı unuttum valla saçlarım diken diken şu an...

benim kuduruklar ben onlara çorba getireyim diye mutfağa gittim arkamdan gelmiş kerem çekmeceden çay poşetini al doğru içeri kaç tabi hepsini bir güzel dökmüş döktüğü yetmezmiş gibi avuçlayıp odanın bilimum köşelerinede bir güzel yedirmiş içeri girip manzarayı görünce erman kuzu gibi çarpıldım inme indi yaniii...

bir yandan süpürdüm bir yhandan popolarına vurdum temizleidm ama hala sinirliyim hemen kocayı arayıp şikayet ettim bunları çayımı getir akşam dedim birde kokulu alda iyice kafamı bulayım dedim gülüyor halime sen şimdi bir nesguik iç kendine gel dedi bana yaaaaaa..:/()

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…