- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.381
kabul etmişim yaww hatta top10 2 numerosun nickteki harflere göre sıralamış makina gavur yapıyor işte:kedi:
ay zeynam hakkaten bende yazını okurken kötü oldum bir an içim sızladı..
aynı davranışların birkısmı bendede var...bazen çok kızıyorum popolarına vuruyorum ellerinede vurdum birkaç kez ama öyle sert değildi..baze gülüyorlar ciddiye almıyorlar popolarına vurunca..iki kuzuyla hele birde erkekse insanın sabrı bir yere kadar sonra taşıyor ama sonra pişman olup kucaklıyorum oynıyorum..idare etmeye çalışıyorummmm..
sercanım hoşgeldin o psikolojiyi çoğumuz yaşıyoruz boşver öyle durumlara burası daha rahatlatıyor beni...
meleğim hoşgeldin kıııı kolay gelsin ne yemek var akşama...
kreş konusunu açıkca bende düşünüyorum ama daha erken gibi çok küçükler bensiz babasız yapamıyorlar ...sosyalleşmeleri için krewş güzel bence...
yasminim senin patronında kulakları çınlıyormudur acaba..:))burada döküp indiriyoruz adama... nasıl bir insan bu kııı hep iş hep iş Allah karısına sabır versin..
ay yoruldum şu yazıyı yazana kadar.. kerem bey uyandı kucaktan inmiyor tek elle zor yazdım...
slm kızlar.
iki gündür hastanelerde sürünüyoruz.oğlumun delinmedik yeri kalmadı elleri delik deşik oldu.5-6 tüp kan kalındı kuzumdan.o ağladı ben ağladım.yıktı hastaneyi.boğazındaki şişlik için gitmiştik.lenf bezleri enfeksiyon kapmış.hemde çok fazla.bezeler oluşmuş boğazında.sağdaki 15mm soldaki 22mm olmuş.bunlar en büyükleri küçüklerde var bide.nerden bulduysa bu mikrobu.sebebi araştırılıyo şimdi.ankaraya tahlile gitti kanın bi kısmı.pazartesi çıkıcak.morelim çok bozuk.umarım ciddi bişey çıkmaz.yazarken bile ağlıyorum.
ama çok şükürki keyfi yerinde şimdilik hiç bi rahatsızlık vermiyo kuzuma.sadece yemek yemiyo çok iştahsız.bide dr ateş yapabilir dedi.bakalım nolcak.5 tane iğne verdi.10 günde antibiyotik içice.salıya kontrolü var.dua edin bize kızlar.
hoşbulduk meleğim
sizin menü baya bir kalabalıkmış bu akşam::))
güldürdün beni deliii::))
meleğim seni kaçırmışım ..hoşgeldin canımm..
ne yapıyoz 29 ekimde yokmu bi gelişme bi el at bacımm..özledim sizleriii
polipe ben gördüm yumurcağı çok tatlı maşallah...
meraklı hatunlarız walla sağolun hepsini Allah analarına babalarına bağışlasın toprağım çileğim hiç gözükmedi gı psikolojim falan bozuk diyodu solaryuma gircem dans etcem diyodu nereye gittiki acep illerin memleketindeeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?