2008 Kasım Anneleri

Biz ilk aldığımızda hamuru arda sürekli mıncırdı içinde ki hayvan figürleriyle pek ilgilenmedi ama şimdi oynadığımızda tavşa ördek yapıp sesleriyle beraber yürütüyoruz çok hoşuna gidiyor ama yine de mıncırmadan vazgeçemiyor :)
Masayı da ben de daha karar veremedim doğum gününe kadar almam lazım bakıcam geçen toyzda mı jokerde mi bi yerde gördüm sandalyesi çok sağlam duruyordu bi bakıcam artıkın :)
Mellacım sen nerden aldın masayı geçen daha alıcaz falan diodun yanlış hatırlamıyorsam

canım ikeadan aldım ben
kırmızı ahşap masa yeşil mamut sandalye aldım çok iyi kombin oldu..
çok tatlı duruyor..birde kendimiz için mavi tabure alacaktık ama bitmişti..
mamutun masasını beğenmedi eşim..
sağlam değil gibi dedi..
birde soğuk geldi..böyle çok tatlı oldular..
ordada yanyana tutup denedik baya..
oğlumda bunları seçti..

oyyy hoş bulduk bi fasıl attım geldim...allah bu lady gagayı napsın emi...kızım hastası yaw..artık ben sözleri ezberledim oda hareketleri oynuyoruz sürekli......
bende masa alıcam daha karar veremedim bi kaçtane baktım...gene geldi az bidaha döktürüp geliyorum...((((((((

zeynam kıymetlim göürnmez olmuşun yoksa kaçırırmıyız senin gibi fıstığı :)

mellam yüklede bi bakem belkim beğenirsem bende öle yaparım :)
olamdı face yükle bacim

günaydınnn, hayırlı cumalar..
bu arada direk oradan konuya giriyorum cuma dualarınıza bende aminnnnnn diyorum....:))
valla hatırladıklarımı yazayım,
maytabım harbi kaşınıyon kuzum adamın sinirleri yok evdesin birde çocuğumu özleyim diyon ama laf aramızda arada bende düşünmüyor değilim hani bende kaşınıyom galiba....
amincim sedacım kzular oyun hamurlarını güle güle kullansınlar amincim masanızda hayırlı olsun..
yasmin ve yoğun çalışan tüm bayanlarada kolay gelsin ....
sercanım ohh ne güzel arada fasıl iyidir bende yapıyorum rahatlatıyoır beni...

ve yine ben ve maceralarımız diyim bu sefer kuzularımda sorun yok sorun karşı komşunun kuzusunda...
karşıdaki komşunun kocasına sinir oluyom elinden hiç bişey gelmez.. her dakka benimkini arıyor ya gel yardım et diye dünde bilgisayar için çağırınca gittti iyi bari hanımıda bura gelsin dedim iki oğluyla geldi
biraz oyuncak kavgamız oldu kaan yine hiç bişeyini paylaşmadı ama esas sorun sonradan çıktı küğçük 3 yaşındaki oğlu keremin yatağına işemiş hemde öyle böyle değil taaa yorganı geçip yatağa işlemiş..onuda onlar gidip keremi uyuttum yatağınba bir yatırdım ıslak geri aldım topladım yerleştirdimde yatırdım kadın pantolonuna işemiş diye çıkardı pantolon verdim don bile giydirmemiş çişini söylüyor diye töbe töbeee.. şimdi attım tüm yorgan çarşaf yıkanıyorda yatağı nasıl temizliyeceğim ben yaaa..((

aman bernimkilerle uğraştığım yetmiyor birde bu çıktı havada soğudu nasıl kurur yatak...
pöööööööfffffffffffffffff...

ay nazlıcım çok sabırlısın
ben iki çift laf etmeden bırakmazdım o komşuyu
suratımlada kovmaktan beter ederdim
valla ne diyim çok kötü olmuş kolay çoook kolay gelsin arkadaşım sana
:sinifsinif:

off be canım ne sıkıcı durum soğuk moğuk iyice havalandır bari bide koslanın döşemelere sıkılan fıs fısları varya ondan sık bol bol sil artık nekadar içine işlerse iyidir....geçenlerde idilde yatağa kustu yorganı filan geçmiş yatak ıslanmış ölece kaldı sildim ama ne fayda....yatak koruyucusu koysaymışım önceden..hiç aklıma gelmedi alıcam onlardanda...

sabır sabır idare ediyorum.. ama çiş bu yaaa pöfff..
sercanım kaanınkinide aldım üzerinde oyandılar tüm yorganlar çarşaflar yıkanıyorda yatağı şimdi iyice koslayla sileceğim zaten..birde loc vardı azcık onunlada silerim kurumadan azcıkda fıs fıs sıkayım bakalım inşallah arınır çişden...

Son düzenleme:

inşallah arınır arınmazsa bi gün götür böcükleri kadının kendi yatağına işettir ..geceleri koklasın dursun...nasıl intikam ama:)))))))))))))

:roflol:nazlı naptın gız bişiycik demedinmi çıçmayada bekleriz deseydin yasırnaşık şeyAllahtan ben rahatım o konuda ardanın yatağı şu visko sünger denenyatktan bide su geçirmez koruyucusu var hoş geçsede yatak makinaya sığıyor diğer yatakta yapacak bişey yok halı yıkama makinasıyla temizlenir miki:uhm:

dıloksla konustum herkese selamı var
ıyıymıs sukur kı
kendını toparlayınca gelecekmıs canlarım

zeynam gorduk cevap bılem yazdık hatun
yoksa sen mı gormuyorsun cıcım

yasmınım sımdıden kolay gelsın canım

nazlımelek sabır kusu allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…