2008 Kasım Anneleri

slm kızlar.
iki gündür hastanelerde sürünüyoruz.oğlumun delinmedik yeri kalmadı elleri delik deşik oldu.5-6 tüp kan kalındı kuzumdan.o ağladı ben ağladım.yıktı hastaneyi.boğazındaki şişlik için gitmiştik.lenf bezleri enfeksiyon kapmış.hemde çok fazla.bezeler oluşmuş boğazında.sağdaki 15mm soldaki 22mm olmuş.bunlar en büyükleri küçüklerde var bide.nerden bulduysa bu mikrobu.sebebi araştırılıyo şimdi.ankaraya tahlile gitti kanın bi kısmı.pazartesi çıkıcak.morelim çok bozuk.umarım ciddi bişey çıkmaz.yazarken bile ağlıyorum.
ama çok şükürki keyfi yerinde şimdilik hiç bi rahatsızlık vermiyo kuzuma.sadece yemek yemiyo çok iştahsız.bide dr ateş yapabilir dedi.bakalım nolcak.5 tane iğne verdi.10 günde antibiyotik içice.salıya kontrolü var.dua edin bize kızlar.

kabul etmişim yaww hatta top10 2 numerosun nickteki harflere göre sıralamış makina gavur yapıyor işte:kedi:

şimdi bakıyorum tekrar
opuyorumnanaktan

mcanımcım mercimek çorbası, pirinçli ıspanak yemeği, ciğer sote var, kırmızı lahana salatası, taze soğan, yoğurt, tuz, karabiber ekmek:roflol: yasminim gibi onları da sayayım da çok görünsün a.s

kuzuma kıyamam Allah yardımcısı olsun bi an önce geçer inşallah sende canını sıkma annesi sen güçlü olki oda güçlensin gelişmelerden haberdar et dua edicem annesi

piroşum selam canım hoşgeldin

sedoşum kızma sinirlenme oluyor öyle napıcan dediğin gibi aynı şehirdesiniz güya ama farklı dünyalarda gibisiniz istanbul böyük şehir netcen

çağanım çok geçmiş olsun cnm

kreş bende istiyorum ama haftada 1 gün araştırabilirsem inş.üşengeçliği bırakıp

sedoşum işte eğer buluşuyosak gelmek istiyorum pazar olursa çok iyi olur ama

meleğim seni kaçırmışım ..hoşgeldin canımm..
ne yapıyoz 29 ekimde yokmu bi gelişme bi el at bacımm..özledim sizleriii
polipe ben gördüm yumurcağı çok tatlı maşallah...

polipecim gördüm cicim öptüm seni opuyorumnanaktan ohh biz kadınlar ne meraklı oluyoruz böyle dimi :))
bu arada Arda'ma da maşallah çok sevimli allah bağışlasın kuzumu

cagancukum çok üzüldüm yaa Çağan'ım da bir türlü bu boğaz muhabbetlerinden kurtulamadı yavrum yaa tez zamanda iyileşsin inşallah
ona yapılanlar canını çok yakıyor biliyorum ama herşey onun sağlığı için bunu düşün rahatlamaya çalış allahım beterinden saklasın

meraklı hatunlarız walla sağolun hepsini Allah analarına babalarına bağışlasın toprağım çileğim hiç gözükmedi gı psikolojim falan bozuk diyodu solaryuma gircem dans etcem diyodu nereye gittiki acep illerin memleketindeeyvahedigeldismile

hoşbulduk meleğim
sizin menü baya bir kalabalıkmış bu akşam::))
güldürdün beni deliii::))

ee şekerim ben hamarat hatunum öyle bir-iki çeşitle bırakamam erkeğimin sofrasını donatırım :roflol:bayanssulusmile

meleğim seni kaçırmışım ..hoşgeldin canımm..
ne yapıyoz 29 ekimde yokmu bi gelişme bi el at bacımm..özledim sizleriii
polipe ben gördüm yumurcağı çok tatlı maşallah...

hoşbuldum cicim valla bnde özledim buluşsak çokta süper olur hakkaten, şöyle bir ilk buluşma yıldönümü kutlasak ama işte telde de konuştuk yaa buluşma yeri problem, nerde buluşucaz benim bu 29 ekim'de aydın dışında hiç biyere gelemem 31 ekim de sınav var, kociş yerinden kıpırdamaz valla sınava kadar onun için vakit kaybı son günleri iyi değerlendirmek lazım ders açıısından diye, ama işte sabah biraz çalışıp mola niyetine gidelim falan dersem yada akşam dönünce çalışıcam ok der o zaman
ama izmir yada muğla olursa gelemem, sınavım olmasaydı bi şekilde gelirdim ama bu sınav işi sakat oldu, daha öncede söylediğim gibi izmire zaten gidesim var ne zamandır ama şöyle birkaç günlüğüne gidicem akrabalarım arkadaşlarım hepsini rahat rahat gezicem, muğlayı da hep isteyip isteyip oturuyoruz istemekten öteye geçemedik henüz
hoş bu günlerde biliyorsunuz tempo öyle yoğunki bir sokak ötede arkadaşlara bile gidemiyoruz darılıyorlar valla
uzun lafın kısası çenem açıldı yine ortak bir kararımız varsa ben uymaya çalışırım Aydın olursa gelirim ama başka bir şehir olursa gelemem sanırım çok zor

derinnn oku anam sonradan problem çıkmasın pazar günü eşler ve çocuklar buluşuyoruzzzz
ya bakırköy yada airport karar verin
devrancım seni de bekleriz sende yakınmışsın bize

sağolun kızlar.

sakınan göze çöp batar diyolarya aynen öyle oldu bizimki.üzerine düştükce kurtulamadı hastalıktan.bu seferki biraz ağır len bezleri iltihaplanmış.dr evinizde kedi köpek varmı yada dışarda çok oynuyomu diye sordu önce.ama ikiside yok.mikrobu nerden buldu bilmiyorum.napalım bunada şükür.çok endişe edilicek bişey yok dedi dr.ama korkuyoeum ben yinede.tahlilleri gelseydi bi daha rahatlıycaz o zaman.

anne olmak ne zormuş...

gelir o akşama damlar o gecelerin kadını biliyorsun :roflol:

meleğim menü baya kalabalık gerçekten..
akşam bende kocama böyle saysam gözü doyarmı acaba?..:)))))))
bende mercimek çorbası yaptım şimdi pişacak bişey kalmamış bamya çıkardım buzluktan onu koyucam yanınada pirinç pilavı birde 2 adet biber dolmam var dünden işde tuz karabiber ekme su çatal kaşık menüyü uzatabiliriz öle yapım kocam ooo diycek bu duruma...
aslında sedoşun patlıcanından yapacaktım 2 tane sağlam var diğer ikisi hakkın rahmewtine kavuşmuş iki taneylede olmaz dedim...

cagancuk çok geçmiş olsun kuzuna ya çabuk atlatır inşallah...

:dance: heyooooooooooooo naber millett,amma cene yapmisiniz beaa okuyamadim vallaa..

bugün tümden temizlik yaptim offf geberdim,evim suanda mis gibi ama mutfagimin her tarafi yildiz sehriye:)

annee ildiz yaptim diye hepsini dagitmis yere,kizamiyorumda cok tatli akillii kuzum.neyse süpürürüm bi ara.

sevgili polis ve melek gacisi,bu ara gecelere pek bi aktim,bide kocam izin versede disariya ciksam

tam süper olcakta..hayir cocuk var sacmala diyor,belki iyi aninda izin kaparim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…