2008 Kasım Anneleri

cagacukcum insl.atlatirsiniz kisa sürede..

nazlimelek vallaa ne desem bos,halini tahmi nedebiliyorum..ama ben öyle analrda genelde söyle diyorum kendime;

aman betüs bosver essek kadar oldugunda sanki böylemi yapcak sen zaten ev süpürmesini cok

seversin diyip motive ediyorum kendimi:)

of bi uyandi aglaya aglaya,korktu galiba.anne konusma,anne sus anne oraya bakma,banada bakma.

gitti hirsinda tv yi kapadi,sus diyor bana,ayy banada bi gülme geldi tövbe yarabbim zor tuttum kendimi..

neyseki sakinlesti kuzum,araba geliyor diye agliyordu.

yasmin o an görseydin pek güzel bakmıyordum ama neyse sağol.. eşim içinde ayrı bir teşekkür.. bende ona bizzat teşekkür edeceğim akşam gelince....:))
azcık sakinleştim birde suç bastırıp gelip öpüyor sıpalar.. karınlarıda acıktı ya çorbayı geri götürmüştüm temizlikten sonra içirdim nasıl kapışıyorlar birde onda azar işitmek istemediler heralll...

çileğim sağol canım senin kuzuda rüya gördü heralde çok korkmuş belli..
şimdi yemeklerim hazır sadece pilavım pişiyor rahatlamak için geçtim pc başına.. yapacak bişey yok olaya hemen müdahele ettim görmediğim yerleride artık ya akşamki yada yarınki postada süpürürüm koltukların arkasına varana kadar süpürdüm ama belli olmaz heryere dağıtmış 5 dakikada...

Ben cok kola iciyorumya benim akilli kocam göya beni deniyor,iki yarim kolayi birbirine bosaltmis

simdi bi actim hic asit yok!eee yermiyim ben bunu yemem tabiki,gelsin göstericem ona kola nasil

bosaltilirmis birbirine diye.kiskancyaa kendi siskoyaa icmiyor banada karisiyor..

oğluşum uyandı çorbasını içirdim oh maşallah bir tabak ekmekli çorbayı yedi bitirdi çok sevindim içim rhatladı
o doyudumu bende doymuş gibi oluyorum
herkese iyi akşamlar kızlar bende kaçıyorum kocamın gelmesine az kaldı ciğer sotemi yapayım artık gelince sıcak sıcak yiyelim diye onu sona bırakmıştım yavaş yavaş ancak olur

ovv nazlımeleğim çıldırtıcı bir sahne olmalı ama bir süre sonra sakinleşiyoruz işte hiç bişey onlardan daha önemli değil deyip geçiştiriyoruz

ay nazlımelek senin sıpalarla deniz oğlana çok güldüm yaa kıyamam sahneler bir bir canlandı gözümde
betüşş bakma çocuğa:)))
nazlıcım çay pisliğide zordur anacım süpür süpür bitmez cam kırığı gibi
kolay gelsin sana
bende pek bi sevindiriğim yaa faceyede yazdım zafer sarhoşuyum zaar
ama kocişimi özledim kaldı çekmecelerde
yatıyamı bırakcaklar anlamadımki

valla öyle maytabım süpür süpür çıkıyor hala artık süpüre süpüre gidecek bir şekşilde bugün sabhtan bu vakte kadar 6 posta ev süpürmüşüm minik el süpürgesinin fişi hep takılı bişey oldumu hemen çalışıyor fazla mesai yapıyor bu ara...
ay kız ne olmuş öyle facene baktım senin için huzurluysa sorun yok kuzummm..:))
kocişinede Allah kavuştursun ....
<

maytabim aman disardan ben iizleyen varsa komedi yani halim..

yemekte hic susmadi,ik ikelime edemedik..bana daral geldi lütfen götür biraz dedim.

simdi ciktilar bide sirt cantasini takti,neymis suyu icindeymis,cok bilmis sipa yiycem elimde kalcak.

maytabim aman hic bozulmasin nesen kuzum,devami gelsin..

aminicim seni görüyorum,nasilsin fistiim?

emiyor çileğim ya..doğumgününden sonra başlıycaz ayırma çalışmalarına..
sanki ben hayat boyu emziricem gibi geliyor :))

Bosver ikinizde memnunsaniz sorun yok...

Yahu ben 2.bebe icin karar asamasindayim..Bi tarafim diyorki yaz tatilinden sonra

yap,git güzelce tatilini yap..diger tarafimda diyorki;tatil herzaman yapilir istiyorsan simdi yap

bebeni! ufff bi karar veremedim,kocis bana birakiyor ne zaman istersen olsun diyor.olaki

hamile kalsam bebek dogana kadar deniz iyice büyümüs olcak.nebilieyim suan kararsiz

kazim gibi geziniyorum.

her zaman diyorum kasım bebeleri bir ayrı bir başka tatlı Allah hepsi ile birilikte benimkileride korusun inşallahhh

betüş bakmasana çocüa zaar kafası bozuk bayıldım yaaa

çağancım çok geçmiş olsun Allah bir an önce versin şifasını inşallah

CANLAR BAK KOCA KOCA HARFLER İLE YAZIYORUM GÖZDEN KAÇMASIN YAZAYIM SONRA BİRDE KIRMIZIYA BOYAYACAĞIM ONU DİLOKSUN TELEFONUNU İSTİYORUMMMMMMMMMM

:) b iagresifliktir gidiyor anlamadim bende,simdi babaneye gitmisler ortam degistirince cok seviyor kuzum..

amin amin hepsini korusun insl.

iyi geceler kızlarrrr
kaç saattir geçmişi okuyorum ancak yazıyorum
diloksuma çok üzüldüm ya canım benim kızlar bende istiyorum telefon numarasını ((
nazlııcm o sahneyi bi kere bende yaşadım yaramazlar yerim ben onları...
kızlar ya bende sabırlı değilim ya bazen tutamıyorum kendimi çok bağırıyorum sonra da çok pişman oluyorum eşim o kadar sinirlidir ama daha bi kez kuzuma bağırmadı bu beni çok rahatsız ediyor pişman oluyorum ama bende küçükken zor bi ortamda büyüdüm kötüydü herşey ama karar aldım sizleri de okudum ne olursa olsun bağırmıcam bi daha (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…