- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.361
gelen giden çok oldu bugün maytabımm..bi muhabbet bi işşş bu saat olduu..gülizcim sağol canım
nerdesin sabahtan beri
ahretinde bi cee dedi daha yazamadı
döndük canım evet
valla 1 saat önce aklımdan geçtin evi süpürürken şu hatunun aspirininden alayımda halılarda deneyeyim dedim :))
bu hatun nerde acaba gözükmedi geldiğimden beri de dedim kulakların çınlamıştır kesssin
Cnm bir yerde okumuştum eğer anne çalışıyorsa çocuğa en yakın kişi bakmalı 4 yaşına kadar die bu yüzden de mecbur kalmadıkça düşünmüyordum ama sadece kış diye ve ona değişiklik olabilir düşüncesi ile eğer onun psikolojisinde yaralar açmayacaksa en azından 2 gün bende gitmesini istiyorum günde 2 saat falan ona da etkinlik olur gibime geliyor
tv de anne olunca anladım diye bi prog vardı
orda dinlediğim dr lardan çocuklara anne bakmıyorsa asla anneanne babaanne ye baktırmayın kreşe verin en kötü kreş aile büyüklerinden iyidir çocuk psikolojisi açısından diyorlardı
ama hangi uzman çıksa aynı şeyleri söyledi hep
kimbilir vardır mutlaka bi açıklama
şimdi hatırlamıyorum
selam kızlarr..
o kadar çok konuşmuşsunuz kii..hepsini bakamadımm..işlerim yoğunn..
ilk önce diloksuma çok geçmiş olsun diyorum ..bebeinde allahım uzun ömür versin..
maytap eşin yeni işe başlamış hayırlı olsun canımm..
Ahreti nerde?Ahreti moku yemiş, ölmüşüm ağlayanım yok.29 Ekim tatil yok, arefe tatil yok, gerekirse bayramda çalışacakmışız.Afedersiniz eşek gibi çalışıyorum(((
Ben o patronun .........
Ben o patronun .........
polipe hanım polipe hanım beni beğenmiyon mu kız arkadaşlık teklifimi kabul etmemişsin :dilcikar:
polipe hanım polipe hanım beni beğenmiyon mu kız arkadaşlık teklifimi kabul etmemişsin :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?