- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.461
Dosyanın yüklenmesi esnasında hata oluştu.
kaç seferdir şu çıkıyor yaa..nerde hata yapıyorum anlamadım..
günaydınnn, hayırlı cumalar..
bu arada direk oradan konuya giriyorum cuma dualarınıza bende aminnnnnn diyorum....:))
valla hatırladıklarımı yazayım,
maytabım harbi kaşınıyon kuzum adamın sinirleri yok evdesin birde çocuğumu özleyim diyon ama laf aramızda arada bende düşünmüyor değilim hani bende kaşınıyom galiba....
amincim sedacım kzular oyun hamurlarını güle güle kullansınlar amincim masanızda hayırlı olsun..
yasmin ve yoğun çalışan tüm bayanlarada kolay gelsin ....
sercanım ohh ne güzel arada fasıl iyidir bende yapıyorum rahatlatıyoır beni...
ve yine ben ve maceralarımız diyim bu sefer kuzularımda sorun yok sorun karşı komşunun kuzusunda...
karşıdaki komşunun kocasına sinir oluyom elinden hiç bişey gelmez.. her dakka benimkini arıyor ya gel yardım et diye dünde bilgisayar için çağırınca gittti iyi bari hanımıda bura gelsin dedim iki oğluyla geldi
biraz oyuncak kavgamız oldu kaan yine hiç bişeyini paylaşmadı ama esas sorun sonradan çıktı küğçük 3 yaşındaki oğlu keremin yatağına işemiş hemde öyle böyle değil taaa yorganı geçip yatağa işlemiş..onuda onlar gidip keremi uyuttum yatağınba bir yatırdım ıslak geri aldım topladım yerleştirdimde yatırdım kadın pantolonuna işemiş diye çıkardı pantolon verdim don bile giydirmemiş çişini söylüyor diye töbe töbeee.. şimdi attım tüm yorgan çarşaf yıkanıyorda yatağı nasıl temizliyeceğim ben yaaa..((
aman bernimkilerle uğraştığım yetmiyor birde bu çıktı havada soğudu nasıl kurur yatak...
pöööööööfffffffffffffffff...
sabır sabır idare ediyorum.. ama çiş bu yaaa pöfff..
sercanım kaanınkinide aldım üzerinde oyandılar tüm yorganlar çarşaflar yıkanıyorda yatağı şimdi iyice koslayla sileceğim zaten..birde loc vardı azcık onunlada silerim kurumadan azcıkda fıs fıs sıkayım bakalım inşallah arınır çişden...
boshayallersmile uykum varrr..........
tembel çilek hoşgeldin kadın kısmı yorulmaz uyumaz acıkmazalsanaalsanasmile
cumadayım döncemmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?